Sayfa 371 / 1204 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
11,101 ile 11,130 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Elano o paslardan kaç tane attı da Misimovic gereksiz transfer oldu ?

ya neden bahsediyorsunuz allah aşkına ya, elano türkiye standartların çok üstünde yaratıcılığı olan bir adam, geçen sene ileri hattın çok gerisinde oynatıldığından fazla efektif değildi hücumda ama topu ayağına aldığında her an gol tehlikesi yaratabilecek kapasiteye, pas özelliğine sahip bir oyuncu. gözümün önüne mesela gençlerbirliği'ne attığımız gol geliyor. keita'ya çıkardığı ve kewell'ın tamamladığı pozisyon. sonra jo'yu çok kere kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı, eskişehir trabzonspor maçları aklıma gelen vs. vs.

yani demem o ki çok yanlış bir argümanla savunuyorsun bu transferi, tabi ki görüşler fikirler belirtilecektir ama olabilecek en absürd bahaneleri de yazmayın lütfen şuraya. elano pasif bir adam dersiniz, uyumsuz bir adam dersiniz, öyle dersiniz böyle dersiniz ama adamın yaratıcılığına nasıl laf söylüyorsunuz yahu?

anlamak çok güç cidden...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ya neden bahsediyorsunuz allah aşkına ya, elano türkiye standartların çok üstünde yaratıcılığı olan bir adam, geçen sene ileri hattın çok gerisinde oynatıldığından fazla efektif değildi hücumda ama topu ayağına aldığında her an gol tehlikesi yaratabilecek kapasiteye, pas özelliğine sahip bir oyuncu. gözümün önüne mesela gençlerbirliği'ne attığımız gol geliyor. keita'ya çıkardığı ve kewell'ın tamamladığı pozisyon. sonra jo'yu çok kere kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı, eskişehir trabzonspor maçları aklıma gelen vs. vs.

yani demem o ki çok yanlış bir argümanla savunuyorsun bu transferi, tabi ki görüşler fikirler belirtilecektir ama olabilecek en absürd bahaneleri de yazmayın lütfen şuraya. elano pasif bir adam dersiniz, uyumsuz bir adam dersiniz, öyle dersiniz böyle dersiniz ama adamın yaratıcılığına nasıl laf söylüyorsunuz yahu?

Bu adam geldiğinden bu yana maç kazandırdı mı ben ona bakarım. Arda da mevkisinde oynamasa bile maç kazandırabiliyor. Yeteneğine laf etmedim ben ayrıca, yapıp yapmamasına laf ettim. Yapabileceğini ben de biliyorum ama yapmadıktan sonra ne işe yarar ki ?

Öyle bu adam şunları şunları yapıyor deyip adam alacaksak işimiz iş.

Nesil
    2006
    Yer

Bu adam geldiğinden bu yana maç kazandırdı mı ben ona bakarım. Arda da mevkisinde oynamasa bile maç kazandırabiliyor. Yeteneğine laf etmedim ben ayrıca, yapıp yapmamasına laf ettim. Yapabileceğini ben de biliyorum ama yapmadıktan sonra ne işe yarar ki ?

Öyle bu adam şunları şunları yapıyor deyip adam alacaksak işimiz iş.

bu eleştiriyi yaparsın tamam, adam efektif değil insiyatif almıyor ağırlığı yok dersin, (tabi sen yine bu şekilde yazmamışsın yüzeysel bir ifade kullanmışsın ama olsun hadi) okey derim. ama kaç kere öldürücü pas attığını gördün gibi basit gereksiz bir ifade kullanılmasına karşıyım ben.

bana kalırsa zaten bu transferin tek açıklanabilir tarafı elano'nun yeterli derecede sorumluluk almaması ve türk oyuncuların ağırlığı altında ezilmesi oyunda kaybolması gibi nedenler olabilir.

ama şu da var elano şimdi ne olacak?... kimse bunun tatminkar bir cevabını veremiyor işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu eleştiriyi yaparsın tamam, adam efektif değil insiyatif almıyor ağırlığı yok dersin, (tabi sen yine bu şekilde yazmamışsın yüzeysel bir ifade kullanmışsın ama olsun hadi) okey derim. ama kaç kere öldürücü pas attığını gördün gibi basit gereksiz bir ifade kullanılmasına karşıyım ben.

bana kalırsa zaten bu transferin tek açıklanabilir tarafı elano'nun yeterli derecede sorumluluk almaması ve türk oyuncuların ağırlığı altında ezilmesi oyunda kaybolması gibi nedenler olabilir.

ama şu da var elano şimdi ne olacak?... kimse bunun tatminkar bir cevabını veremiyor işte...
    Yedekte oturur, bu kadar basit. Geçen sene o kadar ümitle transfer edilmişti. Dediğin gibi o sorumluluğu alıp kendini sevdirebilseydi taraftara ve teknik ekibe, Misimovic alınmayacaktı belki de.

