Beyler sizce orta 3lü kim olmalı ?
Ben Topalı direk yazarım. Diğer ikiliden teki Emre olur diğeri soru işareti
Beyler sizce orta 3lü kim olmalı ?
Ben Topalı direk yazarım. Diğer ikiliden teki Emre olur diğeri soru işareti
Acaba 3lü ortasaha ile mi oynayacaz ? Hoş bu kadar ortasaha arasından 3lü oynamamak imkansız, Aykut hoca gider ayak yaptı yapacağını ve orta alanı oyuncu çöplüğüne çevirip gitti. Yani akıl var mantık var bugün Holmen'i biraz izleme imkanım oldu, yazık günah valla ona verilen paraya da formaya da.
Stoch-Sow-Kuyt veya Sow-Cardozo(ihtimal)-Kuyt gibi 3 hücumcu ile oynayacaksak en mantıklısı Topal'ın mutlaka içinde olduğu bir orta alan olur yoksa fena çuvallarız. Ama yok Caner-Topuz gibi daha çok geride takılan kanat oyuncuları ile oynarsak Topal yerine forvet arkasında oynayacak ortasaha ile oynamak sorun teşkil etmez.
Sonuç olarak bu sistem yine bizde yapıştı kaldı ya ne diyeyim cebe bir B planı C planı atmazsak Kocaman'ın döneminden pek farklı bir dönem yaşanacağını zannetmem.
...
C.BARONI-S.SAHIN-M.TOPAL uclusu ideal gibi duruyor, ben gozum kapali koyarim bu ucluyu sahaya![]()
Emre - Topal - Meireles ideal orta saha olacak.
Alper ise tempo gerektiren ya da açık alanda oynanan maçlarda ve çoğu maçın ikinci yarısı, zaman zaman rotasyon. Pas yüzdesi yetersiz kalıyor zaman zaman. Rakibin kapandığı maçlarda yaratıcılığı yetmiyor, etkisi kalıyor. Daha zamanı var. Eksikliklerinin üstüne koya koya ilerleyecek inşallah.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alper'siz orta saha olmaz. Olursa Aykut Kocaman'ın temposuz futbolundan öteye gidemeyiz eldekilerle. Meireles ve Topal aynı anda sahada olmamalı birde, ikiside dmc bu adamların.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
emre meireles topal(alper) alper oynarken meireles topal ın yerine kaydırılabilir
Volkan
Gökhan
Egemen
Bruno Alves
Kadlec
Topal
Alper
Emre
Meireles
Sow
Cardozo (Kuyt)
4-1-3-2 taktiğim.
Gönlümde yatan budur, eğer bu kadar orta saha oyuncun var ise kullanacaksın arkadaş. Kanatları falan bırakacaksın şimdi
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ancak olursa bana göre bize çok uyacaktır. Çünkü orta saha oyuncularımız hem dinamik hem de birbirinden çok farklı oyuncular bana göre..
Ancak bu taktikte önemli bir nokta var ki Cardozo bu transfer olur da bu taktik uygulanırsa bana göre nefis olur çünkü kendisi top tutabilecek bir oyuncu maalesef Webo'da bu fiziksel olarak olmayan bir özellik..
Bu yüzden Cardozo olmaz ise Kuyt yazdım oraya bence Kuyt da bu işi yapabilir, Cardozo kadar iyi olmasa da.
Stoch harici adam gibi kanat oyuncusu yok zaten elimizde yapılabilir aslında
Hatta böyle olursa defans Egemen yerine Yobo bile olabiliyor.
Edit : Gökhan ve Kadlec'e bu taktikte çok iş düşüyor doğal olarak. Gökhan'ı zaten biliyoruz o kanat zaten ona emanet..
Alper de kanatları desteklemeyi seven bir oyuncu o konuda yardımcı olacağından şüphem yok, Sow da sola biraz yakın oynarsa bu taktik çok güzel işleyecektir.
Benim şahsi görüşüm bunlardır, bu kadro ve bu taktik bize şuan en çok uyan sistemdir bence. Çok gol atabileceğimiz bir taktik...
