Ekmek yoksa pasta yiyin. Araba yoksa bisiklete binin.
Ekmek yoksa pasta yiyin. Araba yoksa bisiklete binin.
bugün günlerden ayrılık yıllardan hüzün.
![]()
Hayırdır Bazinga?
hatunla ters düştük, yollarımı ayırmayı düşünüyorum.
Hayırlısı olsun Oğuz. Öyle daha iyi olacağına kanaat getirdiysen ne kendine ne kız arkadaşına eziyet etme. Ama çok iyi düşünüp karar ver.![]()
Sinirlendim kapadım oyunu ya takımda herkes sakatlanıyor anlamadım gitti kadro kuramaz oldum.
Umut antrenmanlarda kasap 5 kişiyi sakatladı bide az da değil 3-5 ay sakatlıyor.
Artık sinirden kalbime ağrı girmeye başladı önce sağlık..![]()
Uzatmalar falanda bitmiş o zaman hakemin son düdüğü bekleniyor.
Ama sen yinede iyi düşün. Sonra pişman olacağın bir karar verme.
Siz hala FM mi oynuyorsunuz gençler?![]()
Ben doktora gittim, doktor arkadaşlara sordum ağrı şeklinden ötürü stres kaynaklı ağrı dediler test film vs. yaptılar bişe çıkmadı.
Selamun Aleyküm..
Open Type Türkçe Karakterli font arıyorum FM 'ye eklicem ama bir türlü bulamıyorum acaba bilgisi olan varmı nerden donwload edebileceğime dair..![]()
Bendede oguz ritim normal felan dedi doktoır
Oynuyoruz da Pırto napalım biz daha genciz kanımız kaynıyor sen yaşlandın bıraktın bu işi![]()
Manyaklaşmayım olm sağlığın şakası olur mu?
Ne yaşlanması Musti gencim daha ben askerliğimi bile yapmadım.Yalnız askerliği 12 ay yapacaklar gibi ben kesin bu sene bitmeden gitmeliyim askere.
![]()
BaZinga kızdan ayrılırsan kimseye söz verme benimle çıkar mısın?![]()
Çıkıcaz işte olm cahil misin nesin?![]()
Burda endustri meslek lisesi var okul nufusu 3bin kız sayısı 25 varın kişi kız saysını![]()
Bizim makine'de aşağı yukarı öyle makine'ye gelen kızların %5 i kız olsa kızların %10 u bıyıksız olsa diye hesap yapıyorlar..![]()
Şimdi kızlar makine'ye geldi mi kamufule olmaya çalışıyorlar.![]()
Bırak ya paraya bile 6 aydan fazla çekilmez o iş.Paşa paşa 6 ay yapar gelirim. Aslında hiç gidesim yokta işte mecburen gideceğiz. Ne kadar az olursa o kadar iyi.
İşsiz ya ne yazdığını bilmiyor mazur gör onu![]()