Merhaba beyler. Nasılsınız?
Geçen yazdan beri Fm'de kariyer yapmıyordum.Bugün bir başladım.Acayip sardı valla.Özlemişim yahu Fm oynamayı.![]()
So what?
Saike
yok mu kimse
(/s)
Olmamı .
Günaydın. . .
Günaydınlar...
Günaydınlar.
Cumartesi gecesi HaberTürk kanalında Murat Bardakçı'nın sunduğu ya da yönettiği Tarihin Arka Odası diye bir program vardır, bilirsiniz. Elimden geldiğince seyretmeye çalışırım, hoşuma gider. Ancak programdaki Pelin Batu'nun mevcudiyetini hala anlamış değilim.
Dün gece saat 2 gibi bir diyaloga ise ağzım açık baktım. Efendim Murat Bardakçı programın bir bölümünde tambur çalıyor bir hanım kızda şarkı söylüyor. Neyse bu bölüm bitti. Bir e-posta okudu Murat Bardakçı Pelin Hanım'da piyano çalsın diye. Peki tamam deniyor falan. Murat Bardakçı diyor ki bir seyircimiz "bana kaderimin bir oyunu mu bu?" şarkısını çalsın Pelin hanım diyorlar diyor. Allahım Pelin Batu'nun suratındaki ifade. Sanki Japonca bir şey söylemişsiniz gibi bakıyor. Aaaa şey o ne ki ben bilmiyorum hiç? diyor.
Murat Bardakçı bunun üzerine şaka yaptığını söylüyor ve i go, you go, we go şarkısını çal diyor. Pelin Hanım'dan cevap: aa ben zaten Maykıl Ozentingen'i çok severim i go, you go, we go şarkısı da favorimdir ama ben size angels and demons'u çalayım o daha mistiktir biraz kilise şarkısı havasındadır vs...
Bir daha da seyredersem bu programı iki olsun.
Herkese iyi sabahlar arkadaşlar...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Günler doğmak bilmiyor benim için çok özledim seni.. 04 Şubat günü aşık oldugum seni özledim. Şu an aşk benden uzak olsun, sende benle konusma ama msnde kal dedikten 2 gün sonra başkasını msn nickine yazdığını gördüğüm seni değil.. Aşık olduğum meleği özledim ben çok özledim..
Gözlerine bakmaktan hiç usanmadığım meleğimi özledim..Güneşimi özledim..
Karanlık kalbime ansızın doğan güneşimi özledim..Eski seni özledim..
Her nefesimde, her sözümde vurguladığım seni özledim..Her gözyaşımda değil.."Fak rak" dediğim gün ki seni özledim(4 Şubat).. Sırf ertesi gün dersim var diye erken yatmamı istemeni özledim..Sabah uyanmam için mesaj atmanı özledim..O masum gülümsemeni özledim..Çok özledim..Diğer bilgisayarımın konuşma geçmişinde kalan seni özledim..Yine o bilgisayarın başına geçsem eskisi gibi olurmusun?
Özledim be beyler..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ooo ağır hasarlı bir sevdazede var aramızda.
İyi akşamlar herkeze yeniden kariyere başlayacağım oynu 10.3 yamasından önce bırakmıstım yaklasık 2 ay oluyor bırakalı.Hangi yamayla başlıyayım 10.3 beğenilmemiş sanırım işin ehli bir arkadaşımız yazarsa sevinirim
valla işin ehli miyim bilmem ama 10.3 güzel olmuş diyebilirimbence kendin dene bi abi
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85822
aferin yönetim çalışın az.![]()
Ooo ben de değiştiriyorum o zamanNasılsa daha 1 hakkım kalacak
![]()
bende değiştiriyim o zaman nası olsa hakkım kalmayacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben de değiştireceğim.
Kel Barto mu yapacaksın![]()
Aygün senin bu esprilerin yani...![]()
Tamam Aykut sen de KaFa KeS yaparsın olur biter
![]()
Aygün senin bu forumda hala yazabiliyor olman metafiziğin ana başlıklarından biriymiş doğru dimi?