Sayfa 360 / 436 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410 ... SonSon
10,771 ile 10,800 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Eğer hayal ettiğim gibiyse.

Buda cok ofansif bir takım demek.

Topu ilerde tutmaya dayalı bir sistem kuruluyor (EĞER TRANSFERLER GERÇEKLEŞİRSE)

Alper TOPAL değişmeli oynayabilir.Emre-Alper olur...Cok Orta saha var ya

Bence sistem değişmez 4-2-3-1'e devam edilir. Bir tane forvet alınır. Cardozo ve Emenike ikisinin birden alınacağını sanmıyorum. Karambole golcü aranıyor belli ki bu isimde Emenike. Emenike'yi isteyende Ersun Yanal. Bir kere Kuyt'ın kesik yiyeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Dünkü izlediğim Baroni'de her türlü oynamaya devam eder. Raul ve Emre bu haldeyken. Taraftar çift forvet istiyor ama bunun Avrupa maçları, zorlu deplasmanları var. Artık her takım klasik 4-2-3-1'i oynuyor. Muhtemelen Galatasaray'da 4-2-3-1'e geçiş yapacaktır. Yani öyle taktik yapmak anlamsız. Dizilişten ziyade sahada oynanan oyunun akıcılığı önemli. Chelsea, Real, Bayern, Dortmund'u da sahaya 4-2-3-1 diziliyor. Avrupa kupasında zorlu bir rakibe karşı çift forvet çıkıp, merkezi sağlama almazsan harcarlar. Hele ikiliden biri Topal olursa ağlatırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cardozo'nun gelmesini istemiyorum Emenike adı geçiyorken.

Cardozo gibi henüz ayağına top değmemiş bir adamın hazır olması da 2-3 hafta ve bizim o kadar zamanımız yok. Haftaya pazar günü Galatasaray ile önemli bir kupa maçımız var, mevcut duruma bakarak bu forvet ve yapı ile Galatasaray bizi kafa olarak da çok rahat yener.

Webo Salzburg'a karşı bile bu kadar etkisiz ve silik oynadıysa Galatasaray'a karşı topa değemez herhalde. Bize gelecek forvet hazır olmalı ve bu isim kesinlikle Emenike olmalı.

Ayrıca şunu söylemek de istiyorum, Salzburg maçında Sow sonradan girdikten sonra daha çok merkezde görüldü. Ersun Yanal belli ki daha serbest bırakmış kendisini ve çok etkili oldu..

Webo sola yanaştı etkisizliğe devam etti, zaman zaman bu ikiliyi merkezde yan yana gördük ama. Bence çift forvete geçmemiz gerek, bu sistem bize çok uyar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@petrol_fb12

Şu dizilimle ve o oyuncularla oynasın Fenerbahçe maç başına ortalama 3 tane pozisyon bulursa öp elini başına koy : ) Kim gelirse gelsin, yeter ki şu saçma sistemden vazgeçelim, 1 senedir rakipler bizi sahada eziyor ama biz hala bu dizilimle oynamaya inat ediyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @petrol_fb12

Şu dizilimle ve o oyuncularla oynasın Fenerbahçe maç başına ortalama 3 tane pozisyon bulursa öp elini başına koy : ) Kim gelirse gelsin, yeter ki şu saçma sistemden vazgeçelim, 1 senedir rakipler bizi sahada eziyor ama biz hala bu dizilimle oynamaya inat ediyoruz.
    451 superligde cok kisirlastiriyor bizi, avrupada oynasin ama turkiyede bu tutmuyor, rakibe yariyor. onlar bekliyor, biz de bekliyoruz. gol yiyince de deli danalar gibi kosmaya basliyoruz. hep ayni senaryo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu dizilişte Alper , Deivid gibi sağa yakın görünse de aslında biraz serbest oynayacak, o kanat GG'ye emanet olacak.

Cardozo, Alex gibi 2.forvet rolünde olacak. Sow ve Emenike'ye boş alanlar yaratacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence 2side gelirse kötü olur fenerbahçe için ve fenerbahçeye taktik yapmak hiç kolay değil 4-4-2 oynasan kanatlı 10 tane orta saha var olmaz 4-1-2-1-2 oynasan kuyta yazık olur radikal değişimler şart

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 forvetle de adı geçiyor F.Bahçe'nin ve ceza yememek için mecbur 2'si de bildirildi KAP'a. Sadece birisi alınacak ve transfer kapatılacak. Ha oldu da, 2 forvet birden geldi diyelim; Sow kesinlikle satılır. Hem 2 forvet al hem Sow'u takımda tut, çok saçma olur ve bu durumda, bütçe de epey zorlanmış olur. Daha Avrupa Kupaları'ndaki akibet bile belli olmadan, böyle bir riske gireceğini sanmıyorum F.Bahçe'nin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    2 forvetle de adı geçiyor F.Bahçe'nin ve ceza yememek için mecbur 2'si de bildirildi KAP'a. Sadece birisi alınacak ve transfer kapatılacak. Ha oldu da, 2 forvet birden geldi diyelim; Sow kesinlikle satılır. Hem 2 forvet al hem Sow'u takımda tut, çok saçma olur ve bu durumda, bütçe de epey zorlanmış olur. Daha Avrupa Kupaları'ndaki akibet bile belli olmadan, böyle bir riske gireceğini sanmıyorum F.Bahçe'nin.
    Kesinlikle birde bunu herkes anlasa çok daha iyi olacak hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Stoch ve Krasiç verilecek Emenike'ye karşılık deniyor. Nerede okudum hatırlamıyorum ama böyle olursa Fenerbahçe'ye yük değil aksine bütçesinde hafifleme olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Cardozo gelirse, bir iki maç kötü oynarsa keşke Emenike olsaydı diyeceğiz. Emenike gelirse aynı durumun tersini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

