Selamlar gençler hepinize. Bu ne arkadaş yaa zaman geçmiyo. Manager açayım diyorum oda sıkıyo. Kız başladı yok sen beni sevmiyosun. Ne sıkıcı ne boğucu gece :/
He sevmiyorum desen.
Selamun Aleykum.
ismail tek derdin o olsun yavtatlı dert bence
(/s)
Hacı ben burdayım kız yarın ızın alacacakmıs benle zaman gecırmek ıstıyomus nasıl eksem acaba?
Kadın milleti böyle abi değişik... ne onlarla ne onlarsız ama. =)
Herkesin kadın milletiyle sorunumu olur arkadaş ya : )
Apo çok kolay. Yarın için plan yapacaksın buluşalım falan sonra aniden hasta olacaksın. Anında satışşşşşşşş. Sonra telefonunun şarjı bozulacak telefonu kapatacaksın akşama kadar enseDenenmiş yöntem birçok kez çok işe yarıyo
Benim yok.
Ama kadın milleti biraz değişik. Mesela 10 tane adamı koy bir yere hiçbir şey olmaz. futbol konuşurlar, kadın kız konuşurlar, pes oynarlar vs. Ama 2 kadını aynı yere koy orada cıngar çıkar. Küçük kıyametler kopar. Yalnız o 10 erkeğin içine de bir kadın koy 10 erkek 1 saate birbirine girer.
Kadınlar çok tehlikeli.
Deminden beri Rüyanız Hayrolsun izliyorum, inci'ciler saldıracak diye. Psikolojim bozulacak. Önce Disko Kralı dediler, yapamadılar. Şimdi de buna sardılar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu kadın milletinde harbiden problem var ama.![]()
So what?
Saike
saolasın abi.Apo çok kolay. Yarın için plan yapacaksın buluşalım falan sonra aniden hasta olacaksın. Anında satışşşşşşşş. Sonra telefonunun şarjı bozulacak telefonu kapatacaksın akşama kadar ense Denenmiş yöntem birçok kez çok işe yarıyo
Apo sakın İsot'a inanma.Kızla ayrılmana sebep olacak bak gör.
Okan sırf korkusundan iki kişiyle dalga geçti. Bir engelli diğeride sanırım kocası ölmüş. Baya bir korkuttular. Arkada pankart açtılar '' Adam haklı beyler '' diye
Rüyanız hayrolsunu izledim bende psikolojim bozuluyordu evet, ama yapamadılar.
Ama Dünya Radyo'ya güzel bir ziyaret yaptılar işte kayıt =))
http://vimeo.com/12325532
Elemana yazık yahu.Okumuş hepsinide.
Ersin Özbükey.![]()
Agop inciyan hahaha
Allah allah bugünde dedelere mesaj geliyo hep diyo![]()
Bay Tahminede operasyon düzenlemişler.
http://www.youtube.com/watch?v=yOs7wGl3mms
nobrain takımı dede'yi transfer etmiş, birde incisinho sakatmış![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 06.Haziran.2010 at 13:19
bilgin gökberk'e de baya sarmışlardı![]()
Bilgin artık yemiyor ama.Öğrendi herşeyi![]()
Selam millet ben gelmişam.
Selamlar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi akşamlar Kafe...
İnci sözlük Alem fm'de çok şey kaçırdınız hemen dinleyin daha neler neler olacak.![]()