Sayfa 368 / 578 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
11,011 ile 11,040 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    http://25.media.tumblr.com/7eb42b9f7...l8oco5_400.gif

Futbolu bırakınca gel teknik direktör ol Selçuk Kaptan o ne karizma o

Videosunu da buldum https://www.youtube.com/watch?v=oSAqNQyUdIQ Fm14 e kapak yapsınlar bence
    Dostum bu videodaki Sarar reklamında çalan müziğin ismini biliyor musun veya biliyor musunuz ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gördükçe gülüyorum

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

çekecek demedide çekebilir dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginden 32 Milyon Euro gelir elde etti.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Dostum bu videodaki Sarar reklamında çalan müziğin ismini biliyor musun veya biliyor musunuz ?
    Ben de videonun altında gördüm Ben Cocks - So Cold iyi şarkı galatasarayla ilgili başka kliplerde de kullanılabilir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bunu Emre paylaşsa bir etki yaratmaz ancak şu adam paylaşınca düşüncesi bile insanı çıldırtmaya yetiyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ben de videonun altında gördüm Ben Cocks - So Cold iyi şarkı galatasarayla ilgili başka kliplerde de kullanılabilir
    Sağolasın ancak bu şarkınız klipteki gibi sözsüz olan versiyonu var mıdır ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ahahaha bizim Kayseri maçına hakem olarak Mete Kalkavan atanmış. Biz bi yandan Avrupada sevinirken arkamızdan çok haince imha planları kuruyor Tff.
    Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acaba Bence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Eğer Mete Kalkavan GS'a haksız bir penaltı verir ve o penaltı sonucunda GS maçı kazanırsa yorumun nasıl olur acaba Bence her takım taraftarı artık hakemler konusunda yorum yapmaktan kaçınmalı. Her takımın aleyhine ve lehine kararlar çıkıyor. Hakemlerin standardı yok hiç bir zamanda olmayacak. Alayı kötü ben doğru düzgün maç yöneten Türk hakemi göremiyorum izlediğim maçlarda. Bizim maçada Cüneyt Çakır'ı vermişler. Bu haftaki hakem atamalarına baktığım zaman bol bol hakemlerin konuşulacağı bir hafta olacak gibi geliyor bana.
    Öyle bir olaydaki yorumum, Galatasaray-Gençlerbirliği maçındaki yoruma benzer olur. Haksızlık varsa lehimize yada aleyhimize herkesten önce biz konusuruz. Umarım düzgün bir maç yönetir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Duygulanmayan bizden değildir.
    [YOUTUBE="-j2NRlqiuwg"]Galatasaray - Re-Conquest of Europe[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Emre yardırmış yine eline sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Rıdvan dilmenin öyle demedigini herkes biliyor.O tarihli yayın kaydında bile öyle birşey yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haftanın 11'i ;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

3'üde hakketti.

Burak yılmaz leblebi gibi gol atıyor helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://spor.haber3.com//ultraslandan...i-1842398h.htm

uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    http://spor.haber3.com//ultraslandan...i-1842398h.htm

uzun yıllar sonra , son bir kaç haftadır çok güzel bir hava yakaladık ilişkilerde , ünal başkan'ın , aykut hoca'nın açıklamalarından sonra , ultraslan'ın bunu paylaşması , fenerbahçeliler'in desteklemeye gitmesi , hala çok art niyetli ve holigan kafasında olan kişiler olsa da , ben kendi adıma sağduyulu olan ve bu havayı yakalamamızda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.umarım hep böyle devam eder ve birbirimize köstek yerine , destek oluruz.
    Ben sana olacakları söyleyeyim ligde en ufak bir hakem hatası, en ufak bir tartışmalı olaydan sonra yine herkes kanlı bıcaklı olur. Burada da çatır çatır tartışır kavga ederiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Corriere dello Sport yazarı Andrea De Pauli:""Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya Ligi takımlarından Roma ile anlaştı"

umarim yalandir... hoca birakmaz bizi planlari var cunki galatasaray ile ilgili.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Real Madrid vs Galatasaray
    Mourinho vs Fatih Terim
    Ronaldo vs Burak Yilmaz umitsizlige kapilmaya gerek yok gercekten eleyebilecek guce hakim bir takim galatasaray.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=QGfQlA9GTXg"]final[/YOUTUBE]

Daha önce yendik. Yine yeneriz...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah yardimcimiz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben sana olacakları söyleyeyim ligde en ufak bir hakem hatası, en ufak bir tartışmalı olaydan sonra yine herkes kanlı bıcaklı olur. Burada da çatır çatır tartışır kavga ederiz.
    hayal işte bizimkisi , belki süper kupa'da karşılaşırız , biz süper kupayı alırız , siz şampiyonlar lgiini , onun için kavga ederiz

