efendi futbolcuydu.....
.
efendi futbolcuydu.....
.
gitsin Amerika'da oynasın![]()
keşke kariyerini küçük bir takımda devam etseydiı daha iyi olurdu...
geçen seneye iyi başlamıştı
demiştimki bu adam 3 yıl daha oynar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
başlığı görünce öldü sandım.![]()
Ayağı kırıldı!
West Ham United'ın sezon başı Newcastle United'dan 6 milyon pound karşılığında transfer ettiği İngiliz futbolcu Kieron Dyer'ın ayağı kırıldı. Takımının Carling Cup mücadeelsinde Bristol City ile oynadığ maçın ilk dakikalarında Joe Jacobson ile girdiği mücadelede yerde kalan Dyer'in ayağının kırıldığı açıklandı. 28 yaşındaki İngiliz Milli takımında da forma giyen futbolcu hastaneye kaldırıldı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Talihsizlikler futbolcuların peşinde..
Umarız çabucak iyileşir..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
geçmiş olsun...
Şansız yahu Dyer de...
Geçmiş olsun...
Evet Dyer de çok şanssız![]()
Yazık olmuş daha yeni transfer oldu ....
darısı Deividin başına ....
Premier Manager 98'de favori oyuncularımdan biriydi![]()
Nasıl yani darısı Devid'in başına ? Hangi Devid bu ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben bu adamı çok severdim yahu, bende geçmiş menejer oyunlarında alırdım hep![]()
Doğru karar.Süper bir yedekti.
Kötü olmuş.![]()
Bu arada şu anda TV8 maçı yeniden veriyor.Maçın ilk dakikalarında diyor bakalım nasıl olmuş.
Geçmiş olsun . Yeni transfer olmuştu west ham için iyi olmadı.
faubert i aldılar 6 ay sakatlandı.dyer'in ayağı kırıldı toplamda ikisine yaklaşık 25 milyon euro harcadılar.west ham'a kötü koymuştur.bu sakatlıklar.
Her futbolcunun başına gelecek bir olay, ama kendini toparlama süresi içerisinde biraz yalpalayacaktır.İnşallah tez zamanda kendisini yeşil sahalarda görmek istiyoruz...
(/s)
Gago dalga mı geçiyorsun ?
Bir oyuncunun ayağının kırılmasını beklemek ne kadar komik bir durumki de gülüyorsun.
Daha fazla saçmalama istersen.![]()
Yorum yaparken size sormucam heralde ?
Bize sormana gerek yok azıcık düşünebilen bir kişi zaten böyle yorum yapmaz.O zamanda haliylede ortada sorun kalmaz.
Gago senin ayağın kırılsa ?
Geçmiş olsun..
Benim tüm düşüncem ve isteğim bu deivid fenerbahçemden önemli değil ... tv başında benim babamın milyonlarca fenerbahçeli taraftarın çektiği çilelerde deividden önemli değil kimseye açıklama yapmak zorundada değilim herkes istedii gibi düşünür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tüh ya nasıl böyle düşünemedim
![]()
Gago daha fazla saçmalama !
Bir oyuncuya ayağı kırılsın inşallah diyorsun daha sana ne diyeyim !