Şunu da anlamadım, Dünya Kupası'nda oynamak için bize geldiğini söylemişti. Burda sürekli oynayarak formda kalmak istiyorum demişti. Sürekli oynadı, formda da kaldı ama takıma gram birşey katmadı. O yüzden Misimovic transferine gereksiz diyen herkesle bunu tartışırım.

Nesil
    2006
    Yer

Yedekte oturur, bu kadar basit. Geçen sene o kadar ümitle transfer edilmişti. Dediğin gibi o sorumluluğu alıp kendini sevdirebilseydi taraftara ve teknik ekibe, Misimovic alınmayacaktı belki de.

Şunu da anlamadım, Dünya Kupası'nda oynamak için bize geldiğini söylemişti. Burda sürekli oynayarak formda kalmak istiyorum demişti. Sürekli oynadı, formda da kaldı ama takıma gram birşey katmadı. O yüzden Misimovic transferine gereksiz diyen herkesle bunu tartışırım.

yedek kalsın diyorsun da, takımda en fazla maaşı alan adam elano. bildiğim kadarıyla 3.5 milyon euro civarı garanti maaşı var. yönetim bu haldeyken yedek kalmasına izin vermez muhtemelen.

neyse bakıp göreceğiz artık, rijkaard ne şekiller yapacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kırmızıyla belirttiğim yer hariç yorumuna katılıyorum.Elano varken Misimoviç'i almak bana göre yanlıştır.Elano geçen sene bölgesinde oynatılmadı ki.Bu sene Amc olarak oynatılırsa geçen seneye göre farklı bir Elano izler herkes.
    Bana göre elde Elano varken Misimoviç'i almanın tek açıklaması vardır Elano gidici.Şimdi değilse bile devre arasında satılacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Kırmızıyla belirttiğim yer hariç yorumuna katılıyorum.Elano varken Misimoviç'i almak bana göre yanlıştır.Elano geçen sene bölgesinde oynatılmadı ki.Bu sene Amc olarak oynatılırsa geçen seneye göre farklı bir Elano izler herkes.
    Bana göre elde Elano varken Misimoviç'i almanın tek açıklaması vardır Elano gidici.Şimdi değilse bile devre arasında satılacak...
    Arda'nın da zaman zaman kendi bölgesine oynamadığını biliyoruz. O nasıl oynadı o zaman ? Ya da aynı şekilde Mehmet Topuz. Katılmıyorum size..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'nın da zaman zaman kendi bölgesine oynamadığını biliyoruz. O nasıl oynadı o zaman ? Ya da aynı şekilde Mehmet Topuz. Katılmıyorum size..
    Arda bölgesinde değil pozisyonunda oynamadı ama yine ofansif bölgede oynadı. Elano ise hem pozisyonunda hem bölgesinde oynamadı fark bu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Arkadaşım senin gözden kaçırdığın birşey var ama Arda sol kanattan geliyor Amc oynuyor.Çok bir farkı yok ki ofansif oynuyor yine.Mehmet Topuz çift yönlü iyi bir oyuncu o 2 yönlü oynayabildiği için başka yerlerde de oynayabiliyor(hiç birinde mükemmel değil ama oyunun 2 yönünüde göze batmadan,hata yapmadan oynayabiliyor).
    Ancak sen Tek yönlü(Ofansif) Elano'yu çift yönlü oynatmaya çalışırsan,Defansif oynatmaya çalışırsan oyuncu tabii ki birşey yapamaz
    Arda'yı bugün Elano gibi oynat oda başarısız olur.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Arkadaşım senin gözden kaçırdığın birşey var ama Arda sol kanattan geliyor Amc oynuyor.Çok bir farkı yok ki ofansif oynuyor yine.Mehmet Topuz çift yönlü iyi bir oyuncu o 2 yönlü oynayabildiği için başka yerlerde de oynayabiliyor(hiç birinde mükemmel değil ama oyunun 2 yönünüde göze batmadan,hata yapmadan oynayabiliyor).
    Ancak sen Tek yönlü(Ofansif) Elano'yu çift yönlü oynatmaya çalışırsan,Defansif oynatmaya çalışırsan oyuncu tabii ki birşey yapamaz
    Arda'yı bugün Elano gibi oynat oda başarısız olur.

