Sayfa 363 / 1204 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
10,861 ile 10,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Liverpool'un resmi twitter sitesi Lucas Leiva ile ilgili dedikodulara son noktayi koydu , Leiva ilk 11 deki yeri icin kalip savasicak !
    Ben göremedim o yazıyı. Ne zaman yazdılar?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

http://twitter.com/liverpool en ustteki haber

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

• Bio Liverpool FC's Official Twitter channel: All the news, gossip and goings on at the official LFC website and TV channel
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bu resmi hesap değil ki. ben liverpool sitesi üzerinden takip etmeye başlamıştım onda da böyle şeyler yazmaz zaten. Sonuçlanan transferler ve maçlarla, oyuncularla ilgili haberler yazar.

Ayrıca Lucas Gelmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

eyvallah resmi yada degil sonuc itibariyle Leiva'nin kendi aciklamasi linkdeki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Remzi senin baktığın resmi değil. ben verdiğim linkteki sayfaya insua'dan ulaştım yahu orası baya bildiğin kulübün resmi hesabı... Oğlanın takip ettiği 11 sayfadan biri orası...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Lucas willing to fight for place

By Al Campbell
    Tuesday, 31st August 2010

Lucas Levia will stay at Liverpool and fight for his first team place. The arrival of Raul Meireles at the weekend has meant further competition for places in the Reds' midfield. However, Lucas is willing to stay at Anfield and fight for his place despite interest from Stoke City in signing him.
    "What is the situation? I don't know. I'm still playing. At the moment, I haven’t had any offers. I don't know if the club wants to sell me. I just have to wait," said the Brazilian international.
    "I"m going away with the national team [on Thursday] and I can't say any more than that. We don't have any games so we will be training for a week in Barcelona.
    "If the club want to sell me, what can I do? I just have to wait and see what will happen. But I want to be playing. I am trying to do my best here.
    "If the club have some offers for me, they will let me know. At the moment I have no idea. I need to be playing and I want to be playing but I believe that I am doing well.
    "The manager will choose who plays. I have a contract here and if I don't get anything good for me or for the club, then I will stay."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Leiva işi kapandı o zaman..Annan konusunda ümitliyim hala

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

okudum ben orayı ama adam illa ben kalacağım falan dememiş. şu anda gelen bir teklif yok fakat kulüp beni satmak isterse ne yapabilirim falan demiş.milli maçlar için gidiyorum ve neler olacağını bekleyip göreceğiz diyerek açık kapı bırakmış. ben çok çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum,kontratım devam ediyor, eğer bir teklif gelirse kulüp bana bildirir. şu anda bir fikrim yok demiş... yani illa kalacağım falan demiyor eleman

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lucas Levia will stay at Liverpool and fight for his first team place teknik kadronun düşüncesi ortada

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"What is the situation? I don't know. I'm still playing. At the moment, I haven’t had any offers. I don't know if the club wants to sell me. I just have to wait," said the Brazilian international.
    "I"m going away with the national team [on Thursday] and I can't say any more than that. We don't have any games so we will be training for a week in Barcelona.
    "If the club want to sell me, what can I do? I just have to wait and see what will happen. But I want to be playing. I am trying to do my best here.
    "If the club have some offers for me, they will let me know. At the moment I have no idea. I need to be playing and I want to be playing but I believe that I am doing well.
    "The manager will choose who plays. I have a contract here and if I don't get anything good for me or for the club, then I will stay."

Durum nedir bilmiyorum.Hala buradayım. Şu anda herhangi bir teklif yok. Kulübün beni satmak isterse bilemem.Beklemek zorundayım.Milli takıma gidiyorum ve sonra da maç olmadığı için Barcelona'da 1 hafta antremanımız olacak.Kulüp beni satmak isterse ne yapabilirim ?Sadece beklemek ve ne olacağını görmekten başka çarem yok. Fakat oynamak istiyorum ve burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruym. Eğer kulübe benimle ilgili bir teklif gelirse bana iletirler.Şu anda bir fikrim yok. Oynamaya ihtiyacım var ve oynamak istiyorum. Kimin sahaya çıkacağına menajer karar verir. Burada kontratım var ve eğer benim ya da kulübüm için iyi bir teklif gelmezse burada kalacağım....

