Sayfa 3729 / 4326 İlkİlk ... 27293229362936793719372737283729373037313739377938294229 ... SonSon
111,841 ile 111,870 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Valla böyle oldu Eralp ya .

Neyse akşam üzerine doğru hiç bişi olmamış gibi tekrar mesaj atarm
    Sabah attığım mesaj için özür dilerim bu günlerde biraz kafam karışıkta. Umarım seni kırmamışımdır falan de. Öyle hiç birşey olmamış gibi direk naber dersen bu sefer numaranı engeller olum .

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İşte sizdeki yaratıcılık yok bende Eralp sağolasın kullanıcam dediğini öyle yazacam. Da kız her mesajın sonunda numaramı kimden aldın diyo. Söylerim olmassa şu arkadaştan aldım diye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte sizdeki yaratıcılık yok bende Eralp sağolasın kullanıcam dediğini öyle yazacam. Da kız her mesajın sonunda numaramı kimden aldın diyo. Söylerim olmassa şu arkadaştan aldım diye
    Neden sorduğu belli numarayı veren kişinin..... gerisini anla sen . Bence numarayı kimden aldığımın bir önemi yok eğer konuşmak istiyorsan konuşalım eğer istemiyorsan iyi akşamlar de. Hem böylece kızın niyetinide öğrenirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Evet dediğin gibi atacam akşam üzerine doğru mesajı. Sabah her mesajın sonunda kimden aldın numaramı dedi. Bende sıktı bu muhabbet dedim. Sıktıysa mesaj atma dedi. İyi tamam dedim. Dahada atmadım.

Verdiğin fikirlere göre atacam mesajları Eralp. Sağolasın

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Evet dediğin gibi atacam akşam üzerine doğru mesajı. Sabah her mesajın sonunda kimden aldın numaramı dedi. Bende sıktı bu muhabbet dedim. Sıktıysa mesaj atma dedi. İyi tamam dedim. Dahada atmadım.

Verdiğin fikirlere göre atacam mesajları Eralp. Sağolasın
    Sen ayarlamaya çalıştığın kıza atar yaparsan ohooo işimiz var . Muhabbetin sıktığını ima ediceksin ancak şaka arasında Ayrıca kızla muhabbet ederken aynı anda 2 konu aç . Kız hangisine cevap vericeğini bilemez kafası karışır sonra bir bakmışsın 3 saattir muhabbet ediyorsunuz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi fikirmiş oda çok sağolun

Bence her sabah Günaydın diye mesaj at hem uyandırma servisi olmuş olursun hemde kız niyetini anlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tolga kütük gibi. Sevdiği kıza kafa atan adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Öyle oldu valla Çağdaş ya Jestmatador oda iyiymiş :d

Eee amcaoğlunun bi arkadaş olduğu kız vardı bazen onlarda kalıyodum az kahrını çekmedim o kızın saat 7:30 da mesaj atıyo gnydn diye amcaoğluna

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ohooo Tolga sen işin ehline müracaat etmeden ne işlere kalkıştın yaa (: . İşin konfetanı burda :P. Aga daha ilk başta hemen atlama ne sıcak ol ne soğuk. İlk önce yüz yüze muhabbeti kur birazda sabret kardeşim. Sabrın sonu selamet . Unutma rakı iter nane çeker bkz: AROG

Istesek bulamayiz herkes usta cikti iyimi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sabah başlayan bu mevzu son 1 saatte çok tatsız bitti. Ne siz sorun ne ben söyliyim. Pazartesi okulda bakalım ne olacak. Bi kaç kendini bişi sanan cengaver benim telefonu kitledi. Tehdit eden bile vardı .

Neyse ama şunu anladım ki bu kız milletinin bazıları '' melek yüzlü şeytna '' ibaresine uyuyor. Bu kızda onlardan biriymiş. Hiç ama hiç ummadığım şeyler yaptırmış arkamdan. Bir ton çocuk mesaj atıyo bana kızın numarasını kimden aldın, kimsin diye. Ama pazartesi okulda bende yapacağımı biliyorum.

Neyse numarasını falanda sildim. Pazartesi okulda konuşacam bi kaç elemanla. Hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peşine adam takmış demek. Bari söyleseydin Tolga .

