Ah şu zengin araplar![]()
Ah şu zengin araplar![]()
ManU'ya Senegalli forvet
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United, Norveç ligi takımlarından Molde'de oynayan 21 yaşındaki Senegalli forvet Mame Biram Diouf'u transfer etti.
''Kırmızı Şeytanlar'', Norveç'in Molde takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Biram Diouf ile anlaştı. Diouf'un Ocak ayında Manchester United'ın kadrosuna dahil olacağı ve bu tarihe kadar Norveç ekibinde kalacağı belirtildi.
Molde kulübünden yapılan açıklamada, Senegalli golcü futbolcunun sağlık kontrolü için gelecek hafta İngiltere'ye gideceği ve Ocak 2010'da da Manchester Unıted'a dahil olacağı bildirildi.
ligtv.com.tr
Fm 08 ve 07'de çok almıştım Diouf'u ama 09'da batırdılar adamı..Performansını merak ediyorum..
Bunu bizim takımlardan biri alsa burun kıvırırdıkFerguson yıldız yapar bu adamı
ManU'ya büyük şok!!!
Şok! Şok! Şok! Manchester United'ın Bordeaux'dan transfer ettiği Gabriel Obertan, United'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre üç ay sahalardan uzak kalacak.Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson Obertan'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Fransız genç yeteneğin Bordeaux'dan kalma eski bir sakatlığının olduğunu bilip bu transferi gerçekleştirdiğini söyledi.
Sky Sports'da yer alan haberde, Manchester United'ın 22 kişilik Asya turu kadrosunda neden Obertan'ın olmadığı belli olurken, Freguson'un genç yıldızın yapılan tıbbi müdaheleler ve kontroller sonrası durumundan memnun olduğu ifadelerine yer verildi.
EKSİKLERİ SEBEBİ
Alex Ferguson, ManU'nun Asya turunda neden yeni transfer Antone Valencia ve defansın sağlam ismi Nemanja Vidic'in kadroda olmadığına da açıklık getirdi:
"Valencia şu an itibariyle çalışma iznini alamadı ve Ekvator'a dönüp vize işlemlerini yenilemesi gerekecek. Vidic ise kendisini beklediğimiz tarihten daha geç gelmesinden ötürü kondisyon problemi olduğundan O'nu kadroya almak istmedim ayrıca milli takımından da hafif bir sakatlıkla geri döndü. Kendisi aramıza Munih'te 29 Temmuz'da oynayacağımız Audi Cup'da bizimle bereber olacak."
sporx
Manchester City yönetimi, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, Togolu golcü Emmanuel Adebayor’u kadrosuna kattığını açıkladı.
2008’de Afrika'nın En İyi Oyuncusu seçilen Emmanuel Adebayor’un, Manchester City’ye transfer olduğu açıklandı.
300 taraftarın karşıladığı golcü oyuncu, gelecek yıl 25 sırt numarasını taşıyacak. Coşkulu karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Togolu golcü, “Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum. Futbol oynamak için doğdum ve tek istediğim en kısa sürede futbola dönmek” dedi.
Adebayor’un Premier Lig’in en iyi golcülerinden biri olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mark Hughes, “Adebayor geldiği günden beri Ada’nın en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Onun bizimle çalışacak olması çok güzel. Premier Lig’in önemli ekipleriyle daha rahat mücadele edeceğiz. Bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.
goal
Saha forvet almayı düşünüyorlarmı acaba.
Saldır Manchester City (:
Süper transfer.Hayırlı olsun.Çok fazla hucüm oyuncusu oldu City'de.
Takımda 5 6 tane üst düzey forvet var ne yapmaya çalışıyolar anlamadm sırf reklam
2-0-8 oynarlar artık.
Vuhh helal be City![]()
SonundaOrta saha ve defansa birkaç takviye ile şampiyonluğa oynar bu takım.
santa cruzla adebayor ikisi birlikte niye alındı acaba biri yeterli olurmus bence ikisinin parasını birlestirip ibrahimovici bile alabilirlerdi belkide
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Adamlar kac forvetle oynayacak acaba merak ettim. Robinho ve Tevez bence banko oynardi Cruz ile Adebayor'a hic gerek yoktu aslinda.
Sanki FM oynuyorlar.Yani bir mevkiye bu kadar gereksiz transfer yapılmaz yahu.Gereksiz derken oyunculara demiyorum bir mevkiye bu kadar çok para verip aldıkları adamlar.Acaba nasıl oynatcaklar.Bunlar genelde banko ilk 11 oynayan adamlar.Nasıl olcak gerçekten merak ediyorum.
Real Madrid’in ısrarla transfer etmek istediği Xabi Alonso için, Liverpool, İspanyol devinden Sneijder artı para istiyor.
Wesley Sneijder’in takasta kullanılma ihtimalinin doğması üzerine, Real Madrid’in Xabi Alonso’yu transfer etme girişimleri yeniden başladı.
İspanyol yıldız Real Madrid’e gitmek istiyor; ancak iki kulüp, bonservis bedelinde bir türlü anlaşmayı başaramadılar.
The Times’da yer alan habere göre, Alonso için 37 milyon avroda direten Liverpool, Sneijder’in takasta kullanılması durumunda ücretten indirim yapmaya sıcak baktı.
Real Madrid daha önce kadrosundaki bütün Hollandalı futbolcular ile yollarını ayırma kararı almasına rağmen, teknik direktör Pellegrini, Sneijder’in kalması istemişti. Ancak Alonso transferi için, İspanyol devi onu da feda edebilir.
Goal
dün ki eto'o ve ibrahimovic olayından sonra, gayet normal bir haber bu. ibovic = 40 artı eto'o yapıyorsa, alonso'da bu paraya değer.
bana alonso sneijder kafa kafaya takas edelim deseler bile karasız kalırım acıkcası ki ön libero mevkinde alonso kadar oynayabilecek oyuncuları var ha sneijdere ihtiyacları var mı son transferlerden sonra cok yok o ayrı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sneijder Madrid için sorun olmaz ama Alonso gibi ön liveroyu kaybederse L'pool çok şey kaybetmiş olur.
ben 11 yaşındayken cm'de bu şekilde kadro kuruyordum . adamlar gerçeğini yapıyor . şaka gibi . nokta transfer tabirinden haberleri yok sanırım . aslında süper transfer ama 6-7 forvet satmaları lazım artık .
6-7 forvet sattıktan sonrada klubede diyelim adebayor oturacak olur iş mi bu o adam ne oturmayı kabul eder nede yedek kulübesinde oturan adama o kadar maaş ödemeye değer psikopatça para harcıyo araplar
bu paraya cambiasso alınabilir hatta bu kadar istemez bile bence inter cambiassoda benim görüsüm alonsodan iyidir.türkiye maçlarında bitti alonso benim gözümde takımda dikine en az oynayan oyuncuydu sevmiyorum asırı yan pas yapanı alonso dünyanın sayılı ön liberolarından olabilir ama bi fabregas, cambiasso etmez
Şu piyasada İbrahimovic için 40 mn € + Eto'o veriliyorsa, Xabi'nin fiyatının bu olduğuna pek şaşırmamak gerekir.
Liverpool biraz fazl istiyor ama Madrid kabul eder
Madrid parayı olabildiğine aşağı çekip bu teklifi kabul edebilir . . .
1-2 gün içinde bende City'den transfer teklifi bekliyorum![]()
Gelen oyuncularda hep stadın bu bölümünde sırıtıp poz veriyorlar.