Originally Posted by
Punter
Tobi aslanın UAburak 89 dan alıntı yaptığı yazıyı ve giden oyuncuların gönderilmesine tepki veren yazıları okuyunca gercekten cıldırcak gıbı oluyorum.
Ya arkadaslar, bu oyuncualrı seyrede seyrede sizinde beynınız bulanmıs, uyutucu ilaç içmiş, sakinleştirici almış gibi konusyorsunuz.
Giden hangi oyuncu avrupada basarı ısteyen takımın oyucusu olabilir ? Cihan mı sağ bek yada "asıl mevkii" defansif ort saha oynıcak ?
Orhan mı sol bek yada sıl mevkii "stoperde" oynıcak ?
Hasan Kabzemi bu takımda umıt, serkani özgurcan, hana, yeni gelcek forvet varken ilk 11 yada yedek olabilcek ? Saydıkalrımdan hangisini kesebikri Hasan Kabze?
Vasata o kadar alışmıssınzı kı seyredere seyrdee bunları gitmeleri size garip gelıyor ! 1 tane orta yapamayan bekler ile 24 yaşında ama takımda kımseye kesmeye yetenegı yetmeyen bi Hasan Kabze mı avrupada bizi basarıya goturcek ?
Milanla, PSVyle, Lyonla maç yaparken orhan ve cihan mı bizim bekelrımız olmalı ? Canavaro, Samuel, Stam, Maldini, Hypia, Alves karsıında hasan kabzemı oynıcak ?
Yapmayın lutfen! Vsatla mucadele edın ! Kabullenmeyın !
Avrupa da şampiyonluk yasamamıs, Turkiye aşığı, uzun suredır hocalık ypamyaı bekleyen Kallı mı basarıya doymus ? Basarıya doymus bu Kallı dıılmı 40 derece altında deli gibi kosturan ? İdmalarda yırtınan ?
Fatih Teirm bağırınca bravo da Kalli bagırınca mı ayıp Cihana ? Belki yılalr once daha cok laf yeseydı daha ıyı topçu olurdu hepsi !
Neden en ıyıyı en buyugu hedeflemıyorsunuzda cihan, orhani kabze gibi adamalrın gıtmesıne uzuluyorsunuz anlamk mumkun dııl ?
Futbol takımalrı kızılay dıılkı vefa olsun 3-5 senleık adama ! vefasızlık arife, h.unsala, hagiye, bulente yapıldı yapıldıysa ki bizim bılmedıgımzı neler var kım bılır?
Necatiye gelince, sen 2 sene oynıcan sonra 2 swene yatcan, ıdmanda ıstreksız olucan, hemde cok para alıcan, hemde gonderildikten 1 gun sonra beni para için gonderdiler bende baska kım para ederkı dıe acıklama yapıcan ?
Şimdi soruyorum size, övündüğümüz GS kültürüne yakısomu eşini aldatan, fenerli mafya babalarınına dmalrıyla akmerkezde gezen, idmanda calısmayan ve 1 gun sonra benden aska ım para ederkı dıyen adma ?
Kalli salak mı işe yarayacak , kendis,ne övgu kazandırcak adamı gondersın ?
Lütfen, vasatı kabullenmeyın ve klupten gıden futbolcualrın karakterlerini iyi tahlil edın !