selçuk girdi hehe zaten yeni sezona hazırlanması lazım adamın
Böylelikle Krasiç'inde kesin gidici olduğu belli oldu.
Nedense hazır olmayan da hep biz oluyoruz : ) Önce hazır olmuyoruz, sonra zaman istiyoruz, sonra zaman var diyoruz, sonra olacak diyoruz bi bakıyoruz 8-10 fark atılmış ve lig bitmiş...
Bu ve daha önceki maçlardaki sistem ve anlayış gösterdi ki Ersun Yanal geçen sezon Fenerbahçe'yi hiç izlememiş, Neden 10 puan fark yediğini, neden hücumda sıkıntı yaşadığı ve gol yollarında etkisiz kaldığını görmemiş, sorunun nerede olduğundan zerre bilgisi yok ve kendini tamamen İsmail Kartal'ın kucağına bırakmış durumda.
Başkan aynı başkan, oyun aynı oyun, tribün yine aynı bölünmüş tribün, yeni sezona hoş geldin Fenerbahçe...
...
Maçın son 5-10 dakikasında bir ıslık vardı bunlar bizim oyuncularımı ıslıklıyor şuan ? Yoksa tribünde olay mı var ?
1 ay sonra bu takımla eşleşme ihtimalimiz var, bu sene de şampiyonlar ligi yalan olur Uefa'da takılırız. Elendikten sonra da Cardozo alınır ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmeden önceki son kıyağı olur bize.
gecmis konusunda fikir belirtmedim ki, bu maca ozel konustum. arkadasa katildigimi belirttim sadece, aykut hocaya burda hic sitemde bulunmadim kendi adima. baskalari bulunmus olabilir, beni ilgilendirmez.
Alper çok iyi oyuncu olacak
Fenerbahçe kimi istiyorsa kulüp başkanı engel oluyorÖnce Belhanda, şimdi Cardozo. Sırada Emenike mi?
FM Gazetesi
Forma tanıtımında Aykut Kocaman'ın unutulması da yazılsın bir kenara.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
her ne kadar şimdilik gözümüze hoş gelmese de formada şık düşünülmüş bir olay var. denizi ve havayı aydınlatan deniz feneri gibi yapmışlar. formanın iç tarafındaki deniz fenerinden anlaşıldığı kadarıyla öyle. lacivert gök ve denizi aydınlatan sarı fener gibi. yine de tasarım daha iyi olabilirdi. beyaz forma fena değil ama lacivert rezalet olmuş. kalpli kelebekli falan... adidas benim için bitmiştir.
Ben çubukluyu beğendim bu arada. İlk paylaşılan fotolar olayı büyüttü bana kalırsa,kötü durmuyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
[YOUTUBE="kEeXK4ChmXY"]...[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="ZOBGFrcyV5Y"]...[/YOUTUBE]
Anlamadığım olay neden Meireles ve Yobo'dan bu kadar nefret ediyorsunuz ? Sanki şampiyonluk bu oyuncular yüzünden gitmiş gibi.
Adidas'la anlaşma bu sene bitiyor sanırım. Seneye Nike'la anlaşsalar bari. Sade güzel forma yapıyor adamlar en azından.
Adidas'a laf atıyor herkes de Beşiktaş'ın da Adidas. Beşiktaş'ın yeni sezon formaları çok güzel. Ayrıca bunları Adidas'mı yapıyor yoksa kulübün tasarımcıları mı var?
FM Gazetesi
Adidas forma felan yapmasınn. top yapmaya devam etsin
Meireles'e lafım yok benim ama Yobo'yu açıklayayım. Yabancı sınırı var ve bu adam 33 yaşında. Tribünde oturtmak için yabancı stoper bulundurmaya gerek yok. elinde Alves, Bekir, Egemen, Can gerekirse Kadlec ve Topal var. Ayrıca; oyunu da gittikçe kötüye gidiyor. eskiden hızı vardı , artık o da yok. ve teknik adamlar ısrarla bu adamı oynatınca çekilmez bir hal alıyor. Bekir'i tercih ederim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
FB formalarını yıllardır Adidas yapıyor, şimdiye kadar harikaydı da 1 sene de mi bu işi beceremiyor oldular. Adamlar yıllardır FB'nin en güzel formalarını yaptılar, bu sene de olmadı yapacak birşey yok. Asıl önemli olan her sene forma değiştirme düşüncesi, bir takımın en azından 1 tane hiçbir şekilde değişmeyecek forması olur ve sadece deplasman formları veya 3. formalar değişir. Bizde nedense her sene sil baştan forma yapılıyor. Aranızda dünyaca ünlü olan kulüplerin orjinal formlarının değiştiğini gören var mı? Hiçbirinin orjinal formasının değiştiğini görmedim ben.
Çubuklu değişmemeli. Ufak rütuşlarla her sene aynı çıkmalı. Onun dışında diğer formalarda illa bir ilgi çekici yapacağız diye abuk sabuk şeyler yapılmamalı. Nike Adidas'a göre 10 kat daha iyi beceriyor bu işi...
Yama çalışması için yaklaşık 2 sene felan önce tasarladığım bir forma örneği göstereyim:
Bence hepsinden de daha güzel.
Last edited by SAİT71 : 26.Temmuz.2013 at 00:44
Muhammet abi anlıyorum fakat Yobo'nun yerine Bekir oynatılmamalı bence. İsterse adamın en iyi maçı olsun hata yapma potansiyeli beni evin içinde dört döndürüyor. Pas yeteneğine de güvenmiyorum Bekir'in. Yobo'nun soğukkanlılığı bize çok yaradı. 1 sene daha oynasa -en azından avrupada- sıkıntı yok bence.
Fenerium'a gidip formalara yakından bakan oldu mu? Ben fenerium'da gördüğümde beğendim. PSV maçında giydiğimiz formanın önünde tribün görüntüsü var,atkı açan fenerbahçe taraftarları yani.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly