Sayfa 37 / 48 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    Ah be Hasan kardeşim neden ilkten diğer ligleri de açmamıştın? şimdi TR liginde sıkıştın kaldın keşke birkaç ligin daha açık olsa da şansını avrupa da da deneseydin

iyi de ben çok fanatiğim yaww Galatasaray'la 50 sezon bile oynayabilirim yani... zaten sınav haftası başlıyor. sınav hazırlayıp okurum falan... zor açarız bu hafta oyunu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel galibiyet
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Güzel galibiyet
    hayranım senin bu yorumuna

DEVRE ARASI TRANSFER DOSYASI

Galatasaray hareketli bir devre arası yaşadı. Büyük umutlarla takıma kazandırılan Oscar 6.25 milyon € karşılıgında Trabzonspor'a , Cem Sultan 2 milyon €'ya Boavista'ya, Bedavaya alınan Lacey 6.25 milyon €'ya Genoa'ya satıldı....

Yönetim Yabancıların satılmasındaki ana sebep olarak yabancı sınırlandırmasını gösterdi... Oyuncuların kiralık ya da paf kadroda geleceklerini mahvetmek istemedikleri için Hasan Hüseyin Coşkun böyle bir hamle yaptı.

Elede edilen parayla bir kaleciyi almak isteyen cimbom20 yaşındaki Stutgart kalecisini gözüne kestirmişti ama Stutgart yöneticileri oyuncu için 26 milyon € higi bi bonservis bedeli talep edince Galatasaray defansa takviye yapmaya karar vererek Serdar Taçcı ile 15.25 milyon € ödeyerek sözleşme imzaladı.Bu transferden sonra Ömer Toprak büyük ihtimalle kulüpten gönderilecekler listesinde en üste çıktı...

Bu arada bu akşam sarı kırmızılı ekip ezeli rakibi Fenerbahçe ile Türkiye kupası çeyrek finalinde kozlarını paylaşacak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve beklenen oldu...

Serdar Taşcı'nın gelişiyle yol görünen Ömer Toprak 6 milyon € bonservis karşılıgında Hoffenheim'le sözleşme imzaladı...Hizmetlerinden ötürü teşekkür eder,başarılar dileriz....
    Last edited by nannar : 11.Aralık.2008 at 23:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

hasan abi valencia çok da zor değil villa'yı tut yeter bence bu sefer intikamın acı olacak başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi değmezdi o paraya bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    abi değmezdi o paraya bence..

ulen yabacıya değiyorda türke neden değmiyor? Leo'da 4 yıldızlı, Serdar da ... ne farkı var bunların? yeterki oynasın takımda... isim önemli değil... türk olması fazladan 5 milyon ödememe bile sebep olabilir... kaleye yabancı alacagım çünkü...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımda Türk Rüzgarı esecek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leo'nun güçleri daha iyi çünkü Ayrıca daha dünkü çocuğa bu kadar para vermen içime sinmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe bu sefer başardı !

Son yıllarda her maçta Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe bu kez iyi savunma yaparak rakibin gol silahlarını durdurdu ve Türkiye kupası çeyrek final ilk maçından 0-0 berabere kalarak avantajlı bir skor aldı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Leo'nun güçleri daha iyi çünkü Ayrıca daha dünkü çocuğa bu kadar para vermen içime sinmedi

Sence gerçekten çok mu fark görünüyor ?

Last edited by nannar : 12.Aralık.2008 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İkiside aynı ama Serdar Türk Türk' Lere asıL abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YENİ TRANSFER

18 yaşınadaki Samed Aksu sönük geçen bir imza töreniyle kendisini Galatasray'lı yapan mukaveleye imzasını attı. Basının fazla ilgisini çekmeyen bu transferden Hasan Hüseyin Coşkun çok umutlu oldugunu dile getirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Emrkrmn View Post
    leo mu daha genç serdarmı

biri 24 diğeri 25, serdar 1 yaş büyük sanırım...
    Abi ben sekizgenden anlamam yaw. Ama Leo daha süperdi sanki. Neyse tamam kızma. Serdar da iyi adamdır.

niye kızayım yaww sadece çok fark olmadıgını göstereyim diye koydum resimi...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARTAL ASLANA "DUR" DEDİ

Haftalar sonra cimbom yine puan kaybetti. Beşiktaş deplasmanında bu sezonun en kötü futbolunu oynayan Galatasraay sahadan 1 puanla çıktı.Teknik patron Hasan Hüseyin Coşkun böyle bir oyun için 1 puanın bile fazla oldugunu dile getirerek oyuncularını eleştirdi....

leo mu daha genç serdarmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ben sekizgenden anlamam yaw. Ama Leo daha süperdi sanki. Neyse tamam kızma. Serdar da iyi adamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Hasan valla iyi güzel takımı Türkleştiriyorum diyorsun da Serdar'ı aldın Ömer'i yolladın nasıl iş bu? yoksa Ömer değil Ömeroviç miydi yolladığın ? türk değildi herhalde
    yahu bu samed iyi güzel de hız yok be kardeşim ama iyi bir antrenman taktiği var arkasına köpek sal bak gör 2 haftada hızı %70 nasıl artıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hasan valla iyi güzel takımı Türkleştiriyorum diyorsun da Serdar'ı aldın Ömer'i yolladın nasıl iş bu? yoksa Ömer değil Ömeroviç miydi yolladığın ? türk değildi herhalde

