Sayfa 365 / 476 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
10,921 ile 10,950 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biz şu Emenikeyi alsak ne iyi olur he

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sinan Kurumuş'taki transfer politikamız da gösteriyor ki artık yardırmalı forvet yerine hava toplarında başarılı, ayağı yumuşak kule tipi forvet kullanacağız. İşi gol atmaktan çok kanatları pozisyona sokmak olan oyuncular alacağız. Lua Lua inandırıcı gelmiyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Lua Lua olmaz. Zaten çok müthiş bir performans sergilediğini de söyleyemeyiz, sadece vasat bir takımın çıkış yapan oyuncusu konumunda. Ayrıca 32 yaşında.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Lua Lua olmaz. Zaten çok müthiş bir performans sergilediğini de söyleyemeyiz, sadece vasat bir takımın çıkış yapan oyuncusu konumunda. Ayrıca 32 yaşında.
    Şimdi, olaya yaştan girersek; Nene ve Webo da 31 yaşında. Yaşla alakalı değil de, bize uygun olmadığını düşündüğüm için istemem Lua Lua'yı. Karabük'ten bir futbolcu alınacaksa, bu ismin Ahmet İlhan olmasını dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Lua Lua nedir ya geçin Karabükspor'dan alınacak bir oyuncu varsa oda Ahmet İlhan. Hızıyla bile iş yapar ama Karabük çok para ister.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şimdi, olaya yaştan girersek; Nene ve Webo da 31 yaşında. Yaşla alakalı değil de, bize uygun olmadığını düşündüğüm için istemem Lua Lua'yı. Karabük'ten bir futbolcu alınacaksa, bu ismin Ahmet İlhan olmasını dilerim.
    Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Lua Lua nedir ya geçin Karabükspor'dan alınacak bir oyuncu varsa oda Ahmet İlhan. Hızıyla bile iş yapar ama Karabük çok para ister.
    Eğer Beşiktaş Ahmet İlhan'ı alırsa İnşallah Yiğit Gökoğlan gibi çıkmaz çünkü ben çok benzetiyorum özelliklerini kontra atak oyuncusu gibi çok fazla da izlemedim ama.

Biz 2.5 Mn € 'yu Yiğit gibi birine vererek çöpe attık İnşallah size de aynı durum olmaz hele bu zor döneminizde.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yönetim iyi yolda devam ediyor, güveniyorum yönetime. Eski yönetim olsaydi suan Gökhan Süzen'i almistik mesela. Lua Lua bencede yalan haberdir.

Yönetim iyi iş yapıyor ama güvenemiyorum bazı sebeplerden ötürü. Transfer hakkında ince eleyip sık dokumaları çok iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gökhan Süzen Beşiktaş'ta oynama isteğine rağmen kulübü satmamakta diretiyor. Bu oyuncuyu alamayız gibi geliyor. Yada olabilecek senaryo oyuncu gitmekte diretir ve kulübü de diğer taliplilerinden birine satar. Oyuncuya başka tekliflerde varmış. Altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya istenilen para çok. Gökhan Süzen alınamazsa sol beke yabancı bir oyuncu alınır tahminimce. Sol açığa da yerli alınır.
    Last edited by Mamadou : 29.Aralık.2012 at 22:20

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Gökhan Süzen Beşiktaş'ta oynama isteğine rağmen kulübü satmamakta diretiyor. Bu oyuncuyu alamayız gibi geliyor. Yada olabilecek senaryo oyuncu gitmekte diretir ve kulübü de diğer taliplilerinden birine satar. Oyuncuya başka tekliflerde varmış. Altı ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya istenilen para çok. Gökhan Süzen alınamazsa sol beke yabancı bir oyuncu alınır tahminimce. Sol açığa da yerli alınır.
    Sezon sonu bitmiyormuş,uzatmış sözleşmesini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Zor gerçekleşir o zaman oyuncunun transferi İran'ın Tractor Sazi takımında forma giyen Ehsan Hajsafi ile ilgileniyorlarmış sol bek için. Bu oyuncu sezon başı öncesi Güntekin Onay'ın programında önerdiği oyuncu dimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

güntekin onay programında 1tane iranlıdan bhsetmisti ama o forvet oyuncusuydu bu adam degil..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O isim, Karim Ansarifard. 22 yaşındaki İranlı forvet futbolcusu ve Persepolis'te oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ne güzel Ziegler ile anlaşmıştık noldu ya

Razvan Rat'ı hiç izlemedim FM'den bildiğim ve yaşı nedeniyle alınmasını tercih etmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Razvan Rat'a şahsen olumsuz bakmıyorum. Uğur Boral gibi devşirme bir bek değil en azından. Tabii ki, gönül ister ki; Taiwo, Ziegler, Gökhan Süzen gibi isimlerden biri alınsın. Ancak bu adamları alamıyorsak, Razvan da fena bir transfer sayılmaz.

Bu arada, Sercan Sararer, kulübü tarafından satış listesine konulmuş ve 2 milyon euro bedel biçilmiş. Fiyat, pazarlıklarla daha da aşağılara çekilebilir. Kaçırmamak lazım kesinlikle.

Rat ve Sercan gelirse, başka bir isme ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh yahu sonunda adam gibi bir sol bekimiz oluyor. Rat büyük ihtimal geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Uğur Boral'dan sonra Messi gibi olur

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Deneyimli bir oyuncu, kesinlikle yararlı olacaktır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ahmet Nur Çebi Trabzonspor'da ilk 18'e bile giremeyen Ferhat Öztorun'u istemiş. Nevzat Şakar Haber 1903'e açıklamış. Yönetimin transferde şu hamlesi bile beklentileri yüksek tutmamamızı gösteriyor. Razvan Rat transferine de Lucescu izin vermemiş.
    Last edited by Mamadou : 02.Ocak.2013 at 00:10

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ferhat'ı beğenmiyorum ben, çok yetersiz bi' oyuncu. Gelmez umarım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
    Sol bek transferi yapılmazsa hoca Antalya kampında Hasan Türk'ü solda deneyecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür.

Bu arada;

Forvet: Sinan ve Dentinho
    Sol bek: Gökhan Süzen

Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür.

Bu arada;

Forvet: Sinan ve Dentinho
    Sol bek: Gökhan Süzen

Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
    Dediğin mevkilere en kısa zamanda transfer yapacağız o zaman abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Balta + Yekta paketini istemiş Beşiktaş Q7'ye karşılık bizden. Biz de buna karşılık Hakan + Baros'u önermişiz basına göre. Bir yandan Ferhat, Gökhan Süzen isimleri geçiyor Beşiktaş için. Samet Aybaba yerli sol bek istiyor herhalde, alt yapıdan çıkmış Emre Özkan'ı niye düşünmüyor anlamıyorum, Uğur Boral'dan iyi oynar her türlü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ErayEAydemir
    Emre Öztürk transferi için Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'a resmi teklif yaptı
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rıdvan Şimşek Gaziantepspor'a satılmış.

Kaynak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gaziantep de, bizim sırtımızdan geçinmeye devam ediyor. Ekrem'den sonra bedava bir transfer daha. Onlardan aldığımız isimleri ve onlara verdiğimiz paraları konuşmaya lüzum yok zaten.

Rıdvan, sağ bekte bir alternatif olabilirdi; ama şans bulamayacağı malumdu zaten. Neyse, hayırlısı olsun. Biz de Serdar'ı geri alabilsek keşke Gaziantep'ten.

Mesaj Yetkileri