Sayfa 361 / 447 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411 ... SonSon
10,801 ile 10,830 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aziz yildirimin istifa etmesi en dogrusu olacaktir bu sürecte... belki ceza döner yildirim istifa ederse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Umarım sade bir konuşma yapar başkan. İstifa ettiğini ama geri adım atmadığını kişisel olarak davasını sürdüreceğini çünkü haklı olan tarafın fenerbahçe ve kendisi olduğunu söyler bırakır. Bundan farklı her tepki kendisine zarar verir. Ben hiç bir zaman Aziz Yıldırım'ı sevmedim. ama son zamanlarda ortam öyleki kendisini savunmam gerekiyor gibi hisse kapılıyorum. En basit örneği ev arkadaşım yıllardır Aziz Yıldırım hayranıydı, o hapisteyken sabahlara kadar Aziz Yıldırım açıklamaları izledi,dinledi,okudu.

Ve şimdi gitse de kurtulsak şu bilmem ne yaptığım diyor. Bu kesin şike yapmıştır ya diye çıkışıyor. Bir çok Fenerbahçe'liye bunu yaşattı süreç. Bunda başkanın payı yok. Zira sevmeyebiliriz, Eskiden severken şimdi nefret edebiliriz ama "bu kesin şike yapmıştır" demek o sezonki fenerbahçe takımına ihanettir. İnsanlar asla şike yapmadık maçlara baksana abi böyle sert geçen maçlarda şike mi olur derken başkanı sevmedikleri için şike yapmışızdır biz eksenine kaydılar,fenerbahçeli taraftarlar da garip.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir hayli yıpranmış görünüyor. İlk defa böyle düşük enerjili görüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım bitmiş, çökmüş resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'ın seçimleri tam olarak haklı olan ama bunu kimseye anlatamayan adam seçimleri. Bu yüzden sürekli denemeyi seçiyor. Muhtemelen çok şaşkındır sürekli takımın ve kendisinin ceza almasına.

Fakat bilmediği bir şey var ki haklı dahi olsa o inat ettikçe anlamsız bir şekilde 3 temmuz'un hemen ertesinde kendisine tapanlar kendisinden en çok nefret eden kişiler konumuna geliyorlar. Hiç bir zaman şike yaptığımıza inanmadım son 2 senede ama hiç bir zamanda 2011 yazı öncesinden de bahsediyorum Aziz Yıldırımcı olmadım. Biz ne çekiyorsak bi Aziz Yıldırımcı,bi Alexçi bi Aykutcu olanlardan çekiyoruz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İstifa olayı yalan oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://s1.directupload.net/images/130530/r7vtnenr.swf

Golden sonra azcık gülüyor ise sorun yok benim açımdan Yanal için

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

http://www.fbtvonline.com/ yürüyüşü izleyebilirsiniz

Ersun Yanal inşallah, Cristian, Selçuk gibi isimler yerine Salih, Stoch gibi isimlerde ısrar eder..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    http://www.fbtvonline.com/ yürüyüşü izleyebilirsiniz
    Aziz Yıldırım zamanında gfb'yi kullanıp yürüyüş organizasyonları düzenletirdi, Şimdi 12numara'yı kullanıp aynı tas aynı hamam devam ediyor. Hani bizi ele geçirmeye çalışıyolar gibi ünlü bir lafı var ya zaten biz onun tarafından ele geçirilmişiz. Bizi başkası ele geçirse ne olacak ? Daha ne kadar rezil olabiliriz ? Ne kadar kötü olabiliriz ? Bir kulübün tarihi ne kadar karalanabilir ?

Yürüyedurun bakalım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu ne yapalım verilen cezayı kabul mu edelim ? Bu yürüyüşler olmasa şampiyonluk elimizden alınmayacak mıydı ? Kurulan düzene çomak sokmak istemiyor muyduk ? Bu süreçte taraftara liderlik eden 12numara'ya teşekkür etmek gerek. antu ve gfb gibi kabullenmedi olayları.

edit: düşüncelerimi özetlemiş Alpaslan abi.