buna benzer birşey yazacaktım, sen iyi açıklamışsın, katılıyorum.

ekleme: arda istemediği bir yerde, sağ kenarda oynadığında da ne yaptığını biliyoruz, küsmeler sakal bırakmalar garip gurip açıklamalar falan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hala jovanoviç diyor yawww kaç kere izledin adamı ? daha doğrusu çocuğu ? prekazi gelecek için önermiştir onu. Ben zannetmiyorum ki musa çağıran'dan daha yetenekli bir oyuncu olsun... öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır. Dediğim gibi yarın adnan polat'a yöneltirler bu konudaki soruları. bence basının işkembeden sallamalarına çok kulak asıyorsunuz.... ayhan-barış-elano 3 lüsü dediğin oyunculardan ayhan bu seneye kadar orta alanda her zaman hazır kıta bekleyen bir profesyoneldi. barış alman kültüründe yetiştiği için belirli bir kalitesi var. Elano zaten konuşmaya bile gerek olmayan kalitesi belli bir oyuncu. yani jovanoviç gelince bu adamlardan birini direk kesecek falan mı zannediyorsunuz siz ? Tamam GS'ye yakışmıyor barış ve ayhan fakat jovanoviç dediğiniz genç oyuncunun da ne olduğunu sadece izleyenler ve tanıyanlar bilir. ben bilmiyorum açıkcası
    ya benim fikrim alınması şeklinde . musa çağırana şans verilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz . keşke verilse . ayrıca jovanovic 25 yaşında . tekrar söylüyorum : madem kötü adam niye çağırdılar türkiye'ye ? galatasaray yönetiminin akılsız olup olmadığı sorusuna daha karar veremedim maalesef .. direk kessin de demedim adamı zaten fazladan bedava alınmış prekazi referanslı bi yedek fena mı olurdu ? ben ayhan dan iyi olduğuna herşeyim üzerine bahse girerim .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ya benim fikrim alınması şeklinde . musa çağırana şans verilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz . keşke verilse . ayrıca jovanovic 25 yaşında . tekrar söylüyorum : madem kötü adam niye çağırdılar türkiye'ye ? galatasaray yönetiminin akılsız olup olmadığı sorusuna daha karar veremedim maalesef .. direk kessin de demedim adamı zaten fazladan bedava alınmış prekazi referanslı bi yedek fena mı olurdu ? ben ayhan dan iyi olduğuna herşeyim üzerine bahse girerim .
    Katılıyorum tamamı ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray'ın bence ilk 11'i geçen seneki gibi kaliteli fakat yedekler ne derece asların boşluğunu doldurur o tartışılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sakatlar düzelir ve ligin kalanında savunma 4'lüsü, ön liberolar ve forvet hattında sakatlık yaşamazsak ligi asılırız. kanatlarda ve AMC mevkisinde alternatiflerimiz var fakat diğer mevkilerde yok Mevkilerinde gereken özellikleri kıyaslayacak olursak Sabri = 3xAli turan , İnsua = 2xHakan Balta , Cana = 2xBarış , Mustafa Sarp = 2xAyhan ,
    Neill = 5x Gökhan Zan , Baros =3xMehmet Batdal eder bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sakatlar düzelir ve ligin kalanında savunma 4'lüsü, ön liberolar ve forvet hattında sakatlık yaşamazsak ligi asılırız. kanatlarda ve AMC mevkisinde alternatiflerimiz var fakat diğer mevkilerde yok Mevkilerinde gereken özellikleri kıyaslayacak olursak Sabri = 3xAli turan , İnsua = 2xHakan Balta , Cana = 2xBarış , Mustafa Sarp = 2xAyhan ,
    Neill = 5x Gökhan Zan , Baros =3xMehmet Batdal eder bence
    Baros değil 3x Batdal,1.5x tüm takım bile eder hocam.Geçen sene o olmayınca gördük halimizi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız bu insua facebook ve twitter'a çok takılıyor. adam antremandan otele gelir gelmez fotolarını yayınladı. pc başında geçiriyor sanırım gecelerini...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk gün heyecanıdır hocam çocuk yeni

Yalnız bu insua facebook ve twitter'a çok takılıyor. adam antremandan otele gelir gelmez fotolarını yayınladı. pc başında geçiriyor sanırım gecelerini...
    oralardan sakat şeyler söylemezse takılsın be abi. gece kulüplerinde çok takılmasın da..

