İşte sizdeki yaratıcılık yok bendeEralp sağolasın kullanıcam dediğini öyle yazacam. Da kız her mesajın sonunda numaramı kimden aldın diyo. Söylerim olmassa şu arkadaştan aldım diye
![]()
Evet dediğin gibi atacam akşam üzerine doğru mesajı. Sabah her mesajın sonunda kimden aldın numaramı dedi. Bende sıktı bu muhabbet dedim. Sıktıysa mesaj atma dedi. İyi tamam dedim. Dahada atmadım.
Verdiğin fikirlere göre atacam mesajları Eralp. Sağolasın
Sen ayarlamaya çalıştığın kıza atar yaparsan ohooo işimiz var . Muhabbetin sıktığını ima ediceksin ancak şaka arasındaAyrıca kızla muhabbet ederken aynı anda 2 konu aç . Kız hangisine cevap vericeğini bilemez kafası karışır sonra bir bakmışsın 3 saattir muhabbet ediyorsunuz
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İyi fikirmiş oda çok sağolun![]()
Bence her sabah Günaydın diye mesaj at hem uyandırma servisi olmuş olursun hemde kız niyetini anlar![]()
Tolga kütük gibi.Sevdiği kıza kafa atan adam.
Öyle oldu valla Çağdaş yaJestmatador oda iyiymiş :d
Eee amcaoğlunun bi arkadaş olduğu kız vardı bazen onlarda kalıyodum az kahrını çekmedim o kızın saat 7:30 da mesaj atıyo gnydn diye amcaoğluna![]()
Ohooo Tolga sen işin ehline müracaat etmeden ne işlere kalkıştın yaa (: . İşin konfetanı burda :P. Aga daha ilk başta hemen atlama ne sıcak ol ne soğuk. İlk önce yüz yüze muhabbeti kur birazda sabret kardeşim. Sabrın sonu selamet. Unutma rakı iter nane çeker bkz: AROG
![]()
Istesek bulamayiz herkes usta cikti iyimi.![]()
Sabah başlayan bu mevzu son 1 saatte çok tatsız bitti. Ne siz sorun ne ben söyliyim. Pazartesi okulda bakalım ne olacak. Bi kaç kendini bişi sanan cengaver benim telefonu kitledi. Tehdit eden bile vardı.
Neyse ama şunu anladım ki bu kız milletinin bazıları '' melek yüzlü şeytna '' ibaresine uyuyor. Bu kızda onlardan biriymiş. Hiç ama hiç ummadığım şeyler yaptırmış arkamdan. Bir ton çocuk mesaj atıyo bana kızın numarasını kimden aldın, kimsin diye. Ama pazartesi okulda bende yapacağımı biliyorum.
Neyse numarasını falanda sildim. Pazartesi okulda konuşacam bi kaç elemanla. Hayırlısı.
Peşine adam takmış demek. Bari söyleseydin Tolga.
Hayır ilginç olan kızla mesajlaştık. Tamam herşey güzel. Hangi sınıftasın dedi. Numaramı kimden aldın dedi. Murat diye bi arkadaştan aldım dedim. Hmm tamam dedi. Sonra bir problem kaldımı dedim. Hayır ama konuşmak istemiyorum dedi. Bende geri yazdım demek konuşmak istemiyosun tamam sen bilirsin dedim. Sonra mesaj attı. Hangi sınıftasın dedi. 11 TE dedim. Sonra ''tmm Bb'' diye yazmış. Tamam bir problem yok. Bende geri mesajda atmadım. Ne rahatsız ettim ne birşey.
Sonra bi mesaj geldi başka bi numaradan. Ben Derya buluşalım mı dedi. Tabi ben inanmadım böyle bişey olması imkansız. İşte nerede buluşalım falan derken ben inanmadım tabi. Sonra mesaj geldi Ben XXXX kişiyim sen kimsin söle bakalım dedi. Bende hemen bu çocuğu tanıyan bir arkadaş mesaj attım.
Sonrası pazartesi günü okulda. Her ihtimale karşı ben arkadaşlarımı ayarlayayımda. Hayatım boyunca kavga etmedim ben okulda. Ama bişi olursa kitapı defteri yere atar olay çıkartırım.
Hayatımda okulda falan kavga etmiş adam değilim. Değersiz bir kız içinde elimi bile oynatmam ama o erkeklik yapmaya çalışan cengaverle konuşacaz.
Canım sıkıldı gerçekten İsmail abi. Kızın eski sevgilisimiymiş ne bana erkeklik taslıyor. Ben hayatımda kavga etmedim okulda. Bundan sonrada etmem helede böyle bir -- iki yüzlü , değersiz -- bi kız için hiç etmem.
Erkek arkadaşıda gelmiş bana erkeklik taslıyor. Çocuk mesaj attı bana pazartesi okulda yüz yüze görüşelim diyor. E görüşelim. Ben kimseye yanlış yapmadım. Bir problem yok.
Bizim lise zamanımızda okul çıkışlarında en az 5-6 polis devriyesi gelirdi. biz arka tarafa yine kavga : )
Tolga bi sorun olursa at mesaj basalım bafrayıOraya gelmek yarım saati bulur ama sende idare edecen artık bi yarım saat
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sağol Cihan düşünmen yeterli
Ben anlamıyorum bu böyle tiplerdeki genişliği. Sanki Bafra bunlarında öyle bir tavırlar falan. Hayatımda kavga etmemişim ben. Tenefüste çağırdılar beni. Üçününde elleri cepte, bakışlar Kurtlar Vadisi modunda falan gittim yanlarına. Bana kızın numarasını veren arkadaşıda çağırdılar. Tabi benimde samimi arkadaşlarım yanımdaydı bir problem çıkmadıda işte çocuk dedi niye sevgilimin numarasını millete veriyorsun falan diye. Benima arkadaşda dedi kızla 24 saat konuşuyorum sevgilim yok falan diyor diye dedi. Çocuk sonra bana döndü sen niye mesaj atıyon falan dedi. Bende dedim attığım 3-5 mesaj var onlarında hepsinde numaramı kimden aldın muhabbeti geçiyodu dedim. Çağırdım yere gelseydin çok kötü şeyler olucaktı falan dedi. Terslendi falan. Sonra benim arkadaşlarda tamam uzatmayın falan dedi işte.
Bana kızın numarasını veren arkadaşıma çok diklendiler, geniş yaptılar da bu burda bitmiş değil. Hayatımda hiç kavga etmedim, ne birine takılırım ne birisi bana uylar. Sessiz biriyimdirde artık '' etimizin, budumuzun '' ne olduğunu gösterme zamanı geldi.
Durum böyle yani. Olan gene bana oldu. Değersiz iki yüzlü birisi yüzünden edebiyattan gene kaldım. Lanet olsun (:. Kız benle mesajlaştıktan önce mi tam o ara mı ne zaten ayrılmış bu bana takılan çocukla bu kız. Halen gelmiş bize erkeklik taslıyor. Neyse durum böyle yani.
Bana da yolu tarif edersen ben de gelirim Tolga.Zaten okulda canım sıkılıyor.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ali Sami Yen stadının maketleri çıktı. Daha alamadan tükendi. Sinirim bozuldu.
Günaydın herkese"Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 30 yarddan Liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı? diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslıyım çünkü her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde" George Best
Screw you guys, I'm goin' home