Muhammet İkisi birden alınmaz bence prosedür gereği iki oyuncu açıklandı, Çünkü ikisiyle de resmi görüşmemiz var ve sadece 1 tanesi alınacak. Spartak Moskova'ya Stoch verilirse bence Emenike transferi Cardozo transferine göre daha avantajlı olur, Eskiden Stoch'un gitmesine karşıydım ancak artık gönderilmesi taraftarıyım, Çünkü Stoch'u ve oyun tarzını çok beğeniyorum, böyle bir yeteneğin Kuyt, Cristian gibi kapasitesi sınırlı adamların arkasında çürümesini görmek daha üzücü. Krasiç'e gelirsek o zaten yaşayan ölü yani bedavaya bile elden çıkarmak büyük başarıdır : )

Alper ve Salih en nihayetinde ön ortasaha oynayıp Orta alanla Forvet arasındaki bloktaki bağlantıyı sağlayabilir, Eğer sistemde ısrar edeceksek bari tercihlerimiz sistemin işlemesine yönelik oyunculardan oluşsun. Hoş bu dakikadan sonra pek sistem değiştireceğimizi de zannetmiyorum çaresiz ve kaderine mahkum bir şekilde denizde yol alan bir Fenerbahçe var, bakalım rüzgar nereye eserse yine o yöne hareket edecez.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aslında bir tanesini alacağız gibi gözüküyor ama neden ikisi için bildirim yapıldı? şimdiye kadar alacağımız oyuncu için bildirim yapılırdı sadece, ilginç doğrusu. bir ilginç nokta da hiç haber sızmıyor dışarı biri ya da ikisi alınacak diye. Çok kapalı götürülüyor bu süreç.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aslında bir tanesini alacağız gibi gözüküyor ama neden ikisi için bildirim yapıldı? şimdiye kadar alacağımız oyuncu için bildirim yapılırdı sadece, ilginç doğrusu. bir ilginç nokta da hiç haber sızmıyor dışarı biri ya da ikisi alınacak diye. Çok kapalı götürülüyor bu süreç.
    İkisi için bildirim yapılmasının nedeni ceza yememek amaçlı , eğer ikisi de alınacak olsa ayrı ayrı bildirim yapılırdı diye düşünüyorum , kesinlikle ikisinden bir tanesi alınacaktır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

İkisini alamamak da bir ihtimal biz pek yaşamadık ama sağolsun Galatasaray bu durumları çok yaşattırdı bize, örnek sağlam yani
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.spothaber.com/haber/34115...sok-haber.html

Ankara'da bir genç Cardozo gelmedi diye babasını bıçakladı!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Habere inanmak istemiyorum ama sonra melekler kulağıma fısıldıyor, burası Türkiye.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

cardozo gelirse çocuğumu keserim deyiminin tersinden yaşanmışı olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah o çocuk stadlardan toplumdan uzak olur. Allah kimseyle karşılaştırmasın öyle canavarlar ile.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emenike yine attı golü Kuban deplasmanında

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

daha bugün kendi kendime Emenike'nin daha kafa golünü yok nası tek forvet oynar filan derken bugün attığı gol ; http://www.youtube.com/watch?v=oSbUstM10W4

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nasil bir pskolojiye burunmus insanlarimiz. Yazik

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yalan haberdir yahu daha neler burası Türkiye olabilir ama o kadar da degil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok büyük ihtimalle yalan haber. Hatta inci sözlük'de görmüştüm, bu da resim ;

Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

haberde isim yok, görüntü, video yok. ankara kızılay'da olmuşmuş.

okuyucu çekmek için yalan haber türetilmiş.
    (/s)

Selçuk Yula vefat etmiş arkadaşlar.
    Kalp krizi geçirmiş.
    Allah rahmet eylesin, renkli bir adamdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Allah rahmet eglesin.. iyi bir insandi selcuk yula

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1ROxkXzbepM"]Allah Rahmet Eylesin[/YOUTUBE]
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Edit: Düzeltilmiş.

Allah rahmet eylesin Selçuk Yula.Sabah duyunca gerçekten şok oldum.Bugun Fb Tv'de maçtan önce yorumlarını dinleyemeyecegiz..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bi sorum olcaktı.

Dün akşam Fenerbahçe kart siparişi verdim de, son kısımda fotoğraf yüklemek gerekiyordu. Yükledim sonra bir yazı çıktı, sistem üzerinden fotoğrafınız kontrol edildikten vs.

Kabul gördüğünde mail falan gelecek sanırım, bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa iyi olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hücuma çıkmıyor yea, pas özürlüsü yea.

@MatchStudyTR: Fenerbahçe-Salzburg maçında Mehmet Topal'ın topla oynama noktaları ... http://t.co/SNFEI9qdoc

@MatchStudyTR: Dün F.Bahçe'de topla en çok buluşan, en fazla başarılı pas yapan, rakipten en çok top karşılayan ve en fazla sahipsiz top alan isim M.Topal.

Mesaj Yetkileri