STEENVOORDEN 12 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA KADROMUZA KATTIK.. FAZLA İYİ OYUNCU YOK PİYASADA OLANLARDA 20 DEN KAPI AÇIYORLAR. OYUNCU ALMAYIP YENİ STAD, ANTRENMAN TESİSİ VE ALT YAPISI TESİSİNE VURUCAM PARA HARCAMAYA GEREK YOK.
Yönetim çok pinti stat istedik yoh çekti alt yapı dedik de get dediler illa transfere vurucam parayı![]()
Yönetim rest çek gidelim buralardan![]()
10 milyon verelimmi ne diyonuz
![]()
Bu sezon transferler istediğim gibi olmadı piyasada iyi olan topçular 20 milyondan aşağı kimse kapıdan içeri sokmuyor fazla transfer yapamadık o yüzden hazırlık maçları bitsin bi güncelleme patlatırık![]()
Sezon öncesi kampını bitirmek üzereyiz 1 tane hazırlık maçımız kaldı. CL Elemelerindeki rakibimiz belli oldu şimdi gelen-giden tablosunu falan bi paylaşalım.
GELENLER
GİDENLER
ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALARI BELLİ OLDU GÜÇLÜ BİR RAKİP ALMAN PANZERİ..
ŞUANA KADARKİ HAZIRLIK MAÇLARIMIZ VE SKORLAR
ELEMEYİ GEÇİP GRUPLARA KALIRSAK 1-2 OYUNCU TAKVİYESİ YAPABİLECEĞİMİZ BÜTÇEMİZ MEVCUT FAKAT ELEMEYİ GEÇEMEZSEK PARAYI KULLANMAMAYACAĞIM
TAKTİK OLARAK BARCELONA MODELİ GİBİ BİRŞEY ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM FAKAT BU MAÇ MOTORUYLA NE KADAR VERİM ALINIR ŞÜPHELİ..
SAĞ BEK OLARAK ALVES BİRAZ DAHA OFANSİF SOL BEK ŞAHSEN ABİDAL ZAMANINDAKİNE GÖRE SAVUNMANIN SİGORTASI GİBİ Bİ SOL BEK GEREKİYOR O NOKTADA SIKINTIMIZ VAR STOPERDE PİQUE TARZI PAS DAĞITAN DİĞERİ PUYOL GİBİ DAHA ÇOK RAKİPLE BOĞUŞAN Bİ STOPER.. ÖN LİBERODA BUSQUETS TARZI ÖN LİBERO KULLANICAZ GÖBEKTE İNİESTA XAVİ ULAAA MANTIĞA BAK..
İLERİDE MESSİ GİBİ SERBEST OYUNCU VE KANATLAR..
DİYECEKSİNİZ SENİN ABİDALİNMİ VAR MESSİNMİ VAR YOK ARKADAŞ YOK YAPABİLDİĞİMİZ KADAR ARTIK
Schalke kadrosu eskilerin hepsi ordaişimiz zor
BU NEDİR ARKADAŞ YA NASIL YENİCEZ BU TAKIMI
full maç izliyorum schalke maçını dakika 12 sağlı sollu geliyoruz gol yakındır..
schalkeyi sahasından çıkartmıyoruz her ikili mücadele bizde..
dakika 28 %62 topla oynadık 10 şut çektik sadece 1 şutları var ve 10 kişi kaldılar çok sert müdahale...
dakika 38 de 1-0 öne geçtiler 40 ta larracuy ile cevap verdik hızlı atakla gol buldular sağlı sollu geliyoruz 1-1 ilk yarı..
Ya arkadaş galibiyete sevinemiyoruz şu maç motoru nasıl birşeydir anlamadım gitti. Tamam arkadaş çok baskı kurarsın kontradan rakip atar eyvallah fakat maçların %70imi böyle olur bütün rakipler mourinhonun dünyanın en hızlı atağına çıkan madridide benmi bilmiyorum ??
fereyra o regen ikisi yeter çok zor işin çooook![]()
deplasmanda ne yapsak acaba yeni bi taktikle savunma anlayışıyla çıksak sıfır taktikle tepetaklak olabiliriz 1-0 2-1 gibi yenerlerse onlar çıkıyor berabere bitirmemiz gerekiyor, yada yenicez..
Şalkeli orta saha neymis la öyle![]()
![]()
Dipnot: Maç motoru bu seride bi' garip yahu
özkaann çelikkk dakika 28 de mantovayı deplasmanda 1-0 öne geçiriyor...
vidall vidaaall vidaaalll dakika 40 ta skor 0-2...
vidall 0-3... gruplara akıyoruz..
ÇOCUKLARA ALKIŞŞ..
![]()
tebrikler. Şimdi sıradaki gelsin...
KURALAR BELLİ OLDU..