sizden büyük kimmiş oğuz?bundan sonraki real maçlarını rotasyon amaçlı değerlendiririz artık.
![]()
sizden büyük kimmiş oğuz?bundan sonraki real maçlarını rotasyon amaçlı değerlendiririz artık.
![]()
Maçta pas rekoru Xavi'ye ait: 110
Su cok acaip bi istatistik acaba fmde bukadar pas verdigi bi mac olmusmudur
5eal Madrid, dağıldılar, tarihde gördüğüm en büyük ikinci derbi hezimetidir.
5eal Madrid süpermiş
Maçı büyük keyifle izledim. Guardiola Mourinho'ya bağıra bağıra yeni çağın futbolunun dar alanda oynanan hareketli hücum futbolu olduğunu öğretiyor.
Bu Barcelona'yı durdurabilmenin tek yolu geçen seneki Inter gibi katı alan savunmasıdır. Pres savunması ve çizgiyi öne çıkararak Barcelona'yı yenmek imkansızdır. Dünyanın en iyi takımı olduğunuzu söyleseniz de imkansızdır.
Mourinho Barcelona'yı nasıl durdurabileceğini bilmesine rağmen risk alıp kendi futbolunu oynattı. Sonuç ortada.
Mesut'un oyundan alınması yanlıştı. Diarra'nın Real Madrid'in gol yemesini engelleyemediği ortada. Mesut çıkınca hücumda varyasyon yapacak şansı da kalmadı Real'in.
Uzun uzun yazılacak bir şey yok. Helal olsun Barca.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sınıfın fotokopi parasını Real Madrid'e bastım. . .
Güzel maç oldu. Real Madrid'i tutanlardandım ama Barça dağıttı resmen. Ronaldo'yu pek sevmem ama dün onu destekledim. Helal olsun aslanım Guardiola'ya güzel itti. Adam zaten sinirli. 2-0 olmuş. Yeniliyorsun. Birde Guardiola tip tip topu yere saldı. Doğral olarak Ronaldo'da iterek tepkisini gösterdi çok normal. Bunun dışında Puyol ve Valdes'de top oynamanın dışında sahadaki Madrid'lileri kışkırtmak için elinden geleni yaptılar. Ronaldo ile Guardiola arasında olan pozisyonda Ronaldo Valdes'e yumruk atmamak için kendini zor tuttu sanırım. Ben olsam girişirdim. Ramos'da en sonunda patladı adam. Geleni geçeni indirdi helal olsun. Sonuç olarak Real Madrid yenildi ama olsun.
Öncelikle dün gece belkide bugüne kadar bir takımın oynayabileceği en iyi oyunu gördük.Kişisel olarak bir çok büyük maç seyrettim,5-5 biten,5-1 biten,6-0 biten 3-3 biten derbiler,şampiyonlar ligi finalleri gördüm ama gelmiş geçmiş en iyi takım dün akşam sahadaydı... İsimlerinden çok oynanan futbol ve bazı oyuncular için desteklediğim takımlar vardır.Zidane ve R9 zamanında Real Madrid seyretmek için çırpınırken bugün Barcelona'dan başka takım seyretmek içimden gelmiyor. Kimi zaman Dortmund'un akıcı futbolu kimi zaman Tothenham'ın müthiş geri dönüşleri zevk versede dün akşam ki maçtan sonra seyredeceğim hiç bir takım bana aynı tadı vermeyecektir. 90 dakika boyunca dünyanın en pahalı ve geçen yüzyılın takımı seçilmiş, başında dünyanın 1 numaralı teknik direktörünün bulunduğu takımı pozisyon bile vermeden tüm dünyaya rezil ettiler. %66 topla oynama oranı demek rakibin hiç bir şey yapmadığını belirtmiyor mu zaten. Dün gece ki maçtan sonra bu oyunu bu takımdan daha iy oynayacak bir takım olacağına kesinlikle inanmıyorum....
Rezil olduk vay be.
sevinmek için sevmedik !
Bu arada burda göstermiş oLduğunuz tatLı rekabeti Türkiye Ligi aLanında da bekLiyoruz![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bende koyuyorm avatarı ve imzayı... Ben aslında barçaya verdim ankette ama mourinhoya güvenimden real dedim![]()
Valla diğer ligdeki hiç bir takımı Türkiye'de tuttuğum takım gibi tutmuyorum o nedenle çokta ilgilendirmiyor kimin fark yeyip yemediği. Sıradan bir maç olarak bakıyorum. Güzel bir maç oldu ne yazıkki kaçırdım.
Madrdi gibi takımı 3 pas yapamayacak halde gördm ya atık bişe denmez bu barcaya ya
Barçaladık.)) 5-0 olması da beni ayrıca keyiflendirdi.. Keşke Bojan İlk girdiğinde tökezlemeseydi de 6-0 olsaydı..
Çok yazık oldu bu kadar kişiye![]()
Real Madrid
Bursaspor
nerazzuri
Zekirdek
Spy.94
Börk
Since-1907
hsyn0618
Night_Mare17
last breath
sananes
Varonil
KaF KeF
Volkan Şen
King_91
ABOO
SAİT71
GodfatheR
playeray
Bütün takımdan bekliyoruz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başta da demiştim ben zaten Barçalıydım. Mourinho faktörüyle Madrid tarafına katıldım ^^
Hala Barça
Tartışılmadan Barça ezdi ve geçti...Hatta çok daha farklı olabilecek bir maçta 4'ten sonra ileriye gitmek istemediler.Gitmek isteseler direk golü atıyorlar zaten.
Ramos kişiliğini gösterdi..Öyle bir tekmeyi savaşta düşmana atmassın![]()
Mourinho'ya güvendiğim için kendimden utandım maçı seyrederken![]()
Aslında Barca'yı nasıl durdurabileceğini biliyordu Mourinho. Oyunu kitleyebilirdi. Ama kendi oyununu oynatmayı seçti ve sonuç hüsran.
Neyse Barca moda gibidir , moda da gelip geçiciBugünlerde geçicek yani yakında
Aslolan REAL MADRİD
![]()
Ben Real'in bu kadar kötü oynayacağını hiç tahmin edemedim yenilgiyi kabullenirdim de 5-0 çok ağır oldu yav![]()
kral her zaman Real dir![]()
Her zaman olmadığını 2 yıldır gol atamayarak gösteriyor real![]()