Sayfa 373 / 436 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423 ... SonSon
11,161 ile 11,190 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal Hamza Hoca'dan daha kariyerli ve tecrübeli bir isim. Oynattığı futbol kesinlikle kötü değil fakat bazen gaza gelebiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ersun hoca varken kovup da Hamza hocayla anlasmak gereksiz olur. Sezon basinda gelseydi dahi cok asiri farkli sonuclar alacagimizi dusunmuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mourinho gelse bile başında Aziz Yıldırım oldukça pek bir şey yapamaz, gelen diğer hocalar gibi idare eder. Transferleri kafasına göre yapan, ters düştüğü zaman anında hocayı kovabilen ve koşulsuz şartsız kendine tabii olunmasını bekleyen bir başkanla çalışmak hiç bir hoca için kolay değil.
    Last edited by ReaList : 08.Ekim.2013 at 18:12
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mourinho gelse bile başında Aziz Yıldırım oldukça pek bir şey yapamaz, gelen diğer oyuncular gibi idare eder. Transferleri kafasına göre yapan, ters düştüğü zaman anında hocayı kovabilen ve koşulsuz şartsız kendine tabii olunmasını bekleyen bir başkanla çalışmak hiç bir hoca için kolay değil.
    Düz mantıkta zaten Aziz Yıldırım rahat sözünü geçiremeyeceği teknik adamı almıyor takımın başına.

Bizim kulüp bir değişik zaten bugün bakmışız Kuyt kral, yarın altyazı da karşılıklı fesih haberi çıkması muhtemel o yüzden biz Fenerbahçe'liler olarak çok soğukkanlı yaklaşıyoruz bu konulara

Aziz Yıldırım'ın tek yararı budur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aziz yıldırım sürekli yönetimden de futboldan da anladığını söylüyor. çıkmazımız bu zaten. futboldan anladığını düşünen ve takımı kendi direktiflerine göre yöneten bir başkanla nereye kadar gidebilirsiniz ki zaten?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

MatchStudyTR ‏@MatchStudyTR 2 sa
    İlk 7 hafta hücum bölgesinde rakipten en çok top karşılayan oyuncular Gökhan (FB) ( 22 ) ve Kuyt (FB) ( 22 ).

İlk 7 hafta hücum bölgesinde rakipten en çok top karşılayan takımlar F.Bahçe (155) ve Konyaspor (101).

İlk 7 hafta topu şut atacak arkadaşına aktaran oyuncular Batalla (BS) (19) ve Azofeifa (ERC) (17).

MatchStudyTR ‏@MatchStudyTR 3 sa
    İlk 7 hafta sağ kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan oyuncular Cicinho (SİV) (26/6) ve Emrah (AKH) (26/6).

İlk 7 hafta sağ kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan takımlar Bursaspor (79/11) ve F.Bahçe (78/10).

İlk 7 hafta sol kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan oyuncular Güray (AKH) (38/6) ve Caner (FB) (36/10).

İlk 7 hafta sol kanattan (duran toplar hariç) en çok orta yapan takımlar F.Bahçe (71/19) ve Akhisar (68/10).

İlk 7 hafta rakip ceza alanına pas yaparak giren takımlar F.Bahçe (101/55) ve G.Saray (84/45).

İlk 7 hafta rakip ceza alanına en fazla top sürerek giren takımlar Beşiktaş (48) ve Trabzonspor (46).

İlk 7 hafta ceza alanı içinden en fazla isabetli şut atan takımlar F.Bahçe (37/69) ve Galatasaray (35/66).

İlk 7 hafta ceza alanı dışından en fazla isabetli şut atan takımlar F.Bahçe (19/55) ve Trabzonspor (19/48).

İlk 7 hafta rakip ceza alanı içinde en çok topla buluşan takımlar F.Bahçe (181), G.Saray (137) ve Beşiktaş (123)

Neredeyse tüm istatistiklere ağırlığımızı koymuşuz.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@ForsaKen iyi bir inceleme yapmışlar.Farkımız kalitemiz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@forsaken
    Sonra da kalkıp Fener balı desinler.

Aydınlar aday olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu adaylığın en güzel tarafı, 3 Temmuz sürecinde MAA ile FB yönetimi arasındaki tüm kirli çamaşırların kongrede ortaya dökülecek olması olacak, bu zamana kadar sözde (!) Fenerbahçe'ye zarar gelmesin diye konuşmayan her iki taraf da kongrede tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek. Özellikle MAA ile NÖ arasında geçen konuşma ve yazışmaları merakla bekliyorum. Umarım adaylığı geri çekmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ve savas baslasin. Medyaya gun doğdu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım takım etkilenmez bu yıpratıcı süreçten. Medyada olmadık şeyler yazılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar Fenerbahçe başkanlığını ancak rüyasında görür.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aydınlar kim Allah aşkına. Fenerbahçe'nin şike yaptığını iddia eden bu kulübe başkan olamaz. olsa ilk işi kupayı vermek olur. Haluk Ulusoy başkan olur , o olamaz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sağduyu galip gelsin Aydınlar başkan olsun. Gerçi içerideki zihniyet değişmediği sürece birşey olacağı yok ya neyse.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aydınlar gelsin Cemaat takımı olalım demedim aslen kimi istediğimi ve ne kadarda çok istediğimi yazdım ama ALİ KOÇ aday değil seçimler'de Aziz Yıldırım aday olursa alır gibime geilyor.

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye tekrar başkan olacaktır. Ama bu sefer çok sağlam bir liste ile geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye tekrar başkan olacaktır. Ama bu sefer çok sağlam bir liste ile geleceğini düşünüyorum.
    Aziz Yıldırım başkan olursa, listenin pek bir önemi kalmıyor Batuhan

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aziz Yıldırım başkan olursa, listenin pek bir önemi kalmıyor Batuhan
    Oda bir diğer nokta yalnız Aziz Yıldırım'ın haklı olduğu bir nokta var. Aday olacak isimler için hiç kimse proje sunmuyor dedi. Bakıyorum şuan 3 kişi açıkladı ve hiçbirinin bir projesi yok. Oy hakkım olsa bu 3 ise karşı Aziz Yıldırım aday olsa Aziz Yıldırım'a oy atarım. Kimse proje sunmuyor sadece adayım diyor bu çok kötü.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Aydınlar'a nasıl destek verirsiniz aklım almıyor. Koç gibi tanınan biri olsa iyi olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Aydınlar'a nasıl destek verirsiniz aklım almıyor. Koç gibi tanınan biri olsa iyi olur.
    Bizde onu istiyoruz ama kendisi başkan adayı olmayacağını açıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Koç olmazsa Aydınlar olsun da doğru bir yaklaşım değil ama. Zaten rakibi kim olursa olsun Aziz Yıldırım seçilecektir aday olduğunda. Bir çoğumuz(ben dahil) istemesek bile görünen köy kılavuz istemiyor. En azından kötünün iyisi olarak benim isteğim illaki takımı ben yöneteceğim diyorsa başka bir isim başkan olsun,kendisi perde arkasından yapsın bu işi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece siyasi ya da hukuki nasıl adlandıracağımız kendimize kalır takım zarar görüyor. Kağıt üzerinde de olsa Aziz Yıldırım'ın isminden kurtulmalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Koç olmazsa Aydınlar olsun da doğru bir yaklaşım değil ama. Zaten rakibi kim olursa olsun Aziz Yıldırım seçilecektir aday olduğunda. Bir çoğumuz(ben dahil) istemesek bile görünen köy kılavuz istemiyor. En azından kötünün iyisi olarak benim isteğim illaki takımı ben yöneteceğim diyorsa başka bir isim başkan olsun,kendisi perde arkasından yapsın bu işi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece siyasi ya da hukuki nasıl adlandıracağımız kendimize kalır takım zarar görüyor. Kağıt üzerinde de olsa Aziz Yıldırım'ın isminden kurtulmalıyız.
    Ben onada karşıyım, eğer arka planda kalacaksa hiç kalmasın direkt başkan olsun birisini göstermesin. Çünkü bu sefer; basında hep Aziz Başkan mı istedi diye haberler okuyup duracağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu ankinden az okuruz herhalde. Takımın sahaya çıkan oyuncuları bile değişse azisilin diye haber yapıyor basın. Zaten derdimiz basından öte bana göre siyasilerle. Basına alıştık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kulübe başkan olarak ne Aziz Yıldırım ne de MAA layıktır. İkiside uzak olsa keşke. Ancak çok zor. Şike olayları ile ilişkisi olmayan birinin gelmesi lazım. Sadettin Saran falanda çok iyi bir seçim olurdu aslında. Çok bilgili birisi. En azından iletişim konusunda iyi. Bizim kulübede zaten iletişimi iyi bir başkan olması lazım. Aziz Yıldırım seçildiği taktirde başımızdaki 7 bela dahada gitmez. MAA'da hemen hemen bu olayların kilit isimlerinden. O geldiği taktirde yine gündemde bu tür haberler dolaşacak. Bunun dışında bir çok kişide MAA'ya ayar oluyor. Şahsi olarakta bende istemiyorum. Bazı arkadaşlar ülker falan demişte ben sadece Allah korusun diyorum. Şu basket takımınıda kurtarabilirsek Ülker'den ne ala. Kesinlikle Ülker miş Eti'ymiş Top kek miş bu kulübe girmemeli. Zaten yeterince hükümet ile cemaat ile uğraştık. Sayfalarca yorum yazsakta tek kelimeyle içinde bulunduğumuz durum iki ucu noktalı değnektir.

Aykut KOCAMAN başkan olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar'ın seçime girişiyle Aziz Yıldırım aday olmayacaksa da olabilir ya da tam tersi ya kaybedersem diye girmeyedebilir. Aydınlar belki iyi bir Fenerbahçelidir biz ona önyargılı yaklaşıyoruzdur ama bu seçim kararı bile kaos için ön ayak oluyor. Samimi gelmiyor kendisi bana.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sadece Fenerbahçe değil, hiçbir kulübün başkanı, başkanlık adayı samimi olmaz. Samimiyetle buraya gelen yoktur. Kimsenin Fenerbahçe sevgisini de ölçemeyiz. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem. Fenerbahçe'ye kazandırdığı birçok iyi şeye rağmen hiçbir çirkin işi olmasaydı da yönetim anlayışı nedeniyle sevmezdim zaten. Ama hırslı insanlar için iktidar olmak orada kalmayı zorunluluk haline getirir. O mevkinin nimetlerini tattı mı vazgeçmek istemez. O yüzden gelecek olan başkanlar da büyük ihtimalle tek adamlık yapacak (nüfuzları ölçüsünde tabi). Gönül tabi tertemiz birisi başkan olsun ister ama zor mevcut ülke yapısında. Aydınlar Yıldırm'a göre biraz daha naif bir kişi izlenimi bıraksa da bu gördüklerimiz bu insanların maskesinden başka bir şey değil. Bu seçimde ve daha sonraki seçimlerde tek isteğim Fenerbahçe Başkanı sıfatını taşıyacak kişi siyasilerin, özellikle iktidarların oyuncağı olmasın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Bu kadar kaoslu bir seçim olacaksa tekrar başkan Aziz Yıldırım olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Aziz Yıldırım ve Aydınlar'dan kim gelirse gelsin kaybeden fenerbahçe olacak. Orası kesin...

Mesaj Yetkileri