alpaslan akkuş ‏@geronimoapo 46 sn
    Fenerbahce icin tek bir adim atan var olsun... Yuruyenin canini yerim..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yahu ne yapalım verilen cezayı kabul mu edelim ? Bu yürüyüşler olmasa şampiyonluk elimizden alınmayacak mıydı ? Kurulan düzene çomak sokmak istemiyor muyduk ? Bu süreçte taraftara liderlik eden 12numara'ya teşekkür etmek gerek. antu ve gfb gibi kabullenmedi olayları.
    12numara'nın yaptığı taraftara liderlik etmek falan değil emri yerine getirmek, bunu hepimiz biliyoruz. Zamanında Gfb bunu nasıl yaptıysa bugün onlar emre göre hareket eden bir oluşum olmuş durumda. Bugün Fenerbahçeliler birilerinden hesap soracaksa ilk isim Aziz Yıldırım olmalıdır. Geçen basın toplantısında elemanın biri çok güzel bir soru sordu "İnsanlar sizden bir şeyler biliyorsanız konuşmanızı bekliyor" Kem küm biliyorum, konuşursam TR yerinden oynar, Mars'la Jupiter oley çeker, Güneş sistemi halaya kalkar falan filan, cevap yok.

Yahu gittikçe dibe çekiliyorsun önce oynayacağın bir kupa müsabakası elinden alındı, Avrupa'ya gitme hakkın elinden alındı, Mahkeme kararıyla ceza yedin, Uefa seni kupalarından resmen men etti, Dünyaya rezil oldun, yarın tahkim onaylarsa belki kazandığın şampiyonluk elinden gidecek, büyütülürse küme düşeceksin sürekli batağa batma durumu söz konusu ama kimin umrunda ? Aman o başkanlık koltuğu gitmesin de Fenerbahçeye ne olduğunun önemi yok. Ya ele geçirilirsek ya Aziz başkanımız konuşursa.... Eyvah Eyvah.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim anlamadığım dediklerinin yürüyüşle alakası nedir ? Yürüyüşün amacı ; cezayı kabullenememek. Aziz Yıldırım'ı da destekleyenler elbette var orada. ama yürüyüşün amacını niye sadece başkana destek olarak sınırlıyorsunuz. öyle olsa bile bırakın başkanı destekleyen desteklesin niye bunu kabullenemiyorsunuz ?

Aziz Yıldırım'ın konuşmasını elbette ben de istedim ama bir yargıtay süreci var. adam demek ki birileri ile pazarlık halinde. belki de sonuç alacak. süreç bitmeden konuşmamasını anlayabiliyorum. Fenerbahçe'yi kendi için kullanıyor diyeceksiniz belki ama Aziz Yıldırım'ın suçlu bulunması demek Fenerbahçe'nin suçlu olması demek. Başkanın suçsuz olması Fenerbahçe için çok önemli.

12numara her nasıl kurulmuş olursa olsun o yürüyüşleri, mitingleri yapmasaydı şuanda kupayı vermiştik. Desteklemeyebilirsin ama saygı duymalısın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uefa kararının verildiği gün veya ertesi tam hatırlamıyorum Aziz Yıldırım'ı stad önünde protesto eden bir organize hareket vardı. Bunu duyan 12numara akabinde öyle mesajlar yayınladı ki sanırsın Pc başına Aziz Yıldırım geçmiş mesajları o yayınlıyor, ertesinde zaten destek yürüyüşü kararı alındı. Yani Organize edenler ve Aziz Yıldırım için bu yürüyüş tamamen Aziz Yıldırım'a destek yürüyüşüdür, diğerleri içinse masumane biçimde yaşananlara tepki.

Ben 12numara'ya veya Gfb'ye zerre saygı duymam. İnsanların duygu ve düşüncelerini çıkarları karşılığı yönlendiren her oluşumdan nefret ederim, Çünkü emelleri şahısların kişisel tatminiyken, bunu Fenerbahçe adının altında yapmaları kabul edilemez.

12numaranın yapmış organizasyonlar neyi değiştirdi ?
    -Şikeci damgası mı yemedin ?
    -Mahkemeden ceza mı yemedin ?
    -Avrupa kupalarından ceza mı almadın ?
    -Veya aklına gelebilecek herhangi bir şey mi gerçekleşmedi ?

Olabilecek durumlar arasında puan silme,küme düşme ve şampiyonluğun alınması gibi durumlarda Federasyon değişikliği akabinde yapılan karar değişikliği sonucunda engellendi. Yoksa senin yöneticilerin federasyon nezninde de ceza almış başka bir Federasyon olsaydı bu cezaları da alırdın. Yani bir durum karşısında yaşanabilecek bütün olası kötü durumlar zaten başına geldi, Yapılan organizasyonlar sadece Aziz Yıldırım'ın hala koltukta oturmasına yarıyor, bu maçta hakem kararı verdikten sonra yapılan itiraz gibi, iş işten geçtikten sonra yapılan şeylerin Fenerbahçe'ye bir yararını görmedim. Aynı anlayışı taşıyan yönetimin de olacakların önüne geçeceğini düşünmüyorum. Tesbih tanesi gibi gelen kötü bir durum bir diğerini getiriyor ve önleyemiyorsun. Ama hala umudu olan insanları görmek de güzel.

