Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 37 / 422 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ezquerro takımdan ayrıldı sanırsam..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Arjantin Federasyonu pazartesiye kadar uzattı transfer dönemini sırf Boca'nın Riquelme yi alması için.Bakalım anlaşacaklarmı sonunda?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Boca alsın. Coşuyor Riquelme orda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bari Boca alsın.Boca'yıda severim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ronaldinho Kararını Verdi!

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho, gelecek sezon Chelsea'ye transfer olacak. İki kulübün önceki gece geç saatlere kadar süren transfer pazarlığında Barcelona 100 milyon euro bonservis bedeli isterken, Chelsea 70 milyondan yukarı çıkmadı. Sabah Gazetesi'nin bugünkü sayısında yer alan haberde; İki kez dünyada yılın futbolcusu seçilen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis Moreira ile birlikte dün başkan Joan Laporta ile yaptığı görüşmede, "Barcelona'dan ayrılmak istiyorum" dedi.

İki kulüp 11 ay sonra görüşmek üzere sözleşirken, dünkü antrenmanda üzgün olduğunu gizlemeyen Ronaldinho'nun takım arkadaşlarına, "Şimdi olmadı ama gelecek sezon kesinlikle Chelsea forması giyeceğim" dediği belirtildi.

ETO'O NEDENİYLE GİDİYOR
    Dört sezonda 62 gol kaydeden Ronaldinho, Eto'o'nun "Her başarı Ronaldinho'ya malediliyor. Benim adım da Etoodinho olsaydı daha çok oynardım" demesinin ardından Barcelona'da yaşanan huzursuzluk sonrası takımdan ayrılmaya kesin karar vermişti. Brezilya Milli Takımı oyuncusu ayrıca teknik direktör Frank Rijkaard ile de sorunlar yaşamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atletico hep ofansa önem verdi ama defansı ne olacak.Görecez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yav bu Sabah gazeteside İspanya ligine merak sardı.Çok iyi istihbaratçıları var herhalde.
    So what?
    Saike

Bence yalan bu haber..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok, gerçeklik payı var, Roni önümüzdeki sezon gidiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho gitsin artık bencede.Barcelona çok güçlü oluyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Kim o kadar vergi vermek isterki? Gerçi İspanyol vatandaşı olmadan biliyordur bu vergileri.İlerleyen aylarda görüceğiz ama Ronaldinho'nun Chelseaya pek yakışıcağını zannetmiyorum şahsi fikrim

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Eto'o eger boyle birsey yaptıysa ayıp etmis ronaldinho chelsea'ye güderse gercekten asrın transferi olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

fenerbahce icin hayırlı yazmıs herkez onu anlamadım kone gittiyse lazovic geldi hollanda da ozellikle psv ve ajax da yıldız oyuncu bitmez
    ayrıca herseyin para olmadıgını ogrenmiş olduk birkez daha

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Chelsea alır mı alır ama Alvese 40 milyon vermediler bence Alves transferi Chelseaye daha faydalı olurdu Ronieye gerek yok Ronie gelirse Malouda,Philips,Cole,Kaloudan birisi kesilecek ve bence gereksiz olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Everton'la anlaştı Riquelme. Geçenlerde Resmi sitede yanlışlıkla Riquelme ile Anlaştıklarını yazdılar ve geri düzelttiler.

Aynı Durum Galatasaray'da da yaşanmıştı. Lincoln transferiydi galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Everton'a gidemez çünkü transfer dönemi sona erdi sekocan.Ya Boca'ya gidecek ya da Villarreal'da kalacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben R10'nun Chelsea'de başarılı olacağını sanmıyorum.
    Ama Chelsea onun üzerine bir taktik oluşturursa o zaman işler değişebilir.Mevcut durumda iş yapmaz yani.Tıpkı Sheva gibi bekleneni veremeyebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho en çok rahatsız olur bu transferden bende bu haberin gerçek olduğunu sanmıyorum en azından 1 sene öncesinden söz kesmezler ronaldinhonun performansı söz konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atletico Madrid, Motta'yı aldı
    İspanya'da sezona şampiyonluk parolasıyla giren Atletico Madrid, Barcelonalı Thiago Motta'yı kadrosuna katttı.

UEFA Kupası 1. turunda Erciyesspor'la eşleşen Atletico Madrid, transferin son gününde orta sahasını Barcelonalı Motta ile güçlendirdi.

Barcelona'nın Atletico Madrid'den ilk sene için 1 milyon Euro alacağı, bu sürenin ardından Motta'nın Madrid'de kalmayı istemesi halinde 2 milyon Euro daha alacağı açıklandı.

Brezilya doğumlu olan ve İtalyan pasaportu da bulunan 25 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, profesyonel kariyerine 1999'da Barcelona B takımında başlamıştı. 2001'de A takıma yükselene kadar 101 defa B takım forması giyen ve 19 gol atan Motta, 2001-2007 arasında A takım ile 138 lig maçına çıktı ve 9 gol attı.

Motta'yı kadrosuna katan Atletico Madrid, aynı pozisyonda oynayan Fransız futbolcu Peter Luccin'i Real Zaragoza'ya sattı. Zaragoza ile 3 senelik sözleşme imzalayan 28 yaşındaki futbolcu, Atletico formasıyla çıktığı 86 lig maçında 2 gole imza atmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Chelsea'ye giderse uzulurum, açıkçası Eto'o'nun gitmesi Barça için daha mantıklı...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gerçek olduğunu sanmıyorum haberin.Olsa bile yas tutacak halimiz yok.Elimizde Dos Santos var ilerde Ronaldinho'dan daha iyi olacağı kesin.Ayrıca yeride doldurulur Ronaldinho'nun.Biz alışırız onun yokluğuna ama o alışır mı İngiltere'ye bilinmez..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Bencede 27 yaşında Rnaldinho Barçada kalıp Barcelonanın sembolü olmalı Chelseade pek fazla birşey yapacağını sanmıyorum..Artık genç oyuncular yönelmenin zamanı gelmedi mi?..

70 milyon Euro bonservis bedeli bir rekor olacaktir mutemelen...Barca o parayla 5 6 tane kucuk Ronaldinho alir,belki daha da fazlasini...Messi nin takimda on plana cikacak olmasi iyi....Etoo bunu da sorun etmezse tabi....

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yaa ben R10 u başka takımda düşünemiyorumki barça nın bi simgesi gibi artık ayrılırsa çok üzülürüm chelsea yi sewmiorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

atletico madrid 55 bin kişilik stadının 46 bin kombinesini satmış durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu akşam maçı kazanır umarım Atletico, işin ucunda iddaa var..

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Ne kadar satarlarsa satsınlar bu sene şampiyon olamayacaklar ama ilk 3 e gireceklerine inanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Gtii her yerde yazıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Tchite, Santander'da

Anderlecht'in yıldız oyuncularından Tchite, Santander ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    1 Eylül 2007 13:46
    Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht'te forma giyen Muhammed Tchite, İspanya takımlarından Santander ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    Dün bir araya gelen iki kulüp yetkilileri, uzun süren pazarlıkların ardından Tchite'nin 7,5 milyon Avro karşılığında Santarder'e gitmesinde anlaşmaya vardı.

Anderlecht Kulübü Menajeri Herman Van Holsbeeck, mor-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra böyle yüksek bir transfer teklifini geri çeviremediklerini belirterek, "Fenerbahçe bizi eledi ama 10 milyon Avro kaybımız olmasına rağmen Tchite'yi satmakla bunu karşıladık" dedi.

Tchite, geçen yıl Anderlecht'te yılın futbolcusu seçilmişti.

Mesaj Yetkileri