Sayfa 37 / 43 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

Trabzonspor kulübü yarın akşam düzenlenecek açılış şenliklerini Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle iptal etmiştir.

Doğru olanı yapmışız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur ve Senol Gunes

1 Fotoğraf, 2 Efsane...

Mehmet Ekici ile anlaşılmış. Güzel kadro olacak gibi. Biraz sabır biraz motivasyonla büyük işler başarabilir bu sezon Trabzonspor.

Tartışma ve kavgaların dışında bir Fenerbahçe taraftarı olarak şampiyonluk zamanının geldiğine inanıyorum Trabzonspor için.

Trabzonspor ile Bursaspor, sezon açılışında Avni Aker Stadı'nda 0-0 berabere kaldı.

Maçın adamı yine Onur'du. Kurtardığı pozisyon sayısını sayamadım bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Onur'a yatın kalkın dua edin böyle bir kaleciye sahip olduğunuz için gerçekten kıskanıyorum hem Türk hem adam gibi adam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Niye fantazi yapıyor bu hocalar bende bunu anlamıyorum. Sonrada çıkıp oyunculara laf ediyor. Bosingva ne arıyororta sahada yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hoca cok on yargili geldi bana.

Mustafa Yumlu, Belkalemi felan her turlu keser. Niye bukadar stoperde stoper diye tutturdu anlamadim.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hoca cok on yargili geldi bana.

Mustafa Yumlu, Belkalemi felan her turlu keser. Niye bukadar stoperde stoper diye tutturdu anlamadim.
    kadro nasıldı akşam ?

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    kadro nasıldı akşam ?
    İlk 11: Onur, Zeki, Medjani, Belkalem, İshak, Bosingwa, Fatih, Sefa, Malouda, Gökhan, Cardozo

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    İlk 11: Onur, Zeki, Medjani, Belkalem, İshak, Bosingwa, Fatih, Sefa, Malouda, Gökhan, Cardozo
    zeki mi sag bek oynadı ? 4-4-2 mi ?
    malouda sol açık gökhan cardozo forvet şeklinde mi yani ?

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    zeki mi sag bek oynadı ? 4-4-2 mi ?
    malouda sol açık gökhan cardozo forvet şeklinde mi yani ?
    zeki sağ bek, malouda OOF, Gökhan sol, Sefa sağ

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Maçın özetini izlediğim kadarıyla Trabzonda sıkıntı büyük gibi geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır,

Onur

Zeki
    Medjani
    Belkalem
    İshak

MR: Fatih
    MC: Bosingwa
    MC: Malouda
    MC: Salih
    ML: Gökhan

Cardozo

olarak oynadılar ve bence rezaletti. Teknik direktör bence çok yetersiz. Bosingwa'nın kariyer çıkışını ve en iyi oyununu orta saha da oynadığını falan savundu röpörtajda. Stoper ikilisinin Aykut Demir - Yumlu ikilisinden fazlası yok. Boşuna yapılmış iki transfer bence. Boşuna yabancı hakkı yiyorlar. Oynanan oyun diye bir şey yok. Hiç bir organizasyon vs. yok. 4-5-1 oynayan takım dümdüz diziliyor sahaya sanki 4-4-2 oynar gibi ve Onur olmasa farka gidecek bir maçtı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hayır,

Onur

Zeki
    Medjani
    Belkalem
    İshak

MR: Fatih
    MC: Bosingwa
    MC: Malouda
    MC: Salih
    ML: Gökhan

Cardozo

olarak oynadılar ve bence rezaletti. Teknik direktör bence çok yetersiz. Bosingwa'nın kariyer çıkışını ve en iyi oyununu orta saha da oynadığını falan savundu röpörtajda. Stoper ikilisinin Aykut Demir - Yumlu ikilisinden fazlası yok. Boşuna yapılmış iki transfer bence. Boşuna yabancı hakkı yiyorlar. Oynanan oyun diye bir şey yok. Hiç bir organizasyon vs. yok. 4-5-1 oynayan takım dümdüz diziliyor sahaya sanki 4-4-2 oynar gibi ve Onur olmasa farka gidecek bir maçtı.
    OK

Yalnız şu 11 çok yeni bir 11.
    eski oyuncular bile farklı yerlerde. iyi gözükmemiş olması normal olabilir.

lig başlayınca bakalım görürüz artık. ben umutluyum trabzon'dan biraz zaman lazım. vahid pek bizim türk insanı olarak işimize gelmese de doğruları söylemiş. roportajında.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...uga-cok-uzagiz

Takımın neredeyse hepsi değişti. İlk hazırlık maçından Barcelona gibi oynamamızı mı bekliyorsunuz? Sefa 3 gün önce geldi bugün 11deydi. Kötü oynamamız gayet normal.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Defans ikilisi çok gereksiz. Mustafa Yumlu bu ikiliden de daha iyi bir oyuncu. Baya rezalet bir futbol oynadı dün Trabzon. Oyuncular birbirine alıştıkça kalite artacaktır ama bu sene Şampiyonluk bence hayal.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyun elbette duzelecektir. Bursa sezonu ne zaman acmis ? Biz ne zaman actik + 1 hafta icinde 10 tane oyuncu geldi.

Daha yeni gelenler butun arkadaslarinin isimlerini bile bilmiyordur, saha icinde neler yaptiklarini ogrenmek zaman alacaktir.

Benim tek sikintili oldugum nokta hocanin on yargisi.
    Last edited by Bordo61Mavi : 16.Ağustos.2014 at 15:25

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Özer Hurmacı 6 ila 8 hafta sakatlıktan dolayı takımdan ayrı kalacağı acıklandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fibula kemiğinde kırık tespit edilen Trabzonspor'un golcüsü Deniz Yılmaz'ın yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Belkalem kötü ama Medjani çok iyi. Ben Medjani'ye kefilim.

Galadan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibrahim Haciosmanoglu yine milletvekilli Faruk Ozaka lafi cakti, hatta gol bile atti diyebiliriz. Ibrahim baskan bu mucadelesini surdursun ben herzaman yanindayim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahim Hacıosmanoğlu'da bir kere gülsün yahu, olmadı smile kullansın yani bu kadarda mahkeme duvarı gibi gezilmez az sempatik olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İbrahim Hacıosmanoğlu'da bir kere gülsün yahu, olmadı smile kullansın yani bu kadarda mahkeme duvarı gibi gezilmez az sempatik olsun.

Senol Gunes Bursasporun teknik direktoru, bizde Bursa ile hazirlik maci yaptik.

Pardon Ben Bir Şey mi Kaçırdım ?

Senol Güneş Niye Açılışta ? Futbol Direktörü Falan mı Oldu ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Pardon Ben Bir Şey mi Kaçırdım ?

Senol Güneş Niye Açılışta ? Futbol Direktörü Falan mı Oldu ?
    Şenol Güneş açılışa falan çıkmadı. Bursaspor takımı ve hocası anons edildi. Şenol Hoca'nın o anda sahaya çıkması lazımdı. Ancak taraftarlardan sevgi gösterisi göreceğinden yine çıkmadı. Bilerek maçın başlamasına 1 dakikadan az bir süre kala çıktı. O kadar geç çıkmasına rağmen taraftarlar büyük bir sevgi seliyle hocayı karşıladı. Hoca da ufaktan onları selamladı o kadar. Maç sonunda hocaya sordular geç çıkmasının nedenini. Hoca da büyük bir açılış şöleni vardı, ben çıkarsam büyük bir sevgi seli olacağını biliyordum, ambiansı bozmak istemedim, son anda çıkmama rağmen çok büyük bir sevgi seli vardı, çok iyi karşılandım gibi sözler söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hoca söylemlerinde haklı olsada 'Bir ara bırakıp gitmeyi düşümdüm.' diyorsa bi sıkıntı var ortada demektir. Burda olmak istemiyorsan git abi sezon başlamadan, sende yorulma bizde bütün sezon ızdırap yaşamayalım. Elle tutulur bir kadro var elinde. Türkiye standardında sağlam bir kadro oluştu. Bu saatten sonra iş sana kalıyor. Bu gün eldeki kadroya göre 11'i hazır olması lazım haftaya UEFA maçı var ama hazırlık maçında Bosingwa falan orta saha oynuyordu hala deneme yaparsak biz Rostov elini kolunu sallayarak eler bizi.

Benim Lig için 11'im bu ama ufak tefek değişiklikler olabilir.

------------------Onur------------------
    Bosingwa--Mustafa--Belkalem-----İshak
    ------------------Medinjani------------------
    ------------Özer---------------Mehmet-----
    Yusuf-------------------------------Constant
    ----------------Cardozo----------------------

Aslında Cardozo tek forvet oynamaz ama takımdaki mevcut orta saha oyuncuları 2 kişi kalırsa sıkıntı olur. Orta alanı kalabalık tutayım 2 forvet oynayayım dersende kanat kullanmayacaksın. O zamanda bu şekilde bir 11 kurabilirz ama beklerin iyi çalışması lazım.

-------------------Onur--------------------
    Bosingwa--Mustafa----Belkalem----İshak
    ----------------------Medinjani------------------
    ------------Özer-------------------Constant---
    ----------------------Mehmet--------------------
    ---------Cardozo----------------Gökhan-------

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunculara bir lafım yok. Sistem çok kötü. Hocanın bir oyun planı açıkçası yok. Yerleştirmeye çalıştığı bir sistem falan yok. Oyuncuları da tanımıyor, bilmiyor. Zaten bu yüzden stoper transferleri yapıldığı çok belli. Bir sistem, oyun anlayışı falan görünmüyor. Kimse ne yapacağını bilmiyor halı saha takımı gibi duruyorlar. Dizilişin çok etkisi var bunda. Saçmasapan bir diziliş ki kimse düzgün mevkiisinde oynamıyor. Bence hayal kırıklığı olacak. Umarım yanılırım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 37 / 43 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon

Mesaj Yetkileri