I am in the hotel watching all messages. Thanks everyone. And I cannot wait to wear the Galatasaray shirt!!
    twitter'dan

oteldeyim, bütün mesajlara bakıyorum. herkese teşekkürler. ve galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer

bilmemkimlerle playstation başlarında, sinema alemlerinde geçirmekten iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İlk gün heyecanıdır hocam çocuk yeni
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    oralardan sakat şeyler söylemezse takılsın be abi. gece kulüplerinde çok takılmasın da..

I am in the hotel watching all messages. Thanks everyone. And I cannot wait to wear the Galatasaray shirt!!
    twitter'dan

oteldeyim, bütün mesajlara bakıyorum. herkese teşekkürler. ve galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum.
    Gs de yeni ama nette eski gibi duruyor Baya bildiğin sanal böcük bu yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bilmemkimlerle playstation başlarında, sinema alemlerinde geçirmekten iyidir
    tabii ki futbolcu robottan ibaret. nefes almasın. maç kazansın. kendini fazla kaptırıp taraftar üzülüyor, kan ağlıyor ya hani, onlar da kan ağlasın. taraftar aşırı fanatikse onlar da böyle olmalı. kız arkadaşıyla gezmemeli. çünkü taraftar kan ağlıyor. takımın durumu kötü. herşey yasak onlara.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam mümkünse Insua'nın facebook ve twitter profil linklerini gönderebilir misin bana bir yerden Aynen internette gece geç saatlere kadar takılmasın, barlarda takılmasın yeter hocam.. Adamlar göz önündeler Insua da genç bir oyuncu böyle şeylerde hevesli olması normal birşeydir herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    tabii ki futbolcu robottan ibaret. nefes almasın. maç kazansın. kendini fazla kaptırıp taraftar üzülüyor, kan ağlıyor ya hani, onlar da kan ağlasın. taraftar aşırı fanatikse onlar da böyle olmalı. kız arkadaşıyla gezmemeli. çünkü taraftar kan ağlıyor. takımın durumu kötü. herşey yasak onlara.
    çok haklısın abi ama bizim ülke böyle. Ben anlamıyorum 22-23 yaşında gençlerin normal yaptığı şeyler bunlar adamlar zaten hayatlarının büyük kısmını antremanlarda kamplarda geçiriyorlar arada boş vakit oldu mu kız arkadaşlarıyla gezebilirler ya da playstation partisi yapabilirler ne var ki bunda. Ki adamlarda para da bol yıllık 1-2M€ az buz para değil bırakın harcasınlar en iyi arabalara binsinler, en iyi yerlere gitsinler, en iyi evlerde yaşasınlar

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hocam mümkünse Insua'nın facebook ve twitter profil linklerini gönderebilir misin bana bir yerden Aynen internette gece geç saatlere kadar takılmasın, barlarda takılmasın yeter hocam.. Adamlar göz önündeler Insua da genç bir oyuncu böyle şeylerde hevesli olması normal birşeydir herhalde
    http://twitter.com/EmilianoInsua
    http://www.facebook.com/EmilianoAdrianInsua
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://www.facebook.com/#!/EmilianoAdrianInsua?ref= ts

ref'ten sonra boşluk yok smiley çıktığı için boşluk koydum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    çok haklısın abi ama bizim ülke böyle. Ben anlamıyorum 22-23 yaşında gençlerin normal yaptığı şeyler bunlar adamlar zaten hayatlarının büyük kısmını antremanlarda kamplarda geçiriyorlar arada boş vakit oldu mu kız arkadaşlarıyla gezebilirler ya da playstation partisi yapabilirler ne var ki bunda. Ki adamlarda para da bol yıllık 1-2M€ az buz para değil bırakın harcasınlar en iyi arabalara binsinler, en iyi yerlere gitsinler, en iyi evlerde yaşasınlar

http://twitter.com/EmilianoInsua
    http://www.facebook.com/EmilianoAdrianInsua
    http://www.facebook.com/#!/EmilianoAdrianInsua?ref= ts

ref'ten sonra boşluk yok smiley çıktığı için boşluk koydum
    Çok teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Prekazi ateş püskürdü!