çeviri benden , yorum sizden

Gelmesin gelmesin. N'olur gelmesin. Yana ver geri ver...
    bunu alacağımıza Fahri Tatan'ı alalım. Adam Brezilyalı diye abartıyorlar profilini de zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

melo gibi birşey sanırım lucas Annan'ı izledim ve begendim ben dünya kupasında. Bence annan daha faydalı olabilir. Ama brezilyalı olduğu için Lucas'ın hücum yönü de vardır biraz. Aslında en güzeli ledesma idi ama onu da kaçırdık....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Şu şartlarda Annan'ın gelmesi lüks ve gereksiz olacaktır. Yabancı kontenjanı zaten sıkıntıyken +1'i de araya sokmak kadro derinliği açısından iyi gibi görünse de kadro seçimi konusunda çok baş ağrısı doğuracaktır. Kaldı ki Cana'ya henüz yeteri kadar şans verilmedi sakatlığı dolayısıyla. Düzenli oynamaya başladığında Cana - Elano - Misimovic üçlüsü oldukça yeterli bir orta saha üçlüsü olacaktır. Elano joker olduğu için dizilişi de Rijkkard dilediği gibi oluşturabilir:

Elano---------Misimovic
    -------Cana---------

Yahut:

------Misimovic-----
    Elano-----Cana-----

Hal böyleyken Annan yerine bir forvet yedeği ya da stoper almak daha akla mantığa uygun geliyor. Kaldı ki Galatasaray'ın Avrupa kupalarında olmadığını göz önünde bulundurursak bunlar bile gereksiz transfer olacaktır.

Özetle; Adnan Sezgin Annan'ı alarak bir futbol yanlışı daha yapar ve son kredisini tüketirse taraftarın ona "Annan'ı da al git burdan!" naraları Üsküdar'dan duyulur.

Dipnot: Annan üst düzey olmasa da kaliteli bir futbolcudur, orası ayrı mevzu tabi ki...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Annan gereksiz şu an için..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Misimovic'in bedeli!

Galatasaray'ın Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nden transfer ettiği Misimovic için ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği de belli oldu.

Galatasaray'ın Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic'in bonservis bedelinin Alman basınında 8-10 milyon avro arası olduğu belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın, bu transfer karşılığında Alman kulübü ile sıkı bir pazarlık içine girdiği ve Misimovic'in transferinin 7.5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'a gerçekleştiği öğrenildi.

Fakat Polat'ın, Misimovic'in bonservis bedelini ödeme şeklini birkaç yıla yaydığı şeklinde bir durumun söz konusu olduğu gelen haberler arasında. Misimovic'in bonservis bedelinin yaklaşık 7.5 milyon avro olduğu düşünülürse, bu transferin gerçekleşme şekli de Galatasaray'ı çok fazla zorlamamış olacak.

Kulübü 2012 yılındaki UEFA Mali kriterlerine uygun hale getireceklerini belirten Polat, transfer konusunda seçici olduklarını ve sarı-kırmızılı kulübü ekonomik anlamda çok zorlayacak bir transfer yapmayacaklarının sinyallerini daha önce vermişti.

Haber: Emrah KARALİNÇ-Sporx
    31 Ağustos 2010 Salı - 15:32
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Arda'ya noluyor yahu kime satıyoruz ?Ligtv'den son dakika geçmiş galiba menajeri Florya'ya gelmiş ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Arda'ya noluyor yahu kime satıyoruz ?Ligtv'den son dakika geçmiş galiba menajeri Florya'ya gelmiş ..
    Arda gidip,Baptista gelebilir tahminimce ama Arda'nın satılacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Galatasaraylı arda turan a.madrıd de babtısta galatasaray da ... %60

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    Galatasaraylı arda turan a.madrıd de babtısta galatasaray da ... %60
    Polat, Arda'yı Atleticoya vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hatta Baptista konusunda şöyle bir iddiada var.

Baptista iddiası!

Transferin bitmesine bir gün kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor.

Galatasaray'ın transferin son günündeki atağı sürüyor... Misimoviç ve İnsua'nın transferlerini gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetime Roma'dan flaş bir transfer haberi daha geldi.

DHA Muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Roma'nın Brezilyalı golcüsü Jolio Baptista, menaceri aracılığıyla sarı kırmızılı yönetime haber gönderip, Galatasaray'da oynamak istediğini resmen ilettiği öğrenildi.

