Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Uefa kupasında eleme turunda rakip Lillestrom oldu.
bu yılda yine favorim fenerbahçe ancak trabzonspor ve beşiktaşın kadrosu kaliteli bu yıl müthiş bir yarış olacağa benziyor![]()
Şampiyonlar Ligine katılmak için son engel FİORENTİNA
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakem senin tarftan olmasaydı zor alırdın o kupayı sen.Daha maçın başında adamın ilk faulünde direk kırmızı mı çıkarmış ya.Ama 10 kişide çok iyi oynadık.
Anca birbirinizi yiyinhani Avrupa'da kupa
![]()
Onuda bizden beklemiyosundur herhalde?Burda avrupa da kupa alacak adam belli oda alamıyorsa biz ne yapalım.
Lan o kadroyu bana ver almasam ah ya![]()
En az yarı final ya en az.
beşiktaş fiorentina'yı eler diye düşünüyorum trabzon lige iyi başlamış yeni sezonda herkese başarılar
Süper Ligin açılış maçında evimizde Kayseri'ye karşı kazanmasını bildik fakat 2 sakat vedik. Çok önemli Fiorentina maçları öncesinde Matias Fernandez 2 ay, Deniz Naki ise 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
![]()
Avantajı aldık sayılır. İlk maçta 2 as oyuncumdan eksik çıktığım maçta oyuncularımız çok iyi mücade ettiler. Necip 60. dakikada kırmızı kart gördü ancak 30 dakikayı 10 kişi oynasakda 3-1 kazanmasını bildik. Son dakikada gelen gol olmasa daha da rahat olabilirdik.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
lige başlangıç iyi olmuş 3-1 lik fiorentina maçı harika olmuş ancak keşke 901'deki gol olmasaymış
Sağ bek'e bir Serkan daha aldık.Yedek sağ bek yoktu oyuncuyla anlaştık.
Yukleresim.com
Kasımpaşa 0-3 Trabzonspor
Avrupa kupasından dönen iki ekibin maçı oldu.Deplasmanda rahat kazandık.
Yukleresim.com