ömer ilk 11 de oynayacak kadar iyi değildi... o yüzden yolladım... ondan daha iyi gençler yetişiyor. Ama serdar direk ilk 11 e girebilecek kalitede....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakarya'lı mıydı bu genç Anladın sen

guzel transferler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada samet 18 yasinda 1.98 hey masallah, boylari daha da uzuyor mu bunlarin abi ne de olsa gelisme caginda daha
    Last edited by gulerba : 12.Aralık.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu bu samed iyi güzel de hız yok be kardeşim ama iyi bir antrenman taktiği var arkasına köpek sal bak gör 2 haftada hızı %70 nasıl artıyor
    Sakarya'lı mıydı bu genç Anladın sen
    Quote Originally Posted by gulerba View Post
    guzel transferler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada samet 18 yasinda 1.98 hey masallah, boylari daha da uzuyor mu bunlarin abi ne de olsa gelisme caginda daha

valla bu oğlan hızlı forvet olmayacak zaten... pivot santrofor olarak topları indirir ya da kaleye yollar... Hakan Şükür geliyor yani...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne hızından bahsediyorsunuz yahu Bu adamın biraz mentalleri gelişsin, yeni Hakan Şükür'ü göreceğiz yakında!

abi serdar daha kaliteli bence bu çok açık ömer sadece alım satım(bonservis'ten) para kazandıracak bir oyucuydu serdar da biraz alıştıktan sonra rahat maçlar çıkarmanı sağlayacaktır.Forvet mevkisine eğer bir değişiklik veya takviye olarak MAURO ZARATE'yi öneririm 1 yılda değerini 2 katına çıkardı ve oynadıkça müthiş gelişen bir oyuncu bence bir bak ama sen işini bilirsin yine de bir bak derim ama tabi 2013'tesin sana göre biraz yaşlanmış olabilir şu feneri de bir yende akılları başlarına gelsin BAŞARILAR...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abi serdar daha kaliteli bence bu çok açık ömer sadece alım satım(bonservis'ten) para kazandıracak bir oyucuydu serdar da biraz alıştıktan sonra rahat maçlar çıkarmanı sağlayacaktır.Forvet mevkisine eğer bir değişiklik veya takviye olarak MAURO ZARATE'yi öneririm 1 yılda değerini 2 katına çıkardı ve oynadıkça müthiş gelişen bir oyuncu bence bir bak ama sen işini bilirsin yine de bir bak derim ama tabi 2013'tesin sana göre biraz yaşlanmış olabilir şu feneri de bir yende akılları başlarına gelsin BAŞARILAR...

geçenlerde de zarate ismi geçmişti.. belki de sen demişsindir. ben bakmıştım o zaman.. elimdeki mevcut adamlar kadar iyi değil... zaten marquinhos forvet mevksinde değişmez adam oldu... herif çılgın gibi yine de sağol... bir de 8 yabancı sınırı var ve hepsi de dolu benim Barazite ve oscar bile oynayamadıkları için biri satıldı diğeri de satılacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KADIKÖY YIKILDI

Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçında Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi adeta yere serdi! ilk yarıda skoru 4-0'a getiren Aslanlar 2. yarıda kendilerini fazla zorlamadan maçı tamamladılar... Marquinhos attıgı goller ve oynadıgı oyunla maça damgasını vuran isim oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi senin oyunda Yoon Bit-Garam ne alemde? Zahmet olmazsa ss koyabilirmisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abi senin oyunda Yoon Bit-Garam ne alemde? Zahmet olmazsa ss koyabilirmisin?

onu da ben sormuştum ben zarate marquinhos ikilisini oynatıyorum valla rakibi dağıtıyorlar belki düşünürsün diye yazdım rica etsem taktik ekranın SS ini koyar mısın hem oyuncularını hem de dizilişini merak ettim bu arada ilgilendiğin için saol aslında burada da seni takip ederken müthiş bir bilgi paylaşımı oluyor; bence bazı yabancılarla yolları yaırmalısın bir taktik ekranını görürsek daha net yorum yapabiliriz BAŞARILAR...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    onu da ben sormuştum ben zarate marquinhos ikilisini oynatıyorum valla rakibi dağıtıyorlar belki düşünürsün diye yazdım rica etsem taktik ekranın SS ini koyar mısın hem oyuncularını hem de dizilişini merak ettim bu arada ilgilendiğin için saol aslında burada da seni takip ederken müthiş bir bilgi paylaşımı oluyor; bence bazı yabancılarla yolları yaırmalısın bir taktik ekranını görürsek daha net yorum yapabiliriz BAŞARILAR...

Bu 11 asistanın en iyi 11 i fakat ben defansın göbeğinde Hyland'ı ilk 11 de oynatıp AMC'de wilsehere'i yedek çıkarıyorum.Onun yerinde de Kerem Toplu oynuyor(sezon başı 16,5 milyon€ ya aldıgım AMC)yedekler ise defansta sağ bekte erman diye bir genç yedek var, defas göbek için serdar taşcı, sol bek hakan balta, orta sahanın yedekleri barış koç,wilshere,abdulkadir,tayfun,forvette cristaldo ve bunların haricinde de 3 tane genç var as kadroda... biri ön libero ilhan, biri kanat ziya demir, diğeri de forvet cihan...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

bu takıma bence hakan şükür değil de metin oktay veya tanju tipi oyuncular daha çok yakışır veya ali lukunku

guzel otesi galibiyet..

Sayfa 37 / 48 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Mesaj Yetkileri