neuer iyi kaleci ama herkesin doğrusu kendine.
daha iyileri de var.
neuer iyi kaleci ama herkesin doğrusu kendine.
daha iyileri de var.
(/s)
Yediği hatalı golden sonra üstüne gidenlere cevap vermiş Franz..İlerleyen haftalarda Neuer'in performansını merakla bekliyor olacağım.
en iyi 10-15 kaleci arasındadır bana kalırsa.İlk 5'e de giremez benim listemde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Son maçta hataLı bir goL yedi. SchaLke de oynarken de çok basit goLLer yerdi. Ama tam konsantre oLduğu maçLarda ona goL atmak gerçekten çok zor. Dünyanın en iyisi değiL ama iLk 10 da rahat yer aLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cumartesi
16.30 Wolsfburg - FC Bayern
19.30 Gladbach - Sttugart
Pazar
16.30 Kaiserleutern - Augsburg
18.30 Leverkusen - Werder Bremen
Maçlar TRT Spor'da..Ancak Dortmund maçı gözükmüyor.Hoffe - Dortmund maçı yerine Wolsfburg - FC Bayern karşılaşmasını verecekler.
Adler'den iyi değil bence. Adler'in sakatlığı onu bu kadar parlattı. Ama iyi kalecidir sonuçta.
Bochum'un Mirkan Aydın ve Oğuzhan Kefkir adında 2 türk forveti var sanırım ikiside ilk 11 çıkıyor, hiç izleyen var mı acaba?
Hangi maç yayınlanacak şimdi Dortmundun mu Münihin mi?
Tunay Torun Hamburg karşısında Hertha'ya beraberliği getiren golü attı. Hamburg'da Gökhan Töre ilk 11de.
RauL'ün golünü izleyin bi .
Salihovic abartmış, bu nedir ya
http://www.facebook.com/tribunvefutb...10027279097193
Dortmund ilk yenilgisini o Salihovic'in (ne diyeceğimi bilemedim) golüyle aldı.FC Bayern'de zorlu Wolsfburg deplasmanından 3 puanı aldı.
Benim dikkatimi çeken Mainz..Geçen hafta Leverkusen'i devirdikten sonra bu haftada kazandılar.Geçen seneki gibi bir başlangıç yapacaklar gibi gözüküyor.Ama bakalım devamı nasıl gelecek?
Yalnız Bayern'in bu sene iki maçınıda izlediim ve açıkçası takımı hiç beğenmedim. Wolfsburg'un bir tane golü yendi. Zorlama bir son dakika golü ile galip geldiler. Özellikle takımı hücumda hiç beğenmiyorum.
Salihovic napmış arkadaş ya öyle
Birazdan TRTSpor'da Werder Bremen-Bayer Leverkusen maçı başlıyor. Werder'de Mehmet Ekici ilk 11de.
Guus Hiddink de tribünde Leverkusen-Bremen maçı için.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Dum'a cilt kanseri teşhisi konuldu.
Sky'a konuşan 57 yaşındaki Daum, "Kötü huylu oluşumlar oldu, ancak bunlar birkaç ameliyat ile alındı" dedi. Eintrach Frankfurt'daki görevinin ardından spor yaşamına uzun süre nasıl devam edeceği sorusu ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Alman teknik adam, "Birden bire cilt kanseri olduğunuzu öğrenince dünyanız yıkılıyor. Testlerden çıkacak sonucu bilmediğim her şeyi erteledim" diyerek korkunç hastalığa karşı hissettiği korkuyu atlattı.
Daum, herkese belli aralıklarla doktora kontrole gitmesi yönünde de çağrıda bulundu. Erken teşhis konulursa, olacak kötü durumların önüne geçilebileceğine vurgu yapan Alman çalıştırıcı, kendi hastalığının erken teşhis edildiğine dikkat çekti.
MESUT ZEYREK / KÖLN - DHA
Geçmiş olsun Herr Daum, acil şifalar.
Acil şifalar, sevdiğim bir spor adamının erkenden iyileşmesini isterim.
Üzüldüm valla. İnşallah en kısa sürede iyileşir...
Bizi de çok verem etmişti kendisi zamanında...![]()
umarım iyileşir.
(/s)
Umarım en yakın zamanda iyileşir.
Almanya Bundesliga'da mücadele eden Schalke 04'ün Perulu golcüsü Jefferson Farfan'ın takımda kalacağı açıklandı.
15 Ağustos 2011 Pazartesi - 21:28
Sporx.com dış haberler
Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün genel menajeri Horst Heldt, Perulu oyuncuları Jefferson Farfan'ın satılık olmadığını açıkladı.
Reiversport'a konuşan Heldt; "Jefferson Farfan kesinlikle bu transfer döneminde takımımızdan ayrılmayacaktır." sözlerini kullandı.
Oyuncularının satılık olmadıklarını açıklamanı yanı sıra, uzun süre kulüpte tutmak için sözleşme yenilemeyi de düşündüklerini ekleyin Genel Menajer, 26 yaşındaki forvetten memnuniyetini dile getirdi.
Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Farfan'ın Juventus'un hedefinde olduğu iddia edilmişti. 2008 yılında 8 milyon sterline PSV'den Schalke 04'e gelen forvet mavi beyazlı forma ile 92 maçta 20 gol atma başarısı göstermişti.
Premier Lig'de mücadele eden Blackburn Rovers'ın, Schalke 04 forması giyen ünlü golcü Raul Gonzalez'i renklerine katmak üzere olduğu iddia edildi.
İngiltere Premier lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ın, Schalke 04'ün İspanyol golcüsü Raul Gonzelez için yaptığı teklifin kabul edildiği iddia edildi.
Daily Mail'de yer alan habere göre, Schalke'nin resmi teklifi kabul ettiği ve yarın Raul ile de görüşülüp net kararın verileceği yazıldı.
İspanyol gazetesi AS'ın haberine göre de Schalke 04 genal menajeri Horst Heldt, teklifin doğru olduğunu ve eğer Raul takımdan ayrılmak istediğini bildirirse kendisiyle yollarını ayıracaklarını belirtti.
34 yaşındaki Real Madrid efsanesi geçtiğimiz sezon Schalke 04'e gelmiş ve Alman ekibinde 36 maçta 14 gol atma başarısı göstermişti.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Premier lig hakkı artık bu adamın.
O son maçta attığı aşırtmadan sonra futbolu bırakmalı Raul. Kalecilere ayıp ediyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ayrıca daum sevdiğim bir isimdir umarım iyileşir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Almanya Bundesliga'ya iki maçta üç puan toplayarak başlayan Wolfsburg, kadrosunu Alman orta saha oyuncusu Thomas Hitzlsperger ile güçlendirdi.
Almanya 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, son olarak İngiltere'de West Ham United formasını terleten Thomas Hitzlsperger'i kadrosuna kattı.
Yeşil beyazlılar, West Ham ile sözleşmesi sona erdiğinden bu yana boşta olan orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Hitzlsperger'in 10 numaralı formayı giyeceği açıklandı.
Yeni transferlerini basına tanıtan tecrübeli teknik adam Felix Magath ise, "Hitzlsperger profesyonelliği, yetenekleri ve tecrübesiyle bize çok yardım edebilecek bir isim" derken, Hitzlsperger'in transferinden çok mutlu olduğunu, çünkü 29 yaşındaki oyuncunun Wolfsburg için doğru lider olduğunu söyledi.
Hitzlsperger ise, bu transferin çok büyük bir işbirliğinin başlangıcı olduğunu söyledi ve yeni takımı ile hocasını övdü. Bu yeni mücadeleye çok motive olduğunu dile getiren Alman yıldız, yeni takım arkadaşlarının bir çoğunu eski takımlardan ya da milli takımlardan tanıdığını ve onlara katılmak için sabırsızlandığını ifade etti.
Bayern Munih alt yapısından yetişen, fakat 18 yaşında transfer olduğu Aston Villa'da parlayan Hitzlsperger, 2005 yılında transfer olduğu Stuttgart ile Bundesliga şampiyonluğu yaşamıştı. 2009-2010 sezonunun devre arasında Lazio'ya transfer olan tecrübeli oyuncu, orada umduğunu bulamayarak geçtiğimiz yaz West Ham United'a katılmış, ancak takımını Premier Lig'te tutmayı başaramamıştı.
52 kez Almanya A Milli Takımı'nın formasını da giyen oyuncu, yaz döneminde formunu koruyabilmek için bir başka Premier Lig temsilcisi Tottenham Hotspur ile antrenmanlara çıkmıştı.
RT @FatihDemireli: Eski Trabzonsporlu Hrvoje Cale büyük ihtimalle Wolfsburg'a imza atacak. Felix Magath yillardir istiyor, simdi muradina edecek.