Gelecek sezonun formaları için duyumlar gelmeye başlamış, tahmini çizimleri yapmışlar. Genelde tutturuyorlar.
http://galatasarayformalari.blogspot.com/
Gelecek sezonun formaları için duyumlar gelmeye başlamış, tahmini çizimleri yapmışlar. Genelde tutturuyorlar.
http://galatasarayformalari.blogspot.com/
Kırmızı mükemmel duruyor
Football is simple,but Football Manager is not
Ben de siyahı çok beğendim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siyah muhteşem olmuş,inşallah doğrudur formalar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu adam klubü çok büyütüyor tam Porto mantığı böyle giderse ya batacagız ya da cok buyuk bir klüp olacağız.Burak Yılmaz’la ilgili olarak kulübümüze ulaşan herhangi bir teklif yok. Ama sezon sonu yaklaştıkça elbette kapımızı aşındıran kulüpler olacaktır. Burak bizim için çok değerli bir yıldızdır. Ancak 40 milyon Euro’yu getiren olursa onu satabiliriz. Atletico Madrid’in golcüsü Falcao’nun bonservisi için 55 milyon Eurolar’dan bahsediliyorsa benim oyuncum da 40 milyon Euro eder.
Muslera için de 30-35 milyon Euro arası bir fiyat düşünüyorum. Ona da bu rakamlara yakın bir teklif gelmesi durumunda konuyu masaya yatırır ve gerekirse oyuncuyla yollarımızı ayırabiliriz.”
Açıkçası satmak istemiyor ama bir yandan da o parayı veren biri belki çıkar diye de açık kapı bırakıyor ama Burak'a şu an ki hali ile 40m euro çok fazla en fazla 20 eder.Muslera'ya katılıyorum 30-35 eder.
Porto mantıgıyla bak, Lisandro Lopez Lucho Gonzales zamanında 20m euro üzerinde eder miydi ?
Ama etti. Paranın karşılığını da pek veremediler.
İlk satarken Falcao da Porto'dan 40 m euro etmezdi. Ama adamlar sattı, Falcao da parasının hakkını verdi.
Oyuncularımızı cok kucumsuyoruz bunun sebebi de gidenlerin başarılı olamamaları. Arda bu konuda bize çok yardımcı oldu. Bir kaç oyuncu daha referans transfer gösterebilirsek 5-6 seneye porto bonservisleriyle oyuncu satmaya başlarız.
Burak'la şampiyonlar ligindeki forvetleri bir kıyaslayın. Adam bizden biri olunca sıradanlaşıyor ama dışardan bakınca attıgı goller,girdiği pozisyonlar ve sürekli oyunun içinde kalması onu çok büyük bir isim halne getirebilir. Yeterki şımarmasın. 2-3 yılda 50-60 tane gol atan adamın hala şanslı ve ballı olduğunu dile getiren bir topluluk varsa onlar da futbol izlemeyi bıraksınlar bir zahmet
Hatırladıkça en çok güldüğüm olay ise Fenerbahçe ile Trabzon arasında olan Burak+para = Gökhan Ünal takası....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Küçümsemiyorum.Falcao 40 ederdi,şimdi 60 eder.Falcao ile Burak'ı karşılaştırmayın,Falcao her şeyiyle muhteşem bir forvet,Porto'da da öyleydi.
Diğer ikisine gelirse,evet etmezlerdi,verdiler ancak ben Burak'a vermezler demiyorum ederi 40 olamaz Burak'ın,hayal kurmak iyidir ama abartmamak da fayda var.
Güzelim, bak ben çok net hatırlıyorum. Falcao'yu, daha Porto'ya gelmeden önce daha River'da oynarken gecenin 3ünde ntvsporda maçlarını izliyordum.
Porto Falcao'yu satmayacagım dedi. Vermek istemedi. City 23 milyon euroluk bir teklifde bulundu vermem dedi. Daha bir kaç sene oynatmayı düşünüyorlardı. Vereceksem çok astronomik bir rakama veririm dedi. Transferin son gunlerinde At Madrid 40milyon ile kapıyı çalınca hayır demediler. Falcao Porto'dayken kimse 40 milyon vermedi. Burak kadar da gol atmamıştı ;
Porto 2009-10 24maç - 20gol
Hatta Falcao 40m euro ya At Madrid'e geldiğinde dahi kimse bu kadar büyük bir patlama beklemiyordu. Hatta Aguero'nun yerini asla tutamaz, baskan yanlış iş yaptı diyen at madrid taraftarları vardı ortalıkta.
