Bence de 00.11 Snejder gibi
Bence de 00.11 Snejder gibi
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hd yaptım izledim, Ufuk o beyler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bende Ufuk'a daha çok benzettim onu. Toplu fotoğrafda da sağ altta Balta'nın yanında duran da Sercan Yıldırım gibi gözüküyor, bu nasıl iş arkadaş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
1080 p indirip baktım tek tek ciddi ciddi sneijder yok sercan varemre çolak ve enginde çok komik durmuş
![]()
Videoyu çeken Sneijder olabilir mi?![]()
Sneijder'in telif hakları var beyler![]()
Videoda ki en gevşek kişi Emre Çolak,adam mübaşir gibi
Sanıklar gelsiiin![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder değil abi o. Ben çözdüm işi zaten videonun sonundaki toplu olay epey eski Cris bile var en üstte Umut'un yanında duruyor. Drogba'ya dikkatli bakınca sonradan eklendiği belli oluyor zaten. Sneijder'in bu kıyafetlerli giymiş olduğunu biliyoruz üstteki fotodan. Ya Sneijder'in fotoğrafını çekemediler montajlamak için ya unuttular ya da Sneijder'in kendi sponsorluk anlaşmaları ile ilgili bir şey var.
Edit: Şimdi gördüm Barış Çakır da orda mesela halbuki o da bıraktı görevi artık, yeni doktor geldi.
Screw you guys, I'm goin' home
Yanlış görmediysem Ujfalusi de yok. Drogba'nın da toplu resimdeki montajı aşırı belli olmuş. Sneijder'in sponsorluk anlaşmaları ile ilgili bir problem vardır. Zira adam İnter'den ayrılırken de bazı problemler olmuştu bu konuda.
Edit: Bu arada Ufuk'u Sneijder olarak yedirtmeye çalışmış olabilirler.![]()
Hakan Balta'da ki karizma daha fena yalnız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Akıllar Schalke maçındaydı bahanemiz akıllar x maçında olarak güncelledi, tarihi bir gece yaşarken hem muhtemel rakipleri hem de akıllar başka yerlerde olabileceği için ligi düşünüyorum. Ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü Fatih Terim başka bir yere doğru gidiyor, çok riskli bir oyun oynuyoruz.
Malaga - Porto maçından çıkan ya da PSG gelirse turun yine ortada olduğu bir eşleşme izleriz. Şahsen Porto'yu PSG ve Malaga'dan daha tehlikeli buluyorum. Kim gelirse gelsin çok zor olacak. Yine mucizevi bir özveri göstermemiz gerekiyor. Motivasyonun üst düzey olması ve elenirsek doğal karşılanacak bir rakip gelmesi bence daha iyi olur.
Bu arada turun geçilmesi ile lig baya tehlikeli duruma geldi.
Gördükçe gülüyorum
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
çekecek demedide çekebilir dedi![]()
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginden 32 Milyon Euro gelir elde etti.
Bunu Emre paylaşsa bir etki yaratmaz ancak şu adam paylaşınca düşüncesi bile insanı çıldırtmaya yetiyor![]()
Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acabaBence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.
Duygulanmayan bizden değildir.
[YOUTUBE="-j2NRlqiuwg"]Galatasaray - Re-Conquest of Europe[/YOUTUBE]
Emre yardırmış yine eline sağlık
Rıdvan dilmenin öyle demedigini herkes biliyor.O tarihli yayın kaydında bile öyle birşey yok
Haftanın 11'i ;
![]()
3'üde hakketti.
Burak yılmaz leblebi gibi gol atıyor helal olsun.
http://spor.haber3.com//ultraslandan...i-1842398h.htm
uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.
Corriere dello Sport yazarı Andrea De Pauli:""Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya Ligi takımlarından Roma ile anlaştı"
umarim yalandir... hoca birakmaz bizi planlari var cunki galatasaray ile ilgili.
Real Madrid vs Galatasaray
Mourinho vs Fatih Terim
Ronaldo vs Burak Yilmaz umitsizlige kapilmaya gerek yok gercekten eleyebilecek guce hakim bir takim galatasaray.