Ya bırak. Son sezon Antep'e yenilmesem şampiyon bendim![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Ya bırak. Son sezon Antep'e yenilmesem şampiyon bendim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eren Reyiz sağolsunBu seneyi merak ediyorum başlasak bir an önce (:
Mustafa halletse şu sorunu bilgisayarındaki. Ben de çok merak ediyorum takımımı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben hiç merak etmiyorum![]()
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmadan önce rakibimiz ZENİT.
Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diler. Şampiyonun Fenerbahçe olmasını temenni ederiz.![]()
TariboWest
Delph Trabzonspor'da
Aston Villa takımından sözleşmesi bittiği için ayrılan oyuncu ile sözleşme imzaladık.
Yukleresim.com
John Mensah Trabzonspor'da
Sözleşmesi sona eren Mensah ile de anlaşarak kadrodaki alternatif sayısını arttırdık.
Yukleresim.com
Uefa kupasında eleme turunda rakip Lillestrom oldu.
bu yılda yine favorim fenerbahçe ancak trabzonspor ve beşiktaşın kadrosu kaliteli bu yıl müthiş bir yarış olacağa benziyor![]()
Şampiyonlar Ligine katılmak için son engel FİORENTİNA
![]()
Hakem senin tarftan olmasaydı zor alırdın o kupayı sen.Daha maçın başında adamın ilk faulünde direk kırmızı mı çıkarmış ya.Ama 10 kişide çok iyi oynadık.
Anca birbirinizi yiyinhani Avrupa'da kupa
![]()
Onuda bizden beklemiyosundur herhalde?Burda avrupa da kupa alacak adam belli oda alamıyorsa biz ne yapalım.
Lan o kadroyu bana ver almasam ah ya![]()
En az yarı final ya en az.
beşiktaş fiorentina'yı eler diye düşünüyorum trabzon lige iyi başlamış yeni sezonda herkese başarılar
Süper Ligin açılış maçında evimizde Kayseri'ye karşı kazanmasını bildik fakat 2 sakat vedik. Çok önemli Fiorentina maçları öncesinde Matias Fernandez 2 ay, Deniz Naki ise 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
![]()
Avantajı aldık sayılır. İlk maçta 2 as oyuncumdan eksik çıktığım maçta oyuncularımız çok iyi mücade ettiler. Necip 60. dakikada kırmızı kart gördü ancak 30 dakikayı 10 kişi oynasakda 3-1 kazanmasını bildik. Son dakikada gelen gol olmasa daha da rahat olabilirdik.
![]()
lige başlangıç iyi olmuş 3-1 lik fiorentina maçı harika olmuş ancak keşke 901'deki gol olmasaymış