Gece gece ek$ide takılmak iyi değil , değil mi Berk.
Gece gece ek$ide takılmak iyi değil , değil mi Berk.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Oruçlu oruçlu çok pis hıçkırık tuttu.Su da içemiyorum![]()
Şu an Excelsior - Feyenoord maçını izlemdimde maç çok dramatik bitti. Feyenoord yüklendi yüklendi son saniyede 90+3'te gol yiyerek 3-2 yenildi. Bu maçtan çıkardığım sonuç Bilica gibi stoperimiz var diye dua edelim. Beterin beteri var. Rezaletti Feyenoord stoperleri. Hele yedikleri son gol var ki.
O stoperlerden de kötüleri var o kadar da kötüleme bence![]()
Bugün acayip acıktım ya daha da 1 saat var![]()
5 Kilo almak adına sofradayım...
Bugün bayılacak gibi oldum iftara 2 saat kala.Başımın dönmesiyle kendimi zor yatağa attım.Terleyerek iftar açmak da ayrı bir hoş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bizim burda Ümraniye Belediyesi 20 000 kişiye iftar veriyor Belediye başkanı mikrofonla bağıra bağıra konuşuyor şuanda![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Orda mısın sen ?
TV'de gösteriyordu az önce.
Allah sabır versinde 1 yıl daha dayanayım....
Az önce gittim biraz turladım baya kalabalıktı. Öbür ucu gözükmüyorduAma Evde Misafir olduğu için evde yaptık iftarı
Haberimiz olsa orda yapardık. Masa düzeni felan süper , yemekler kaliteli , bi yandan da rüzgar esiyor püfür püfür
Ümraniye belediyesi başarıyla tamamladı. Tebrikler
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İyi ki gitmemişsin onca insan rahatça iftarını yapmış![]()
Moralim çok bozuk arkadaşlar.Amcam banyoda düşüp bilincini kaybetmiş.
teşekkürler arkadaşlar.
Geçmiş olsun Berk umarım yakın zamanda iyileşir. Allah acil şifalar versin..
Geçmiş olsun Berk.
Geçmiş olsun Berk.. Umarım iyidir.
Herkese merhaba.
Hastalık dolayısıyla 4 gündür oruç tutamıyoum. Oruç tuttuğum zamanlar o kadar açlığa dayanırken oruç tutmadığım zaman 1 saat bile açlığa dayanamıyorum. Oruç tutunca Allah sabrını veriyor valla.![]()
Dersaneye gitmek için 8:30da kalktım.Normalde oruçluyken hiç susamam ama sıcakta dışarı çıkınca olay bitti.
Bilmiyorum nasıl zaman geçireceğim.Zaman geçirdiğim hiçbir şeyi yapmak istemiyor canım.
sizce oynar mı 2010 Fm'i
![]()
Oynarİdare edersin rahatlıkla. Tabi ekran kartına bağlı biraz da
MAkina biraz ağırda ondan sordum. Birde benim değil başımıza iş almayalım![]()
Baya kasar. Rahat çalıştırmaz. İşlemcin de ram'inde çok iyi değil..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
256 Ram'le çalıştırdım ben FM 2010'u gerçi maç yapamadım 15 dakikada başladı çıktım da neyse![]()
Bencede rahat oynayamazsın.