sampiyonluk bayern ve wolfsburg arasinda geçer , ozellikle açik ara favoridir bayern bu yil martinez cok iyi transfer hayirli olsun
sampiyonluk bayern ve wolfsburg arasinda geçer , ozellikle açik ara favoridir bayern bu yil martinez cok iyi transfer hayirli olsun
Dortmund'un bu sezonda şampiyon olmasını isterim ancak bu sefer Bayern Münih olacak gibi.
Canım FEDA olsun sana !
Munih transferde daha akıllı davrandı Dortmund Reus'u aldı ancak bir Kagawa değil maalesef...Kagawa'yı takımda tutsalardı şansları olabilirdi belki...
ilk üçte gene dortmund bayern ve gladbach olacaktır bence şampiyon bayern olur bu sene
Dortmund'un şampiyonluğu tek bir oyuncuya bağlı olamaz, değil de.Kurulu bir düzen ve taktik var takımda.Nuri gitti yeri anında doldu, Barrios gitti doldu ve niceleri gidecek ve yine dolacak, bu sistem devam ettiği sürece.Dortmund'un en büyük kaybı tabii ki de Kagawa oldu.Ama o, bu takımı tek başına şampiyon yapmadı zaten yerinin dolduğunu düşünüyorum.Reus yerini kolayca kapatacaktır.
Ben bu sezon en kötü 2. lik bekliyorum Dortmund'dan, şampiyon olabilirler.Lewandowski,Götze ve Reus üçlüsüyle çok can yakacaklar.Şanssız bir sakatlık yaşamazlarsa dediklerim çıkar, sene sonu görüşürüz burada.Çok çabuk harcadınız Dortmund'u.
Van Der Vaart eski kulübünde
31 Ağustos 2012 17:05 NTVSpor.net
Bundesliga ekiplerinden Hamburg, Tottenham'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Football is simple,but Football Manager is not
Afellay'da Schalke'de.
Çok iyi adamdı bu buralarda işi ne yahu![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eski takımına dönmesi gayet doğal bence.Tottenham'da kalmak istemeseydim döneceğim yer kendimi iyi hissettiğim yer olurdu, tebrikler Vaart.
Bu arada ee beyler ne oldu sizin Wolfsburg'a.Şampiyonluğa oynayacaktı değil mi? Kendi evinde 4 yiyerek olmaz bu işler, henüz dakika 70 bence fark daha da açılacak
edit: maç 4-0 devam ediyor ve hannover'in 4 golününde asisti Huszti'den geldi.Kimdir neyin nesidir bu adam, tanıyan var mı?
Nuri Dortmund'a sezon sonuna kadar kiralık olarak dönecek deniyor, sezon sonunda da bonservisi ile birlikte.
Nuri Dortmund'daymis yüksek ihtimalle birazdan basin toplantisinda aciklanacakmis.
Nuri'nin Dortmund'a dönmesine sevindim![]()
1.5 yıllığına kiralanmış.
mutlu nuri.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Geri dönmesi iyidir.
O fizik gücüyle bir daha İngiltere'ye ayak basmasın zaten. Dortmund veya değil Almanya Nuri için en iyi tercih. Kloop ondan eskisi gibi yüzde yüzü olmasa bile verim alacaktır. Buda zamanla olacak bir şey. Malum adamın son 1.5 sezonda üç maç üst üstte oynamışlığı yok.
Nuri'nin başarılı olmasını çok istiyorum, her şeyi ile bunu hak ediyor. Onun yeri Dortmund. Tekrar dikiş tutturacağına inanıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Bild: 37m buyout clause, Götze already signed contract with Bayern
http://www.bild.de/sport/fussball/bo...1116.bild.html
Götze'nin yeri dolar hucum oyuncusundan çok ne var. Ama savunma dörtlüsü, İlkay, Reus ve Lewan'ı mutlaka ellerinde tutmalılar. Hatta bu oyunculara ilave kale, orta saha ve kanada birer takviye yapılmalı. Seneye bu Bayern ile uğraşmak istiyorlarsa ellerindeki oyuncuları tutup üzerine 3 önemli takviye yapmalılar. Real sağ bek yokluğundan mecburen Arbeloa gibi tamamen düz bir adamı sağ bek oynatıyor. Hem savunma hemde hucumda çok temiz oynayan Piszczek'i Real'e kaptırırlarsa kötü olur. Bu kadar üst düzey savunmacıları bir daha zor bulurlar. Piszcek ve Hummels'ı pamuklarla sarsınlar.
lewandowski sene sonunda büyük ihtimal ayrılcak
Lewandowski sene sonunda Bayerne gidecek diyorlar.
Götze transferi hakikaten flaş. Hele önlerinde daha yarı final maçları varken bunu yönetime iletmek ne derece doğru tartışılır. Sonuçta bu adam 1992 doğumlu. Yeterli olgunluğu gösterebilirse ne ala.
Draxler'i de alıyormuş Bayern.
Bayernnin yaptığı ayıptır.
20 yaşında geleceği son derece parlak bir futbolcuya 37 milyon euro serbest kalma maddesi koyanların yaptığı ayıp bence. Sen oyuncuya çıkış kapısı yaratırsan ve o ülkenin en büyüğü değilsen, elinden kaparlar. Parayı veren düdüğü çalar, zaten Bayern yıllardır bunu yapıyor ama hiç bu şekilde oyuncu kaptırmıyorlar. Ribery için 85 milyon euro + Bosingwa teklifini reddetmişlerdi zamanında. Adamların gücü belli. Bu arada resmen açıklandı transfer, Dortmund'a iyi darbe vurdular ŞL maçları öncesi. Kulübü karıştırdılar.
Yok artık.
Canım FEDA olsun sana !
Hem rakibini cl de elenmesini sağlayacak şekilde karıştır hem de en önemli oyuncusunu al
Büyüksün Bayern
fakat etik değil bu yaptıkları...
guardiola geldi , mehmet scholl alt yapi antrenorlugunu ve sorumlugunu birakti , robben gomez bu olaylardan sonra kesin ve kesin yolcu guardiola barca sistemi yaratmaya caliscak galiba isi cok zor basarisiz olursa kovulur baskanin aciklamalari o yondeydi.
Gomezi alsak ya biz![]()
![]()