Bende kısmetse sponsor buldum tatilime. Ağustos'un başında uzun bir tatile çıkıyorum. Yaklaşık 6 ay kadar.![]()
Hemde öyle böyle değil çok sağlam sponsor.
TSK...
Tatilde ne kadar eğleneceğini şimdiden görebiliyorum Emre abi![]()
Gideceğim yerde sürünme parkuru vardır umarım![]()
Olmaz olurmu, duvara bile tırmanabilme yerleri vardır..
Tırmanmak için ip bile vardır.
Ben ipsiz tırmanmayı tercih ediyorum. Susuz yıkanıyorum, yemeksiz karnımı doyuruyorum ayrıca.
Yemeklerde şap olabilir yemicen iyi olmuş![]()
Neyse gençler ben kaçtım. İyi akşamlar hepinize. Ayık olun.![]()
Hep kaçıyosun zaten askerden de kaç da görelim![]()
İyi akşamlar ağalar![]()
Selamlar merhabalar iyi günler Nasıl olsa gelenek oldu noktalar : (...................)
6 şehit 15 yaralı askerimiz varmış.Şerefsizler yaptı yine yapıcaklarını.
Buranın sohbet alanı olması nedeniyle "herşey serbesttir" gibi bir mantık nereden üretildi bilemiyorum.
Bu alanda yada herhangi bir alanda üslubunuza, bıraktığınız resimlere, linklere dikkat etmenizde fayda var. Yöneticisinden üyesine.
Arkadaşlar dün gözlük aldım kendime. Yanlış anlaşılmasın, güneş gözlüğü felan değil. Dereceli gözlük. Sol 1.75 sağ 1.50 çıktı. 2 yıldır uzağı göremiyordum ve doktorada gitmiyordum. Gittim ve bu derecede gözlük yazdı kibar birşey aldım ama sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum, sürekli takacaksın dedi. Yani bu gözlük benim bir parçam oldu. Gözlük kullanan arkadaşların tavsiyeleri varsa alabilirim. Sevmedim ben bu olayı.. Yediremiyorum valla.
Az önce 2.0 lık bir arkadaşla konuştum tak veya takma yinede ilerler dedi. Lazerle tedavi olunca geçer dedi. Bunlar doğru mu yoksa sallıyor mu?
Manita yaptıım beyler , kartondan.
Tüh bu gözlükten lazerle felan kurtulamıyor muyuz? Lütfen söyleyin...
Ablam 1 yaşından beri kullanıyor.Ben de alışığım sayılır. Önce garipsemen doğal ama alışacaksın.
İlerleme durumu şöyle. Zaten hiçbir şeyin ilerlemesini durduramazsın. Gözün eninde sonunda bozulacak. Ama gözlük süresini uzatıyor. Misal dişlerin. Ne yaparsan yap çürüyecek. Ama çürüme süresini uzatmak senin elinde. Böyle bir mantık var gözlükte de.
Ama baya ilerlemiş senin gözlerin. Doktor kullan dediyse kullan. Ameliyat işi doğrudur yapılıyor ama doktorunla konuş bunu kulaktan dolma bilgiler edinme. Zaten astigmatın varsa yada gözünde oynama ameliyat etmiyorlar.
benim ki 23 yaşında seninkini bilemem![]()
Ya acayip garip geldi neyse zaten korkumdan dışarı çıkarken takmıyorum.. Sanki millet beni izliyormuş gibi geliyor..
Gözlüğü almadan önce tvdeki skorları felan göremiyordum ve yakından izliyordum.. Masada babaannemin gözlükleri vardı. Bi takayım dedim birden aydınlandı herşey ve onla görmeye başladım. Düşünün artık gözlerin nasıl olduğunu. Onun ki bile az geliyordu benim gözlere..