Prekazi içini Ligtv.com.tr'ye döktü, Adnan Polat ve Adnan Sezgin'e ateş püskürdü!

Branislav Jovanovic olayının perde arkasını anlatan Cevad Prekazi, sert açıklamalar yaptı. Polat ve Sezgin tarafından İstanbul'a davet edildiklerini ama paçavra gibi bir kenara atıldıklarını söyleyen Prekazi, "Futbolcuyu alırlar, almazlar, önemli değil. Ama bana yapılanlar rezil davranışlar!" dedi.

Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e konuşan Galatasaray'ın unutulmaz ismi Prekazi, Belgrad maçından bu yana yaşananları birer birer anlattı. İşte Prekazi'nin açıklamaları:

RIJKAARD JOVANOVİC'İ BEĞENDİ
    OFK maçı sırası ve sonrasında Partizan'ın aslında en iyi futbolcusunun Branislav Jovanovic olduğunu söyledim. Ardından Adnan Polat beni aradı. Ben de kendisine Jovanovic'i anlattım. O da beni İstanbul'a çağırdı, futbolcunun CD'lerini istedi. İstanbul'a geldim, Polat Otel'de misafiriydim, Başkan'ı aradım, telefonunu açmadı. Ardından CD'leri Rijkaard'a yolladım. Ve Jovanovic'in futboluyla adeta Rijkaard'ın kopyası olduğunu, Frank'ın CD'leri izlediğinde kendi futbolculuğunu göreceğini belirttim.

BİZİ İSTANBUL'A ADNAN POLAT ÇAĞIRDI
    Rijkaard CD'leri izlemiş ve Jovanovic'i beğenmiş. Bunu Adnan Polat söyledi. Bana futbolcunun fiyatını sordu. Ben de kendisine "Ben menajer değilim, para konuşmam ama sizin için öğrenirim" diye yanıt verdim. Sonra öğrenip aradım Başkan'ı, bonservisinin 1 milyon Euro olduğunu, Jovanovic'in de 50 bin Euro aylık istediğini söyledim. Başkan da "tamam" dedi ve Eskişehirspor maçından sonra yine aradı. Ve bizi İstanbul'a çağırdı.

BU İŞİ ADNAN SEZGİN BOZDU
    Bu ana kadarki süreçte Adnan Sezgin hiç yoktu. Onunla hiç konuşmamıştım, hep Başkan ile görüşüyordum.

Zaten işi de Adnan Sezgin bozdu. Eskişehir maçının ertesi günü yani pazartesi sabahı Adnan Sezgin beni aradı. Ve parayı nereye yatıracakları gibi sorular sordu. Ben de ona "Ben menajer değilim, para işlerini bilmem. Gelince menajerlere sorarsın" diye yanıt verdim. Bana telefonda "Bugün İstanbul'a geleceksiniz" dedi. Ama 10 dakika sonra Adnan Sezgin bir daha aradı ve bu kez "Gelmeyin, ben sizi akşam ararım" dedi.

Futbolcu kulübünden bonservisini almıştı ve Adnan Sezgin bize gelmememizi söylüyordu. Ben de Yurdaşen Karahasan'ı aradım. Olayı anlattım, çok kızdı. Telefonu kapattık, 10 dakika sonra Adnan Sezgin yine aradı ve "İstanbul'a geliyorsunuz" dedi.

BENİM BİR ADIM VAR, MENAJERLİK YAPMAM!
    İstanbul'a geldik ve görüşmeler başladı. Başkan'a "Ben para konularını konuşmam. 22 sene futbol oynadım, benim bir adım var. Ben menajerlik yapmam. 2 menajeri var, onlarla konuşun" dedim. Bunlar konuştular. Ardından Adnan Polat "Siz otele dönün ben sizi arayacağım" dedi.

BİZİ PAÇAVRA GİBİ ATTILAR
    Sonra otele gittik. Ama ne arayan var ne soran. Kendimi çok kötü hissettim. Tamam, futbolcuyu beğenmezsin ya da anlaşamazsın. Herhalde daha büyük transfer bitirdiler. Buna kızmıyorum. Ama insan açar birşey söyler. Bizi paçavra gibi attılar, ortada bıraktılar. Ben sözümü tuttum ama Adnan Polat tutmadı. Beni İstanbul'a çağıran Başkan, sonrasında da aramalıydı.

