Türkiye'deki bütün kupaları toplamışız.Tebrikler hocam![]()
Tebrikler abi. KSK'ye biraz regen alıp gençlere yatırım yapabilirsin ve paftaki kötüleri yollayıp iyilerini getirmeni tavsiye ederim
![]()
Twente maçı nasıl bir şanssızlıktır öyle neyse canın sağolsun. şampiyonluk hayırlı olsun yine müthiş sezon daha bitti tebrikler.
ROBERTO PEREYRA
Kendisiyle geçen sezonun sonlarına doğru anlaştık.Bu seneki en FLAŞ transferimiz.İtalyanın İnter takımından geliyor ve bonservis ücreti ödemedik. Her iki kanatta da oynayabilen Pereyra Hızı ile ön plana çıkıyor.
LEANDRO BASTERRECHEA
20 yaşındaki oyuncu için Arjantin basını Yeni Mario Cempes yorumunu yapıyor.Oyuncuyu Lanus takımından 5 Milyon Avro bonservis bedeliyle takımımıza kazandırdık.48 aya bölündü oyuncunun bonservis bedelinin belli bir kısmı. Genç oyuncu Hava hakimiyetiyle önplanda..
CHINEDU ODITA
4 Milyon Avro'ya Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımından transfer edilen Genç Nijerya'lı oyuncu bu sene defansımızın sigortası ama aynı zamanda da Ön Libero mevkiinde de çok başarılı. 1.80 boyunda 24 yaşında ki oyuncu Atletik yapısıyla ön plana çıkıyor.Bonservis bedeli'nin belli bir kısmı 48 ay taksitlere bölünecek.
LEON FRANZ
Franz bize Bayern Münih takımının hediyesi.Bizde bir sezon kiralık olarak oynayacak olan Franz 20 yaşında ve çok hızlı bir oyuncu .Almanya 21 yaş altı milli takımın en önemli oyuncularından.
EMRE CAN
Bayern Münüh'in hediyesi bir başka oyuncu.O da bizde 1 sene kiralık olarak oynayacak.Emre Can'ı tüm FM oynayanlar tanıyordur diye düşünüyorum.
SAMED YEŞİL
Samed geçen sene Fenerbahçe'de kiralık oynamış ve müthiş bir sezon geçirmişti. Kiralık sözleşmesi biter bitmez hızlı davrandık herkes tatildeyken Leverkusen ile anlaşıp oyuncuyu 2 yıl boyunca kiraladık.
LUIS SUAREZ
Fransa'nın Rennais takımından 2.5 Milyon Avro'ya renklerimize kattığımız Suarez hava hakimiyeti çok yüksek bir oyuncu ve bu sene ileri uçtaki en büyük kozumuz.Bonsevis ücretinin bir kısmı 48 ay taksitle ödenecektir.
LUCAS MENDEZ
Brezilyalı Sol Bek Fenerrbahçe'den transferimiz.Kendisi için Fenerbahçe'ye 1.4 Milyon Euro ödedik.Bu ücretin bir kısmı 48 ay taksitlendirildi.Ayrıca bu transferdeki en önemli özellik Oyuncunun aynı zamanda TÜRK pasaportu da var.
ERDİ DEMİRCAN
Erdi ile sezonun bitmesine yakın el sıkıştık. Kendisi bize Çanakkale Dardanel den geldi. Defansın göbeğinde görev yapan Erdi'nin geleceği çok parlak.Ayrıca erdi 19 yaş altı Türk Milli takımının da en önemli oyuncusu. Oyuncu için Bonservis ücreti verilmemiştir.
MEMİŞ TÜRKOĞLU
Memiş İsviçre'nin Basel takımından Karşıyaka'mıza kazandırıldı. Genç oyuncuya 850.000 Euro bonservis ücreti ödedik. Oyuncumuz 21 yaş Altı Türk Milli takımının en önemli oyuncularından.1.81 boyunda olmasına rağmen hızlı bir defans oyuncusu Memiş ayrıca Sağ Bek olarak da oynayabiliyor.
ORHAN GÜLLE
Hepimizin yakından tanıdığı oyuncu ön libero mevkiinde görev yapıyor.Gaziantep tarafından serbest bırakılan Orhan'ı renklerimize kattık.
GELENLER-GİDENLER
![]()
Last edited by AlperKSK : 04.Ağustos.2012 at 21:27
Yabancı regenler insan değil abi.Odita diye bir regen de bende var.Çok iyi bak ona abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Eldeki yabancılar ve gelenlerle birlikte bayağı geniş kadro kuruldu sanırım.Avrupada başarı inşallah gelicek
Abi transferleri çok beğendim adını unttum yabancılarda kara olan çok iyi bu arada kadronun ss sini atarmısın belki yardım edebiliriz kadroda![]()
Samed iyi olmuş abi regenler hayvan resmen one biçim profil öyle!![]()
Abi taktik olarak taktiğin iyi. Yerlerine göre kaleyi sen bilirsin profilleri tam bilmediğiimden ama bence Kocian'ı oynat iyiyse (Tabiki türk pasaportu yok diye diğerlerini oynatabilirsin). Defansa ortaya odita ile juppen iyi gibi. Kanatlarda defans olarak kullanırsan caneri al sola.Sağa da yabancı şeysi olmasaydı ama var o yüzden serkan kurtuluş. Ortada ki ikiliye Tapia ve Mehmet topuz defansif olana ceyhunu koy. Sağ forvet Rudy , Ortaya Tiago Alves Sola da Pereyrayı gelişmesi için alabilirsin veya Caner ' i oraya koyup sol beke başkasını çekersin. Bu arada Samed Yeşil formda demişsin FB'de iken. Bence Tiago alves varken rotasyon için kullanılır ama kullanmak istersen onu kullan.Tabii ki hep böyle olmayacak fikstür sıkıştığında rotasyona gitmek lazım yeni regenleri oynatabilirsin tecrübe eksikleri olur diye pek söylemedim 11'e ama oynatmak lazım. Başarılar Abi![]()
Evet kadromuzda çok yığılma vardı özellikle Sağ Açık pozisyonunda planlamamız çerçevesinde Kulübümüze çok büyük hizmetleri geçen Rudy'i FC Kobenhavn kulübüne 2 Milyon Euro bonservis bedeli ile satıyoruz. Kulübümüzün bu seviyeye gelmesindeki en büyük payı olan Futbolculardan 2.kaptanımız yolun açık olsun kara fırtına..
Bizde oynadığı 5 sezon boyunca 155 resmi müsabakada 38 gole ve 57 asist'e imzasını attı..![]()
Bu Rudy gider başka Rudy gelir abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Transferler mükemmel olmuş.Sezona kupayla da başlamak çok iyi olmuş.Rudy'nin ise artık gitme vakti gelmişti ve gitti.Belki 1-2 sezon daha oynardı fakat yerine daha iyileri gelince mecburen yolladığını düşünüyorum.
2 milyon euro az mı olmuş yoksa ben mi fazla paragözüm![]()
Denizli'ye acımamışız hiç.Tiago Alves'i kariyerimde almaya çalışıcam çok fena adam![]()