Milli küme 3-4 takımla mı oynanmış ?
http://www.mackolik.com/Standings/De...aspx?sId=13122
Maçkolik'in arşivinde olan bilgiler TFF'de de olsun bir zahmet![]()
Milli küme 3-4 takımla mı oynanmış ?
http://www.mackolik.com/Standings/De...aspx?sId=13122
Maçkolik'in arşivinde olan bilgiler TFF'de de olsun bir zahmet![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.
bu kabul ediliyor bizim ki neden edilmiyor ?
Türkiye Dünya Kupasına katılma hakkı edince lig kurulmasına karar veriliyor 57de bir lig kuruluyor pilot lig gibi 59da profesyonel oluyor 2002 de ondan veriliyor
@benbenim peki hadi öyle olsun diyelim fenerbahçenin 42 de çekilip 43 de şampiyon olmasının açıklaması ne?
Olayları hep bugünkü şartlara göre değerlendiriyorsun. O zamanlarda çekilen takım ertesi sene lige giremez diye bir kural varken Fenerbahçe lige katılmış ve şampiyon olmuşsa bu şampiyonluk usulsüzdür. Ama o dönemde lige katılmasında bir sıkıntı yoksa şuan o dönemin şartlarını eleştiremezsin. Usulüne uygun katılmış ve şampiyon olmuş olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben sayılmamanın saçma olduğunu belirtiyorum.
Şampiyonluk için 3 takım vardı benim gözümde sezon başında. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş. Beşiktaş'ın genç takım olmasından dolayı bu yarışta fazla durabileceğine inanmıyorum. bir yerde pes edecekler. Galatasaray zaten malum, bu sene uygun sistemi bulamayacaklar bence. hatta 3. olurlar diye düşünüyorum. Biz doğru yoldayız. savunmadan hücuma. şampiyonluk zor olmayacak.
Türkiye liginde şampiyonluk kağıt üzerinde olmaz, son haftada belli olur kimin şampiyon olacağı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kuyt, Alex, Emre gibi takımı yönlendirecek oyuncunuz yok bana göre Anıl. Sizi yarışta geri planda görmemenin tek sebebi bu. he bir de forvetsiz oluşunuz![]()
Alex sizde de yok ona bakarsan
Şaka bir yana ben çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum bu hususta. Sonuçta bu takımda artık hep yedek kulübesinde de olsa bir İbrahim Toraman var. Kalede Tolga Zengin gibi bir tecrübe var. Bunlar da pekala takıma abilik yapabilecek isimler.
Takımı yönlendirmeyi oyun anlamında diyorsan onu da Fernandes'in ve hatta genç yaşına rağmen Oğuzhan'ın yapabileceğine inanıyorum ben. Zaten oyun anlamında diyorsan Kuyt'u oraya yazmaman gerekirdi o da ayrı konu![]()
Beşiktaş'ta Fernandes var ama Almeida ile bir yere varabilmek mümkün değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Devre arası yapılacak bir Ronaldinho transferi, her şeyi değiştirebilir. O tarz isimler, en kötü haliyle bile fark yaratır. Önemli olan, R10 ya da o tarzda bir ismi transfer edebilmek. Aksi halde, ben de katılıyorum lider oyuncumuzun pek olmadığına.
Bunun sıkıntısını Bobo gittiğinden beri çekiyoruz zaten. Tek adamımız Almeida, o da bir var bir yok; ama bahsettiğim isim de Ronaldinho yani. Almeida'nın kafasına çarptırır yine de attırır o golleri. Kendisinin atacağı goller de ekstrası olur.Böyle bir adama kesinlikle ihtiyacımız var, inşallah alırız devre arasında.
Fernandes bence benim saydığım isimlerin bulunduğu kategoriye girmiyor. yetenek muazzam ama alıp takıma abilik yapacak biri değil.
Bence Gökhan,Fernandes,Oğuzhan bunların yetenekleri türkiye ligine göre üst seviyede. Bunlar oyunu yönlendiremez diyorsanız bence yanlış. Ha istikrarsız derseniz tamam derim. Şuan zaten istikrarlı bir oyuncu türkiye liginde göremediğimden dolayı bence oyunu yönlendirebilcek sağlam bi üçlü benim gözümde.
Kolay kolay böyle şeyler söylemem, hatta hiç duymamışsınızdır ama, Bu Fenerbahçe bu sezon şampiyon olur.
kalplerimiz bir kanka
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=166
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.
Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir
Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.
Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.
Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.
Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.
Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.
Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sen beni anlamadın Anıl. Takım geriye düştüğünde ya da istediği skoru alamadığı anlarda ortaya çıkacak lider karakterli oyuncudan bahsediyorum. Alex den sonra kuyt ilaç gibi geldi bize.
Ben Fernandes'in takımı yönlendirdiğini görmedim.
İstemediği bir şey yapıldığında suratını asmaktan başka bir şey yapmıyor. Kesinlikle o ağırlığı alacak oyuncu değil..
Oğuzhan bunu yapacak yaşta bile değil, boşa konuşmamak gerek.
Tolga'nın kaleci olduğunu var sayarsak o da bir derece sahaya yetebilir. Fenerbahçe de Kuyt'ın yanında bunu yapabilen bir Alves de var.
Beşiktaş iyi gidiyor ancak devre arası bu tarzda bir isim alınmazsa çok gitmez bu galibiyetler.
Şimdi oyuncuların üzerinde baskı çok az, ikinci yarı geldiğinde baskı daha da artacak..
O zaman bu tarz lider oyuncuların önemi artacak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
R10 meselesini burada sürdürmeyelim beyler
Ben şuan ki durumdan memnunum, hocayı geldiğinde beğenmediğimi zaten söylemiştim fikrimde değişiklik yok.
Ancak ona bakışla oynattığı futbol uzun zamandır görmeyi umduğumuz ofansif oyun olunca insanın katlanası geliyor![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başbakanın açıklamalarından sonra şampiyonluk zora girdi![]()
Bizim takımın başında kaliteli bir teknik adam olsa kesin şampiyonuz derdim ama dünkü değişikliklerden sonra şüpheliyim. Ama şuanki form durumuna göre FB diğer takımlardan 1 adım önde duruyor. Tabiki daha ligin 7 haftası bitti, daha çok olaylar olur.
Yahu son dakika forvet çıkarır forvet sokar oyuna, korkak dersiniz. Gol bulmak için erken ve biraz riskli bir değişiklik yapılır, bu sefer teknik adama beceriksiz dersiniz. E neresi orta yolu bunun ?
Emin olun o korner düzenini çiz deseler %99'umuz bir şey karalayamaz, bu yüzden teknik adamları "korkak","beceriksiz" diye yargılamamalıyız bence.
İlk defa benim gibi düşünen birisi var.
Hamza hoca mükemmel işler çıkarıyor. Oyun mantığını da beğeniyorum açıkçası.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva