Sayfa 362 / 896 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
10,831 ile 10,860 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu takıma iş ahlakı olan topçular lazım. Transferde öncelik Almalardan olmalı. Mesela dünyanın en iyi kalecisi Oliver Kahn'dır. Fakat bir yerde okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu adam futbol oynamayı sevmiyormuş ve para kazanmak için oynuyormuş. Sevmediği işi bu kadar harikulade yapan varken bizimkinler sevdikleri işlerde bir halt yapamıyor.

Le 08/08/2010 18:42 | Mis jour le 08/08/2010 18:47 Foot - L1 - OM

Dassier : Niang?Tout est ouvert
    Champion de France en titre‚ l´OM a t cueilli froid samedi soir par le promu Caen‚ victorieux au Vlodrome (2-1). Une dfaite juge comme une surprise pas trs bonne pour nous par Jean-Claude Dassier dimanche dans l´mission Stade 2. Nous avons bien jou pendant 20 minutes‚ avec un bon Lucho‚ mais nous n´avons pas marqu‚ a ajout le prsident de l´OM. Et‚ contrairement nous‚ Caen ont t bons. La dfaite est ennuyeuse et il faut analyser pourquoi nous sommes passs au travers. Mais il reste 37 matches... Il faut reconnaître que notre quipe tait diminue‚ Diawara tait bless... Je ne suis pas inquiet.

Aprs le match‚ Didier Deschamps a insist sur la ncessit de l´OM se renforcer‚ et trs vite. Le prsident olympien a confirm que les choses vont voluer dans les jours venir. Lundi‚ j´ai une runion de travail avec Antoine Veyrat‚ Jos Anigo et Didier Deschamps. On travaille tous les jours sur les dossiers et on va tenter de prendre des dcisions. On va acclrer certaines pistes‚ en explorer d´autres. Il faut surtout qu´on analyse bien ce qu´il se passe.

Mamadou Niang ne cesse de rpter qu´il veut partir aprs cinq ans de bons et loyaux services. Mais Didier Deschamps veut le garder tout prix le meilleur buteur de la saison passe. Rponse de Dassier : Tout est ouvert . Dj que l´OM a du mal attirer un gros poisson en attaque‚ alors si Niang s´en va‚ c´est sans doute deux joueurs offensifs que l´OM devra recruter. D´autant que Ben Arfa devrait rejoindre Newcastle dans les jours venir.

.......

Son Dakika...

Başkan Dassier‚stade 2 nin canlı yayınında konuştu;..

Yarın Anigo nun da katılacağı toplantıda herşeyi masaya yatıracağız ve herşeye açığız diyor BAŞKAN DASSİER!!!...

Niang ise ara vermeden gitmek istediğini tekrar ediyor‚Deschamps istemese de OM´in yeni forvetlere ihtiyacı gözüküyor ilerki günlerde‚deniliyor!!..

Biz bir ara Pavlyuchenko ve Robbie Keane'i reddetmiştik değil mi? Bu sessizlikte hatırlayıverdim de birden.Bakalım elimizin tersiyle ittiğimiz bu futbolcular yerine kimi transfer edeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robbie Keane müthiş olabilirdi..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

UEFA ya liste 2 güne gonderılcek uefadan da elendık hayrılı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor cidden anlamakta zorlanıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Niang gelecek. Oyuncu ısrarla bize gelmek istiyor gördüğümüz gibi. Gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutamazsınız. Marsilya da eli mahkum satacak. Oyuncu gelmek istemese, o zaman yapacak bir şey olmaz ama oyuncu kararlı davranıyor ve bu tutumunu sürdürürse 1-2 güne transfer biter.

Transfer biterse yarin biter.Cunku yarin UEFA'ya liste verilmesi icin son gun.Bana gore yarin aciklanacak Niang..Hayirlisi olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Forvet transferini yarına kadar bitiremeyeceklerse hiç yapmasınlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Biz bir ara Pavlyuchenko ve Robbie Keane'i reddetmiştik değil mi? Bu sessizlikte hatırlayıverdim de birden.Bakalım elimizin tersiyle ittiğimiz bu futbolcular yerine kimi transfer edeceğiz.
    Evet hatta biri açıklama yapmıştı klüpten. İsteseydik ikiside takımın hazırlık kampının ilk gününe hazır olurdu. Fakat biz daha genç ve geleceği olan oyuncuları istiyoruz. Diye açıklama yapıldı tek gençte Gyan'dı olmadı. Yine yaşlı olacak. Şu takımda hiçbir zaman bir B Planı olmadıki. Bazen öyle zamanlar olduki A Planı bile yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

marsilya forumlarında niang'a veda ediliyor
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Her hangi bir forumun linkini verirmisin?

