Sayfa 369 / 492 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
11,041 ile 11,070 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ah şu zengin araplar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default ManU'ya Senegalli forvet

ManU'ya Senegalli forvet

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United, Norveç ligi takımlarından Molde'de oynayan 21 yaşındaki Senegalli forvet Mame Biram Diouf'u transfer etti.

''Kırmızı Şeytanlar'', Norveç'in Molde takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Biram Diouf ile anlaştı. Diouf'un Ocak ayında Manchester United'ın kadrosuna dahil olacağı ve bu tarihe kadar Norveç ekibinde kalacağı belirtildi.

Molde kulübünden yapılan açıklamada, Senegalli golcü futbolcunun sağlık kontrolü için gelecek hafta İngiltere'ye gideceği ve Ocak 2010'da da Manchester Unıted'a dahil olacağı bildirildi.

ligtv.com.tr

Fm 08 ve 07'de çok almıştım Diouf'u ama 09'da batırdılar adamı..Performansını merak ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bunu bizim takımlardan biri alsa burun kıvırırdık Ferguson yıldız yapar bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ManU'ya büyük şok!!!

Şok! Şok! Şok! Manchester United'ın Bordeaux'dan transfer ettiği Gabriel Obertan, United'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre üç ay sahalardan uzak kalacak.Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson Obertan'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Fransız genç yeteneğin Bordeaux'dan kalma eski bir sakatlığının olduğunu bilip bu transferi gerçekleştirdiğini söyledi.
    Sky Sports'da yer alan haberde, Manchester United'ın 22 kişilik Asya turu kadrosunda neden Obertan'ın olmadığı belli olurken, Freguson'un genç yıldızın yapılan tıbbi müdaheleler ve kontroller sonrası durumundan memnun olduğu ifadelerine yer verildi.
    EKSİKLERİ SEBEBİ
    Alex Ferguson, ManU'nun Asya turunda neden yeni transfer Antone Valencia ve defansın sağlam ismi Nemanja Vidic'in kadroda olmadığına da açıklık getirdi:
    "Valencia şu an itibariyle çalışma iznini alamadı ve Ekvator'a dönüp vize işlemlerini yenilemesi gerekecek. Vidic ise kendisini beklediğimiz tarihten daha geç gelmesinden ötürü kondisyon problemi olduğundan O'nu kadroya almak istmedim ayrıca milli takımından da hafif bir sakatlıkla geri döndü. Kendisi aramıza Munih'te 29 Temmuz'da oynayacağımız Audi Cup'da bizimle bereber olacak."

sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Adebayor Manchester City'de

Manchester City yönetimi, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, Togolu golcü Emmanuel Adebayor’u kadrosuna kattığını açıkladı.

2008’de Afrika'nın En İyi Oyuncusu seçilen Emmanuel Adebayor’un, Manchester City’ye transfer olduğu açıklandı.

300 taraftarın karşıladığı golcü oyuncu, gelecek yıl 25 sırt numarasını taşıyacak. Coşkulu karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Togolu golcü, “Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum. Futbol oynamak için doğdum ve tek istediğim en kısa sürede futbola dönmek” dedi.

Adebayor’un Premier Lig’in en iyi golcülerinden biri olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mark Hughes, “Adebayor geldiği günden beri Ada’nın en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Onun bizimle çalışacak olması çok güzel. Premier Lig’in önemli ekipleriyle daha rahat mücadele edeceğiz. Bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

goal

Saha forvet almayı düşünüyorlarmı acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saldır Manchester City (:

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Süper transfer.Hayırlı olsun.Çok fazla hucüm oyuncusu oldu City'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımda 5 6 tane üst düzey forvet var ne yapmaya çalışıyolar anlamadm sırf reklam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2-0-8 oynarlar artık.