Eklemeden geçmeyecem Aziz Yıldırım'ın da bu durumları değiştirebilecek bir açıklamasının olduğuna da inanmıyorum, yok iddianame'yi bekleyelim, mahkeme kararını bekleyelim, uefa'yı bekleyelim, yargıtayı bekleyelim, temyizi bekleyelim, Aihm'i bekleyelim mantığıyla zaten elde bekleyecek bir şey kalmayacak.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

12numara zaten yönetim tarafında. Bunda hemfikiriz ama sen o yürüyüşleri hiç olarak görüyorsan tartışacak bir şey kalmadı benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belhanda D.Kiev e gitmiş

FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

14 Milyon Euro'ya gitmiş. İyi ki transfer etmedik. Bu bedellerin oyuncusu değil.

90 - Younès Belhanda 14.000.000 €
    85 - Dieumerci Mbokani 11.000.000 €
    07 - Jeremain Lens 9.000.000 €
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    14 Milyon Euro'ya gitmiş. İyi ki transfer etmedik. Bu bedellerin oyuncusu değil.

90 - Younès Belhanda 14.000.000 €
    85 - Dieumerci Mbokani 11.000.000 €
    07 - Jeremain Lens 9.000.000 €
    Fenerbahçe' ye 12 milyon euro' ya transfer olurken. Bu para çok değil demiştiniz.

Ne oldu da değişti görüşünüz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe' ye 12 milyon euro' ya transfer olurken. Bu para çok değil demiştiniz.

Ne oldu da değişti görüşünüz ?
    Fenerbahçe 10 Milyon Euro önerdi. Hatta önce 8 Milyon'a tamam denmişti, sonra fiyat arttırdılar. 12 verilse bitmişti transfer.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe 10 Milyon Euro önerdi.
    Bu mesajda 12 demişssiniz. O konudaki o civarlardaki mesajlarda 12'ye anlaşıldığından bahsediyor.

Nokta atışı bir transfer için 12 Milyon Euro çok yüksek bir bedel değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu mesajda 12 demişssiniz. O konudaki o civarlardaki mesajlarda 12'ye anlaşıldığından bahsediyor.
    O zaman için o transfer şampiyonluğa bedeldi. Şampiyonluk geliri ile kapanacaktı.

12 ödense bitmişti transfer. 12'yi isteyen karşı kulüp, veren Fenerbahçe değil. Peşin 10, taksitli 12 istediler.

Şimdi pahalı. O zaman da pahalıydı ama şampiyonluk için 2 Milyon Euro önemli değildir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O zaman için o transfer şampiyonluğa bedeldi. Şampiyonluk geliri ile kapanacaktı.

12 ödense bitmişti transfer. 12'yi isteyen karşı kulüp, veren Fenerbahçe değil. Peşin 10, taksitli 12 istediler.

Şimdi pahalı. O zaman da pahalıydı ama şampiyonluk için 2 Milyon Euro önemli değildir.
    Ben bunu merak etmiştim. Teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçelilerin yürüyüşünde KADİR ÖKÇESİZ bıçaklanarak öldürülmüş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu takimlarin pesinden giderken olenlerin hesabini nasil verecekler bastakiler.

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Belhanda D.Kiev e gitmiş

D.Kiev, çok dehşet bir hücum hattı kuruyor. Shakhtar hegomanyasından oldukça bezmişler anlaşılan.

Ölen taraftara, Allah rahmet eylesin. Ateş, düştüğü yeri yakacak yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadettin Saran başkanlık için adaylığını ilan etmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadettin Saran'a oldum olası sıcak bakmazdım. Ancak adam yıllardır istiyor. Aziz Yıldırımcı oldum hep. Fakat artık yıldırım devri bitti. Sadettin Saran yöneticilik konusunda çok başarılı bir kişi. Ayrıca Aziz Yıldırım gibi diktatör bir kişiliğe sahip olduğunu sanmıyorum. Yöneticilik konusunda başarılı dediysem, bu konuda profesyonel bir kişi. Yurt dışında okumuş bir adam. Ve mali konularda da Saran Holding'e bakarak ne kadar başarılı olduğunu görebiliriz. Bir şansı hakediyor. Ya Ali Koç Ya Saran...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Genel kurul mu olacak beden aday oldu saran ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bizden uzak dursun Belhanda,naparsa yapsın

Mesaj Yetkileri