Çünkü Fenerbahçe o turda yok. Başlangıç turu "UEFA Champions League third qualifying round"
http://www.uefa.com/uefachampionslea...d=1960191.html
Çünkü Fenerbahçe o turda yok. Başlangıç turu "UEFA Champions League third qualifying round"
http://www.uefa.com/uefachampionslea...d=1960191.html
...
2 yıldır çekmediğimiz çile kalmadı
yetmezmiş gibide 2+1 geldi
ne diyelim ki .....
Fenerbahçe 2+1'den gidiyor, Ersun Yanal ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı ve akşam açıklanacağı iddiaları var.
2+1 demek teknik direktörden emin olamamak demek. Ama akıllıca bir hamle bence de Ersun Yanal için.
FM Gazetesi
Aykut Kocaman'dan pek farkı olmayacak bence, hayal kırıklığı yaratacak. Fenerbahçe taraftarının istediği ve özlem duyduğu futbolu oynatacak kişi Ersun Yanal değil.
Aziz Yıldırım başta oldukça Mourinho gelse ne yazar.
...
Aziz Yıldırım'ı geçici de olsa Fenerbahçe'den ve Türk sporundan uzaklaştırmayı başaran kişi Recep Özcan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ihraç edildi
Sizin kulüpte maalesef demokrasi ölmüş beyler,helvasını yiyeli de çok olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gecen yılki olay![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dosyası bekletiliyormuş,yeni ihraç edilmiş![]()
İyi yapmışlar o halde![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım'a da iyi yapmış
Demek istiyorum ki kendi çıkarlarını düşünen herkes birbirlerini yer,sonuçta kazanan Fenerbahçe olur.
O karar tedbir niteliğinde. Teminat gösterip kaldırabilir. Zor bir şey değil.
Valla o karar mı dersin,yargıtay da bekleyen karar mı dersin,UEFA'nın vereceği ceza mı dersin bilemiyorum ancak bu sürecin sonunda Fenerbahçe gereksiz isimlerden kurtulmuş olacak.
Baskanın ayrılma vakti gelmiştir elbette ama asla gereksiz isim olmadı.
Edittttttttt
Yarın Allahın izni ile istifa edecek.
Şu Habere Dikakt !
Kura çekiminde hile mi var? Infantino ne yapıyor?
http://www.ajansspor.com/video/v/201...e_yapiyor.html
Yarınki basın toplantısı keşke saat 14.00'de başlasaydı, 15.30'da işe gitmek için evden çıkacağım, büyük kısmını kaçıracağım. Kaç defa Galatasaray diyecek acaba, inşallah hayırsever insanlar full olarak upload eder, gece izlerim.
Bende Fenerbahce'den çok Gs diyecegini düsünüyorum.
Bence konuşma ne Fenerbahçe ne Galatasaray istifa edecek .
Dün Mehmet Demirkol'u dinledikten sonra istifa edeceğine pek inanmıyorum. Kısa vadede tüm camianın Aziz Yıldırım'a destek olacağından bahsetti, Aziz Yıldırım da en ufak destekte o koltuğa yapışmayı kendine vazife etmiş birisi. En azından yargıtay kararları belli olmadan veya tahkimden Uefa men cezamız onanmadan istifa edeceğini zannetmiyorum.
Birileri destek mi dedi ? İstifa ya destek.GFB-Okul Açık.
Aziz Yıldırım yarın bırakacak gibi görünüyormuş. Ali Koç'u aday yapmaya çalışıyorlarmış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence bırakmaz, aksine TFF, Trabzonspor ve Galatasaray üzerinden bir konuşma yapar.
Siyasetin bu süreç öncesi kendisine yaptığı iddia edilen tekliften bahsedecek olabilir. Eğer sonuç bu olacak ise yarın gündem değişebilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aziz Yıldırım yarın istifa edecek.
Kaynak : Uğur Dündar
(/s)
Ben Aziz Yıldırım'ın istifa edeceğine gram inanmıyorum.İstifa etse bile yine Galatasaray'a,TFF'ye,Trabzon'a sallar sonra istifa eder.
Trabzon'a sallayacağı bir şey yok. Trabzon için empati yapmak gerek. TFF nin bu süreçte bir hatası yalanı olmuşsa sallasın zaten ona da aynı şekilde Galatasaray ile ilgili bir durum varsa ona da sallasın ama asarım keserim ile değil gerçekleri anlatarak. Tabii iğneyi de kendisine batırmayı unutmasın. Hayırlısı.