Sayfa 37 / 476 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by anilton View Post
    O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

Bence BeLLamy gibi geliyor Kenae gelmesinde Bizim için kötü olur

Nesil
    2006

benayounun aranilan forvet oldugunu dusunmuyorum,pavluchenko kisa forvet tarifine uymuyor, bellamy olabilir ama keane kadar heyecan yaratacagini dusunmuyorum ayrica tartismasiz milli takim kaptani degil keane gibi. bence robbie keanele gorusuluyor.

Enterokinaz Misafir

robbie keane'in beşiktaş'a transferi imkansız değil ama zor. gelmesi halinde bende bile heyecan yaratabilecek bir futbolcu.

Eğer o bahsi geçen isim Benayoun ise harika bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robbie Keane bana göre de biraz zor ancak her transferde söylediğim gibi ŞL avantajının kullanılması lazım ve eğer bahsedilen isim oysa bence de taraftarın etkisinde kalmıştır çünkü Tottenham macında yenılmemıze ragmen ınanılmaz bır atmosfer vardı .. Gelsın de o taraftar bas tacı yapsın onu yeter kı gelsın =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Alan Smith!
    bende farklı bi boyuta taşıyayım oyuncu tahmin yarışını
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon tasfire uymadı benim oyuncum
    Last edited by Knightmare : 22.Haziran.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Robbie Keane.... Allahım sadece gol sonrası o sevıncı bıle yeter o adamın ıns alınır gercekten taktır ettıgım 10 numara oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

beşiktaşlı arkadaşlar seviniyor ama ellerinde bir sürü yabancı varken onları ellerinden çıkarmaya çalışırken birde türk statüsünde defansta oynayan gökhan zanı kaybettiler bu yönden bakarsan kötü bir durum beşiktaş için ama diğer yandan sevinebilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Zan yerine Erhan Güven geldi işte

Bu arada Gordon Schildenfield Sturm Graz'a transfer olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

2 gundur bı kac gazetede Pandiani goruorum Besıktasın ılgılendıgı forvet olarak baska goren duyan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...

Yok öyle bir şey,sallama haber...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...

Yok öyle bir şey,sallama haber...
    Beşiktaş forumlarında Pandiani gelirse süper olur diyenler varmı ? Fotomaç'ın dünkü haberinde forumlardan onay alan Pandiani gibi birşey diyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben televizyonda gördüm. Mustafa Denizli Pandiani'yi istiyor diye haber geçmişlerdi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İki sene önce Espanyol'da oynarken Beşiktaş forumlarında Pandiani ismi çok sık geçiyordu ve olumlu karşılanıyordu.O gazeteler hala orada kalmışlar heralde.Pandiani listede yok.Bobo'dan daha iyi bir golcü alınmayacaksa Bobo zaten gitmeyecek.33 yaşına gelmiş 2 sezonda sadece 13 gol atabilmiş bir adamı ne yapalım.Bobo'dan daha kaliteli ve üst düzey bir oyuncu ile anlaşılmazsa Bobo kalır...

Mustafa Denizli Gudjohnsen'e bile B planı olarak bakıyor.Yani daha iyisi alınmazsa ona gidin diyor.Pandiani'yi istemez.Hele hele Bobo'yu gönderin Pandiani'yi alın diyorsa istifasını versin direk..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sanırım yanlış yazdı arkadaş. Pandev ismini görmüştüm dün ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok yok dogru ben de sabha radyoda duydum Pandiani diye hatta allah belanızı versın dedım afedersınız Insallah dogru degıldır ya Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz iyi forvet lazım diyorlar 33 yasındakı adamlarla ılgılenıyorlar yok boyle ıs bu kadr da yeteneksız bı yonetımımız olamaz bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Pavlyuchenko,Gudjohnsen,Martins ve ismi saklanan bir isim var Beşiktaş'ın listesinde...

Pandiani yalan...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BizimkiLer kaş yapacağım derken yine göz çıkaracakLar o beLLi oLdu.
    Last edited by El Barto : 24.Haziran.2009 at 00:01 Reason: abime enstantane ha nıhahahahaah :)
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Pavlyuchenko zor. Diğerleri olabilir. Ben Gudjohnsen'i alacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın. Hatırladığım kadarıyla sol açıkta oynayabiliyor. Holosko'nun sol açık versiyonu desek yanlış olmaz. Sadece biraz daha yavaşı ve bitirici vuruşlarda daha iyisi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Pavlyuchenko yu satma dusuncesinde Spurs zor olcani pek sanmiom

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deli İbo ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamışız.Bu sene sol bekte yine o oynarsa yandık...

İnşallah alınacak sol beke alternatif olarak düşünülmüştür...

Zan'ın yerine Ediz!

Kaptan Gökhan Zan'ı G.Saray'a kaptıran Beşiktaş, bu boşluğu Ankaraspor'un ümit milli savunmacısı Ediz Bahtiyaroğlu gidermeye çalıştığı iddia edildi.. Siyah beyazlıların genç yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve transferi sonlandırmak için çalıştığı belirtildi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben Deli İbo'nun her türlü bu takımda oynayacağını savunuyorum.Onu kesecek bir sol bek gelirse eyvallah ama sanmıyorum.Bu sezon takımın en iyilerinden birisiydi İbo yine.

Ediz transferinde yorum yapmıyorum.Başkan Zan'ın yerine daha iyisi alınacak dedi daha iyisi Ediz mi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer başkan o lafının üstüne Ediz'i alırsa futbol bilgisinden şüohe etmeye başlayacağım (Şu anda etmiyorum sanki =) neyse.. Ediz alınacagına Zapo kalsın Sivokla oynasın hiç değilse yabancılık çekmeyecekler.

Forvet işinin de bir an önce çözümlenmesi çok iyi olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forvet satmazsak alınmayacak galiba.

Defansta zaten Sivok,Toraman,Zapo var.Bir tane de yedek stoper alabiliriz.Ama Zapo giderse kaliteli bir stoper alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başkan Gökhan Zan için daha iyisini alırız demedi.Orhan Yıldırım'ın her zamanki sallamaları...

Stoper için şuanda Sivok,Zapo,Toraman,Erhan Güven var.Zapo giderse yabancı bir stoper alınır.Akçaabat Sebat'ta bu sene çok iyi bir sezon geçiren 1989'lu Koray Şanlı var,o dönecek.Stopere alınabilecek ve direk oynayabilecek Türk yok şuanda.Ancak Ş.Ligi için Zapo'dan daha iyi bir yabancı alınabilir.Bu açıdan stoper alternatifleri için sorun yok şu aşamada...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş Erhan Güven'i stoper oynatırsa felaket'e uğrar. Erhan Güven sağbek ve ön libero oynabiliyor. Bize karşı stoper oynadı Youla hallaç pamuğu yaptı resmen Erhan'ı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erhan Güven, Ekrem'in yedeği olarak alındı bence çünkü Kurtuluş gidici .. O yüzden orta düzey bir stoper işimizi görür şayet Zapo gitmez ise ..
    Bobo ne olacak o da muamma, transfer politikamız O'nun üstüne kuruldu resmen yahu =)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olabilir Mustafa,tek maçla değerlendirilmez.Youla Meira ile Servet'i de hallaç pamuğu gibi atmıştı...

Mesaj Yetkileri