Jet Lag yaşadın mı Çin'e gittiğinde Şemsi?![]()
Jet Lag yaşadın mı Çin'e gittiğinde Şemsi?![]()
Başlığı kim 24,5 saat yaptı diye sormuyorum![]()
Şemsi yapmıştır onun saati bizden ilerde ya.![]()
Yok abi yaşamadım valla.Başlığı da ben değiştirmedim.Zaten değiştirme yetkim de yok.Ve son olarak ben kaçtım.Yemek yemeye gideceğiz.Kalın sağlıcakla.![]()
So what?
Saike
Hadi afiyet olsun Şemsi. Zaten o çubuklarla bir buçuk saatte pilavını ancak yersin.
Başlığı da DisCo değiştirdi o zaman.
Bu üst yöneticiler başka. Bunlar doğan görünümlü şahin gibiler. doğan gibi görünüyorlar ama yaptıklarını yapamıyorlar.![]()
Şemsi abi özel değilse ne iş için Çindesin vede ne kadar kalacaksın![]()
Şemsi abi yaz okuluna gitti orayaAsıl hedefi Çinli bir kız bulup evlenmek ve orda yaşamak
![]()
Bir kız bulup evlenirse Aygün'ü de yanlarına alacaklar.
Yok abi böyle iyiyim ben Çin'e falan gerek yok![]()
Niye ki bir sürü yeni arkadaşın olur Aygün. Doktorculuk falan oynarsınız.
Onların tedavi yöntemleri çok farklıdır abi sakata geliriz![]()
Dikkat et adamların hepsi birbirine benziyor karıştırma sonra..
10 Senede Tam Bin Erkekle Birlikte Oldu!..
İngiltere’de, 1998 yılında çekilmeye başlanan ünlü televizyon dizisi Sex and The City’nin çapkın karakteri “Samantha Jones” gibi olmak isteyen Christina Saunders (30), 10 senede tam 1000 erkekle birlikte olduğunu açıkladı...
20 yaşında üniversiteye girdiğinde kendisine “10 senede 1000 erkek” hedefini koyan genç kadın, bu süre içinde haftada en az bir kere seks yaptı, pek çok grup seks partisine katıldı ve farklı milletlerden erkeklerle cinsel ilişkiye girmek için dünyayı dolaştı.
Artık Aşkı Arıyor!
O günleri, “Samantha Jones tipi dekolte kıyafetler aldım, onun gibi sürekli tek gecelik ilişkiler yaşadım. Tıpkı onun gibi kendine güvenen bir kadın olmak istiyordum” sözleriyle anlatan Saunders, artık geçici ilişkiler yaşamaktan bıktığını ve gerçek aşkın peşinde olduğunu söyledi.
Kadınlarla da Oldu
Christina Saunders, 2003’te üniversiteden mezun olduğunda toplam 300 kişiyle birlikte olmuştu. Kendini bu şekilde "güçlü” hissettiğini söyleyen genç kadın, bir süre sonra seks bağımlısı haline geldi. Geçmişte birçok lezbiyen ilişki de yaşayan Saunders, geçtiğimiz ay bininci erkekle de birlikte olarak, hedefine ulaştı. Artık sade bir hayat isteyen genç kadın, gerçek aşkı bulmaya çalışıyor.
(HaberTürk)
10 senede 1000
1 senede 100
1 ayda 8
1 haftada 2
Sonuç : Yetersiz
Şimdi bende birşey yazacam konu ile iligli ama silenecek o yüzden yazmıyorum.
Adminler , bir yöneticiyi bana TİGHT MARKİNG olarak ayarlamış Aygün.
Arkadaslar ben geldim .. Yaklasik 2 haftadir tatildeydim . cok güzel gecdi.. simdi 2 hafta sonra yine tatile cikiyorum![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Beyler bugün 15 kişiye saldırdım , vurdum vurdum saymadım, yumruk yedim durmadım , yere düştüm caymadım ! tek başıma savaştım hepsini yere topladım...![]()
Dün Gece Bi Sivri Sineği Sıkıştırdım Köşeye Ama Vuramadım Benim Kanımı Taşıodu Artık.. Baba Dedi Sarıldım Ağladım![]()