Sayfa 372 / 896 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
11,131 ile 11,160 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şahsen ben robinho'nun gelmesini istemiyorum. robinho beşiktaş'a gitmeli.

disiplinsiz bir oyuncu ve gideceği takımın finansını çökertebilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özerde emrede mehmette fm tabiri ile mc oyuncusu yani 3ü birlikte oynarsa mükemmel bi sonuç alabiliriz 2 mc belki zayıf kalabilir ama zaten aykut hocanın taktiginin amacıda bence 3 mcli ve ofansif 2 kanat oyunculu bir orta saha 5lisi yaratmak.Yani mehmet-özer-emre ortada oynayıp solda stoch sagda dia forvette de niangı oynattıgımızda cok güçlü bi orta saha forvet hattımız olacaktır.sadece orta sahaya düşündügümüz oyuncuların 3üde çok maç kaçırma ihtimali olan oyuncular o yüzden mesela selçuk inan gibi bi oyuncu transfer etmeliyiz yanlarına
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    özerde emrede mehmette fm tabiri ile mc oyuncusu yani 3ü birlikte oynarsa mükemmel bi sonuç alabiliriz 2 mc belki zayıf kalabilir ama zaten aykut hocanın taktiginin amacıda bence 3 mcli ve ofansif 2 kanat oyunculu bir orta saha 5lisi yaratmak.Yani mehmet-özer-emre ortada oynayıp solda stoch sagda dia forvette de niangı oynattıgımızda cok güçlü bi orta saha forvet hattımız olacaktır.sadece orta sahaya düşündügümüz oyuncuların 3üde çok maç kaçırma ihtimali olan oyuncular o yüzden mesela selçuk inan gibi bi oyuncu transfer etmeliyiz yanlarına
    oluru yok dostum bunları adam kovalayıp top kazanacak bence selçuk veya baroni banko oynamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kadro şöyle olacak sanırım

-----------------------------------------Volkan Demirel

Gökhan Gönül---------------Yabancı Transfer-----------Lugano-------------A.Santos

-----------------------Mehmet T.-----------Emre B.-------------Özer H.

İssiar Dia-------------------------------------------------------------------------- M.Stoch

-------------------------------------Yabancı Transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Baroniyi yada Selcuku kac kere izlediniz merak ediyorum ben amatör olarak futbol oynadım iddia ediyorum saglıklı halimle bi pozisyonda karsı karsıya geldiklerini düşünelim 3 pozisyonun 2sinde gecerim ben onları.Baroni çok yumusak Selçuk yavaş.Ayrıca gecen sene nerdeyse oynadıgı tüm maçlarda en çok koşan oyuncu oldu özer.Emrenin top kapmadaki maharetini hepimiz biliyoruz Mehmet zaman zaman sağ bek bile oynadı o da fena yapmaz savunmayı bi zahmet Özerede ögretilir o kadar zor bişey değil çalışırsa halleder Aurelio sağ açıkken canavar olmustu Fenerde.Ayrıca fm 2009da sanırım özerin ilk pozisyonu mc idi.kendisininde açıklamalarını biliyorum ben en rahat oynadıgım yer orta sahanın ortası gibisinden
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Rahatladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Gökhan Gönül---------------Yabancı Transfer-----------Lugano-------------A.Santos

İssiar Dia-------------------------------------------------------------------------- M.Stoch

-------------------------------------Yabancı Transfer
    bu benim sezon başından beri savundugum ilk 11.ortanın ortasına bi alternatif daha tamamdır transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman medyayla yaptığı toplantıda Alex takımda ilk 11 olacak demiş.Alex'in kesilmesini beklemiyorum ben şahsen.Bilica ve Baroni takımda kalacak büyük ihtimalle.En iyi ihtimalle biri gider.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Özer kosuyomu ya
    Her maç en az 1km fazla koşuyordu diğerlerinden. 11km civarı

Cristian ilk5te bile olmuyordu genelde

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alex le özer formaları değiştirecek işte,alexin olması sistemide değiştirecek ama 1 sene katlanacagız artık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk 11 değil, bu sezon bizimle kalacak, Alex her zaman kadromda düşündüğüm birisi dedi. Elbette Alex'i bir anda kesmek kolay değil ama zaman zaman oynamayacağı maçlar da olacaktır.

