Gördükçe gülüyorum
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
çekecek demedide çekebilir dedi![]()
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginden 32 Milyon Euro gelir elde etti.
Bunu Emre paylaşsa bir etki yaratmaz ancak şu adam paylaşınca düşüncesi bile insanı çıldırtmaya yetiyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acabaBence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.
Duygulanmayan bizden değildir.
[YOUTUBE="-j2NRlqiuwg"]Galatasaray - Re-Conquest of Europe[/YOUTUBE]
Emre yardırmış yine eline sağlık
Rıdvan dilmenin öyle demedigini herkes biliyor.O tarihli yayın kaydında bile öyle birşey yok
Haftanın 11'i ;
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3'üde hakketti.
Burak yılmaz leblebi gibi gol atıyor helal olsun.
http://spor.haber3.com//ultraslandan...i-1842398h.htm
uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.
Corriere dello Sport yazarı Andrea De Pauli:""Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya Ligi takımlarından Roma ile anlaştı"
umarim yalandir... hoca birakmaz bizi planlari var cunki galatasaray ile ilgili.
Real Madrid vs Galatasaray
Mourinho vs Fatih Terim
Ronaldo vs Burak Yilmaz umitsizlige kapilmaya gerek yok gercekten eleyebilecek guce hakim bir takim galatasaray.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=QGfQlA9GTXg"]final[/YOUTUBE]
Daha önce yendik. Yine yeneriz...
Football is simple,but Football Manager is not
Allah yardimcimiz olsun.
Oyuncular yürekten oynarsa yenemiyeceğimiz takım yok
http://en.classics.uefa.com/match=67654.html
Sneijder tekme tokat gönderildiği takıma karşı oynayacak
Defanslarda Semih ve Varane var her ikisi de çok gençler
Sağ bekler Eboue-Ramos neredeyse bu ligde aynı sayıda maça çıkmış 2 oyuncu
İyi gününde olan güçlü Drogba 10 tane benzema ve higuain i cebinden çıkarır
Ronaldo eşsiz bir futbolcu söze gerek yok
Burak'ı bu 2 maçta 2 golü olacağına inanıyorum eğer bernabeuda gol atarsa güzelce susturabilir madridi
Bernabeuda ev sahibi gibi oynayacak olacağız yine sonuçta old trafford'da susmuş bir manu var maçın başından beri hücum oynayacağımıza da eminim
Hamit Di maria'ya göre baya kalıplı ve güçlü di marid ise daha teknik ve hızlı
Fatih Terim Mourinho da güzel eşleşşme bu kupa Mou'nun son şansı ve eski öğrencilerine karşı sınavı ve ve ve Mourinho çok çalışacaktır bu maçlara Türk futbolculara çok önem veriyor
Selçuk zaten tam bir maestro
Muslera Diego Alves de ilginç olacak Alves formda ama Muslera da şu an bu ligde oynayan ilk 3 kaleciden (Buffon-Neuer-Muslera)
Her açıdan güzel eşleşme güzel maçlar olacak
Oyuncular açısından tek farkı Galatasaray da Dany ve Madrid'de Ronaldo - Di Maria - Khedira yaratıyor bence. İyi bir sistem ile Sneijder'in Khedira - Alonso arasına gömülmesi engellenilip, Ronaldo'ya açık alan verilmezse ve göbek iyi savunulursa çok gol yemeyiz gibi. Bakalım neler olacak. Zevkli bir eşleşme..
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, kurayı değerlendirdi.
Portekizli ünlü teknik adam, "Zor bir eşleşme oldu. Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak." ifadesini kullanarak Galatasaray'ı küçümsemediklerini aksine ciddiye aldıklarını belirtti.
Ayrıca Real Madrid Dış İlişkiler Direktörü Emilio Butragueno da kurayı şöyle değerlendirdi:
"Galatasaray, mücadeleci bir takım, çok dikkatli olmalıyız" dedi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sezon başı dedim..Galatasaray bu sene yarı final oynar..TEk korktugum Barca ve Munih Madridi eleriz ama 2si gelmesin demilştim..Aynı kanıdayım.. Gs rahat olacaktır yenilsen kimse niye yenildin demez.. Sonuna kadar ınanıyorum takımımı ilk maç deplasmanda olması avantaj orada öyle 3-4 gol falany emeyiz kesinlikleç..Ve eger madride gol atabilirsek eleniriz ki hızlı oynayan takımlara karşı çok gol yiyorlar burak hızını iyi kullanırsa Pepeyi dagıtır.Ronaldoda danny i tabi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yalnız Burak'ın atlamaları bu eşleşmede Pepe gibi çoğu kişinin ön yargılı olduğu bir oyuncu karşısında oldukça işimize yarayabilir.
Screw you guys, I'm goin' home
İsimle mi oluyor herşey ? O zaman ismi güzel olana,iyi olana verelim gitsin değil mi ne gerek var oynamaya ? 2000 yılında da aynı şimdi de aynı.Çünkü zihniyet hep aynı,insanlar gerçek hayatlarında da böyle olmuşlar artık.Türk futboluymuş hikaye yahu şu anki Türkiye'nin halinin son noktası zaten.Tebrik ederim kardeşim güzel futbol anlayışın ve maçı mükemmel yorumlayışından dolayı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."