Hayırlı olsun. Szymek'i izlemek büyük bir zevkti. Umarım Glowacki de en az onun kadar kaliteli bir oyuncudur.
Hayırlı olsun. Szymek'i izlemek büyük bir zevkti. Umarım Glowacki de en az onun kadar kaliteli bir oyuncudur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hayırlı Olsun Glowacki...
Bursa'da ki adamlar kaçıncı kalitedeydi?.Yada şöyle sorayım Galatasary'da ki adamlar kaçıncı kalitedeydide GS geride kaldı?
Ben bu adam kimdir nedir bilmem ama umarım takıma yararlı olur.Szymek ilk geldiğinde de kimse tanımıyordu ama geldipği ilk yıl yarım sezonda Anelka'dan daha yararlı olmuştu.
Bu adam bomba benden söylemesi.
Hayirli olur bizim insAllah, simdi sira forvette![]()
Glowacki sadece adı duyulmamış bir futbolcu yoksa 2009 yılında ülkesinde yılın defansı falan seçilmiş. FM profiline baktım fena değil. İyi bir transfer olabilir.
Song tarzı bir adam sadece song'tan daha uzun sanırım birde kariyeri sadece Wisla'da geçti.
5-6 forvet dedi Senol hoca
Pantelic
Jelavic
Makukula
Sestak
Bunlar duyulan isimler gerci Pantelicten vazgecildigi yazildi ama
Peki dunya kupasindaki diger isimler kim
bana gore
Gekas - Hertha dustu alinabilir
Samaras - Halen Manchester City de bonservisi oda olabilir
Glowacki Trabzonspor'a hayırlı olsun.İlk defa yurt dışına çıkıyor olması dezavantaj.Trabzonspor yönetimi beğendiğine göre illaki vardır yetenekleri ama bakalım ülkemize uyum sağlamayı başarabilecek mi.
So what?
Saike
Bence Sestak iyi bir forvet Trabzonda etkili olabilir.Ama bu Makukula yı ben beğenmiyorum çok ahım şahım bir topçu değil bence.Alınan defans oyuncusuda inşallah yararlı olur Trabzona
Glowacki sözleşme imzaladı
![]()
Wisla ****ow'dan transfer ettiğimiz savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki düzenlenen törenle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Dün gece Trabzon'a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçen Glowacki için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın huzurunda imza töreni düzenlendi.
31 yaşındaki Polonyalı oyuncu, Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun, imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir transferle sezonu açtıklarını belirterek, ''Trabzonspor, iyi bir takım olma yolunda iki yıl önce yaptığı oyuncu yatırımlarını geliştirip pekiştirerek ligin çok önemli bir takımı haline geldi. Biz bu yıl var olan eksiklikleri yerine getirerek çok daha güçlü bir takım olma gayreti içindeyiz. Hem Türkiye ligi hem de Avrupa'da bizi bekleyen Türk futbolunu iyi temsil etme sorumluluğu bağlamında iyi bir oyuncuyu kadromuza kattık'' dedi.
Ülkesinde defalarca milli olmuş bir oyuncuyu transfer ettiklerini ifade eden Alioğlu, ''Glowacki ile defanstaki eksikliği gidererek bu mevkiyi daha da güçlü hale getirmek istiyoruz. Takımımız ve Türk futbolu için bu transfer hayırlı olsun'' diye konuştu.
Polonyalı oyuncu Glowacki ise Trabzon'da bulunmaktan çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Takım için, kendi performansım için en iyisini göstermeye, her şeyi takım için yapmaya çalışacağım. Burası benim için yeni bir yer ama kaldığım süre içinde gerek takım gerek taraftarlar gerekse de bizi getiren yöneticiler için elimden geleni yapmak için çok çalışacağım'' dedi.
Eski oyuncularımızdan Szmykowiak'la kulüp için konuştuğunu ifade eden Glowacki, şunları söyledi:
“Onun verdiği bilgilerin tamamı kulüple ilgili olumlu bilgilerdir. Trabzonspor'un tüm maçlarını kazanmak için oynadığını, taraftarların her maça geldiğini ve takımını hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Ben de artık onun verdiği bilgiler doğrultusunda burayı çok iyi biliyorum.''