Şimdi Falcao ortalıgı dagıtınca diyorsunki Porto da 40 milyon ederdi. O zamanlar etmiyordu işte. He şimdi 100 milyon bile eder o ayrı.
Falcao'nun 2010/2011 sezonunu yok mu ettin abi ? Porto ile Avrupa Ligi'ni kazandı ve gol kralı oldu.Başka bir şey demeye gerek yok sanırım.
O sezon 42 maçta 38 gol atıp 8 asist yaptı.O zaman ki Falcao ile şimdi ki Falcao arasında da çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Burak daha kendini geliştiremez mi geliştirir ancak şu an ki hali 40m euro edecek bir oyuncu değil Burak.
Benim demek istediğim öncesi işte. Tam anlatamamışım.
Bir sezonluk performansla bir adamın fiyatı 40 m euro olmuş.
Burak'ın background'u var. Şampiyonlar liginde oynamışlığı var. İstatistik olarak karşılaştırdığın zaman Falcao'nun tek artısı UEFA kupası. O dönem için baktıgında.
Bu sene de Burak'ın bir ceyrek finali olursa aşağı yukarı aynı olaya denk gelecek.
Şimdi ayrıca tabi ki Falcao ile Burak karşılaştırılamaz. Falcao first class, Burak ikinci kalite.
Ben o dönem için diyorum. Nasıl 40m para verildiğinden bahsediyorum.
Önceki sene lig gol kralı bu sene şampiyonlar ligi gol kralı ve ceyrek final yaşamış bir oyuncu olursa eğer Burak, o dönemki falcao 40 ise Bu Burak da rahat 40 eder bu durumda.
Füme formamız çok iyi de ben parçalıdaki kırmızı tona bayıldım eğer aynen öyle çıkarsa seneye parçalı formamı giyerim arkadaş![]()
40 etmezsede 20-25"e satsak bile cok buyuk basari muslera"da o fiyata giderse 20-25 muthis olur ki ben musleranin yollanmasi tarafindayim komik gelcek ama antep"in kalecisi karcemarkas bence musleradan daha iyi![]()
Hamit Direktendönentop
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151392258164193
Ünal Aysal Burak'ın bonservisi konusunda uçmuş ve bunu bilerek yapmış bence. Oyuncum değerlidir demek istiyor.![]()
Zaten direk gol sayılsa Hamit gol kralı olacak.
Burak
Bu bahsedilen kıyas mekanizmasında ben de bir 100 bin falan ederim herhalde.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Burak top class bir forvet değil ama onların bir tık altında bence şu anda ilk 25 e girer forvetler arasında (messi,ronaldo,ibrahimovic,suarez,falcao,rvp,roone y vb...)
Burak bu kadar iyi bir forvetse Drogba niye alındı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben halen büyük maçlarda Burak Yılmaz'ın oyun olarak iyi olmadığını düşünüyorum.
Büyük maçlarda maalesef iyi verim alamıyor takım ondan, Sneijder ise beklendiği gibi değil henüz büyük ihtimalle gelecek sezon tam olarak iyi duruma gelecektir.
Burak Yılmaz'ı beğenmiyorum, belki kıskançlık falan diye düşünenler olabilir ancak ben bir türlü beğenemedim oyununu. Bir maç çok iyi bir maç çok sönük ancak genel olarak sönükken bile birşeyler yapıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Drogba'nın alınmasının sebebi hem Sneijder ile uyumlu oynayabilecek bir forvet olması, hem Burak'ın yanında Elmander ve Umut'a göre daha iyi bir isim olması, hem de taraftarın istemesi, başkanın yıldız bir isim alma istediğinden dolayı.
Burak Yılmaz ne yapsa yeterli görünmeyecek zaten böyle bir gerçek var.Diğer gerçekse rakamlar, ligde ve ŞL'de gol krallığında 1. sırada olan bir adam var ortada ama her türlü eleştiriliyor. Yapamıyor denilen ve varsa yapıyor Burak Yılmaz, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Zamanında bende kendisini balon olarak görüyordum, son senelerde bu fikrim tamamen değişiyor.