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayır ilginç olan kızla mesajlaştık. Tamam herşey güzel. Hangi sınıftasın dedi. Numaramı kimden aldın dedi. Murat diye bi arkadaştan aldım dedim. Hmm tamam dedi. Sonra bir problem kaldımı dedim. Hayır ama konuşmak istemiyorum dedi. Bende geri yazdım demek konuşmak istemiyosun tamam sen bilirsin dedim. Sonra mesaj attı. Hangi sınıftasın dedi. 11 TE dedim. Sonra ''tmm Bb'' diye yazmış. Tamam bir problem yok. Bende geri mesajda atmadım. Ne rahatsız ettim ne birşey.

Sonra bi mesaj geldi başka bi numaradan. Ben Derya buluşalım mı dedi. Tabi ben inanmadım böyle bişey olması imkansız. İşte nerede buluşalım falan derken ben inanmadım tabi. Sonra mesaj geldi Ben XXXX kişiyim sen kimsin söle bakalım dedi. Bende hemen bu çocuğu tanıyan bir arkadaş mesaj attım.

Sonrası pazartesi günü okulda. Her ihtimale karşı ben arkadaşlarımı ayarlayayımda. Hayatım boyunca kavga etmedim ben okulda. Ama bişi olursa kitapı defteri yere atar olay çıkartırım.

Hayır ilginç olan kızla mesajlaştık. Tamam herşey güzel. Hangi sınıftasın dedi. Numaramı kimden aldın dedi. Murat diye bi arkadaştan aldım dedim. Hmm tamam dedi. Sonra bir problem kaldımı dedim. Hayır ama konuşmak istemiyorum dedi. Bende geri yazdım demek konuşmak istemiyosun tamam sen bilirsin dedim. Sonra mesaj attı. Hangi sınıftasın dedi. 11 TE dedim. Sonra ''tmm Bb'' diye yazmış. Tamam bir problem yok. Bende geri mesajda atmadım. Ne rahatsız ettim ne birşey.

Sonra bi mesaj geldi başka bi numaradan. Ben Derya buluşalım mı dedi. Tabi ben inanmadım böyle bişey olması imkansız. İşte nerede buluşalım falan derken ben inanmadım tabi. Sonra mesaj geldi Ben XXXX kişiyim sen kimsin söle bakalım dedi. Bende hemen bu çocuğu tanıyan bir arkadaş mesaj attım.

Sonrası pazartesi günü okulda. Her ihtimale karşı ben arkadaşlarımı ayarlayayımda. Hayatım boyunca kavga etmedim ben okulda. Ama bişi olursa kitapı defteri yere atar olay çıkartırım.
    benide çağır stresliyim bu günlerde bi olay çıkartırım valla kimse alamaz beni tabikide bıçaksız dövüşcez 3 yıl oldu kavga etmeyeli (büyük kavga )

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayatımda okulda falan kavga etmiş adam değilim. Değersiz bir kız içinde elimi bile oynatmam ama o erkeklik yapmaya çalışan cengaverle konuşacaz.

Hayatımda okulda falan kavga etmiş adam değilim. Değersiz bir kız içinde elimi bile oynatmam ama o erkeklik yapmaya çalışan cengaverle konuşacaz.
    Şaka yaptım zaten ben pazartesi boşmuyum sanki okul ders hayatımız olmuş kavga ne arar la bende

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolga benden sana abi tavsiyesi. Kız için kavga etmek salaklıktan başka birşey değil. Yanımda kız arkadaşın olur onunla bir münasebet geçer ayrı ama yeni tanışmaya çalıştığın birisi için kavga etmek pff yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Canım sıkıldı gerçekten İsmail abi. Kızın eski sevgilisimiymiş ne bana erkeklik taslıyor. Ben hayatımda kavga etmedim okulda. Bundan sonrada etmem helede böyle bir -- iki yüzlü , değersiz -- bi kız için hiç etmem.

