Su diyorum başka bişi demiyorum.
Su diyorum başka bişi demiyorum.
bir müddet sonra alışırız bu sıcaklara da, mesele ilk badireleri atlatmakherkese hayırlı ramazanlar...
Çok susadım nasıl dayanacağım bilmiyorum .Allah hepimize kolaylık versin .
PC başındayken sadece başı dönüyor insanın, bir zorluk yaratmıyor aslında.
Ben tutmuyorum![]()
Antremanlar malum günde çift olunca tutmak imkansız oluyorTutanlarınkini allah kabul etsin.
Herşey herkesin kendi elinde yahu![]()
Hiç bir şey anlamadımNeyse şaka yaptım zaten...
Ayrıca aç açta şu smileye gıcık oldum ()
![]()
![]()
Yatın uyuyun yahu bu sıcakta çekilmez internet oruçlu oruçlu
![]()
Ah çalışmasam uyurumda imkan yok ...Helede Ramazanda.. Köydeyim nasıl olsa, iş olmasa ya bahçede gölgede serinlikte otururdum ya uyurdum yada NTVSPOR izlerdim evde..
Dün kalkamadım saat 2:30'da yatınca haliyle. Oruç tutmak kolay ya tutulur. Gece 4:40 gibi sahur bitiyor. Kendini 2 saat oyalayacak birşeyler bul. Sonra 6:30'dan 9'a kadar Cennet Mahallesi'ni izle. Sonra 9:30 gibi yat kalk saat 16:00'da. Sonra iftara kadar Play Station'a git.
Uyku benim bildiğim şöyle oluyor:
Mesela bir adam gündüz öğle sıcakta çalıştı oruçlu ve çok bitap düştü. Eve gelince bedeni ister istemez kendini taşıyamaz hale geldi ve oda uzandı biryere. İFtara 3-4 saat kala misal uyudu. Onun uyuduğuna bile sevap varmış. ama misal iş güç yok yan gel yat. Sabahtan akşama uyu o uyku zararlı .
oruç tutarken uyursan oruç bozulmaz ama sevabını da ona göre alırsın.
(/s)
ayrıca Ramazan ayı'nı tam anlamıyla yaşamak istiyorsan, gündüz uyumamalısın. ben bugün uyudum ama yarın uyumayacağım.
(/s)
Tünaydınlar
Allah dayanma gücü versin hepimize.Bende daha susama ve acıkma yokBiraz pes biraz fm bir de dizilerle idare edeceğim artık.
Bu ne sıcaktır arkadaş yaa.. Ben oruçlu olmadığım halde dayanamıyorum.
Hayırlı zamanlar arkadaşlar.2 saat önce ilk iftarımızı yaptık burada.![]()
So what?
Saike
off ne şanslısın ha![]()
Ben antremana kaçar beyler oruçlu olanlara allah kabul etsin olmayanlara da allah nasip etsin![]()
Çok susadım![]()
Ağzım açılmıyor yapıştı...
Boşver abi açıp napıcan![]()
Mideme hava dolduruyorum. Daha iyi oluyor.![]()