REZİL BİR DAVRANIŞ!
    Tek telimeyle rezil bir davranış!!! Bunlar beni artık ararsa tek laf konuşmam! Beni kullandılar! Cevad Prekazi'nin ismi belli, kimseyi kırmamış. Benim tertemiz bir kalbim var, leke getirmem. Ama onlar beni paçavra gibi kullanıp attı. Davranış rezil! Davranış rezil! Galatasaray'a hiç yakışmıyor! Sonra aradı Adnan Sezgin, kendini temizlemek için. Ama bu işi Adnan Sezgin bozdu.

POLAT ÖZÜR DİLEMELİ
    Ben Galatasaray taraftarıyım, Galatasaray'a da Türk halkına da kırgın olamam. Hayatımın en güzel günleriydi Türkiye'de yaşadığım dönemler. Ama Adnan Polat beni arayıp özür dilemeli!

kaynak : Ligtv.com.tr

--------------------------------

bakalım başkan bugun ne açıklama yapacak ..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eğer bunların hepsi doğruysa yazıklar olsun Adnan Polat'a.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Aydın View Post

öyle bir düşüncede değilim. böyle olduğumu ima ediyorsun hiç bilmeden tanımadan. ne düşündüğüm hakkında çok ufak bir cümleden hareket ederek basit yüzeysel sıradan ve populist bir yorum yapıyorsun.

futbolcunun oynadığı futbolu izlemek için biz para veriyoruz milyonlarca kişi ya ekran başında ya da stadyumda. futbolcu da milyon eurolar kazanıyor zaten. onların keyfinin bekçisi olmayı bırakın hayatlarının lüksünü hayal bile edemeyecek sınıfta yaşıyor buradaki çoğu insan.

ve o lüksü istediği kadar yaşasın zaten. bana ne x adamıyla playstation oynamış, sevgilisi için sinema kapatmış, hiç umrumda bile olmaz.(tabi onu futbolundan ayrı olarak kişisel açıdan sevmememe nedenim olur, o farklı birşey) zaten milyonlarca euro alıyor bu adamlar, harcayacaklar gezecekler tozacaklar. bunda bi problemim yok.

ama şunda problemim var;

bir futbolcu ülkesinin en yetenekli en göz önünde en umut vaadedici en yıldız futbcusuysa eğer,

ve buna karşılık hiç umursamadan 21-22-23 yaşlarında futbolunu geliştirip kendini ileriye taşıyacak hamleleri yapacağı yerde durmadan yiyip içip fiziksel olarak çökerek daha da alt seviyeye iniyorsa, dünyanın en büyük futbol adamlarından biri yanıbaşındayken "ondan birşeyler kapıyım , birşeyler öğreneyim aman" demek yerine kurduğu yeniçeri tayfasıyla o mevcut teknik direktörünün altını oymakla meşgulse, sözde taptığı taraftarının 10 yıllık bir galibiyet hasreti çektiği bir vakitte o gidip sorumluluk alıp , daha önce başka bir yabancıya kaptanlık verildi diye ağlayıp "ben ikinci kaptan bile olmam artık burada" dediği ve sonra zırlayarak kaptanlığı aldığı klüpte kaptan sıfatıyla maçı aldırmak yerine henüz ortada bişey yokken daha maç öncesinde gidip psikolojik olarak maçın içine ediyorsa, sırf istediği mevkide oynatılmıyor diye küsüp sahada yapabileceği en iğrenç şeyi yapıp ter dökmekten 90 dakikayı çıkarırken takımını maç boyu 10 kişi bırakıyorsa, hadi hepsini geçtim, hepsini bir kenara koydum, bu adam 2 senedir sahada "MÜCADELE ETMİYORSA, altının terini bir kez olsun akıtmıyorsa, sözde çok sevdiği ama bi yandan da "beni galatasaraydan soğutmasınlar" cümlesini söyleyecek arsızlığı layık gördüğü taraftarının tek istediği şey olan ' formanın hakkını' vermiyorsa "

istediğim gibi eleştiririm onu.

düşünmekten aciz; gerçek taraftarlık nedir, maddiyat dışında takıma gerçek katkı nedir, ne gibi şeyler değiştirebilirim gibi şeyleri düşünemeyecek kadar basit insanların bana yönelttiği kendileri kadar basit yorumlar hiç umurumda da olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

be relax guy....

Mesaj Yetkileri