Erkek arkadaşıda gelmiş bana erkeklik taslıyor. Çocuk mesaj attı bana pazartesi okulda yüz yüze görüşelim diyor. E görüşelim. Ben kimseye yanlış yapmadım. Bir problem yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bizim lise zamanımızda okul çıkışlarında en az 5-6 polis devriyesi gelirdi. biz arka tarafa yine kavga : )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Bizim lise zamanımızda okul çıkışlarında en az 5-6 polis devriyesi gelirdi. biz arka tarafa yine kavga : )
    Bizim okulun çıkışında geçen sene çevik kuvvet vardı bu sene mini cooper'lı polisler var 1-2 tane .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tolga bi sorun olursa at mesaj basalım bafrayı Oraya gelmek yarım saati bulur ama sende idare edecen artık bi yarım saat
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sağol Cihan düşünmen yeterli

Ben anlamıyorum bu böyle tiplerdeki genişliği. Sanki Bafra bunlarında öyle bir tavırlar falan . Hayatımda kavga etmemişim ben. Tenefüste çağırdılar beni. Üçününde elleri cepte, bakışlar Kurtlar Vadisi modunda falan gittim yanlarına. Bana kızın numarasını veren arkadaşıda çağırdılar. Tabi benimde samimi arkadaşlarım yanımdaydı bir problem çıkmadıda işte çocuk dedi niye sevgilimin numarasını millete veriyorsun falan diye. Benima arkadaşda dedi kızla 24 saat konuşuyorum sevgilim yok falan diyor diye dedi. Çocuk sonra bana döndü sen niye mesaj atıyon falan dedi. Bende dedim attığım 3-5 mesaj var onlarında hepsinde numaramı kimden aldın muhabbeti geçiyodu dedim. Çağırdım yere gelseydin çok kötü şeyler olucaktı falan dedi. Terslendi falan. Sonra benim arkadaşlarda tamam uzatmayın falan dedi işte.

Bana kızın numarasını veren arkadaşıma çok diklendiler, geniş yaptılar da bu burda bitmiş değil. Hayatımda hiç kavga etmedim, ne birine takılırım ne birisi bana uylar. Sessiz biriyimdirde artık '' etimizin, budumuzun '' ne olduğunu gösterme zamanı geldi.

Durum böyle yani. Olan gene bana oldu. Değersiz iki yüzlü birisi yüzünden edebiyattan gene kaldım. Lanet olsun (:. Kız benle mesajlaştıktan önce mi tam o ara mı ne zaten ayrılmış bu bana takılan çocukla bu kız. Halen gelmiş bize erkeklik taslıyor. Neyse durum böyle yani.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Bu baya güzel

Sağol Cihan düşünmen yeterli

Ben anlamıyorum bu böyle tiplerdeki genişliği. Sanki Bafra bunlarında öyle bir tavırlar falan . Hayatımda kavga etmemişim ben. Tenefüste çağırdılar beni. Üçününde elleri cepte, bakışlar Kurtlar Vadisi modunda falan gittim yanlarına. Bana kızın numarasını veren arkadaşıda çağırdılar. Tabi benimde samimi arkadaşlarım yanımdaydı bir problem çıkmadıda işte çocuk dedi niye sevgilimin numarasını millete veriyorsun falan diye. Benima arkadaşda dedi kızla 24 saat konuşuyorum sevgilim yok falan diyor diye dedi. Çocuk sonra bana döndü sen niye mesaj atıyon falan dedi. Bende dedim attığım 3-5 mesaj var onlarında hepsinde numaramı kimden aldın muhabbeti geçiyodu dedim. Çağırdım yere gelseydin çok kötü şeyler olucaktı falan dedi. Terslendi falan. Sonra benim arkadaşlarda tamam uzatmayın falan dedi işte.

Bana kızın numarasını veren arkadaşıma çok diklendiler, geniş yaptılar da bu burda bitmiş değil. Hayatımda hiç kavga etmedim, ne birine takılırım ne birisi bana uylar. Sessiz biriyimdirde artık '' etimizin, budumuzun '' ne olduğunu gösterme zamanı geldi.

Durum böyle yani. Olan gene bana oldu. Değersiz iki yüzlü birisi yüzünden edebiyattan gene kaldım. Lanet olsun (:. Kız benle mesajlaştıktan önce mi tam o ara mı ne zaten ayrılmış bu bana takılan çocukla bu kız. Halen gelmiş bize erkeklik taslıyor. Neyse durum böyle yani.
    Edebiyattan onun yüzünden kaldıysan çağır beni bi de bi arkadaşı '' etimizi, budumuzu '' gösterelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana da yolu tarif edersen ben de gelirim Tolga.Zaten okulda canım sıkılıyor.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ali Sami Yen stadının maketleri çıktı. Daha alamadan tükendi. Sinirim bozuldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 30 yarddan Liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı? diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslıyım çünkü her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde" George Best
    Günaydın herkese
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri