Lanet olsun böyle havaya ya. Bu nası hava ya. Arkadaş yandım da yandım. Her tarafımdan ter akıyor. Günde 3 kez duş alıyorum. Yeter artık kış gelsin kış.
Young Boys 3-1 Tottenham şaşırdım forum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Young'lar bastırdı bastırdı sonunda Tottenham attı.Tottenham'i de elesinlerde Fenerbahçemiz için "onlarıda elediler oğlum" yorumları yapabiliyim istiyorum![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İçinde Aygün ismi geçtiği için kullanmam![]()
Yanmakta ne kelime arkadaş. Bunaltıcı garip bir hava var. İki-üç dakika hızlı bir hareket yap bir iş ile uğraş terler kafandan aşşa boşalır
. Bunaldım iyice. Ama Samsun güzel yer. Sıkıldığında Doğu Park Batı Park teleferik pleystation, yeşil yurt,bahar restaurant,lunapark,bilimum eğlence yerleri ve daha fazlası
. Sıkılmassın yani.
Saat 12 olmuş berk kaçar iyi geceler hepnze
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oruç neden gitti acaba
TTnet sinir ediyor kurban olim şu Teledünya'ya 2 aylıkta olsa çekilmiyor TTnet.
Zilina'yla oynuyorum UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turunda Roma'ya Kırmızılı Maçlar Sonunda 3-1 sonrada 2-1 Yenildim, Yediğim 5 Golün 4'ünü Totti Attı.![]()
interet kafe saati 50 kr ada var 75 kr ada
Last edited by vego : 18.Ağustos.2010 at 01:31 Reason: Alttaki organel
Ney var ?![]()
Endop akıllı ol kaydırırım ayağını![]()
Neden uslu uslu durmak varken devamlı birbirinizi çekiştiriyorsunuz. Şu fani dünyada deymez be kardeşim. Yok ayağını kaydırırım falan filan bunlar hep fani dünyaya özgü şeyler öbür dünyada sizi bu hırslar bu çekişmeler kurtarmayacak.
Eralp coştu![]()
Tövbe de organelim coşmak falan. Sen olmasan Allahın yarattığı mübarek hücrelerimizin içindeki madde iletimini kim sağlayacak. Bak ramazan ayındayız 11 ayın sultanı sizde bırakın bu laf sokmalarıda gidin biraz arının şu hayvani duygularınızdan. Biraz daha iyi duygular besleyin birbirinize karşı.
Konuş Eralp![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eralp nedir abi noldu neye sinirledin ?![]()
Evet Eralp'i alkışlayıp yerine alıyoruz![]()
İbretlik paylaşım yapmış arkadaş.