Sayfa 373 / 1204 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
11,161 ile 11,190 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Benim anlamadığım şimdi Jovanovic ile masaya otumuşsun para konusu falanda görüşmüssün ama resmi siteden görüşmedik diye Jovanovic'i yalanladın.
    Ülkemizdeki hemen hemen bütün klüplerin yaptığı birşey değilmi ki bu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olursa olsun yapılan açıklamanın gereksiz ve yalan olduğu ortaya çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tuvalet ihtiyacımı bile reklam aralarında gidererek harfi harfine başkanın tüm açıklamalarını dinledim Her ne kadar kızıp öfkelensek de ben hala yönetimin doğru yolda olduğunu zaten söylüyordum fakat programda başkanı dinledikten sonra kafamdaki soru işaretleri giderildi.

başkanın dediklerinden seçmeler:

*Herkes Rijkaard futbolcu istiyor ama yönetim almıyor diyordu,Rijkaard 4 mevkiye oyuncu istemiş ve bunların içinde kaleci ya da forvet yokmuş. Hatta forvet alalım demiş bizim yönetim ama Rijkaard tek forvet oynatacaı için yeterli demiş. Ancak ocak ayı için 19-20 yaşlarında Baros özelliklerinde bir forvet arıyoruz dedi başkan.

* Adnan Başkan geldiğinde borç batağında olan, bankaların kredi bile vermediği mali yapı şu anda birleşmenin de ardından sağlam hale dönüşmüş. Birleşme olayı şöyleymiş. Futbol A.Ş. ve Sportif A.Ş. adı altındaki 2 şirketten birinin giderleri diğerinin gelirleri fazlaymış. Geliri fazla olan şirket halka açıkmış ve gelirini direk hissedarlarla paylaşıyormuş. Şimdi birleşmenin ardından tek bir şirket haline geleceği için gelir-gider dengesi kurulacak ve eğer kar edilirse hissedarlara dağıtılacak.

* Riva arazisinin kullanım hakkı alınmıştı zaten. Çok yakında artık oraların satışları gerçekleşecekmiş fakat oradan gelen paralara yeni gayrimenkuller alınacakmış.

* Kulüp binası herşeyiyle yeni stada taşınacakmış.Bu bence güzel bir haber. Ayrıca amatör branşların hepsine yatırımlar artmış.

* Fenerbahçe stadı sayesinde yıllık 30 milyon €'dan 7 yılda 200 milyon € civarı ek gelir elde etti ve gelecek yıldan itibaren biz onlarla yarışır hale geleceğiz dedi başkan.Futbol anlamında bizden öne geçemediler fakat amatör şubelerde önümüzdeler dedi. Özellikle tesisleşmede onlar önde dedi.

*Aziz Yıldırım'la kavga etmeden Türk futbolunu ileriye taşıma kararı aldık. Medya kavga etmemizi istediği için uydurma haberler yapıyor dedi . Ben buna çok sevindim açıkcası. Gerçekten Gs yönetimi çok planlı ve uzun vadede işler yapıyor.

* Transferi bilerek Dünya kupası sonrasına bıraktık, Misimoviç hocanın ilk isteği olduğu için bekledik. Diğer alternatifleri de alabilirdik ama son ana kadar wolfsburg'un misi yerine oyuncu almasını bekledik dedi. İnsua transferi zaten sona yaklaşınca gerçekleimiş. Sebebi de Çağlar'ın ameliyat olması ve hakan balta'nın aşırı formsuzluğuymuş.

*Avrupadan elenmemizi geciken transferlere değil sakatların çokluğundan dolayı kilit oyuncuların oynamamasına bağladı.

