Sayfa 370 / 447 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Stoch çok canlı. Bu maç ölçü olamaz kesinlikle... Daha hazır değiliz.
    Fenerbahçe' nin daha hazır olmadığını gösteren bir ölçü bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

selçuk girdi hehe zaten yeni sezona hazırlanması lazım adamın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe' nin daha hazır olmadığını gösteren bir ölçü bence
    Evet kesinlikle, daha hazır olmadığımız açıkça ortaya çıktı... Baya sağlam çalışmalıyız yoksa ŞL felan hayal... Salzburg gelene sallıyor valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böylelikle Krasiç'inde kesin gidici olduğu belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nedense hazır olmayan da hep biz oluyoruz : ) Önce hazır olmuyoruz, sonra zaman istiyoruz, sonra zaman var diyoruz, sonra olacak diyoruz bi bakıyoruz 8-10 fark atılmış ve lig bitmiş...

Bu ve daha önceki maçlardaki sistem ve anlayış gösterdi ki Ersun Yanal geçen sezon Fenerbahçe'yi hiç izlememiş, Neden 10 puan fark yediğini, neden hücumda sıkıntı yaşadığı ve gol yollarında etkisiz kaldığını görmemiş, sorunun nerede olduğundan zerre bilgisi yok ve kendini tamamen İsmail Kartal'ın kucağına bırakmış durumda.

Başkan aynı başkan, oyun aynı oyun, tribün yine aynı bölünmüş tribün, yeni sezona hoş geldin Fenerbahçe...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçın son 5-10 dakikasında bir ıslık vardı bunlar bizim oyuncularımı ıslıklıyor şuan ? Yoksa tribünde olay mı var ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

1 ay sonra bu takımla eşleşme ihtimalimiz var, bu sene de şampiyonlar ligi yalan olur Uefa'da takılırız. Elendikten sonra da Cardozo alınır ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmeden önceki son kıyağı olur bize.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Birde topu az biraz bilen takımlara pres yapmamalıyız yoksa maymun ediyorlar. Tek pası oynayabilen takımlar bize göre değil bu yüzden. Anadolu takımlarına yapalım pres çok işimize yarar ama avrupa'da kalbur üstü takımlara karşı alan savunması daha doğru.
    cok guzel bir tespit olmus, daha geride baski daha uygun olur gibi bu tip takimlara. her takima da tamsaha pres yararli olmuyor. adamlar cok rahat top gezdirdi, kaleciye kadar gereksiz pres yaptik. takimi da yordu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    cok guzel bir tespit olmus, daha geride baski daha uygun olur gibi bu tip takimlara. her takima da tamsaha pres yararli olmuyor. adamlar cok rahat top gezdirdi, kaleciye kadar gereksiz pres yaptik. takimi da yordu bu.
    Aykut Hoca geçen sene Uefa'da bunu yaparken kızıyordunuz şimdi mi doğru tespit oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecmis konusunda fikir belirtmedim ki, bu maca ozel konustum. arkadasa katildigimi belirttim sadece, aykut hocaya burda hic sitemde bulunmadim kendi adima. baskalari bulunmus olabilir, beni ilgilendirmez.

Alper çok iyi oyuncu olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Çubuklu benim gördüğüm en kötü Fenerbahçe çubuklusu, çok çok kötü.
    Sen kaç tane çubuklu gördün ki ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sen kaç tane çubuklu gördün ki ?
    Gördük 4-5 tane.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kimi istiyorsa kulüp başkanı engel oluyor Önce Belhanda, şimdi Cardozo. Sırada Emenike mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Fenerbahçe kimi istiyorsa kulüp başkanı engel oluyor Önce Belhanda, şimdi Cardozo. Sırada Emenike mi?
    Onda da kapıyı 15'ten açıyorlar. O da zor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Forma tanıtımında Aykut Kocaman'ın unutulması da yazılsın bir kenara.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

her ne kadar şimdilik gözümüze hoş gelmese de formada şık düşünülmüş bir olay var. denizi ve havayı aydınlatan deniz feneri gibi yapmışlar. formanın iç tarafındaki deniz fenerinden anlaşıldığı kadarıyla öyle. lacivert gök ve denizi aydınlatan sarı fener gibi. yine de tasarım daha iyi olabilirdi. beyaz forma fena değil ama lacivert rezalet olmuş. kalpli kelebekli falan... adidas benim için bitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben çubukluyu beğendim bu arada. İlk paylaşılan fotolar olayı büyüttü bana kalırsa,kötü durmuyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="kEeXK4ChmXY"]...[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="ZOBGFrcyV5Y"]...[/YOUTUBE]

Anlamadığım olay neden Meireles ve Yobo'dan bu kadar nefret ediyorsunuz ? Sanki şampiyonluk bu oyuncular yüzünden gitmiş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Adidas'la anlaşma bu sene bitiyor sanırım. Seneye Nike'la anlaşsalar bari. Sade güzel forma yapıyor adamlar en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adidas'a laf atıyor herkes de Beşiktaş'ın da Adidas. Beşiktaş'ın yeni sezon formaları çok güzel. Ayrıca bunları Adidas'mı yapıyor yoksa kulübün tasarımcıları mı var?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adidas forma felan yapmasınn. top yapmaya devam etsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Anlamadığım olay neden Meireles ve Yobo'dan bu kadar nefret ediyorsunuz ? Sanki şampiyonluk bu oyuncular yüzünden gitmiş gibi.
    Meireles'e lafım yok benim ama Yobo'yu açıklayayım. Yabancı sınırı var ve bu adam 33 yaşında. Tribünde oturtmak için yabancı stoper bulundurmaya gerek yok. elinde Alves, Bekir, Egemen, Can gerekirse Kadlec ve Topal var. Ayrıca; oyunu da gittikçe kötüye gidiyor. eskiden hızı vardı , artık o da yok. ve teknik adamlar ısrarla bu adamı oynatınca çekilmez bir hal alıyor. Bekir'i tercih ederim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Adidas forma felan yapmasınn. top yapmaya devam etsin
    besiktasin da adidas ama gayet de guzel isler cikarmislar bu sene. bizim formalarda biraz da feneriumun parmagi var sanirim. onlar batirmis olabilirler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB formalarını yıllardır Adidas yapıyor, şimdiye kadar harikaydı da 1 sene de mi bu işi beceremiyor oldular. Adamlar yıllardır FB'nin en güzel formalarını yaptılar, bu sene de olmadı yapacak birşey yok. Asıl önemli olan her sene forma değiştirme düşüncesi, bir takımın en azından 1 tane hiçbir şekilde değişmeyecek forması olur ve sadece deplasman formları veya 3. formalar değişir. Bizde nedense her sene sil baştan forma yapılıyor. Aranızda dünyaca ünlü olan kulüplerin orjinal formlarının değiştiğini gören var mı? Hiçbirinin orjinal formasının değiştiğini görmedim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çubuklu değişmemeli. Ufak rütuşlarla her sene aynı çıkmalı. Onun dışında diğer formalarda illa bir ilgi çekici yapacağız diye abuk sabuk şeyler yapılmamalı. Nike Adidas'a göre 10 kat daha iyi beceriyor bu işi...

Yama çalışması için yaklaşık 2 sene felan önce tasarladığım bir forma örneği göstereyim:

Bence hepsinden de daha güzel.
    Last edited by SAİT71 : 26.Temmuz.2013 at 00:44

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Meireles'e lafım yok benim ama Yobo'yu açıklayayım. Yabancı sınırı var ve bu adam 33 yaşında. Tribünde oturtmak için yabancı stoper bulundurmaya gerek yok. elinde Alves, Bekir, Egemen, Can gerekirse Kadlec ve Topal var. Ayrıca; oyunu da gittikçe kötüye gidiyor. eskiden hızı vardı , artık o da yok. ve teknik adamlar ısrarla bu adamı oynatınca çekilmez bir hal alıyor. Bekir'i tercih ederim.
    Muhammet abi anlıyorum fakat Yobo'nun yerine Bekir oynatılmamalı bence. İsterse adamın en iyi maçı olsun hata yapma potansiyeli beni evin içinde dört döndürüyor. Pas yeteneğine de güvenmiyorum Bekir'in. Yobo'nun soğukkanlılığı bize çok yaradı. 1 sene daha oynasa -en azından avrupada- sıkıntı yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerium'a gidip formalara yakından bakan oldu mu? Ben fenerium'da gördüğümde beğendim. PSV maçında giydiğimiz formanın önünde tribün görüntüsü var,atkı açan fenerbahçe taraftarları yani.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çubuklu değişmemeli. Ufak rütuşlarla her sene aynı çıkmalı. Onun dışında diğer formalarda illa bir ilgi çekici yapacağız diye abuk sabuk şeyler yapılmamalı. Nike Adidas'a göre 10 kat daha iyi beceriyor bu işi...

Yama çalışması için yaklaşık 2 sene felan önce tasarladığım bir forma örneği göstereyim:

Bence hepsinden de daha güzel.

3.Formamız yerine böyle bir forma çıksın isterdim güzel görünüyor eline sağlık

Mesaj Yetkileri