Morientes transferi daha gerçekçi bence.Gelirse seneye muhteşem bir Galatasaray izleyeceğiz![]()
peki mori - baptista el ele gelme olasılıgı varmı ?? carrusca giderse
biraz fazla hayalin zararı yok
Arkadaslar kimi forumlara göre morientes ve babtista ikisi birlikte gelecek diyorlar birde NTV kendini dünyaya rezil edecek bir haber yapmazdı bütün dünya NTV yi kaynak gösteriyor
Ben söyleyeyim asil mevkiisi forvet arkasiymis daha sonra antrenörü onu ön libero olarak denemis ve basarili olmus... reale geldiginde ise orta sahanin ortasinda oynuyordu.. arsenalde forvet olarak oynadi birkac macta.. ama orta saha oynamakla forvet oynamak ayni degildir forvet oynamak cok zordur... mesela bir alex forvet olarak oynasaydi o 19 golü hayatta atamazdi birakin 19 golü 10 golü zor atardi..
Kaynak: Gökmen özdemir Vatan Gazetesi Gs Muhabiri
Bu Gece Veya Yarin Aciklanicak.imza Atilmış
Tekrar Ediyorum Resmen Bitmiş
Evet arkadaslar NTV bos bosuna yazmas bence cunku tum dunya Ntv KaYnak olarak veriyor..Yani dogrudur bu haberler
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
eger yönetm baptista morientesi birlkte getirebilrse lincoln transferi gerçekten gölgede bırakır bu oynculardan biri bile bizm içn çk şey demek İnşallah olr
hakkaten morientesi mi aldılar yalandır bea abi çıldırcam biz deividi gönderemiyoz adamlar morientesi alıyo![]()
aimar1905'e diyorum ki tartışma çıkartabilecek yorumlar yazmayalım. birileri sürekli girip cevap yazıyor Galatasaraylı taraftarların diğerlerini de işin içine katarak yaptıkları yorumlara..
bu transfer Galatasaray ımza hayrlı ugrlu olsn
aimar haklı tartsma çkacak bişey yazmadı sdce renklern kardesliginden bahsetti![]()
Ntv falan haberi degiştirmedi Kendini bu kadar dünya rezil etmez sonra yalanlama gelmedi
Emrah abi ynede sen burda yük altnda kalma sende alntı olarak aktaryosn bu haberleri
sonra transfer olmaynca sana laf atanlar olyo![]()
inşallh ikisi birden gelirler bu hem tsl hem gs hemde türk futbolu için hayırlı olur ama daha hiç bir resmi açıklama yok fazla kaptırmayalım eğer balon haberse fblisinde bjklisine herkes üzülür çünkü türk futbolu kaybeder
Zigic nerden cikdi usta.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
beyler Gökmen Özdemir seviyeli bi yormcu iyi bi gazeteci o yzden bu habern balon olacagnı sanmyorm yarn ilk iş bi vatan gazetesi almak olacak
Hayırlısı olsun demek düşer bize beyler.
Şu yabancı transferinin hala tıkalı kalması çıldırttı beni.Sessiz ve derinden gidiyoruz ama nereye kadar.
Bakalım yönetimimizin bir bildiği vardır diyip bekleyelim.
Vatan gazetesi almaya gerek yok yarın netten okurum
Morientesin performasın.
ligde 18 macta 12 gol atmiş.Şampiyonlar liginde 9 macta 7 gol
istatistkler süper diycek laf yok
Kuranyi transferi olmaz bizim yönetim transfer yapacak mı o bile belli değil ki![]()