Ben kolay kolay maç motorundan şikayet eden biri değilimdir ama oynanmayacak haldeydi hakkaten oyun.
Bugün gelen güncelleme nerdeyse bütün gözle görülür hataları yok etmiş. Oyundan zevk aldım tekrar 6 maç yaptım.
Takım hücumdayken ve pres yaparken sahaya diziliş düzelmiş, takım sahaya güzel yayılıyor. Kısa pas oynayanlar için önemli bi' etken bu.
Savunmada kaleciler düzelmiş. Saçma sapan çarpa çarpa giren goller düzelmiş.
Savunmada sahaya yayılışta bekler çok içeri girip kanatları boş bırakıyorlardı o halledilmiş ve oyuncuların jokey savunmasını abartıp müdahale etmemesi artık yok, müdahale ediyorlar.
Dolayısıyla "Chances" sayıları düşmüş maç içerisinde ama karşı karşıya pozisyonlarda Messi bile ya kalecinin üstüne ya auta vuruyordu. Artık çok güzel gol vuruşları görüyoruz, "clear chances" iyi bir forvetiniz varsa kolay kolay kaçmıyor.
Tek sorun olarak gördüğüm maç içi sakatlıklar çok artmış ama o da savunmayı ve müdahaleleri arttırdıkları için diye düşünüyorum. O kadar kusur olur, laf edemem.
Son olarak oyuncuların taktik sayfasındaki rollerine göre yıldızlanması da düzeltilmiş. Misal Messi "False Nine" rolünde 4 yıldız, "Complete forward" rolünde 5 yıldızdı. Saçmaydı bunun gibi şeyler, düzelmiş...
Oyun olmuş yani bence, herkese iyi oyunlar =)