İstanbul'a, özellikle TT Arena'ya, Saraçoğlu'na maç verilmesine artık karşıyım. Verilmemesi gerekiyor. Milli Takım formasıyla ısınmaya çıkmış bir futbolcuya küfür edip, ıslıkla protesto etmek o kadar terbiyesizce ki sadece ''terbiyesiz'' kelimesini kullanıyorum.
Volkan'a yapılan ilk değil. Daha önceleri hiç bir zaman terkedip gitmedi. Aynı şekilde Emre'de.
Verin Ankara'ya, Kayseri'ye, Bursa'ya, Mersin'e, Urfa'ya, İzmir'e. En büyük cezanın İstanbul seyircisine kesilmesi gerekiyor.
Ülke olarak, taraftar olarak o kadar rezilleştik o kadar yerin dibine girdik ki utanıyorum, iğreniyorum artık.
Ama istediğimiz kadar bir yerlerimizi yırtalım bu kaostan beslenen kişiler, topluluklar var. Kimse siyaset karıştırma işin içine demesin maalesef ki ne yazık ki ve ne yazık ki alenen ve resmen bu işin içindeler.
Bu ülkeye, bu kadar güzel insana yazık oluyor dostlarım. En zor zamanlarda bile tüm ülkeyi birleştiren, birbirine kenetleyen futbol, artık bizi bizden ayırıp her birimizi, birbirimize düşman etmeye başlıyor/başladı. Kendimize gelelim artık.

Alıntılı Yanıtla