![]()
Muslera'nın adı Barca ve Man Utd ile anılıyor.Neuer ise Bayern'e gitti.Sportif olarak aralarında bir fark olmasa da maddi olarak fahiş farklar var o yüzden her iki kulüpte istediğimiz parayı verebilir.Ona göre 30-35 eder dedim.Hani Messi + bir miktar para karşılığında verebiliriz![]()
Bu arada cezanın yanlış ve eksik verildiği netleşti. Atladı herkes. Farkında olan tek kişi sendin abi.
Bugün bir kulübün başında olsam görevi kötüye kullanma ve yazılı kuralları uygulatmamaktan ötürü PFDK üyelerine dava açardım.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17429
b. PFDK'ca; teknik sorumlu Fatih Terim'in, hakemin ihraç kararından sonra, müsabaka esnasında ve müsabakadan sonra, yedek kulübesiyle doğrudan veya dolaylı bir şekilde iletişim kurması şeklindeki eylemi, tedbire uyulmamak olarak değil "sportmenliğe aykırı hareket" olarak yorumlanıp ceza tayini yoluna gidilmişse de; FDT'nin 83.,85.,95/4. ve ilgili hükümleri ile UEFA ve FIFA mevzuatı karşısında, oyun disiplinini bozması veya cezai nitelikte bir fiil gerçekleşmesi nedeniyle müsabakadan ihraç edilen kişiler yönünden idari tedbirin, ihraç kararının verildiği anda başladığı hususunda tereddüt yoktur. Burada bahsi geçen idari tedbir esasında, müsabaka hakeminin ihraç kararına bağlanmış sonuçlardan biridir. Dolayısıyla, ihraç halinde ayrıca ve yeniden idari tedbir kararı verilmesine muhtaç bir durum yoktur. Böylece idari tedbirin ihraç kararına bağlanmış bir sonuç olması karşısında hakemin (müsabaka görevlisinin) de, idari tedbir kararı veren bir makam olarak algılanmaması gerekir. Hakem sadece ihraç kararını verir; idari tedbir ise kendiliğinden ve ihraç kararına bağlı olarak talimat hükmü gereğince yürürlüğe girer.
Diğer yandan, ilgili teknik sorumlunun ihraç anından sonraki bir tarihte idari tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin de önemi yoktur. Disiplin müfettişlerinin, FDT'nin 84/I. maddesinin verdiği yetkiye dayanarak uyguladıkları idari tedbir, kendi takdirlerinde olan bir tedbir olup sevklerinde belirtilen idari tedbir tarihi de kendi verdikleri idari tedbir kararının tarihidir. Esasında, idari tedbir kendiliğinden başladığından, disiplin müfettişlerince yeniden ve tekrar tedbir kararı verilmesi de gerekmemektedir. Ancak buna rağmen, mevzuattan doğan ve ihraç nedeniyle kendiliğinden yürürlüğe giren bir idari tedbirin başlangıç zamanının, disiplin müfettişleri tasarrufu ile ileri bir tarihe (sevk kararında geçen tedbiri tarihe) ertelenmesi de mümkün değildir.
Ayrıntısı gerekçeli kararda belirtileceği üzere tüm bu açıklamalar ışığında eylemin FDT'nin 51. maddesinde düzenlenen "cezaya ve tedbire uyulmaması" olarak nitelendirilip buna göre karar verilmesi gerektiği halde PFDK'ca eylemin "sportmenliğe aykırı hareket" olarak kabul edilmesi yerinde görülmemiş, ancak aleyhe itiraz olmaması ve cezanın re'sen aleyhe bozulamaması nedeniyle PFDK'ca teknik sorumlu Fatih Terim'e verilen 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.-TL para cezasının onanmasına oybirliği ile;
c. PFDK'ca, teknik sorumlu Fatih Terim'e; ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik "sportmenliğe aykırı hareket"i nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4.maddesi uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından talimata bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliğiyle,
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
PFDK ile Tahkim'in çelişme sebebi bu olabilir;
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ317448SXQ