Oyuncu karakterinin birinci aşamasının takım için oynamak olduğunu anlatan Glowacki, ''Her şey takım için önemlidir. Bu düşünceyle oynuyorum. Kendim hakkında konuşmayı değil, sahada özelliklerimi göstermeyi tercih ediyorum. İlk defa Polonya dışına çıkıyorum. Bu benim için iyi bir tecrübe olacak. Ama bir uyum sorunu yaşacağımı düşünmüyorum'' diye konuştu..
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in Türk futbolu için son derece başarılı bir teknik direktör olduğunu bildiğini kaydeden Glowacki, ''Bu benim için çok iyi. Şenol Güneş’in daha önce çalıştığı dönemde de beni istediğini biliyorum. O zaman bazı olaylar çözülemediği için gelememiştim. Şimdi kendisinin yaptığı teklifle buradayım. Bu yüzden o anlamda kendini iyi tanıyorum'' ifadelerini kullandı.
Polonya'da 10 yıl forma giydikten sonra bazı değişiklikler yaşamak istediğini belirten Glowacki, ''Trabzonspor gibi büyük bir kulüpten gelen teklif ve iyi bir kadro içinde yer almak benim için önemli bir tercih sebebiydi'' diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalar sonrası Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu Glowacki’ye TrabzonCell hattı ve Trabzonspor Taraftar Kartı hediye etti.
Glowacki’nin yeni sezonda 4 numaralı forma giyeceği açıklandı.
Diğer Fotoğraflar
---------------------------------------------------------------------------
-
Umarım takıma yararlı olur.Ligin 2.yarısında zaten az gol yemiştik savunma ne kadar sağlam olsada ileri uç o kadar aksıyordu bakalım bu yıl Yattara ve Kulübe ve ülkeye alışmış Teo ile nasıl bir hucum hattımız olacak.
Başkan bir sağ kanat almak istiyoruz dedi.Buda muhtemelen Serkan'ın yedeği olaraktır.Kaliteli direk 11 oyunayacak bir santrafor bulurlarsa alacaklarmış.
Bence önümüzdeki yılın kadrosu hazır.
----------------------------Onur----------------------------
Serkan----Giray(Egemen)-----Glowacki-------Cale
---------------Colman-----------Selçuk-----------------
Yattara(Burak)-----------Alanzinho------------Engin(Gabric)
-----------------------------Umut(Teo)--------------------------
Takım oyunu oynarsak ve hucumdada savunmada da dengeli olursak kadro fena değil.
Glowacki sabırsızlanıyor
Trabzonspor'un Wisla ****ow takımından kadrosuna kattığı Arkadausz Glowacki, Trabzonspor'un uzun yıllar şampiyonluk özlemi çektiğini bildiğini, gelecek sezon bu hasrete son vermek istediğini söyledi.
Glowacki, Trabzonspor'un Türkiye ve Avrupa'da başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Ancak şu bir gerçek ki sadece ben ya da başka bir oyuncu takımı tüm kulvarlarda taşıyamaz. Başarının gelmesi için takım oyunu oynamak önemli'' dedi.
Sahaya çıktığı zaman herkesin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceğini anlatan Glowacki, ''Her zaman ben değil, biz anlayışı içerisinde olmuşumdur. Benim başarılı olmam için takım arkadaşlarımın da göstereceği performans önemli. Başarıyı yakalamak için birbirimize destek olmalıyız. Bu sağlanırsa o zaman arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız hiç de zor olmaz'' diye konuştu.
İlk kez Polonya dışına çıktığını, ancak bordo-mavili kulüpte uyum sorunu yaşayacağını düşünmediğini belirten Glowacki, şunları söyledi:
''Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çektiğini biliyorum. Önümüzdeki sezon umarım bu hasrete son veririz. Türkiye'ye ilk ayak bastıktan sonra bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Büyük bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Szmykowiak, Trabzonspor taraftarı için fantastik taraftar diyor. Onları görmek için sabırsızlanıyorum.''
LigTv
Barış Ataş ile anlaşmak üzereymişiz ben bu adamı pek izleyemedim ne durumda bilmiyorum ama Emre benim veliahtım diyormuş öyleyse yandık demektir![]()
Sadri baskan isim vermiyorya boyle belirsizlik beni deli ediyorMakukula olmasa, dunya kupasinda oyniyan bi isim diyor baska bisey demiyor peki kim bu isim ? ?
