Bugün çalıştığım yere önce Mehmet Topal 15 dakika sonrada Caner geldi. Mehmet Topal'a tebrikler abi dedim. İçimden "uzaktan çektiğin şutları azalt biraz, fmde çok çekiyoruz" diyesim geldi ama diyemedim![]()
FM Gazetesi
Keşke dışından deseymişsin. Taraftarı kahrediyorsun erittin bitirdin bizi diye...
adam bildiğin piknikçi![]()
şu şekilde oynamalıyız bence
![]()
o bölgede salih yerine cristian yada alper daha cok sans alir ama genel anlamda buna yakin bir dizilis ile cikariz..
Ben bu sezon Salih'in pek forma şansı bulacağını zannetmiyorum. Malum 2 süperstar Cristian ve Selçuk'u kesmesi biraz zor.
...
Ben tam tersini düşünüyorum. Salih formayı bir alacak pir alacak. Patlama yapar bu sene ve as oynaması düşünülenleri yedek bırakır.
FM Gazetesi
...
Niyeti bozuk bu İngilizlerin...
Yazalım da burada dursun ;
Fenerbahçe turu geçecek.
Arsenal, City'i 3-1 yendi hazırlık maçında, lig başlasın da görelim biz Arsenal'i bir. Suarez'i almazlar ise çok iyi olur..
Bu gidişle alamazlar ya hadi hayırlısı, güveniyorum takıma geçicez bu turu inşAllah.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu şekil nasıl ?
![]()
@5267
Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynadığını görmeden ölecez sanırım.
...
Fenerbahçe bizim tarzda bir dizilişle oynarsa iyi olabilir,çünkü kanat olarak da pek etkili oyuncu yok.Çıkıp kanat olarak kullanılan forvetleri de söylemeyin.Ben olsam şöyle bir diziliş ve kadro ile oynardım;
Forvet arkasına transfer olabilir veya Salih'e güvenilip oynatılabilir.Kuyt oynarsa da 4-3-3 oynanır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
emenike oynuyamaz. lisansi cikmadi + saglik kontrolu testleri bitmedi.
"Futbolcu Emmanuel Emenike ile 4 yıllık (2016-17 sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerini başarılı bir şekilde tamamlamış olup, taraflar arasında 12.08.2013 Pazartesi günü sözleşme imzalanacaktır.
Sözleşme imzalanmasının ardından sözleşme şartları KAP’a bildirilecektir.
Fenerbahçe Futbol A.Ş."
Stoch yerine dahil edilecek sözleşme imzaladığı an lisansı çıkarılacak pazartesi günü, bir sıkıntı yok yani.
"YÜCE ATATÜRK"
europeanconquer"in derbi kadrosu yazidigini zannediyordum ona nazaran yazdim yani lisansi tabiki cikcak ama yarin oynuyamicak anlaminda dedim![]()
cezalı olan Volkan, Meireles, sakat olan Gökhan Gönül, kadroya alınmayan Krasic ve Yobo ile lisansları çıkmayan Emenike ve Samuel Holmen oynayamayacak diye biliyorum bende..
9 ve 10 numara boşta sanırım, Stoch resmi maçta forma giymediği için 9 alınabilir durumda olması lazım, Emenike 29 almış, acaba boş mu kalacak bu 2 numara?
"YÜCE ATATÜRK"
Yeni transfer olmadığı sürece 10 numarayı kime verseler sırıtır zaten şuanda. Boş kalması daha iyi bu haliyle.
10 numaraya yakışacak oyuncumuz yok bence. 9 numarayıda genelde pivotlar giyiyor.
Cristiana verilsin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Salih'e bir anda 10 numara vermek oyuncu üzerinde baskı yaratır bence bos kalması mantıklıdır