yöneticiler hala fransadamı bi bilgisi olan varmı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde, Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallas’a, oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi, menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
aziz baba bize tabatayı getir![]()
Fenerbahçe transferden çok internet sitesine çalışıyor gibi![]()
lugano gitmeyecek o zaman![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gallas'a ne gerek var canım orada anasından stoper oynamak için doğmuş Bilica varken (!) Aferin yönetim ipininizi çekiyorsunuz yavaş yavaş.
Koskoca Bilca varken stoper alanın aklına şaşarım. (!) Ya kardeşim şu 31 yaşındaki meymeletsiz ve vasıfsız elemandan ne medet umyorsunuz ya.
Paok'a da elenelim bi öyle transfer yapacaklar anlaşılan.
niang ile bir pürüz yoktu zaten ama marsilya ile de anlaşma sağlanmış sanırım.
(/s)
Uefa'ya listeler ne zaman veriliyor acaba niang transfer olursa oynatma şansımız olucak mı ?
zaten o transferde olmazsa Fener taraftarı yönetime ne yapar bilmiyorum
ama artık 1 transferlede taraftarı susturumazlar herhalde...
9 ağustos'ta listeler verilecek.
(/s)
Bilica'yı gönderelim gönderdiğimiz yerden Dünya'nın Merkezine Yolculuk yapar artık. (!)
Niang'ı alsalar ne olacakki güllük gülüstanlık mı olacak herşey bu takıma forvetten başkada takviye lazım.eskiden fenerbahcenin kanatları yok denilirdi belki son 10 yılda ilk defa tam anlamıyla kanat oyuncularımız var bu seferde defansın ortası, orta sahanın ortası,forvet sıkıntılı ilginciz vesselam![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Forvet + Ortasaha tamam.
Hasan Çetinkaya imzalı transferler.
Beyler bizim Türk takımlarının sorunu maaşı hakedene vermiyoruz. Mesela Aurelio az fazla istedi Fener vermedi sonra kaptırdı. Oraya ne kadar para harcadı ama Aurelio'nun yeri dolmadı. Sonra Galatsaray'da 300 bin Euro için Mondragon'dan vazgeçti. Sonuç ne. Kaç yıldır aval aval kaleci arıyorlar.
Mondragon'un gideceği belliydi yaşı çok ilerlemişti ve eski günlerini aratıyordu artık. Hatırlayanlar vardır mutlaka Olimpiyat Stadı'ndaki PSV maçını. Adeta Mondragon elemişti bizi o gün Şampiyonlar Ligi'nden. Çok severdim yüreğiyle oynuyordu ama her zaman gitmesi taraftarıydım onun yerine gelen De Sanctis eğer takım savunmamız iyi olsaydı çok iyi işler çıkartırdı. O da bir yere kadar dayanabildi.
Hatırlarsın. Manisa'da Meduna kalp spazmı geçirmişti. Stadtaki 10 bin kişi ve sahada 21 futbolcu + 4 hakemden hiç biri görmemişti. Adam yerde ölüyordu neredeyse. Mondragon'da herkesi uyararak bir nevi adamın hayatını kurtarmıştı. ManisaSpor forması giymiş gelmiş geçmiş en çok sempati duyduğum futbolcunun stadta gözlerimin önünde ölmesinden kurtarmıştı. Ona sempatim vardı ve o günden sonra o sempati tavana vurdu. Bir alkış Mondragon'a.
Alakayı çözemedim ama çok doğru birşeye parmak bastın. Mondragon insandı...