Robinho olayına da aslında inanmamıştım, iyi oldu yalanlanması. Oturmuş kadromuz olsa, seviye atlatmak için gelsin isterim ama bu şartlarda, takımda hala oturmamış taşlar varken lüks olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

---------------------Volkan-------------------------

---G.Gönül-----Lugano--İlhan------Santos---

-------------Topuz--------Emre------------------

----Dia--------------Alex----------------Stoch---

---------------------Niang--------------------------

ilk 11'i olur umarım bu sezon.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Gökhan Gönül---------------Richards-----------Lugano-------------A.Santos

-------------------------------------NİANG
    Böyle olsa fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex eski Alex değil son 2 hatta 3 sezondur.Yani ben mi sıkıldım Alexi görmekten yenilik arıyorum bilmiyorum ama sanki çok yavaş oynuyoruz gibi geliyo belkide bunun sorumlusu alex değil ön libero diye transfer ettiğimiz vasıfsız elemanlar ama herkesin topu alınca Alexe bırakmaya çalışmalarından,Alexin orta sahaya gelip topu alıp bekleyip bekleyip pas vermesinden usandım.Özer ve Mehmet bu takıma dinamizm kattılar geçen sene 2sininde ilk 11 oynayabileceği 1 sistem gerek.Ayrıca Alexe 1 sene daha katlanmak zorundayız diye düşünmemek gerek "katlanmak" sözünü hak etmeyecek kadar büyük bi oyuncu Alex ama şampiyonluga ulasamıycaz gibi geliyo bana her zamanki Alexli sistemimizle o zaman da Aykut hocayı yollar yönetim 1+1 sanırım zaten kontratı Aykut hoca gidersede hiç bişeyin anlamı kalmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Artık Alex'te oynamazsa geriye düştüğümüz son 20 dakikalarda topu kime atacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex bu sene atacağı paslarla Stoch ve Dia'yı çok iyi pozisyonlara sokacaktır. Yeter ki Alex'i kaldırabilecek bir orta sahamız olsun. Hagi koşuyormuydu sanki de G.Saray Uefa kupasını aldı. Hagi durarak oynuyordu ama Emre-Okan-Suat üçlüsü onun yerinede koşuyordu ve başarı geliyordu. Eğer bu sene şampiyon olacaksak, avrupada turlar atlayacaksak Alex'e her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak. Alex geç form tutan bir oyuncu ilerki haftalarda eski Alex yine karşımızda olacaktır. Benim KrAlex'e güvenim sonsuz

Yalniz bu yalanlamada oyuncuyu degil fiyati yalanlamislar Yani Robinho ile ilgilendigimiz yalanlanmadi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Yalniz bu yalanlamada oyuncuyu degil fiyati yalanlamislar Yani Robinho ile ilgilendigimiz yalanlanmadi
    Aynen 26 Milyon vermeyiz diyorlar demek ki kiralık olarak ilgileniyoruz. Hiç ilgilenmesek bunu kesin bir dille söylerdi yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bizim kulüpte işler enterasan şu yalanlamaya gelelim çok rahatsız ediyo bu beni son cümleyi bi okuyun alttan alta robinho ile gerçekten ilgilenen bjk'ye taş atma var.Cİdden çok sinir ediyo beni bu sonra herkes bize düşman kesildi diyoruz.Ne gerek var sezon öncesi o garip son paragrafa.İlgilenmiyoruz önceliğimiz robinhonun mevkisi değil der geçersiniz.
    Birde Haginin arkasında 3 tane kosan adam vardı evet ama bizim oyun sistemimize baktıgımızda stoch niang dia hücum hattı birde alexi saydıgımızda geriye 2 tane oyuncu kalıyo sadece.tüm takımın yükünü orta sahanın ortası çeker.Yani emre-mehmet ikilisine ağır gelir o yük.2 tane gerrard koyman gerek yada masce-gerard'da olur

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre -Topuz ikilisi Alex'in yükünü çekebilir. Stoch ve Dia'da rakip bekleri kovalarsa takım savunmasında sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum böylece Alex gibi bir futbolcuyuda yararlı kullanmış oluruz.

