tüh.
anam Şahan Berrak'ı yimiş yimiş.
tüh.
anam Şahan Berrak'ı yimiş yimiş.
ObbaaaŞahana bak sen
![]()
Bu bize yapılacak şey mi şimdi Şahan kardeş? Ne istedin masum duygularımızdan? Oysa ki bir kardeş, bir abla gibi seviyorduk biz Berrak'ı.![]()
Bu şahan sıradan dönüyo zatenişini ivediklilikle hallediyo
![]()
Aşağı düşürecekmiş kızı az kalsın![]()
Yok benim işim çok zor olmayacak inşallah. Zaten tecil ettirdiğimde geçen sene muayeneyi falan yaptırmıştım. Şimdi evraklarımla gidip sevk işlemi şeyettiricem. Ama yine de zorlu bir maraton beni bekliyor.
O değilde traş olsam mı acaba yarın giderken?
Havaya girdim haaa.
bence babana söyle yarına bir komutan edasıyla kaldırsın seni.. İrkil sabah bi![]()
Sabah zaten 6.30 da uyanıyorum yahu alışığım ben.bir saat önce de uyanabilirim sorun yok.![]()
hmm, o halde elini yüzüne sürüp : "Ben sana sakallar kesilecek, sinek suratına kondum mu kayacak demedim mi" diyerek bir tokat atsın![]()
Obaaa o ne be.![]()
yahu sudan sebeple alıştırma tokatı..
neyse ben kaçar dükkanı kapatıyorum burdan köye gitcem daha.. Malum artık yan gel yat yok.. Herkese & El Barto'ya iyi geceler şeker gibi rüyalar..
Çüzz![]()
Hadi çüş.![]()
beni de çağırmışlar askere. köyden kağıtların gelmesini bekliyorum. tecil ettireceğim.
bir gün koluma jandarmalar girip götürecekler amfiden sanırım![]()
Bak bende takmamıiştım zamanında 109 günmü ne yoklamaya cevap vermediğim için kaça durumuna düştüm. Bu konular şakaya gelmiyor bence kimlik fotokopisi (2-3 adet) Vesikalık fotoğraf ve öğrenci belgeni al ve kayıtlı olduğun askerlik şubesine git durumunu öğren ve tecil için gerekli evrakları doldurup ertelettir.. benden uyarması valla.
Tecil ettireceğim diyorsan akıllılık ediyorsun valla. Hatta 1. derecede önemli işin bu olsun![]()
Ohh rahatladım evrakımı aldım.
Sarı zarfın ne menem bir şey olduğunu da gördük.
Nasıl birşeymiş? Yeniyo mu bari![]()
yok la yenmiyor. her tafarına uhu sürdüler, bant yapıştırdılar.
yahu dedim zaten evrak benim kimden kimin evrakını saklıyorsunuz.
Ama bir albay gördüm ki... soğudun askerlikten valla.![]()
Aynen bizim orda da Albay dı sanırsam dosyaları felan imzalayan.. Elleri arkadan bağlamış oradaki memurun işlemimi halletmemi beklerken geldi yanımıza Tecil mi diye sordu garip garip baktı evrakı aldı inceledi sonrada odasına çekildi. Bu böyleyse öbür taraftakiler nasıldır diyor insan![]()
Neyse ben okula kaçayım. Gidip kaydımı da dondurayım işim bitsin.
Kalın sağlıcakla.
Hadi hakkında hayırlısı...
Açıkcası bana hiç kağıt gelmedi.Kağıdın gelmesi gerektiği yaştayken üniye başlamıştım, otomatik tecil olmuştur dediler.Bu sene mevzun oldum ama daha mevzuniyet belgesi almadım.Haliyle gidip tecil ettiremem sanırım ?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Onu ben de bilmiyorum Yaşar, kimisi okul kendisi tecil ettiriyor diyor kimisi mezun olduktan sonra okulu bağlamaz diyor, ben geçici mezuniyet belgemi aldım ama zaten Aralık'ta gitmeyi düşünüyorum, herhalde tecil ettirmeme gerek kalmaz, Ağutos'ta almayacakları için sonraki döneme otomatik kalır, yine de Askerlik Şubesi'ne gidip en doğrusunu öğrenmek gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
Bende alıyım mezuniyet belgemide birlikte gidelim Serkan abi.Bakarsın ikimizide alırlar hemen kaçaklar diye![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Ya forumda abd den birileri varmı? los angelesde kalacak yeri nasıl bulabilirim acaba. Hostel tarzı yada ucuz birşeyler bakıyorum okula yakın bi yerde(UCLA) ama bulamadım. Birşeyler önerebilecek biri varsa çok sevinirim.
Hemen almazlar Yaşar korkma, aralıkta alırlar, eve yoklama kağıdı gelmesi lazım, gelmediyse korkma.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
a.s ............