bekleyip göreceğiz ama biz genede düşünelim;
olabilecek en iyi durumu göz önüne alalım:deivid,mateus gider kontenjan +1 de olsa açılır yerine iyi bir santrafor alınır,alex kulübeye yollanır-birazda performansa bağlı tabii-sonra gelsin başarı![]()
bekleyip göreceğiz ama biz genede düşünelim;
olabilecek en iyi durumu göz önüne alalım:deivid,mateus gider kontenjan +1 de olsa açılır yerine iyi bir santrafor alınır,alex kulübeye yollanır-birazda performansa bağlı tabii-sonra gelsin başarı![]()
Fırat senin yazdığın kadro olacak büyük ihtimal 4-4-2 yani.Gelecek 2 yeni oyuncuyla beraber Gökhan Zan ve Nobre yedek kalır gibi geliyor bana![]()
gidene gel gelenede git demeyiz...
beyler dün ispanyadan bir forvet deniyordu isim morientes mi
Orası öle ama appiah gibi bir oyuncuyu kaybetmemeliyiz en az 10 milyon euro bonservissiz olmaz bu iş![]()
tabii yani şöyle bir 10-12 milyon € fena olmazyerinede bir genç yetenek buluruz
![]()
G.Zan iyi defans yedek kalmasını hiç istemem ama bakalım... Forvet almamız şart G.Güleç de kiralık verilebilir bir takıma...
Genç yeteneğe gerek yok ama en az mehmet kadar iyi olmalı en az onun kadar koşmalı
ama şimdilik öyle bir teklif yapan yok gibi
gördük bugün schalke küfreder gibi 4 milyon € vermiş... west ham da
ilgileniyo ama bakalım teklifleri ne olucak?
gokhan gonul'u ızledınız mı bılmıyorum ben ızledım adam gercekten muhtesem sağ tarafın carlos'u olucak sezon baslayınca hepımız gorucez![]()
West Ham Tevezi sattı 30 milyon euroya belki bizede pay duser buradan![]()
gökhan zan yedek bırakmak çok mantıksız ve beşiktaş için çok iyi bir defens
Gökhan Zan yedek kalmaz ama çok sakatlanıyor bjk bunun dezavantajını çekmemek için (Malum Baki hala takımda) defans aalabilir ki alıcak
![]()
genede iyi bir paraya satılmalı hiç olmazsa anadolu kuluplerinden onu isteyen buluna bilir
Beyler Morientes geliyormuş, hayırlı olsun. Tam aradığımız adam benceKısa bir özet yapacak olan varmı bu konuda?
![]()
Genç Yeteneklere Fenerbahçenin tahamulu yok o yuzden alınmasın zaten ole genç yetenek bulmamaız cok cok zor scout yokkı
kesin mi? spider
Semih göz dolduruyor
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, günü akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik direktör Zico yönetiminde yapılan antrenmana, sabah takım izinliyken özel çalışma yapan Semih, Tümer, Kerim ve Wederson da katılırken, Appiah ile Kerim otelde çalıştılar.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı lacivertli futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kuralsız çift kale maç yaptılar. Karşılaşma kırmızı takımın 6-2'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, kırmızı takımda yer alan Tümer attığı üç golle dikkat çekerken, Semih'in attığı kafa golüde antrenmanı izleyen taraftarlardan büyük alkış aldı.
Fenerbahçe hazırlıklarını yarın yapacağı çitf antrenmanla sürdürecek. Sarı lacivertli takım akşam antrenmanın ardından Avusturya kampının ilk etabını tamamlayarak, otobüsle Viyana'ya geçecek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semih iyi bir forvet ama bir türlü formayı kapamadı... Umarım Zico bu sene daha fazla şans tanır...
Zaten premier ligde olan bir takım parasız kalmaz kume dusşse bıle servet alıyor valla![]()
Ben yüzde 99,9 diyorum Hayırlı olsun beyler star tv bekliyorum suan
beyler gökmen özdemir boş bi adam degil.. smdiden hayırlı olsn son bombayı da biz patlattık ohh![]()
Çok genç kadromuz var bu seneki transfer politikamızı beğendim çöpden adam toplamadan genç isimler buluyoruz
Kroldrup seferi!
Anlaşma yakın
Kara Kartal’da stoper arayışları sonunda noktalanıyor... Fiorentina’dan ayrılmayı kafasına koyan Danimarka Milli Takımı’nın yıldızı Per Kroldrup’u gündemine alan Siyah-Beyazlılar, dün Milano’nun yolunu tuttu. Beşiktaş Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk’in transferi tamamlamak için İtalya’ya gittikleri ortaya çıktı. Kısa bir süre içerisinde Kroldrup ile Beşiktaş’ın anlaşması bekleniyor.
Engeller var ama...
Ancak Siyah-Beyazlılar’ın bu transferde zorlu engelleri aşması gerekiyor... Fiorentina’nın 4 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği Danimarkalı yıldız için Beşiktaş kesenin ağzını açmak zorunda. Ayrıca Mor Menekşeler’in transfer etmek istediği Freddy Ljungberg için Kroldrup’u Arsenal’e önerdiği de biliniyor. Yine de 1.90’lık yıldız futbolcunun Arsenal’de forma şansı bulmakta zorlanabileceğini düşünmesi, Beşiktaş’ı bir adım öne taşıyor.