Glowacki Egemen'le Giray'dan iyi oyuncumu? vasat bir transfer bana göre..
Ceyhun'u bu sene de oynatmayacaksa Şenol Hoca, yollasın Trabzonspor yönetimi. Çok yetenekli bi oyuncu ve yedek kulübesinde oyununu geliştirmesi zor. Direk forma bulabileceği bir takıma gitmeli.
Barış Ataş sözleşme imzaladı
Bu habere 8 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Yeni transferimiz Barış Ataş Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza törenine katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Özer Bayraktar Barış’ı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, “Barış’ı Ümit Milli takımdan beri takip ediyoruz. Dost ve kardeş kulübümüz Diyarbakırspor’un değerli oyuncusu Barış Ataş’ı Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisiyle anlaşmaktan dolayı mutluyuz. Genç oyuncumuza başarılar diliyoruz” dedi.
Genç oyuncu Barış Ataş ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Türkiye’nin en büyük takımlarından birine geldiğim için büyük mutluluk yaşıyorum. Diyarbakırspor’da çok güzel günlerim geçti. Başta Başkan Çetin Sümer olmak üzere bana emeği geçen yönetim kurulu, teknik heyet ve personele teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kendisini rekabete hazır hissettiğini ifade eden Barış, “Orta sahada görev yapan arkadaşlarımla birlikte iyi bir rekabet içine gireceğim. Bu rekabet takımımızın başarısına katkı sağlayacak” yorumunu yaptı.
Trabzonspor’a gelerek hedeflerinden birini gerçekleştirdiğini söyleyen Barış, şöyle devam etti: “Şimdi burada forma giyip, şampiyonluk yaşayıp ardından milli takıma yükselmek istiyorum”
Barış, eski futbolcumuz Şeyhmuz Suna’dan Trabzonspor hakkında çok olumlu sözler duyduğunu da belirtti..
Törende Yönetim Kurulu Üyemiz Özer Bayraktar tarafından Barış’a TrabzonCell hattı ve Trabzonspor Taraftar Kartı hediye etti.
İmza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına görüntü veren Barış’ın yeni sezonda 21 numaralı forma giyeceği açıklandı.
Diğer Fotoğraflar
Cebe için yorumu ben yapayım istersen![]()
.Ahmet hırslı dayanıklı ve sağlam fiziği var.Sağ kanadın her mevkiisinde ve zorlarsan forvettede oynar .Teknik açıdan pek iyi değildir ama artılarından biri bitirici olmasıdır .Ahmet Cebe biraz kendini geliştirebilirse başarılı olur .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Trabzonspor sürekli olarak ortasahanın ortasına ve kanatlara adam alıyo. Engin Baytar - Drago Gabric - Barış Memiş - Burak Yılmaz - Alanzinho - Yattara - Murat Tosun kanatta oynayabilecek adamlar. Barış Ataş belki biraz iş yapar hırsıyla, sonradan elden çıkarabilir Trabzonspor ama 27 yaşına gelmiş Ahmet Cebe ne iş yapabilir ki. Ne kadar geliştirebilirki kendini.
Valla yonetim kombine satmak istiyor ama bizide Ahmet ne Barisla heyecanlanmamizi bekliyor.
Jelavic kacmak uzereBlackburn Roversta pesine dustu, Semih ne olacagi belli degil, Makukula kariyerinin sonlarina yaklasmis bir adama 5 milyona yakin para istiyormista biraz dusurmuslerde biraz daha indirim bekliyormusuz
Colmanin degeri ise 6 milyonmus, yuhh size. Gecen sezon ligin en verimli yabanci orta saha oyuncularindan biri olan adamin degeri 6 milyon euro. Al bakim 6 milyon euroya oyle bi adam bulabilcenmi
Barış Ataş iyi transfer.Şenol Güneş rotasyonda mutlaka kullanacaktır.Selçuk ve Ceyhun'un satılması durumunda da hazır alternatiftir...
Ahmet Cebe FM'den de bildiğim kadarıyla forvet öncelikli bir oyuncu. Denizlispor'da sağ açık ve sağ bek oynatıldı. Sırıtmadan da oynadı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aradigimiz forvet Samaras
daha kimden oyuncu alabiliriz dunya kupasinda