@Muratozen1903
Gokhan Suzen transferi yoneticilik basarisi degil, futbolcunun karakteristik ozelliginden olan bir transferdir. Karakterli futbolcuymus.
Çok doğru yazmış.
@Muratozen1903
Gokhan Suzen transferi yoneticilik basarisi degil, futbolcunun karakteristik ozelliginden olan bir transferdir. Karakterli futbolcuymus.
Çok doğru yazmış.
FM Gazetesi
Hayırlı olsun.En çok ihtiyacımız olan bölgeydi sol bek.İsmini çok duydum ama seyretmişliğim yok.Umarım sol bek ihtiyacına ilaç olur.Gerçi Uğur Boral'dan her türlü iyi olur sanırım.Bonservis bedeli ise Türk futbol piyasası ve yerli sol bek kıtlığını göz önünde bulundurduğumuzda makul bence.
So what?
Saike
Benim bildigim Gökhan sol aciktan kirma bi sol bek oyuncusu yani Ugur Boral gibi. Iyi oyuncu ama bence o bölgeye Sivas'tan Ziya daha iyi olurdu.
Sol açıktan kırma sol bek bence faydalı olur 3 büyüklerde. Ama tabi Uğur Boral veya bizim Caner gibi değil. Çünkü bu ikisi teknik ve oyun bilgisi olarak yeterli değiller.
Mesela Andre Santos tam bir sol bek değildi. Fenerbahçe tarihinin ise en iyi sol bek performansını göstermiş olabilir. Gökhan Süzen'in bir orta sahanın ortası oyuncusu zekasına sahip olduğunu düşünüyorum aynı andre santos da olduğu gibi ve bilekleri yumuşak bir adam. Kısacası bana göre eğer yeterli sertliği gösterirse beşiktaş için inanılmaz bir transfer haline gelebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
iyi transfer yaptı bence Beşiktaş. Tebrikler. Beşiktaş formasını giydikten sonra Hasan Ali'yle kapışırlar milli forma için.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gökhan'ın alınması çok iyi oldu. Bence de oyuncunun Beşiktaş'ı ısrarla istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşti. Yoksa arada fiyat arttıran o kadar takım varken bu paraya satmazdı İBB.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=254945
Gökhan'ın transferi resmi olarak açıklandı. Yönetim iyi iş çıkardı tabi bide oyuncunun Beşiktaş'ta ısrarla oynamak istemesi var.
Erciyesspor Emre Öztürk için 3 milyon avro istemiş. O adam 3 milyon avro ediyorsa Emre Özkan'da çok rahat o para eder![]()
K.Erciyesspor o kadar parayı bir arada görmüş mü acaba ?![]()
Canım FEDA olsun sana !
O paraya Kerim Frei ya da Sercan Sararer'in bonservisi alınır, üstüne de sezon sonuna kadar ki maaşını ödersin. Şu kan emici Anadolu takımları gibisini görmedim dünyada. 8 milyon euro opsiyonu olan Fernandes'i bile 2 milyon euroya alırken; Emre Öztürk kim oluyor ki 3 milyon euro ediyor, anlamak güç! Sanırım, K.Erciyes Başkanı'nın kafası güzeldi bu miktarı telaffuz ederken!
Trabzonspor altyapısından Batuhan Bilgiç'i transfer etmişiz. 1995 doğumlu, forvet oyuncusu. Umarım, sonu adaşına benzemez ve çalışıp faydalı olur.
Eğer gerekli şans verilirse ve çalışırlarsa; Batuhan, Furkan Yaman ve Sinan, bir 15 yıl kadar forvetimizi sağlama alırlar.
Nene serbest kalmış bakalım Beşiktaş alacak mı ?
...
2. Batuhan vakası olmaz umarım, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Nene Al-Ahli'ye gidiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş,O.Lyon forması giyen 27 yaşındaki santrfor Jimmy Briand ile ilgileniyor. (L'Equipe)
Dk da bir yeni isim görüyoruz bakalım kımı alıcaz![]()
Nene geliyor galiba.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=43446
Gelmesin ya napıcaz Nene'yi, Olcay'ı kaybedicez o zaman.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fiyat düşürürse buyursun gelsin derim.
Canım FEDA olsun sana !
Nene transferi yatmış. Oyuncunun kendisi yıllık 3.5 + 1.5 imza parası istemiş. Çüşş derler. Beşiktaş o yollardan geçti. Bedelini en ağır şekilde ödedi ve ödemeye devam ediyor. Avrupa kupalarından men edildik bunun en büyük sebebi sırf popülizm olsun diye yapılan transferler oldu. Şu an gündemde adı geçen oyunculardan Kalou,Briand bu oyuncuların hiç birisi gelmesin şahsen istemem. Şu anki takım maçlarını bir hırsla, coşkuyla oynuyor. Mevcut kadroya doymuş oyuncuları kazandırarak bir şey elde edemeyiz. Aksine zararlı bile çıkarız. Fikret Orman açıklamasında dengeleri bozacak hamleler yapılmayacağını söylemiş. Dediğim gibi gibi sırf popülizm ayağına transfer yapıp başarı beklemek Beşiktaş'a ters bunu gördük. Beşiktaş'ın tarihinde kazanılmış kupalar hep mücadeleci kadrolarla veyahut altyapısından yetişmiş isimlerle kazanılmış. Bu yüzden Nene değilde Sinan Kurumuş transferine daha olumlu bakıyorum. İlerde belki İlhan Mansız gibi bir gol kralı çıkarırız. İlhan Mansız'da zamanında bir umutla transfer edilmişti. Beşiktaş şu anki devam ettiği yoldan devam ederse her yada er geç ortaya güzel şeyler çıkacak. Diğer türlü sonuçlarına katlanıldı.
Marius Alexe'ye yok demem şahsen. İnşallah onu alırız ve alabiliyorsak Veysel Sarı'yı da transfer edip olayı noktalarız.
Sinan Bolat ile ilgileniyormuşuz. Mc Gregor ve Cenk var diye alınmamazlık yapılmamalı. Çıkan haberlere göre istenilen bonservis ücreti ve oyuncunun istediği yıllık maaş eğer doğruysa direk alınmalı. Cenk güven vermiyor tabi potansiyeli var elbet ama Mc Gregor geçici. İleride yabancı kısıtlaması olacağını düşünürsek Sinan Bolat hamlesi çok yerinde olur. İnş. çıkan haber doğrudur yönetim Sinan'ı kadroya katar.
http://www.haber1903.com/Besiktas-81...i_gelisme.html
Sinan alınırsa muhteşem olur, McGregor'da yollanıp kontenjan boşaltılır ve aslı yedekli iki iyi Türk kalecimiz olur.
Bence Cenk'te potansiyel falan yok, aynı bizim Ufuk gibi vasat kaleci.
Gününde olduğu zaman çok sağlam kurtarışlar yapabiliyor.Biraz kendine fazla güveniyor o yüzden bu kadar hata yapıyor üzerinde durulması gereken bir kaleci diye düşünüyorum.Ama bu sene Mcgregora muhtaçız gibi görünüyor ve oda performansını yükseltti umarım böyle devam eder ve Cenkte bu takım arkadaşından birşeyler öğrenir insallah.
Takıma orta saha lazım ama bu konuda bir atılım yok sanırım.
Steam ID: fotosuki
Nene sevdası suya düşen Beşiktaş, zaman geçirmeden yeni golcüsünü buldu. Siyah-Beyazlılar, Olympiakos'un 28 yaşındaki Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'la anlaştı.
Kaynak:Fanatik.