Last edited by Kaka Leite : 22.Temmuz.2013 at 12:49
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cardozo gelmezse;
Stoch - Sow - Kuyt
Alper
Emre - Meireles
Kadlec - Egemen - Bruno - Gökhan
Volkan
Cardozo gelirse
Stoch - Cardozo - Sow
Alper
Emre - Meireles
Kadlec - Egemen - Bruno - Gökhan
Volkan
GG, Bruno, Topal, Sow, Kuyt düşünmeden kadroya yazılır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Takımda bariz en zayıf halka Egemen gibi duruyor
lütfen mümkünse, cristian'sız maçlar izleyelim. gerçi hoş, cristian'dan beklentisi varsa dahi, birkaç maçta bunun yersiz olduğunu görüp kenara hatta tribüne gönderecektir. en geç devre arası cristian gider.
alper - holmen - emre - meireles - topal ve salih'in rotasyon yaptığı bir ortasaha izlersek, başarı imkansız değil.
özellikle alper ve holmen, dünki maçta her topa ayak soktu adamlar.
(/s)
Volkan---GG---Egemen(Yobo)---Bruno Alves---Kadlec---Topal---Meireles(Alper)---Emre---Sow(Stoch)---Kuyt---Cardozo şeklinde oynarız büyük ihtimalle. Olan Salih'e olucak diye üzülüyorum.
Alpersiz orta saha olmaz. Özellikle Emre, Meireles, Topal üçlüsü son derece gereksiz. Bu orta saha 10. haftada çöker zaten, sakatlıklar cezalar sonunda sadece 1'i kalır orada.
Artık dünyadaki en iyi takımlar bile orta sahada üçlü kullanıyor. Eski tip 10 numaraların gittikçe değeri azalıyor. Göbekteki ikilinin önünde oynayan oyuncu artık bütün işlevi sağlayan oyuncu. Sahaya yayılış 4-2-3-1 olsa da aslında 4-2-1-3'ü izliyoruz. Mesela geçen sezon Sow sola geçince Fenerbahçe'yi böyle izledik. Ama Baroni oynadığı pozisyonun oyuncusu değildi kesinlikle. Ne tempo yapabiliyordu, ne dönüşler iyiydi, nede oyunu açmada iyiydi. Yerine Salih'in oynadığı maçlarda farkı gördük. Bu sezon o pozisyonda Alper oynatılır, göbekte de Topal - Meireles. Topal, Meireles, Alper üçlüsünde hücuma en yakın isim Alper olur. Maça göre Topal, Emre oynar. Yeri geldiğinde Salih oynatılır. Cardozo transfer edilirse ileri üçlüde Sow, Cardozo, Kuyt olur. Sow sol tarafta oynamaya devam edecektir bence. Kuyt kesin başa yazılır.
ersun yanal gecen seneki 4213u oynatmaz bence, yani sow-webo[cardozo]-kuyt olmaz. 4231 ya da 433 kanatli oynatir. zaman zaman 442 bile gorebiliriz bu sezon. cardozo alinirsa 442 formasyonunu daha cok gorebiliriz hatta.
miro neler yapmış yahu öyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stoch'a tepki verenlerde var. Biz gerçekten futbolcuları insan olarak görmüyoruz. Onlar robot. Yememeli, içmemeli, gezmemeli, tozmamalı, sevişmemeli... Sadece bir top görünce sahaya çıkıp oynamalı gerisi olamaz imkansız.
...
Aykut hocanın son hali![]()
Şirin baba gibi olmuş.Adam ayrıldıktan sonra iyice salmış kendini.
Canım FEDA olsun sana !
ne olmus bu adama böyle yahu? 3 sene icinde bir insan nasil bu kadar yaslanabilir?
Aykut hocanın hali aslında her şeyi özetliyor
Formaları beğenen Fenerbahçe'li var mı ?
pazarda satılan formalara benziyor.
(/s)
Güneşte sararmış rengi çıkmış gibiBu ne yahu
FM Gazetesi
Daha formalar tanıtılmadı her formayı tutup koymayın buraya