Abi ne karışık işler ya bi hafta önce Marsilya teknik direktörü "Hiçbir yere gitmeyecek" diyor. Ertesi gün veda ediliyor. NTVSpor takip edenler bilir menajerin bu yöndeki açıklamaları bonservis bedelini yükseltmek için olabilir gerçekten de

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Abi ne karışık işler ya bi hafta önce Marsilya teknik direktörü "Hiçbir yere gitmeyecek" diyor. Ertesi gün veda ediliyor. NTVSpor takip edenler bilir menajerin bu yöndeki açıklamaları bonservis bedelini yükseltmek için olabilir gerçekten de
    Hayır Niang mutsuz olunca verim alamazsın. Mesela dün ölü gibiydi diyenler var. Verim alamayacaksan satacan para kazanıcan diye düşünüyorlar. Hem adam yaşlı daha fazlasına asla gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sadece forvet transferi kurtarmaz bu takımı yönetim biraz hızlı davran ya.Yada transfer yapmamayı düşünüyosan karar değiştir.orta düzey oyuncular yeter bize çünkü vasat ve altında oyuncu sayımız cok fazla.bekir önder bilica cristian semih selçuk bu adamlar fenerbahçede oynuyorsa eğer anadoluda hafif göze batan oyuncuları topla gelsin bunlardan iyi oynarlar.cidden iyi oynarlar en azından başarıya,paraya,popülariteye daha çok ihtiyaç duyduklarından mücadele ederler.Ayrıca Luganodan sonra en iyi stoperimiz Bilica bence ama o da çok antipatik olduğu için listeye girdi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ön libero için, monaco'dan nicolas n'koulou ve inter'den muntari isimleri geçiyor.
    (/s)

Muntari olsun Muntari

Sheriff Misafir

Beklentileri fazla yüksek tutmamak gerek şu dkdan sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Muntari imkansiz bir isim Kendisi icin kapida bekliyen Chelsea ve Tottenham kulupleri var, Interde zaten vermek istemiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

ön libero için, monaco'dan nicolas n'koulou ve inter'den muntari isimleri geçiyor.
    N'Kolou'yu FM'de almıştım. FM 2010'da fena bir oyuncu değil ama. Selçuk =>

Yine büyük isimler ama gelenler hep küçük isimler. Xabi Alonso Xabi Alonso gelen Josico. Yine böyle birşey olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muntaridir o. O olmasa bile en azından 3 zenci olacak bu sene takımda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bülent Timurlenk'in haberine göre Roma, Lugano'yu istiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Roma Baptista'yı GS'ye 5 milyon euroya satıp, o parayla da Lugano'yu alıcaklarmış.

İtalyan klüpleri 3.5 milyon euro getirirse serbest kalır maddesinden faydalanmak istiyor hem Lugano hem de Roma.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3.5 bonservise, Lugano'nun eline Fenerbahçe kazandığından daha fazlası geçmesi için, vergilerle beraber yine 3.5-4 arası oyuncuya, tabi Lugano'nun menajerinin kendisine istediği imzalama bedeli de var,1 milyon civarı. Bunları karşılayacaksa alabilir Roma yoksa Lugano buradan daha az kazanacağı bir takıma gitmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Muntari önlibero değil.Emre = Muntari.F.Bahçe'nin tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusuna ihtiyacı var.N'koulou muhteşem ötesi olur ama Monaco kolay kolay bırakmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

N'koulo'ya tapıyor adamlar sanmıyorum bırakacaklarını

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoperden ve forvetten öncelik Appiah gibi bir orta saha olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ya sabırsızlıkla 1 Eylül'ü bekliyorum. Transfer dönemi bitsin Lugano bu forma altında kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Uefa'ya listelerin verilmesine saatler kaldı hala transfer yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

türkiyeden futbola uzaktan baktıgınızda hani "fenerbahce transfer haberleri" yazıyo bazen yani en son oraya yapılmıs oluyo yorum "aha diyorum bu sefer aldık oyuncu yorum yağmuruna tutuldu konu" sonra girip bakıyorum her zamanki gibi beklenti mesajları cidden son 3 sezondur çıldırtıyo yönetim hatta 4 ama en eskisinde zico mucizeler yaratmıştı

Mesaj Yetkileri