Sayfa 360 / 896 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
10,771 ile 10,800 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    SAMSUN

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    FB yonetimi rakip takimlarin transferleri hakkindada yalanlama aciklamasi yayinlamaya baslamis , ilginc
    Tam olarak okudun mu acaba yazıyı ?

Sadri Şener diyorki '' Fenerbahçe '' istedi fakat biz daha fazla istedik diye aldık (!)

Aziz Yıldırımda istemediğini dile getirmiş yani anLadın mı şimdi
    Carmelo 15

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by carmelo15 View Post
    Tam olarak okudun mu acaba yazıyı ?

Sadri Şener diyorki '' Fenerbahçe '' istedi fakat biz daha fazla istedik diye aldık (!)

Aziz Yıldırımda istemediğini dile getirmiş yani anLadın mı şimdi
    Benim demek istedigim , FB yonetiminin transferleri yalanlamakdansa baska seylerle mesgul olmalari gerek su anda yani ben olsam o yonetimde su durumda cikar soyle bi aciklama yapmazdim hic geregi yok , ama sen bir FB taraftarisindir olayi farkli yorumlayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yöneticiler hala fransadamı bi bilgisi olan varmı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Default William Gallas ile Ilgilenmiyoruz

Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde, Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallas’a, oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi, menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aziz baba bize tabatayı getir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe transferden çok internet sitesine çalışıyor gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde, Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallas’a, oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi, menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Aferin size.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lugano gitmeyecek o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by tarikko View Post

Fenerbahçe Spor Kulübü

güzel haber
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gallas'a ne gerek var canım orada anasından stoper oynamak için doğmuş Bilica varken (!) Aferin yönetim ipininizi çekiyorsunuz yavaş yavaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Koskoca Bilca varken stoper alanın aklına şaşarım. (!) Ya kardeşim şu 31 yaşındaki meymeletsiz ve vasıfsız elemandan ne medet umyorsunuz ya.

Nesil
    2006

Paok'a da elenelim bi öyle transfer yapacaklar anlaşılan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

niang ile bir pürüz yoktu zaten ama marsilya ile de anlaşma sağlanmış sanırım.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uefa'ya listeler ne zaman veriliyor acaba niang transfer olursa oynatma şansımız olucak mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zaten o transferde olmazsa Fener taraftarı yönetime ne yapar bilmiyorum
    ama artık 1 transferlede taraftarı susturumazlar herhalde...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

9 ağustos'ta listeler verilecek.
    (/s)

Bilica'yı gönderelim gönderdiğimiz yerden Dünya'nın Merkezine Yolculuk yapar artık. (!)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    9 ağustos'ta listeler verilecek.
    2 gün içinde transfer yapmassak veya mucizevi birşeyler olmassa Avrupa Ligi de yalan o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Niang'ı alsalar ne olacakki güllük gülüstanlık mı olacak herşey bu takıma forvetten başkada takviye lazım.eskiden fenerbahcenin kanatları yok denilirdi belki son 10 yılda ilk defa tam anlamıyla kanat oyuncularımız var bu seferde defansın ortası, orta sahanın ortası,forvet sıkıntılı ilginciz vesselam
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Niang'ı alsalar ne olacakki güllük gülüstanlık mı olacak herşey bu takıma forvetten başkada takviye lazım.eskiden fenerbahcenin kanatları yok denilirdi belki son 10 yılda ilk defa tam anlamıyla kanat oyuncularımız var bu seferde defansın ortası, orta sahanın ortası,forvet sıkıntılı ilginciz vesselam
    Dediklerin ile aklıma Ata Demirer'in 15 saniyelik bir videosu geldi. Bilirsiniz. Bulursam koyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet + Ortasaha tamam.

Hasan Çetinkaya imzalı transferler.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Forvet + Ortasaha tamam.

Onlar kim peki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beyler bizim Türk takımlarının sorunu maaşı hakedene vermiyoruz. Mesela Aurelio az fazla istedi Fener vermedi sonra kaptırdı. Oraya ne kadar para harcadı ama Aurelio'nun yeri dolmadı. Sonra Galatsaray'da 300 bin Euro için Mondragon'dan vazgeçti. Sonuç ne. Kaç yıldır aval aval kaleci arıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mondragon'un gideceği belliydi yaşı çok ilerlemişti ve eski günlerini aratıyordu artık. Hatırlayanlar vardır mutlaka Olimpiyat Stadı'ndaki PSV maçını. Adeta Mondragon elemişti bizi o gün Şampiyonlar Ligi'nden. Çok severdim yüreğiyle oynuyordu ama her zaman gitmesi taraftarıydım onun yerine gelen De Sanctis eğer takım savunmamız iyi olsaydı çok iyi işler çıkartırdı. O da bir yere kadar dayanabildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Beyler bizim Türk takımlarının sorunu maaşı hakedene vermiyoruz. Mesela Aurelio az fazla istedi Fener vermedi sonra kaptırdı. Oraya ne kadar para harcadı ama Aurelio'nun yeri dolmadı. Sonra Galatsaray'da 300 bin Euro için Mondragon'dan vazgeçti. Sonuç ne. Kaç yıldır aval aval kaleci arıyorlar.
    Aurelio'ya gelince maddi hesap yapıyolar ama M.Topuz'a para saçtılar. Deivid 3 sezondur yatmasına rağmen manyak para kazanıyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mondragon'un gideceği belliydi yaşı çok ilerlemişti ve eski günlerini aratıyordu artık. Hatırlayanlar vardır mutlaka Olimpiyat Stadı'ndaki PSV maçını. Adeta Mondragon elemişti bizi o gün Şampiyonlar Ligi'nden. Çok severdim yüreğiyle oynuyordu ama her zaman gitmesi taraftarıydım onun yerine gelen De Sanctis eğer takım savunmamız iyi olsaydı çok iyi işler çıkartırdı. O da bir yere kadar dayanabildi.
    Hatırlarsın. Manisa'da Meduna kalp spazmı geçirmişti. Stadtaki 10 bin kişi ve sahada 21 futbolcu + 4 hakemden hiç biri görmemişti. Adam yerde ölüyordu neredeyse. Mondragon'da herkesi uyararak bir nevi adamın hayatını kurtarmıştı. ManisaSpor forması giymiş gelmiş geçmiş en çok sempati duyduğum futbolcunun stadta gözlerimin önünde ölmesinden kurtarmıştı. Ona sempatim vardı ve o günden sonra o sempati tavana vurdu. Bir alkış Mondragon'a.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aurelio'ya gelince maddi hesap yapıyolar ama M.Topuz'a para saçtılar. Deivid 3 sezondur yatmasına rağmen manyak para kazanıyor.
    Yanlış kararlar. Mantıklı düşünemiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alakayı çözemedim ama çok doğru birşeye parmak bastın. Mondragon insandı...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Alakayı çözemedim ama çok doğru birşeye parmak bastın. Mondragon insandı...
    Alakası yok zaten. Sadece o gün çok sempati duymuştum. Konumuza dönelim.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Forvet + Ortasaha tamam.

Forvet Niang'tır ama ortasahayı merak ettim şimdi.Hiç isim filan da çıkmadı ortasaha için.

Mesaj Yetkileri