Transfer sezonun ilk günlerinde Milan Baros'a alternatif bir golcü arayan yönetim Breziyalı yıldıza yaklaşık 1 ay önce transfer teklifinde bulunmuştu. Bir ay önce Galatasaray'ın teklifini geri çeviren Baptista, Avrupa'dan başka bir transfer teklifi gelmemesi ve sezonun başlamasıyla birlikte yine Roma'da yedek kalması sonrasında, G.Saray'ın daha önce yaptığı teklifin cazip olduğunu hatırladı.

Ancak bu kez düşünme sırası ise sarı kırmızılı kulüpte. Misimoviç ve İnsua gibi iki önemli transferi gerçekleştiren başkan Adnan Polat ise Baptista'nın transferi hakkında teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşme yapacak.

Bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünen sarı kırmızılıların bu transferin ön libero ya da forvet olması konusunda kararsızlığa düştükleri öğrenildi. Başkan Adnan Polat, Rijkaard ile görüştükten sonra Baptista ya da daha önce transferi gündeme gelen Real Betis'in ön liberosu Emana'nın transferi için karar verecek.

31 Ağustos 2010 Salı - 16:12
    DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Polat, Arda'yı Atleticoya vermez.
    Neden vermesin?Adamlar Uefa ve Süper Kupa Şampiyonu

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Versin yahu orası tam Arda'nın ligi .Tabiki gitmesini istemiyorum takım için ama adamın açısından bakın bir de .At.Madrid kafaya oynayabilir bu sezon .

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

İspanyol devi Atletico Madrid, yıldız futbolcu için 10 milyon Euroluk teklifle Cim Bom'un kapısını çaldı. Adnan Polat yönetimi tarihi bir kararın eşiğinde.
    UEFA Kupası ve Süper Kupa’nın son sahibi Atletico Madrid, Arda Turan için Galatasaray’a resmi teklif yaptı.Uzun süredir genç yıldızın peşinde olan İspanyollar tam10 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle Cim Bom’unkapısını çaldı. Gelen bu cazip teklif, Adnan Polat veekibinin kucağına bomba gibi düştü!Her fırsatta,“Arda’yı kesinlikle satmayacağız” diyen Başkan Polat,transferde geri sayımın sürdüğü anlarda çok kritik birkarar vermek zorunda. Geçtiğimiz sezon gördüğü tepkiler nedeniyle tribünlere küskün olan Arda’nın ise İspanya macerasına hayli sıcak baktığı konuşuluyor.
    Vedasını yaptı iddiası!
    Yönetim genç yaşında kaptanlık pazubandını teslim ettiği yıldızını elden çıkarmak konusunda yeterince cesaretli değil. Diğer yandan Eskişehir maçında attığı gol sonrası tribünlere giden, 90 dakika bitiminde ise formasını taraftarlara atan Arda’nın mini bir veda gerçekleştirdiği de camia içerisinde dilden dile dolaşıyor

Kazım G.Saray’la imzalıyor
    Yalnız kalmadılarSon 3 gündür Kazım'ı transfer etmek için sürekli çalışan G.Saray'lı yöneticilerin, milli oyuncuyu ikna ettiği, F.Bahçe yönetimini de ikna olmak üzere olduğu iddia edildi. Milli Takım kampında bulunan Kazım'ın, F.Bahçe'nin olur vermesi durumunda bugün noter aracılığıyla yarın da resmi olarak Sarı-Kırmızılı kulübe imza atacağı öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Verirse kendisiyle çelişir. 3 Yıldır Büyük takımlardan birisine veririm tarzı açıklamalar yapıyordu. Hayırlısı açıkcası bende isterim yeterki kendisini kurtarsın. Ama giderse Atleticoda nasıl oyniyacak bilmiyorum? Simao'yumu yoksa Reyes'imi kesicek?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Misimovic geldi yaa helal olsun kötü olunca eleştirirken iyi iş yapınca övülmeli de bence hakeden hakkettiği şekilde. Tebrik ediyorum gs yönetimini şahsen. ELano kalırsa daha bir önemli olur mismoviç transferi

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

VE sonunda resmi açıklama geldi .Hayırlı Olsun !

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Insua satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralık gelmiş .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Misimoviç ve insua resmi siteden açıklanmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satın alma fiyatı kaç acaba

Mesaj Yetkileri