Oyuncular yürekten oynarsa yenemiyeceğimiz takım yok

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ligde birbirimizi yine yiyelim zaten zevki öyle çıkıyor . Ama Avrupa'da böyle birlik olmak gurur verici oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://en.classics.uefa.com/match=67654.html

Sneijder tekme tokat gönderildiği takıma karşı oynayacak

Defanslarda Semih ve Varane var her ikisi de çok gençler

Sağ bekler Eboue-Ramos neredeyse bu ligde aynı sayıda maça çıkmış 2 oyuncu

İyi gününde olan güçlü Drogba 10 tane benzema ve higuain i cebinden çıkarır

Ronaldo eşsiz bir futbolcu söze gerek yok

Burak'ı bu 2 maçta 2 golü olacağına inanıyorum eğer bernabeuda gol atarsa güzelce susturabilir madridi

Bernabeuda ev sahibi gibi oynayacak olacağız yine sonuçta old trafford'da susmuş bir manu var maçın başından beri hücum oynayacağımıza da eminim

Hamit Di maria'ya göre baya kalıplı ve güçlü di marid ise daha teknik ve hızlı

Fatih Terim Mourinho da güzel eşleşşme bu kupa Mou'nun son şansı ve eski öğrencilerine karşı sınavı ve ve ve Mourinho çok çalışacaktır bu maçlara Türk futbolculara çok önem veriyor

Selçuk zaten tam bir maestro

Muslera Diego Alves de ilginç olacak Alves formda ama Muslera da şu an bu ligde oynayan ilk 3 kaleciden (Buffon-Neuer-Muslera)

Her açıdan güzel eşleşme güzel maçlar olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncular açısından tek farkı Galatasaray da Dany ve Madrid'de Ronaldo - Di Maria - Khedira yaratıyor bence. İyi bir sistem ile Sneijder'in Khedira - Alonso arasına gömülmesi engellenilip, Ronaldo'ya açık alan verilmezse ve göbek iyi savunulursa çok gol yemeyiz gibi. Bakalım neler olacak. Zevkli bir eşleşme..

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, kurayı değerlendirdi.

Portekizli ünlü teknik adam, "Zor bir eşleşme oldu. Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak." ifadesini kullanarak Galatasaray'ı küçümsemediklerini aksine ciddiye aldıklarını belirtti.

Ayrıca Real Madrid Dış İlişkiler Direktörü Emilio Butragueno da kurayı şöyle değerlendirdi:

"Galatasaray, mücadeleci bir takım, çok dikkatli olmalıyız" dedi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Sezon başı dedim..Galatasaray bu sene yarı final oynar..TEk korktugum Barca ve Munih Madridi eleriz ama 2si gelmesin demilştim..Aynı kanıdayım.. Gs rahat olacaktır yenilsen kimse niye yenildin demez.. Sonuna kadar ınanıyorum takımımı ilk maç deplasmanda olması avantaj orada öyle 3-4 gol falany emeyiz kesinlikleç..Ve eger madride gol atabilirsek eleniriz ki hızlı oynayan takımlara karşı çok gol yiyorlar burak hızını iyi kullanırsa Pepeyi dagıtır.Ronaldoda danny i tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Sezon başı dedim..Galatasaray bu sene yarı final oynar..TEk korktugum Barca ve Munih Madridi eleriz ama 2si gelmesin demilştim..Aynı kanıdayım.. Gs rahat olacaktır yenilsen kimse niye yenildin demez.. Sonuna kadar ınanıyorum takımımı ilk maç deplasmanda olması avantaj orada öyle 3-4 gol falany emeyiz kesinlikleç..Ve eger madride gol atabilirsek eleniriz ki hızlı oynayan takımlara karşı çok gol yiyorlar burak hızını iyi kullanırsa Pepeyi dagıtır.Ronaldoda danny i tabi
    Sistem savaşı olacak. Bakalım..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Burak'ın atlamaları bu eşleşmede Pepe gibi çoğu kişinin ön yargılı olduğu bir oyuncu karşısında oldukça işimize yarayabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İsimle mi oluyor herşey ? O zaman ismi güzel olana,iyi olana verelim gitsin değil mi ne gerek var oynamaya ? 2000 yılında da aynı şimdi de aynı.Çünkü zihniyet hep aynı,insanlar gerçek hayatlarında da böyle olmuşlar artık.Türk futboluymuş hikaye yahu şu anki Türkiye'nin halinin son noktası zaten.Tebrik ederim kardeşim güzel futbol anlayışın ve maçı mükemmel yorumlayışından dolayı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri