Maskede süpermiş.Şarkılar on numara zaten. Albümün ismi desen zaten mükemmel.
![]()
Maskede süpermiş.Şarkılar on numara zaten. Albümün ismi desen zaten mükemmel.
![]()
I'm back...
Allahh Allahh sabah sabah Arap Şükrü'yle açtık kafeyi![]()
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1390037001132 Farzet![]()
24 Eylül 2009.Arda şu anda gösterdiği performansla Türkiye’nin futboldaki yıldızıdır. Yaşı küçük, magazin programcıları sürekli peşinde… Arda’nın gençliğinden yararlanabilirler. Buna çok dikkat etmesi gerekir; çünkü sahada yıpratmaları mümkün değil. Çok iyi oynuyor.
Bence Arda’yı Messi’yle değil; Messi’yi Arda’yla kıyaslamak lazım; çünkü Arda’nın kalça yapısı, fizik özellikleri Messi’den daha güçlü… Arda’nın bir sözüne kızdılar. İsmim Arda değil de başka bir şey olsaydı, şu anda 70-80 bin Eurolara konuşulan bir futbolcu olurdum” dedi. Doğru söyledi, eğer ismi yabancı bir isim olsaydı, şu anda Arda, transfer rakamı olarak dünyanın sayılı futbolcuları arasında olabilirdi. Medyanın sahip çıkması gerekir.![]()
Heralde bu demeci veren zat yatağında huzurlu yatamıyordur 4 golü gördükten sonra.![]()
29. hafta tahminleri açılmadı mı açıldı da ben mi görmüyorumbugün maç var yanılmıyosam
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Abovv, insan hatırlatır yahu, benim bu aralar hiç bakacak halim yoktu, cumaya gelmişiz, açılmadı diye şimdi mi söylenir yahu?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim ekranda böyle gözüküyor, beni kandırmak için daha çok boşluk bırakmalısın.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
tüh be tutmadı
çözünürlüğe baksana 1599x999 hey maşallah![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yetmiyor bile bu, zaman zaman ufak geliyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selam. 7 Saattir elektrik yoktu Bafra'da.Resmen hayatım karardı ya.Bilgisayar yok,televizyon yok.Telefonun şarjı bitti ohooo
Telefonu değiştirdim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aa sen daha donunu değiştiremezsin, telefonunu nasıl değiştirdin.
Görüntülü konuşma yaptım az önce ilk defa. güzel bişeymiş![]()
Nick değiştirme kervanına bende çok sevdiğim nicki değiştirme pahasına katıldım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haydi bakalım gelsin yorumlar.
güzel............
(/s)
Hayatımda en iştahlı yediğim yemeği yedim bu gece. Biber-Domates-Peynir muhteşem üçlü. Pelin Batuyu izleyelim şimdi biraz iyice keyfimiz tavan yapsın. Sonra bi dönelim Disco Kralına keyifler uçsunn bu gece...
Günaydın beyler.
Nick nasıl olmuş ismaiL abi.