*Elano'yu asla satma düşüncelerinin olmadığını. Oyuncunun sakat oldugu için forma giyemediğini söyledi. Keita konusunda da kararın idari olduğunu, izinlerde 2 gün geç döndüğünü ve en son gençlerbirliği maçından önce izinsiz çekip gidince iplerin koptuğunu söyledi. Zaten Rijkaard da onay vermiş gidişine. Mehmet Topal'ın 2 yıldır gitmek için yalvardığını ve düşük performansının da buna bağlı olduğunu dile getirdi. O yüzden satıldı dedi. Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün de kendi istekleri olduğunu dile getirdi. Zaten gitmek istemeyen oyuncuyu satmayız dedi.

*En önemlisi Adnan Sezgin'le ilgili adam baya baya en sağlam adamım dedi. Transferde bizim verdiğimiz direktiflere göre hareket ediyor dedi. Adnan Sezgin'in geçmişinden ve kalitesinden bahsetti. Federasyon ve UEFA kurallarını çok iyi bildiğinden,futbolla ilgili herşeyi iyi bildiğinden falan bahsetti.

*Sanırım ilk kaleci Ufuk olacak. Adnan Plat üzerine basa basa Ufuk ve Aykut'ta ısrar edeceğiz dedi. Rijkaard'la ilgili de Nisan ayı gibi 2 yıllık daha sözleşme önereceğiz dedi. Yönetimle hiçbir problemi yok dedi.

*prekazi meselesinde menajerlerle fiyat konusunda anlaşılamadığı içni alınmadığını , prekazinin kırgınlığını gerektirecek bir durumun olmadığını dile getirdi. yukarda bir arkadaş vermiş rakamları zaten.

*Yani bilmiyorum ama çok samimi bir şekilde tüm sorulara cevap verdi. 2 yıl sonra maddi anlamda çok daha iyi duruma geleceğimizi dile getirdi ve yıllık kazanç olarak 250 milyon € gibi bir hedefimizin olduğunu söyledi. Eğer başkan bu kararlılıkla devam ederse 2-3 yıl sonra futbol takımı anlamında da bence elimiz çok daha güçlenir

Gerçekten bundan 3-4 sene önce dilenci haline gelmişti kulüp. 3-4 milyon € içni banka banka geziyordu. Bence biraz daha sabır gösterilmeli Sonuçta GS spor kulübü adı altında biz belki sadece futbol kulübüyle ilgileniyoruz ama bir sürü branş var ve Adnan başkan ve yönetim büyük düşünerek akıllı adımlar atıyorlar. Bu geceki programda gösterdiği samimiyetin karşılığı olarak Galatasaray taraftarından tek ricası "Ali Sami Yen stadının cehennem olduğunu rakiplere tekrar hatırlatın ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin" oldu.Yani alınan isimler zaten yabana atılacak oyuncular değil. Eksiklerimiz yok mu ? bize göre var ama rijkaard'ın istediği tüm adamlar alındı dedi Adnan Polat...Artık bekleyip göreceğiz neler olacağını. Bu arada şampiyonlukta en büyük rakibiniz kim diye sordu güntekin Adnan başkan hiç tereddüt etmeden "Fenerbahçe" dedi Bursa, BJK ve Trabzon'un yarışın gerisinde kalacağını düşündüğünü söyledi

Herkese hayırlı sabahlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Güzel özetlemişsin hocam Adnan Polat'ın dediği gibiyse maddi anlamda baya büyük kazanç sağlayacağız galiba

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tuvalet ihtiyacımı bile reklam aralarında gidererek harfi harfine başkanın tüm açıklamalarını dinledim Her ne kadar kızıp öfkelensek de ben hala yönetimin doğru yolda olduğunu zaten söylüyordum fakat programda başkanı dinledikten sonra kafamdaki soru işaretleri giderildi.

başkanın dediklerinden seçmeler:

*Herkes Rijkaard futbolcu istiyor ama yönetim almıyor diyordu,Rijkaard 4 mevkiye oyuncu istemiş ve bunların içinde kaleci ya da forvet yokmuş. Hatta forvet alalım demiş bizim yönetim ama Rijkaard tek forvet oynatacaı için yeterli demiş. Ancak ocak ayı için 19-20 yaşlarında Baros özelliklerinde bir forvet arıyoruz dedi başkan.

* Adnan Başkan geldiğinde borç batağında olan, bankaların kredi bile vermediği mali yapı şu anda birleşmenin de ardından sağlam hale dönüşmüş. Birleşme olayı şöyleymiş. Futbol A.Ş. ve Sportif A.Ş. adı altındaki 2 şirketten birinin giderleri diğerinin gelirleri fazlaymış. Geliri fazla olan şirket halka açıkmış ve gelirini direk hissedarlarla paylaşıyormuş. Şimdi birleşmenin ardından tek bir şirket haline geleceği için gelir-gider dengesi kurulacak ve eğer kar edilirse hissedarlara dağıtılacak.

* Riva arazisinin kullanım hakkı alınmıştı zaten. Çok yakında artık oraların satışları gerçekleşecekmiş fakat oradan gelen paralara yeni gayrimenkuller alınacakmış.

* Kulüp binası herşeyiyle yeni stada taşınacakmış.Bu bence güzel bir haber. Ayrıca amatör branşların hepsine yatırımlar artmış.

* Fenerbahçe stadı sayesinde yıllık 30 milyon €'dan 7 yılda 200 milyon € civarı ek gelir elde etti ve gelecek yıldan itibaren biz onlarla yarışır hale geleceğiz dedi başkan.Futbol anlamında bizden öne geçemediler fakat amatör şubelerde önümüzdeler dedi. Özellikle tesisleşmede onlar önde dedi.

*Aziz Yıldırım'la kavga etmeden Türk futbolunu ileriye taşıma kararı aldık. Medya kavga etmemizi istediği için uydurma haberler yapıyor dedi . Ben buna çok sevindim açıkcası. Gerçekten Gs yönetimi çok planlı ve uzun vadede işler yapıyor.

* Transferi bilerek Dünya kupası sonrasına bıraktık, Misimoviç hocanın ilk isteği olduğu için bekledik. Diğer alternatifleri de alabilirdik ama son ana kadar wolfsburg'un misi yerine oyuncu almasını bekledik dedi. İnsua transferi zaten sona yaklaşınca gerçekleimiş. Sebebi de Çağlar'ın ameliyat olması ve hakan balta'nın aşırı formsuzluğuymuş.

*Avrupadan elenmemizi geciken transferlere değil sakatların çokluğundan dolayı kilit oyuncuların oynamamasına bağladı.

*Elano'yu asla satma düşüncelerinin olmadığını. Oyuncunun sakat oldugu için forma giyemediğini söyledi. Keita konusunda da kararın idari olduğunu, izinlerde 2 gün geç döndüğünü ve en son gençlerbirliği maçından önce izinsiz çekip gidince iplerin koptuğunu söyledi. Zaten Rijkaard da onay vermiş gidişine. Mehmet Topal'ın 2 yıldır gitmek için yalvardığını ve düşük performansının da buna bağlı olduğunu dile getirdi. O yüzden satıldı dedi. Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün de kendi istekleri olduğunu dile getirdi. Zaten gitmek istemeyen oyuncuyu satmayız dedi.

*En önemlisi Adnan Sezgin'le ilgili adam baya baya en sağlam adamım dedi. Transferde bizim verdiğimiz direktiflere göre hareket ediyor dedi. Adnan Sezgin'in geçmişinden ve kalitesinden bahsetti. Federasyon ve UEFA kurallarını çok iyi bildiğinden,futbolla ilgili herşeyi iyi bildiğinden falan bahsetti.

*Sanırım ilk kaleci Ufuk olacak. Adnan Plat üzerine basa basa Ufuk ve Aykut'ta ısrar edeceğiz dedi. Rijkaard'la ilgili de Nisan ayı gibi 2 yıllık daha sözleşme önereceğiz dedi. Yönetimle hiçbir problemi yok dedi.

*prekazi meselesinde menajerlerle fiyat konusunda anlaşılamadığı içni alınmadığını , prekazinin kırgınlığını gerektirecek bir durumun olmadığını dile getirdi. yukarda bir arkadaş vermiş rakamları zaten.

*Yani bilmiyorum ama çok samimi bir şekilde tüm sorulara cevap verdi. 2 yıl sonra maddi anlamda çok daha iyi duruma geleceğimizi dile getirdi ve yıllık kazanç olarak 250 milyon € gibi bir hedefimizin olduğunu söyledi. Eğer başkan bu kararlılıkla devam ederse 2-3 yıl sonra futbol takımı anlamında da bence elimiz çok daha güçlenir

Gerçekten bundan 3-4 sene önce dilenci haline gelmişti kulüp. 3-4 milyon € içni banka banka geziyordu. Bence biraz daha sabır gösterilmeli Sonuçta GS spor kulübü adı altında biz belki sadece futbol kulübüyle ilgileniyoruz ama bir sürü branş var ve Adnan başkan ve yönetim büyük düşünerek akıllı adımlar atıyorlar. Bu geceki programda gösterdiği samimiyetin karşılığı olarak Galatasaray taraftarından tek ricası "Ali Sami Yen stadının cehennem olduğunu rakiplere tekrar hatırlatın ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin" oldu.Yani alınan isimler zaten yabana atılacak oyuncular değil. Eksiklerimiz yok mu ? bize göre var ama rijkaard'ın istediği tüm adamlar alındı dedi Adnan Polat...Artık bekleyip göreceğiz neler olacağını. Bu arada şampiyonlukta en büyük rakibiniz kim diye sordu güntekin Adnan başkan hiç tereddüt etmeden "Fenerbahçe" dedi Bursa, BJK ve Trabzon'un yarışın gerisinde kalacağını düşündüğünü söyledi

Herkese hayırlı sabahlar
    Hocam ne yaptın sen ya Özeti geçmişsin tekrar izlememe gerek kalmadı gerçekten çok samimi bir sohbetti ben diğer başkanlarında böyle programa katılıp açıklama yapmaları taraftarıyım herkes aydınlansın yok yere sözlü saldırılar falan olmasın. Taraftar neden Adnan Polat'ı sorgular onu anlamıyorum dediği doğru sonuçta tek Futbol yok İdari işlerde çok önemli 2 sene sonra lig birincisi olup uefaya katılamamaktan küme düşmekten bahsetti ki en önemli sözü şuydu benim için; "Biz geleceği düşünerek hareket ediyoruz, bugünü kurtarmaya çalışmıyoruz." noktayı koydu işte böyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz !!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz !!!!

yaww Remzi iş ortada zaten. Şirket birleşmesi sağlandı, 20 yıldır yapılamayan stad 2. yarıda bitmiş olacak, Riva arazisi meselesini hallettiler,Eskisi gibi "Galatasaray'ın mali durumu çok kötü,borç batağında" şeklinde haberler yapılmıyor artık. Senin tek baktığın futbol takımının şampiyon olamamasıysa eğer o zaman 1996-2000 yılları arasında Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimlerinin sürekli değişmesi lazımdı. Yani sonuç itibariyle başkan çıkıp tüm sorulara samimi bir şekilde yanıt verdi ve "medyaya direk inanmayın, bakın ilk ağızdan doğrular bunlar" diye açıkladı herşeyi. zaten hıncal uluç'a oldum olası gıcık oluyordum, dün akşam nefretim arttı. Adnan Polat'ın star TV de GS adına dilencilik yaptığı programı çok iyi hatırlıyorum ben!!!! Adam GS için varını yogunu,onurunu ortaya koyarak programa çıkıp "Galatasaray kötü durumda ve ona yardım etmek lazım,yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.Hatta miller dalga geçti. FB'liler çıkıp "biz de para yardım edelim" diye gırgır geçtiler. Aziz Yıldırım da yardım etsin falan dediler.. Bunu yapmak zorundamıydı Adnan Polat ? O zor günlerde şu an çakal gibi Adnan Polat'ın düşmesini bekleyen muhalif yöneticilerden hiçbiri yoktu piyasada. Taşın en ağır olduğu dönemde rahmetli Özhan başkan ve Adnan Polat taşın altına elini sokarken piyasadan kayboldu hepsi. Şimdi Adnan Polat ve yönetimi Galatasaray'ın mali ve idari yapısını belirli bir seviyeye çekmeyi başardılar ve artık sportif başarının gelmesi normal bir sonuç olur.Zaten prejoler tamamlanmak üzere ve 1-2 yıl içerisinde kulüp refaha kavuşacak. Yani GS yönetimine çok iş kalmayacak. Artık taş hafifledi. Adnan başkan ve ekibi taşı hafifletince çakallar tekrar ortaya çıkmaya başladı.Adnan başkan bunu bu şekilde söylemiyor , dün gece programda " Ne mutlu bize ki Galatasaray'ı tekrar cazip hale getirmişiz, genel kurul için şu anda 2-3 tane başkan adayının liste hazırladığı duyumlarını alıyorum. İnşallah daha da artar,bu Galatasaray'ın yararınadır" dedi.Yani Galatasaray camiasında başkan adaylarının artması bu yönetimin Galatasaray'ı negatif yönde değil, pozitif yönde ilerletmesiyle ilgili. Hıncal Uluç denen herif 2 gün önce kırmızı çizgi programıydı sanırım , "Artık bu yönetimden kurtulacak Gs taraftarı, çok güçlü adaylar var" dedi. Madem bu çok güçlü adaylar 2006 yılında GS dizlerinin üzerine çöktüğünde neredeydi ? Şimdi başarının kaymağını yemek için aday çok olur ama inşallah Adnan Başkan tekrar kazanacaktır. Allah'tan oylama taraftarlar arasında falan olmuyor. Çünkü yaşı küçük olanların medyada yazılıp çizilenlere inanması hadi normal karşılanabilir ama senin gibi yaşı kemale erenler de inanabiliyorsa ve Adnan Polat çıkıpta canlı canlı samimi bir şekilde herşeyi anlattıktan sonra bile ikna olmuyorsa, öyle bir durumda sandıktan kimbilir neler çıkardı

Sonuna kadar Adnan Polat ve yönetimini destekleriz. Yeterki her zaman şeffaf ve açık sözlü olunsun....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2 transfer + bir aciklama tum sorunlari cozdu diyorsun yani

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2 transfer + bir açıklama değil, olanların su yüzüne çıkarılması ya da yapılanların bir özeti.

Adnan Başkan ülkemize "Spor Kulübü"nün futboldan ibaret olmadığını öğretemedi gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada A.Sezgin R.Hodgson un arkadaşıymış vay be

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2 transfer + bir aciklama tum sorunlari cozdu diyorsun yani
    2 transfer+ 1 açıklama değil mesele... Mesele Galatasaray taraftarının buzdağının görünen tarafına bakıp, medyada yazılanları da gerçek kabul ederek kulüp aleyhine yorumlar yapması ve desteğini azaltması ve bundan rahatsız olan başkanın da NTVspor gibi kaliteli bir kanalda 2 saat boyunca canlı olarak tüm sorulara ve konulara açıklık getirmeyi kabul edip bizlere "doğrular bunlardır, bunları bilin de ona göre davranın. Sabredersek önümüz açık" diye haykırması...

Sorunun çözümü sabırdır diye bir sonuç da çıkarmadı başkan. Biz çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz dedi. Yani sorunu çözmek kadar çözmeye hevesli olmak da önemlidir ve gerek Adnan Polat olsun gerek diğer yöneticiler olsun Galatasaray'a gönül vermiş insanlar. Bunu bilere de davranmak lazım. Kaldı ki Adnan Polat çok zeki ve kaliteli bir iş adamıdır ve bunu da kulübün yapısal , idari ve mali anlamda değişimine yansıttı. Diyebilirsiniz ki Adnan başkan futboldan anlamıyor. Ben de size derim ki o zaman Aziz Yıldırım ya da Demirören'in hiç başkanlığa soyunmaması lazım. Çünkü Adnan Polat'ın futbolun içinde geçirdiği süre ve aldığı görevler sanırım diğer 2 büyük kulüp başkanını ikiye katlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

programı izleyemeyenler için programda konuşulan tüm konular burda kaleme alınmış... Lütfen 2. ya da 3. ağızdan duyduklarınıza değil, Galatasaray kulüp başkanının açıklamalarından yola çıkarak kulübü, başarıyı ya da başarısızlığı irdeleyin...

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7785.php

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by nannar View Post
    2 transfer+ 1 açıklama değil mesele... Mesele Galatasaray taraftarının buzdağının görünen tarafına bakıp, medyada yazılanları da gerçek kabul ederek kulüp aleyhine yorumlar yapması ve desteğini azaltması ve bundan rahatsız olan başkanın da NTVspor gibi kaliteli bir kanalda 2 saat boyunca canlı olarak tüm sorulara ve konulara açıklık getirmeyi kabul edip bizlere "doğrular bunlardır, bunları bilin de ona göre davranın. Sabredersek önümüz açık" diye haykırması...

Sorunun çözümü sabırdır diye bir sonuç da çıkarmadı başkan. Biz çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz dedi. Yani sorunu çözmek kadar çözmeye hevesli olmak da önemlidir ve gerek Adnan Polat olsun gerek diğer yöneticiler olsun Galatasaray'a gönül vermiş insanlar. Bunu bilere de davranmak lazım. Kaldı ki Adnan Polat çok zeki ve kaliteli bir iş adamıdır ve bunu da kulübün yapısal , idari ve mali anlamda değişimine yansıttı. Diyebilirsiniz ki Adnan başkan futboldan anlamıyor. Ben de size derim ki o zaman Aziz Yıldırım ya da Demirören'in hiç başkanlığa soyunmaması lazım. Çünkü Adnan Polat'ın futbolun içinde geçirdiği süre ve aldığı görevler sanırım diğer 2 büyük kulüp başkanını ikiye katlar...
    Hocam şimdi galatassaray 3 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabilecek mi?Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?Yani 4 sene snra bi dünya takımı olacak mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hocam şimdi galatassaray 3 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabilecek mi?Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?Yani 4 sene snra bi dünya takımı olacak mı?
    Türkiye, Avrupa Birliğine tam üye olabilecek mi ? bu soruların yolu buraya doğru çıkar bunları bilmek imkansız ama bunların olabilme ihtimalı %60-70 arası 2 sene sonra bakmışız %90 olmuş
    Screw you guys, I'm goin' home

Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?
    bkz.mehmet topal

Nesil
    2007
    Yer
    34

Misimoviç, Bosna'nın bugün oynanan ve Lüksemburg'u 3-0 mağlup ettikleri maçta 2 asist yaparak maçın adamı seçildi.

Asistleri ;

1.
    http://www.facebook.com/video/video....4913592&ref=mf

2. http://www.facebook.com/video/video....8246594&ref=mf

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2.asistte çok güzel bir orta yapmış.1.sinde ise harika bir uzun mesafeli top atmış.Bu sene final paslarını yapacak kişinin Misimoviç olduğu kesinleşiyor böylelikle bizde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    2.asistte çok güzel bir orta yapmış.1.sinde ise harika bir uzun mesafeli top atmış.Bu sene final paslarını yapacak kişinin Misimoviç olduğu kesinleşiyor böylelikle bizde.

2. asisti yapan pjanic, misimovic asistten önce topu baya bi taşıyor, herhalde ondan koymuşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2.golü atan Ibricic miydi bana mı öyle geldi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    2.golü atan Ibricic miydi bana mı öyle geldi?
    Evet.İbricic'ti dün 1.golü atan Ama buradaki linklerde,2.golü atan İbricic.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

başkanın dedikleri inş. doğrudur ve inş 2 sene içinde dünya külübü oluruz.Yalnız benim anlamadığım şey çift yönlü orta saha istemek varken acaba rijkard neden Misimoviç'i istemiş...Garip gerçekten..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

başkanın dedikleri inş. doğrudur ve inş 2 sene içinde dünya külübü oluruz.Yalnız benim anlamadığım şey çift yönlü orta saha istemek varken acaba rijkard neden Misimoviç'i istemiş...Garip gerçekten..
    O konu cidden ilginç bi konu.Ama bence Elano geçen seneden defansif oynamaya alıştı hücumuda biliyo Elano'yu çift yönlü olarak kullanıp Misimovic'i ofansif olarak kullanacak.Cana'da ön libero duracak gayet iyi orta saha oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1'e döndük artık. Skibbe döneminde de Mehmet Topal-Barış Özbek oynardı ön liberoda şimdi Cana'yla Mustafa Sarp oynayacak. Ben Elano'nun Pino gelene kadar sağ açık oynayacağını düşünüyorum. Pino döner de formayı alırsa Insua oynayamayacak o zaman. 6+2+2'nin saçmalığını bir kez daha anladık. Yabancılara para veriyoruz kullanamıyoruz, çok güzel...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    O konu cidden ilginç bi konu.Ama bence Elano geçen seneden defansif oynamaya alıştı hücumuda biliyo Elano'yu çift yönlü olarak kullanıp Misimovic'i ofansif olarak kullanacak.Cana'da ön libero duracak gayet iyi orta saha oluyo

ben de elano ve misi'yi böyle kullanacağını düşünüyorum. Yani Elano biraz daha geriden oyun kuracak. Önünde ise misi oynucak. Elano bu şekilde savunmaya da yardım ederek oynadıgında 65-70 de bitiyor zaten. Sonra da Mustafa-ayhan ya da barış girer. Sağ kanat pino ver serdar'ın, sol kanat arda ve kewel'in , ileri uç baros-batdal'ın. Bence bu şekil olur işler. Ama Cana giderse sistem çöker

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    4-2-3-1'e döndük artık. Skibbe döneminde de Mehmet Topal-Barış Özbek oynardı ön liberoda şimdi Cana'yla Mustafa Sarp oynayacak. Ben Elano'nun Pino gelene kadar sağ açık oynayacağını düşünüyorum. Pino döner de formayı alırsa Insua oynayamayacak o zaman. 6+2+2'nin saçmalığını bir kez daha anladık. Yabancılara para veriyoruz kullanamıyoruz, çok güzel...
    Pino rotasyon oyuncusu olacak tahminimce.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sırıtan iki nokta var bence en önemlisi kaleci eksiği
    bir ikincisi ise gökhan zan ya da servetin oynayacagı neill'in yanındaki stoper eksiği beni endişelendiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalede Ufuk, stoperde Hakan Balta olacak problem yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kalede Ufuk, stoperde Hakan Balta olacak problem yok
    Hakan böyle devam ederse orda da problem var ama kısa sürede düzeleceğine inanıyorum ben en nihayetinde profesyonel bir oyuncu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balta,Kazakistan maçında bizdeki performansından daha iyi bir performans ortaya koydu.Hakan'ın ben stoperde daha verimli oynadığını düşünüyorum.Bir bek oyuncusu için gerekli özellklere sahip değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper için de çok yavaş, hantal bana göre.

Mesaj Yetkileri