Gökhan Zan ve Servet'ten de yavaş ve hantalsa paparayı yedik![]()
Gökhan Zan ve Servet'ten de yavaş ve hantalsa paparayı yedik![]()
Napalım arkadaş ? kadroda 6 yabancıya izin var ve 11 tane bölge var sahada! sonuçta 5 tane türk bulmak lazım. Arda-Sabri-Ufuk desek 3 oluyor. Yani mecburen 2 türk daha kadroya girecek ve bunlarda Servet-Balta-Mustafa-Ayhan ya da Barış olacaktır.sanki elimizde daha doğrusu türkiye'de hızlı savunmacı var da biz mi almadık ? olanı bu işte... Bekler desen zaten milli takımın bekleri. Ya 2 tane yavaş DC'ye razı olacaz. Ya da savunmaya 2 tane hızlı ve yabancı Dc alıp sağ kanatt Serdar Özkan, orta alanda mustafa ve barış ya da ayhan gibi isimlere razı olacaz. başka çaresi yok.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben Rijkaard'ın sakatlık olmadığı sürece bu 3 kadronu dışına çıkacağını düşünmüyorum açıkcası
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
3. kadro hariç diğer 2sinin imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.
Bugün böyle bir haber var Zaman Gazetesi'nde.
Galatasaray'ın beyni Misimovic
Geçtiğimiz sezon 4-3-3'ten taviz vermeyen Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Misimoviç'in gelişiyle birlikte taktik değiştirecek.
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Bosnalı yıldız Misimoviç'in transferinin ardından oyun sisteminde değişikliğe gitmeyi planlıyor. Geçen yıl birçok kötü sonucun ardından 4-3-3 oyun sisteminden taviz vermeyen Hollandalı teknik adam, sık sık 'B planı yok' eleştirilerine maruz kalmıştı.
Transferin son gününde oyun kurucu mevkii için transfer edilen Misimoviç'in alınmasıyla birlikte Rijkaard, 13 Eylül'deki Gaziantepspor maçında takımını 4-2-3-1 oyun sistemiyle sahaya sürecek.
Bir yandan yeni oyun sistemini belirleyen tecrübeli teknik adam, diğer yandan da kulübede oturacak yabancı oyuncuları büyük ölçüde belirledi. Hücumda tek forvet olarak Çek golcü Milan Baros'a forma verecek olan Rijkaard, bu oyuncunun hemen arkasında Misimoviç'le birlikte Arda Turan ve Elano'yu oynatacak.
Çift ön liberoda Ayhan Akman ve Lorik Cana'ya şans vermeyi planlayan Rijkaard, savunmayı ise Sabri, Servet, Hakan Balta ve İnsua'dan oluşturacak. Hollandalı çalıştırıcının Harry Kewell ile yeni transferlerden Kolombiyalı oyuncu Pino'yu kulübede tutması bekleniyor.
05 Eylül 2010 Pazar - 09:52
ZAMAN GAZETESİ
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
4-2-3-1 ile umarım yeni bir dönem ve çıkış başlar...
Ortasahamız ;
DMC: Cana
DMC: Mustafa (Barış)
AMR: Elano
AML: Arda
AMC: Misimovic
şeklinde olacaktır bence..
Zaten sağ açık oynamayacak ki. AMC-AMR arasında serbest oynayacak. Rijkaard bir açıklamasında Elano'nun Brezilya'daki görevini çok beğendiğini ve Galatasaray'da da öye oynatacağını söylemişti. Elano'nun gönderilmemesinin de bir sebebi bu bence...
Galatasaray'a gecikmeli geldi!
5 Eylül 2010 12:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Sezon başında Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Serdar Özkan, çocukluğunda ablasının kendisini Galatasaray seçmelerine götürdüğünü ancak parasızlık nedeniyle katılamadığını söyledi.
![]()
Galatasaray'a, sezon başında Beşiktaş'tan bonservis bedeli olmadan transfer olan Serdar Özkan, Beşiktaş'ta 12 sene oynadığını belirterek, "Ama buraya kadarmış. Şartlar uymuyorsa yapacak bir şey kalmıyor. Galatasaray'a gelirken kafamda hiç soru işareti yoktu" dedi.
Galatasaray Dergisi'nin Eylül ayı sayısında röportajı yayınlanan Serdar Özkan, her iki kulübün de büyük camialar olduğunu vurgulayarak, "Bir büyük takımdan, başka büyük bir takıma geldim. O yüzden çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Bundan sonra Galatasaray'ın başarısı için çalışacağım" diye konuştu.
Serdar, yeni takım arkadaşlarından bir çoğunu eskiden tanıdığını dile getirerek, sözlerini "Şunu da söylemeliyim; Florya'da gerçekten farklı bir hava var. Herkes söylerdi bana, (burada arkadaşlık çok iyi) diye, ama gelince bunu daha iyi gördüm. Kamplarda 10-15 kişi bir odada oluyoruz. Amatör bir ruh var. Ben geldiğimde çok şaşırmıştım bu duruma" dedi.
"ÜST ÜSTE GALİBİYET LAZIM"
Sezon başı kampını çok iyi geçirdiklerini vurgulayan Serdar, buna rağmen sezona iyi başlayamadıklarını söyledi.
Serdar Özkan, ligde ilk iki maçta işlerin iyi gitmediğini belirterek, "Birkaç maçı üst üste kazanmalıyız. Sonra işleri iyi gidecektir" dedi.
Futbola nasıl başladığını da anlatan Serdar, mali durumlarının kötü olmasından dolayı futbola Galatasaray alt yapısında başlayamadığını açıkladı.
Serdar, ablasının çocukluğunda kendisini Florya'ya, Galatasaray'ın alt yapı seçmelerine götürmek istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, "Küçükçekmece'de oturuyorduk. Futbola herkes gibi mahallede oynayarak başladım. Dikkat çekiyordum herhalde ki, birçok kişi anneme ve babama bu çocuğu bizim takıma alalım ya da oğlunuzu bize getirin diyordu. Ablam da beni Florya'ya Galatasaray'ın seçmelerine götürecekti. Ama o zamanlar Florya'da futbol okulu tarzında bir yapı vardı. Yani para ödememiz gerekiyordu. Maddi durumumuz da pek iyi olmadığından Florya'da başlamadım futbola. Yine o sıralarda Beşiktaş'ın da seçmeleri vardı. Girdim, kazandım seçmeleri ve 11 yaşında Beşiktaş'ta futbola başladım" ifadelerini kullandı.
"ARDA İLE ÇOK ESKİ DOSTUZ"
Arda ile ilk kez milli takım seçmeleri sırasında tanıştığını ifade eden Serdar, "İkimiz de 13 yaşındaydık. Onlar Galatasaray'dan, ben Beşiktaş'tan geliyordum. İstanbul Karması'nda başladı arkadaşlığımız. O turnuvada ben en iyi oyuncu ödülünü aldım, Arda da gol kralı oldu. Daha sonra kamplarda oda arkadaşı olduk. Çok iyi bir dostluk başladı ve dışarıda da görüşmeye başladık. Kafamız o kadar uyuşuyor ki onun düşündüğünü ben dile getiriyorum ya da tam tersi" diye konuştu.
Serdar Özkan, Galatasaray'a geldiğinde Arda'nın kendine çok şey kattığını gördüğünü vurgulayarak, "Çok olgunlaşmış. Disiplinli ve ağır bir isim olmuş, kendisine de bunu söyledim zaten. Hem saha dışında hem de saha içinde gerçek bir kaptan gibi" dedi.
Arda ile playstation maçları oynadıklarını anlatan Serdar, "Bu maçlarda kazanan kaybedene hizmet eder. Genelde kazanan ben olduğum için, Arda bana hizmet eder" esprisini yaptı.
Serdar, "En büyük eksiğin ne" sorusunu ise "Benim biraz güç problemim var. 75. dakikadan sonra bu eksikliği hissediyorum. Bunu gidermek için çok çalışıyorum. Fakat ne kadar idman yaparsanız yapın, bu eksik maçla kapatılacak bir durum" diye yanıtladı.
Sisteme takilmamak gerek bence pek birakalim da Rijkaard düsünsün onu![]()
Belki yeri burasi degil ama , cuma gunu Turkiye'ye gelicem , dedimki gelmisken P.tesi gunude gidiyim GS yi izliyim Ali Sami Yen'de ama bu bilet fiyatlari nedir yahu , resmen kazikliyorlar taraftari !
Gaziantepspor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı VIP1: 250 TL
Numaralı VIP2: 200 TL
Numaralı Grup 1: 150 TL
Numaralı Grup 2: 100 TL
Kapalı Alt Grup 1: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2: 100 TL
Kale Arkası Kapalı: 45 TL
Kale Arkası Kapalı Rakip: 45 TL
Yeni Açık Alt: 35 TL
Yeni Açık Üst: 35 TL
valla hep böyle biletler![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aslantepe'ye geçince minimum 50 olacaktır..
yahu asgari ucretin 600 civarinda oldugu bir ulkede en ucuz bilet ki G.Antep gibi ligin ''siradan'' takimina karsi nasil 35 lira olur ? Ben ayrildigimdan beri GSMH tavanmi yapti Turkiye'de ? yada Galatasaray artik ust tabakayami hitap ediyor artik ?
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Totthenam'dan David Bentley ve Bogdan Stancu haberleri yoğunlaşıyor.
Bentley'e ihtimal bile vermiyorum. Blackburn'den çok yüksek bir bedel ile gelmişti Hospur'a (15 milyon paund)
Arda verilip alınacaksa birşey diyemem tabii.
Tek sorun fiyat.
Bently arti para cikartir Spurs Arda icincokta guzel olur bana gore, white hart lane de ardayi izlerim her hafta
Gökhan Zan'ın müzmin sakatlği bulaşıcı olabilir. Milan Baros 18 dakika oynadı adalesinden yine sakatlandı.
Bülent Timurlenk / Twitter
Bogdan Stancu veya Bentley'den birini getirirlerse daha izlemem bu sezon GS'nin maclarini
Elano Santos'a transfer olmus dedikodusu var ciddi galiba haberler.
REsmi sitede acikladi
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/8596.php
Elano Santos' ta NTvsporda son dakika geçiyor.
Rezalet 3 milyona satmislar adami 7 ye aldik% 50 sonraki satisda bizdeymis
Duyuru: Elano Blumer Santos FC’ye Transfer Oldu
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Elano Blumer'in avro 2.900.000 bedelle SANTOS FC'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.
Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:
2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro
12.000 ABD Doları
2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro
İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro
Menajer alacağı: 200.000 Euro
olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.
Elano Blumer’e bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ.
Yaz döneminde 3 ün 5 in lafini yapip fazla bonservis istediler alan cikmadi simdi 3 milyon euroya gitti bu transfer icin tez yazmasi gerekir üniversitelerin müthis bir transfer basarisi.