Vuhh helal be City

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonunda Orta saha ve defansa birkaç takviye ile şampiyonluğa oynar bu takım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

santa cruzla adebayor ikisi birlikte niye alındı acaba biri yeterli olurmus bence ikisinin parasını birlestirip ibrahimovici bile alabilirlerdi belkide
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Adamlar kac forvetle oynayacak acaba merak ettim. Robinho ve Tevez bence banko oynardi Cruz ile Adebayor'a hic gerek yoktu aslinda.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    santa cruzla adebayor ikisi birlikte niye alındı acaba biri yeterli olurmus bence ikisinin parasını birlestirip ibrahimovici bile alabilirlerdi belkide
    Ibra gitmezdi City'ye..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sanki FM oynuyorlar .Yani bir mevkiye bu kadar gereksiz transfer yapılmaz yahu.Gereksiz derken oyunculara demiyorum bir mevkiye bu kadar çok para verip aldıkları adamlar.Acaba nasıl oynatcaklar.Bunlar genelde banko ilk 11 oynayan adamlar.Nasıl olcak gerçekten merak ediyorum.

Default Liverpool, Alonso için Sneijder artı para istiyor

Real Madrid’in ısrarla transfer etmek istediği Xabi Alonso için, Liverpool, İspanyol devinden Sneijder artı para istiyor.

Wesley Sneijder’in takasta kullanılma ihtimalinin doğması üzerine, Real Madrid’in Xabi Alonso’yu transfer etme girişimleri yeniden başladı.
    İspanyol yıldız Real Madrid’e gitmek istiyor; ancak iki kulüp, bonservis bedelinde bir türlü anlaşmayı başaramadılar.
    The Times’da yer alan habere göre, Alonso için 37 milyon avroda direten Liverpool, Sneijder’in takasta kullanılması durumunda ücretten indirim yapmaya sıcak baktı.
    Real Madrid daha önce kadrosundaki bütün Hollandalı futbolcular ile yollarını ayırma kararı almasına rağmen, teknik direktör Pellegrini, Sneijder’in kalması istemişti. Ancak Alonso transferi için, İspanyol devi onu da feda edebilir.

Goal

Enterokinaz Misafir

dün ki eto'o ve ibrahimovic olayından sonra, gayet normal bir haber bu. ibovic = 40 artı eto'o yapıyorsa, alonso'da bu paraya değer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bana alonso sneijder kafa kafaya takas edelim deseler bile karasız kalırım acıkcası ki ön libero mevkinde alonso kadar oynayabilecek oyuncuları var ha sneijdere ihtiyacları var mı son transferlerden sonra cok yok o ayrı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sneijder Madrid için sorun olmaz ama Alonso gibi ön liveroyu kaybederse L'pool çok şey kaybetmiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben 11 yaşındayken cm'de bu şekilde kadro kuruyordum . adamlar gerçeğini yapıyor . şaka gibi . nokta transfer tabirinden haberleri yok sanırım . aslında süper transfer ama 6-7 forvet satmaları lazım artık .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

6-7 forvet sattıktan sonrada klubede diyelim adebayor oturacak olur iş mi bu o adam ne oturmayı kabul eder nede yedek kulübesinde oturan adama o kadar maaş ödemeye değer psikopatça para harcıyo araplar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu paraya cambiasso alınabilir hatta bu kadar istemez bile bence inter cambiassoda benim görüsüm alonsodan iyidir.türkiye maçlarında bitti alonso benim gözümde takımda dikine en az oynayan oyuncuydu sevmiyorum asırı yan pas yapanı alonso dünyanın sayılı ön liberolarından olabilir ama bi fabregas, cambiasso etmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu piyasada İbrahimovic için 40 mn € + Eto'o veriliyorsa, Xabi'nin fiyatının bu olduğuna pek şaşırmamak gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Liverpool biraz fazl istiyor ama Madrid kabul eder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Madrid parayı olabildiğine aşağı çekip bu teklifi kabul edebilir . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

2-0-8 oynarlar artık.
    Adebayor'un tipine ne olmuş öyle yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

1-2 gün içinde bende City'den transfer teklifi bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    1-2 gün içinde bende City'den transfer teklifi bekliyorum
    seni DC olarak istiyorlarmış aldığım duyumlara göre...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Adebayor'un tipine ne olmuş öyle yahu
    Sanki döve döve imza attırmışlar gibi bir havası var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gelen oyuncularda hep stadın bu bölümünde sırıtıp poz veriyorlar.

Mesaj Yetkileri