Tamam hocalar kötü ama iğneyi de kendimize batırmak gerekmez mi Tolga?
O notlar ne öyle yahu.
Tamam hocalar kötü ama iğneyi de kendimize batırmak gerekmez mi Tolga?
O notlar ne öyle yahu.
Ya ben notlarım çok iyi demiyorum. Tamam 35-41 almış adamı geçirmesse kimse bişey diyemez. Ama madem bizi kişisel olarak değerlendiriyor, madem bizi sınıftaki duruma bakarak değerlendiriyor bende diyorumki bu notu hak etmiyorum. Sınıf pisikopat kaynarken ben adam gibi duruyordum. Hocaya değil okuldaki hiç bir hocayada yanlış yapmıyorum adam gibi duruyorumda niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. Madem bırakıcan ver 25 i ne not tutsun ne geçer nota yakın olsun. Böyle olunca çok üzülüyorum. Öğrenci bırakmakla ellerine ne geçecekse.
Bizim okulda her sene 170-175 civarı öğrenci kalıyor. Bu yüzden zaten gelecek sene başka bir liseye geçiyorum. Bu okuldan bir kurtulsaydım.
Offf durup dururken mouse bozuldu.Hey allahım şimdi birde bu elimdeki parayı nasıl herşeyi yetircem diodum şimdi bunuda koyacaz hesaba.
Tolga gibi ben de isyan edicem.Biyoloji 42'den 1 geliyor dönem ödevim olduğu halde.En az 60-65 puanlık ödev hazırladım kaç saat uğraştım kadın 50 vermiş yok böyle bi şey ya.İnsanın ağzını bozduruyorlar resmen.Hiçbir hocaya bu kadar gıcık olmamıştım.Allah belasını versin.O kadar uğraş yap gitsin 50 versin 1 gelsin şaka gibi resmen.Ne hocalar var ya.Bu kadının inadına ortalama yükseltme sınavlarına giricem.
İyi geceler millet.
Yahu bu touchpedi kulanmak ne zor arkadaş mouse bozuldu buna kaldık![]()
Net kafedeyim beyler cumaya kadar dönerim sanırım. Kendinize iyi bakın![]()
Selammmm..
(a.s.)
Adama bak kendi kendine selamlaşıyo![]()
Nasılsınız...
(İyiyim teşekkürler)
(Sen Nasılsın?)
(İyilik sağlık, çoluk çocuk uğraşıyoruz..)
(K.İ.B)
(Sende )
Selaaammm
Selamlar,nasılsınız millet ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
selamlar cafe...
Screw you guys, I'm goin' home
selamlar börk o formanın altındaki kim dur tahmin ediyim Lincoln mü ?![]()
Selam. Zayıf gelecek notlarım belli oldu.
Geometri
Sanat Tarihi
Coğrafya
Felsefe
42'den bırakan öğretmene de ben daha bişey demiyorum. Bu gün sınıfta arkadamda küfür ediyorlarmış dedi. Dicektim hoca sen 44 ten adamı bırakmışsın oturup sana teşekkür edecek hali yok. Beni de 42 den bıraktı.
Şimdi yaz sıcağında ben gene okul yollarında olacam. Millet denizde deve güreşi oynayıp serinlerken ben gene okulda olacam. Yaz kış okuldayım zaten. İşin kötüsü bu sınavlardan en az 2 tanesini vermem lazım ki onlarıda en az 3 alırsam belki ortalama tutar. Veremessem sınıfta kalıyorum. Hayatımda ilk defa ortalama yükseltme sınavlarına kaldım. Nası olacak bu sınavlar nası ortamda olacak ne soracaklar hiç birşey bilmiyorum bu konular hakkında. Bildiğim tek şey sınavları veremessem lise 3 ü tekrarlayacağım.
Boşver Tolga takma.Ben keyfimden giricem o sınavlara (: Fizik ve Biyoloji'den girmeyi düşünüyorum.Ortalamam tutuyor her iki dersin de ama yükseltmek gerek biraz![]()
Tolga birtek sen olmayacaksın o sınavlarda özel bir sınıf oluşturulacak herkes orda sınava girecek ve sınav soruları normal yazılı sorularından kat kat daha kolay olacak, hocalar sizinle uğraşmak istemeyecek. kendimden biliyorum.
O yazı sana zehir eden hocaya sende yazı zehir edebilirsin .
gececiler merhaba....derken saate baktım o kadar da geç değilmiş![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly