Başlık rezalet yalnız..
Başlık rezalet yalnız..
futbola damgasını vuran bir insan daha gözlerini yumdu...
CAS; Adrian Mutu'nun itirazını reddeti ve karar yürürlüğe konuldu.
CAS Fiorentina'nın golcü Adrian Mutu'nun yaptığı itirazı reddetmesiyle Rumen oyuncu Chelsea'ye 17 milyon avro ödemek zorunda kaldı.
2008 yılının Mayıs ayında FIFA Uyuşmazlık Kurulu, Mutu'nun 2004 doping testinin pozitif çıkması nedeniyle Chelsea ile olan sözleşmesini ihlal ettiği kararı almıştı.
Bu karar üzerine Mutu CAS'a başvurmuştu. Ancak CAS'ta FIFA Uyuşmazlık Kurulu'nun kararını aynen onadı. Böylece Mutu Chelsea'ye 17.173.990 avro tazminat ödemek zorunda kaldı.
Chelsea 2004'ün Ekim ayında doping testi sırasında kanında kokain bulunan futbolcunu kovmuştu.
Goal
Ooo 17M€ iyi para Mutu'nun bu kadar birikimi var mı acaba yoksa arabasını falan satar heralde![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sitedeki başlığı direk aktardımZaten düzeltilmiş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Jose Mourinho, Barcelona'da tercümanlığını yaptığı Sir Bobby Robson'ın ölümüne duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sir Bobby Robson'ın ölüm haberini almanın kendisine büyük üzüntü verdiğini söyledi.Robson ile Barcelona'da beraber çalışan Portekizli teknik adam, başarısını ondan öğrendiklerine borçlu olduğunu düşündüğünü belirtti.
Mourinho Inter'in resmi sitesinden yaptığı açıklamada "Robson ile son iki aydır konuşamıyordum. Çünkü, onun hayatının sonuna geldiğini düşünmek istemiyordum. Bende bırakmasına istediğim hatıra bu değildi. Ben Bobby Robson'ı her zaman işine ve hayatına tutkuyla bağlanan biri olarak hatırlayacağım" dedi.
Robson'ın hiç bir zaman ölmeyecek insanlardan biri olduğunu ifade eden Mourinho, onun yolunda yürüyeceğini söyledi.
Goal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, bu sabah yaşamını yitiren Sir Bobby Robson'ı övgüyle andı.
Sir Alex Ferguson, bu sabah hayatını kaybeden Manchester United efsanesi Sir Bobby Robson'u çok iyi bir arkadaş ve kanserle savaşı insanlara örnek olacak bir kahraman olarak hatırlayacak.
Times'e konuşan Ferguson, "İngiltere'deki teknik direktörülük hayatım boyunca, Bobby Robson'dan daha çok değer verdiğim biri olmadı. Çok iyi bir arkadaş, mükemmel bir kişiliği olan bir futbol adamı olarak görüyordum onu" dedi.
Tüm genç oyuncu ve teknik direktörlerin Robson'ı örnek almasını isteyen Ferguson, "Onun güç ve cesareti inanılmazdı, kanserle savaşmasına rağmen yüzünde her zaman bir gülümseme vardı. Sadece futbol dünyası değil tüm Dünya onu özleyecek" diye konuştu.
Brown: "Ne kadar üzüldüğümü anlatamam"
Bu arada İngiltere Başbakanı Gordon Brown da Robson'ın ölümüne ilişkin kısa bir açıklamada bulunarak, "Sir Bobby Robson'un ölüm haberini aldığımda ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Pek çok etkinlikte onunla karşılaşma fırsatı buldum. O etrafındaki herkesi neşelendiren bir insandı ve çok başarılı bir futbol adamıydı" dedi.
Goal
Last edited by tarikko : 31.Temmuz.2009 at 20:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük bir fubol adamıydı,Allah Rahmet Eylesin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Allah Rahmet Eylesin.
İngiltere'nin Manchester City Kulübü'nün yöneticileri, Bursaspor'lu Sercan Yıldırım'ın transferi için hafta içinde Türkiye'ye gelecek. City, Bursaspor'un 10 milyon Euro bonservis istediği golcüyle 5 yıllık prensip anlaşması sağlamış durumda...
Transfer döneminin gözde isimlerinden Bursaspor’lu Sercan Yıldırım’a İngiltere’den talip çıktı.
Fenerbahçe’nin de teklifte bulunduğu, ancak ret yanıtı aldığı futbolcu için İngiliz kulübü, Bursaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Manchester City yöneticilerinin bu hafta içinde Türkiye’ye gelerek Bursaspor ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
Bursaspor genç golcü için 10 milyon Euro bonservis bedeli isterken, Manchester City bu fiyatı biraz daha aşağı çekmeye çalışıyor. Premier Lig kulübünün, geçtiğimiz ay Bursaspor’la sözleşmesini uzatan Sercan Yıldırım’la 5 yıl için 7.6 milyon lira karşılığında prensip anlaşmasına vardığı da gelen bilgiler arasında...
Öte yandan bir başka İngiliz devi Manchester United’ın da Sercan’ı listesine aldığı ve her an devreye girebileceği belirtiliyor.
NTVSPOR
Of Of 10 Milyon Euro Sercan için.Para çok tabii.Petrol kralı adamlar.
Fener'e gelsin daha çok oynar..
Sercan'a Avrupa'dan talipi anlarım olması normaldir de bu City olunca şaşmamak elde değil ne yapacaklar yahu Sercan'ı
Yazık olur City giderse bence o kadar forvetin arasında
Fenerden çok Citye gitmesine sevinirim.Hem rakibimiz güçlenmez hemde Sercanın önü açılır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sercan çok yetenekli bir futbolcu.Cityde 1-2 maç oynadıktan sonra yedek olarak kalsa bile ilerleyen yıllarda tecrübede kazanarak premier lige kapak atabilir.Hemde Cityde Türkiye'de kazandığından çok kazanır.
Last edited by Gangstaa : 01.Ağustos.2009 at 02:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyide City'e giderse Serca'nın oynama şansı varmı.Tevez,Adebayor,Santa Cruz,Robinho........
Manu ya gitse süper olur Sercan açısından.
Sir onu dünya yıldızı yapar sonra reale rekor fiyata transfer olur![]()
Rezerv takımda oynasa bile daha iyi olacağı kesin.
(/s)
Bursada kötü oyuncuların içinde kalsa dahamı iyi olur.Antremanda Tevezle Adebayorla Robinhoyla Toureyle birlikte olacak daha ne![]()
İyide orda sadece antrenman yapar.Ama Bursa'da kalırsa 1-2 seneye çok daha iyi bir futbolcu olur.
TSL oynadığı ilk yılında 15 gol atmış, milli takımlar düzeyinde sayısız gol krallık olan bir oyuncu Sercan. 3. sınıf bir futbolcu değil. Herhalde bunda hem fikiriz.
Sercan bu sene 3 istanbul kulüplerinden birine gitseydi eminim ki araştırma sayfalarında X özelliği artırılmalı, Y'si çok iyi gibi yazılar görürdük.
Sercan, bu sene olmasa da gelecek sene mutlaka Avrupa takımlarından birine gidecektir. Medyada tabiri caizse gitti-gidiyor tarzında yazılan ancak hala Türkiye'de oynamaya devam edenler gibi değil . . .
Sercan City'e giderse işi gerçekten çok zor Adebayor, Tevez, Santa Cruz, Bellamy var onun bölgesinde oynayan ama ben 11'e girerse kolay kolay bırakacağını sanmıyorum...
Screw you guys, I'm goin' home
kesinlikle gitmesi lazim.. önünü acmalilar..
ya city dısında baska takım ıstese gıtmelı derdım....sercanın gıdecegı avrupa takımında en az 10-15 mac oynaması gereklı buda cıtyde oldukca zor
City'ye gitsin oradan kiralanır ama bir bakarsınız Tevezi Adebayaroru keser formayı kapar![]()
City'de inanılmaz forvet bolluğu varken oynaması çok zor.
Ama yine de Premier Lig müthiş olur Sercan için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sir lakabını en çok hakeden bir isimdi toprağı bol olsun
Mekanı cennet olsun..
Arsene Wenger, takımının önümüzdeki sezon Manchester United ile başa baş mücadele edebileceğini düşünüyor.
Arsenal menajeri Arsene Wenger oyuncularına güveniyor ve önümüzdeki sezon Manchester United ile birlikte şampiyonluğa oynayacaklarını düşünüyor.
Tecrübeli teknik adam The Daily Star'a konuşurken, "Bizim sekiz defans, sekiz ya da dokuz orta saha oyuncumuz ve dört forvetimiz var. Genç oyuncuları da eklediğimizde, tam istediğim gibi bir kadrom var diyebilirim" dedi.
Giden oyunculara rağmen güçlü olduklarını ifade eden Wenger, "Çok çok iyi iki oyuncumuzu kaybettik, ama yine de çok yetenekli oyunculara sahibiz ve bu sezon zirveye oynayarak kalitemizi göstermek istiyoruz" dedi.
United'den ayrılan Ronaldo hakkında da konuşan Fransız teknik adam, "Ronaldo'nun istatistikleri inanılmazdı. Bir önceki sezon 42, daha sonra da 24 veya 25 gol attı. Bu seviyedeki bir oyuncunun yerini doldurmak çok zor" dedi.
Goal