Anlam veremdiğim nokta şu bu takımın bütün sorunu Alex'in oynamasıymış gibi gösteriliyor. Alex çıksa Özer girse şahane mi oynuycaz? Pek sanmıyorum. Özer daha F.Bahçe ilk 11 inde yer bulacak kapasitede değil en azından fiziksel olarak o seviyeye gelemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sorun Alex değil, sorun Alex üzerine kurulmuş sistem, Alex'i çıkarıp Özer'i Alex'in görevinde oynatacaksan ne gerek var Alex oynasın daha iyi. Zaten bu sistem değişsin diye kanatlara hızlı adamları istedi hoca. Benim düşüncem kaliteli bir DMC alınıp, önlerinde Emre ve Mehmet'in zaman zaman da Özer'in oynaması. Alex değil, onun mevkisinde başka biri oynayacaksa, hiç gerek yok, en iyisi varken diğerlerini denemeye, bu değişmeli işte. O zaman Dia ve Stoch da daha ileride, forvet gibi oynayabilir, kalabalık orta saha beklere yardım eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bende Özer fiziksel olarak yetersiz denilip Alexin yeterli bulunmasını anlamıyorum.Dia Stoch defans yapmaz gibi geliyo bana özellikle Stoch Alex'in Slovak versiyonu gibi çogu pozisyonda eli belinde izliyo rakip hücumlarını.Sonucta bu adamı Aykut hoca almışsa onun savunma yapmamasını kabul edilebilir buluyo ama takım savunmada zafiyet yaşadıgında Alexi oyundan alıyo.Ben Alex hayranıyım ama çok daha hızlı bir takım istediğim için Alexin ihtiyac duyulursa son 20-30 dakikada oyuna girmesini istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

sorun arkada yavaş oyuncuların olması stopere hızlı bir adam alırsak takım önde basarsa Alex de koşar stoh da fazla geriye gelme ihtiyacı kalmaz önce sistemi belli etmeli takım önde alan daraltarakmı basacak yoksa geride bekleyi geniş alandamı oynaaycak 2,şık olursa Alex haytta oynayamaz 1.şık olursa çok faydalı olur Alex

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

richard ve de jonk isimlerini okudum bi ara olursa cuk diye oturur tam ihtiyacımız olan adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    sorun arkada yavaş oyuncuların olması stopere hızlı bir adam alırsak takım önde basarsa Alex de koşar stoh da fazla geriye gelme ihtiyacı kalmaz önce sistemi belli etmeli takım önde alan daraltarakmı basacak yoksa geride bekleyi geniş alandamı oynaaycak 2,şık olursa Alex haytta oynayamaz 1.şık olursa çok faydalı olur Alex
    O zaman kanatlar yol geçen hanına döner gelen geçen girer.Orta sahayı kuvvetlendirdiğin zaman dediğin olur stoch ve dia fazla geriye gelmesine gerek kalmaz bu yüzden alex'in kesilmesi gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Robinho bizim takım için hikaye olur (!) Kanat oyuncusu gibi bir forvete ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.Stoch ve Dia bu işi fazlasıyla göreceklerdir zaten.

Niang transferi ha bitti ha bitecek gelsede herkes rahatlasa artıkın
    .
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

niang bitti zaten. pazar günü geliyor.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Kesin geliyo mu hocam.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Resmi siteden açıkLama göremediğim için yinede temkinLiyim Umut
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri