Sayfa 367 / 480 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
10,981 ile 11,010 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İnan beni hayata küstüren tek neden şu.

Hiç güleceğim yoktu gece gece. Bir de üşenmemiş fotoğrafını koymuş. Büyük ihtimal Ziegler geliyor kurtuluyoruz merak etme.
    FM Gazetesi

Ziegler de feda demis galiba. Sol bek de iyi is yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beşiktaş gibi kadro kalitesinden çok istek,arzu ve hırs ile ayakta duran bir ekip için nokta transfer diyebilirim.

Ziegler de bunların hepsi var.Gördüğüm en iyi profesiyonel ve en hırslı oyunculardan birisi çok iyi transfer hayırlı olsun..

Ayakta durandan kastım şampiyonluk yarışında olmalarıdır, yanlış anlaşılma olmasın da..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ziegler iyi olur sol bek sıkıntı gercekten. pektemek dönecek o güzel ama birde nene gibi bir adam cok iyi olur bana göre birde ortasaha oldu mu tamam takım iyi olur alternatif lazım insallah iyi olacagız..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen kal biz Rusya'ya gidelim Fernandes. Bu adamı takımda tutmak için yönetim ne gerekiyorsa yapmalı.

Gönlümden geçen Gökhan Süzen'di ancak Ziegler'de hayal kırıklığı yaşatmaz. Hem bütçe bakımından hem de ihtiyaç bakımından yapılabilecek en iyi transferlerden biri.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ibrahimseten
    375 bin €'luk son pürüz de çözülebilirse bu akşam Quaresma'nın Beşiktaş'la sözleşmesi feshedilecek.. G.Saray'a giderse hiç şaşırmam..
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma gitsin, eyvallah; ama GS'ye giderse edeceğim lafları buraya yazarsam direk atılırım. O günleri görmem umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Quaresma gitsin, eyvallah; ama GS'ye giderse edeceğim lafları buraya yazarsam direk atılırım. O günleri görmem umarım.
    Bana da gs ye gidecek gibi geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim yönetim gündemimizde yok diyor, kaç aydır yatan adamı napalım ayrıca, rahat olun bize gelmez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan Gülüm ‏@GlmErsan
    Ziegler cevresine : Fenerbahce eski doktoru Ertugrul'a belimi gosterecegim.Yobo ve volkan ile yemek yiyecegim haftayada bjk ya imza atacagim
    FM Gazetesi

Yok biz fernandes'i alcaz rahat ol :P

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yok biz fernandes'i alcaz rahat ol :P
    İmzalı formasını yollarız, sıkma canını!

olur valla yollasana bana

Unutmaki paranın satın alamayacagı şeyler vardır, geri kalan herşey portekizce konuşan futbolculardır

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

En az 15 milyon euro verebiliyorsanız, buyrun! Q7 bedava gideceği halde, Türkiye'de başka takımda oynayamaz ibaresi varken, Fernandes'i alabileceğinizi düşünmen ütopik kaçar biraz. Üstelik, yurt dışında onca alıcısı çıkacakken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İmzalı formasını yollamaya gerek yok. En yakın Kartal Yuvası'na gidip alıversinler, katkıda bulunmuş olurlar bize
    FM Gazetesi

En az 15 milyon euro verebiliyorsanız, buyrun! Q7 bedava gideceği halde, Türkiye'de başka takımda oynayamaz ibaresi varken, Fernandes'i alabileceğinizi düşünmen ütopik kaçar biraz. Üstelik, yurt dışında onca alıcısı çıkacakken.
    This is Turkey you know diye bir reklam vardı eskiden Herşey olur. Kefen giyerim Gs forması giymem diyen adam Gs'lı oldu zamanında, ayarlarız Hea ben sana takılıyorum tabi ki şu anda zor bir transfer ama böyle böyle söylentileri çoğaltırsak bence işe yarar

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İmzalı formasını yollamaya gerek yok. En yakın Kartal Yuvası'na gidip alıversinler, katkıda bulunmuş olurlar bize
    Yuvada imzalısı var mı ki Ya da tesislere gelsem Gs forması imzalar mı bir sorsanıza İyi adamdır o ama kırmaz heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    This is Turkey you know diye bir reklam vardı eskiden Herşey olur. Kefen giyerim Gs forması giymem diyen adam Gs'lı oldu zamanında, ayarlarız Hea ben sana takılıyorum tabi ki şu anda zor bir transfer ama böyle böyle söylentileri çoğaltırsak bence işe yarar
    Takıldığını biliyorum zaten. Ben de sana gerçekleri hatırlatmak istedim sadece. Ederini verirseniz, alırsınız ancak. Başka türlüsü zor dostum, zor!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geldiği ilk gündeki heyecanı, coşkuyu hatırlıyorum. Keşke başladığı gibi bitseydi ama olmadı. Yolun açık olsun Q7, herşey için teşekkürler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu İbrahim Seten nasıl biliyor herşeyi herkesten önce, yönetimlerde adamımı var ya da dediği gibi bizzat başkanlar mı söylüyor herşeyi bu adama. Neredeyse her takım için konuşuyor rahatlıkla genelde de tutuyor söyledikleri, kulüplerde kurumsallık sıfır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    Son dakika!! Fikret Orman:Quaresma bizim sözleşmeli futbolcumuz..Herhangi bir gelişme yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cidden Galatasaray devrede ve transfer etmek istiyor galiba, ne yapacaksak Q7'yi. Fatih Terim A7 yerine Q7 istiyor demek oyuna sonradan sokmak için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cidden Galatasaray devrede ve transfer etmek istiyor galiba, ne yapacaksak Q7'yi. Fatih Terim A7 yerine Q7 istiyor demek oyuna sonradan sokmak için.

Yazın istemişiz zaten Quaresma'yı.Amrabat yerine o gelebilirdi.Hatta takasta falan Baros kullanılacaktı sanırım ama orda bir pürüz çıkınca yatmış iş.Şimdi gerek yok Quaresma'ya.Öyle bir girişim olmaz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Yazın istemişiz zaten Quaresma'yı.Amrabat yerine o gelebilirdi.Hatta takasta falan Baros kullanılacaktı sanırım ama orda bir pürüz çıkınca yatmış iş.Şimdi gerek yok Quaresma'ya.Öyle bir girişim olmaz zaten.
    Aygün bana hava yapma, yaz dönemini bende biliyorum.

Ertem Şener'e göre, Q7 Marsilya'ya kiralık gidiyormuş, sezon sonu da bizdeymiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Romanya basını, Beşiktaş'ın Marius Alexe'e ile ilgilendiğini duyurmuş.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern...alexe-10395564

Samet Aybaba Lig TV'ye katıldığı programda yanılmıyorsam forvet arkası oynayan bir oyuncu alacağız demişti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Almeidanın dediği gibi Nene forvet değil gerçekten saglam bir forvet lazım ya

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ankaragücü takımından Sinan Kurumuş transfer edilmiş. 360 bin TL + Sinan'ın Kurumuş'un alacaklarına karşılık. Ankaragücü başkanı açıklamış. İzlediğim Ankaragücü maçlarında göze çarpan 2,3 oyuncudan biriydi. Gelecek adına iyi bir transfer olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

30 yaşın üstündeki yabancıları yıldız oyuncu diye getirmektense genç Türk oyunculara yatırım yapmak çok doğru olur. Güzel transfer.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlı olsun. Mehmet Akyüz yedek bekleyeceğine, 18 yaşındaki gençlere şans verilir en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Akyüz ve Akgün'de bir an önce gönderilmeli. Boşuna para veriyoruz.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri