Barça'dan alınan 1 puan gene de hiç yoktan iyidir hocam, Real'in zor fikstüründen yararlanmaya çalışacağız.![]()
Kesinlikle en azından takımda moreller full , Fabio ve Shawcross'la defansı da 10 numara yaptık , bizim bir tane üst düzey maçımız kaldı o da Real deplasmanı , Real Madrid ise Atl. Mad ve sonrasında Barça deplasmanına gidicek bizimlede zorlu bir maç oynayacak ama asıl hayalim İstanbul'da ŞL Finali İspanya da bu yıl veya sonra ki yıllarda illaki şampiyon oluruz ama İstanbul'da bir daha kim bilir kaç yıl sonra ŞL Finali olur.
Hiç belli olmaz hocam daha çıkan bir tane bile regene bakmadım en son Bursa'ya bitane almıştım Bilal Ülker onun haricinde regenlere hiç bakmadım bakarsın EPL 'ye geçince bizi heyecanlandıran Regenler buluruz , devam ederiz , oyun belki bizi bir yerlere sürükler bizde uzun süre sürdürürüz yani bakalım
Şöyle bir anım var benim paylaşayım senin le FM 2010 yada FM 2011de Newcastle United'la 2017 - 2018 yılında üst üste ŞL şampiyonu oldum sonraki sezon küme düşmüştüm ve kadromda efsane bir kadroydu. Şl şampiyonu olup sonraki yıl küme dümek çok garip bir duyguydu ya ne yapsam takım galip gelemiyordu ondan sonra oyun benim için bir anda sıradışı oldu![]()
arkadaşlar takım önerisi var mı yeni kariyerde kullanmak için??
Ligde de ŞL'de de emin adımlarla ilerliyoruz hocam, başarı çok yakın. Resmen her şey Real'e bağlı ancak onlar da bayağı iyiler.![]()
İşte büyük an geldi hocam. Çeyrek finalde de uygun bir rakip gelsin yolumuz açık olsun.
İnanıyoruz hocam.
Ronaldo yok mu hocam penaltıyı Higuain kullanmış.![]()