anne ben 8 oldum.![]()
8 nedir abi![]()
sevdiğim bir rakam.
Ben de bu 8 kim diyorum yaaDeğişik olmuş Oğuz Abi...
Hmm ilginç![]()
Aynada gittikçe çirkinleşen yüzüme bakıp “ben” dedim “ben istenmiyor olmakla ilgiliyim”. ve meleğim, alıştım ben alıştım.. Hatta evrenin bütün yalnızlıklarını üstüme alındım..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yürü be Taylan![]()
Bende değiştireyim mi nickimi.
Kimse beğenmedi benim nicki nasıl olsa. Of kararsız kaldım bak şimdi.
Değiştir Çağdaş CaD0 4ever![]()
Valla ben de mi değiştirsem acaba diye düşünmeye başladım.Bugün derste kartal'ın çincesini öğrendiğimiz zaman geldi aklıma.![]()
So what?
Saike
ve efsane geri dönüyorcm 03/04 indiriyorum
hafta sonu FM hafta içi CM
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Settle down. Sakin olalım, empati yapalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Günaydın herkese, argumantative essay yazıyorum. Nuclear energy'nin zararından bahsedeceğim bir thesis statement söyleyebilir misiniz?
Ben yazdım sana cevabı ofiste Batuhan.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
http://haber.mynet.com/detay/foto-an...8#haber-baslik
Boğaz köprüsünün yapımı
Mustafa abi ligte ve Avrupa'da katıldığın herhangi bir kupada başarılıysa ve iyi sonuçlar alıyorsan peşpeşe gleiyor böyle istekler.Bende Bafraspor'u süper lige çıkarttım asistan managerler kulübte çalışmak istiyordu
Zamanında Fatih Terim takımıma katılmak istedi o derece.![]()
Eğer kendi kaliteni artırırsan, mutlaka diğer teknik adamlar seninle çalşmak isteyebilir. İyi bir koç ise almanda fayda var.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85373
Akşama yardım istersen edebilirim makale edinmek konusunda Batuhan. Veritabanlarına erişmek için şifrem var.
Hmm anladım şimdi Juventus'u 3-1 yendik içerde sonra bu geldi işteAdam kaliteli alayım hemen.
Ben stada gidiyorum. Belki bi çatı falan bulurum maç izlemeye.TFF Derbiye seyircisiz Maç oynama cezası verdi.Bafraspor - Kastamonuspor.
Yenilirsek amatöre düşüyoruz![]()
Olsun düşsün oradan da çıkar.