Sayfa 374 / 569 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
11,191 ile 11,220 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Galatasaray'lı taraftarların Fatih Terim'in o hareketlerinden sonra ceza olarak beklentisi neydi de bu kadar konuşuluyor anlamadım.

Şu sahaya taraftar girme de çok yaşanmaya başladı gibi. Sahaya taraftarın girmesi büyük saçmalık. Bence en büyük ceza ona gelmesi gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bakın bir demirsporlu olarak şunu söyleyeyim bu sezon takım üst üste küfürlü tezahürattan para cezası aldı ve ankaragücü maçında 20 saniyede olsa taraftar sahaya girdi o maçta da küfür vardı bu sebepten saha kapatıldı 4 sene önce buca maçında 400e yakın koltuk atıldı küfür+hakemin kafasına madeni para atıldı 2 yan hakem aynı çizgide koştu ona da 3 veya 4 maç ceza geldi diye hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sike girisimi yapsaymislar daha iyi

Saka bir yana bence hakli bir ceza olmus, sahaya etkisi daha fazla olur bunun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoca sike yapsa vallahi daha az ceza alirdi neyse kisa ve net durduramicaksiniz.

anilcigim guzel kardesim bu takim 2 yildir ne kufur ediyor nede olay yapiyor 2 yil sonra ilk kez yaptigimiz icin para cezasi normal saha kapatma olmaz yani olmamalida.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arif'in dediği gibi 2 yıldır olay çıkarmayan taraftarımızın bile sabrı taştı artık 2 yıldır hiç olayımız olmadı yine olmazdı ama o hakemin amacı çok belliydi yani hem kulübenin hem de taraftarın sabrını taşırdı saha kapatma çok ağır olurdu 2 yıldır bir şey yapmayan taraftarımız için.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu hafta Tff'nin Galatasaray karşısına verdiği komutan Kamil Abitoğlu. Bakalım nasıl bir senaryo yazıp yönetecek.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Sakin bir maç olur agresifliğe saha dışı durumlarda artık yer olmamalı,kulübede Taffarel olduktan sonra sıkıntı olmaz

Demirören: Bunlar Kadıköy deplasmanına eşit şartlarda giderlerse galip gelirler bir şeyler yapmak lazım
    MHK: Bu maça Abay'ı verelim zaten Terim onu sevmez o da Terim'i sevmez en ufak bir şeyde kesin olay çıkar basarız cezayı Kadıköy'e hocasız giderler.

Bu oyunlara gelmeyecektin Fatih Terim sen bizden daha iyi biliyordun, gelmeyecektin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Terim'in sinirlerine hakim olamayıp sarf ettiği kelimeler ya da yaptıgı açıklamaların karşılığı olarak verilen ceza kurallara uygun ve normaldir.

Fakat keşke futbolu ADİLCE yöneten bu kurumlarımız ŞİKE SÜRECİNDE DE bu kadar cesur olabilselerdi.... nokta...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Olamazlardı ve asla da olamayacaklar,çünki bu futbolu onlar yönetmiyor..

Gokhan "Terry" Zan

OKU

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Gokhan "Terry" Zan

OKU
    Şaka olsa gerek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adamın hasıdır ! Adamsın Drogba !

http://instagram.com/p/YANed9OjOs/#

antrenman sahasının bahçıvanları adamın dibidir. bu adamlar her zaman saygımı kazanır...
    Tarzı bir şey yazmış.Ekşi'de gördüm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Hakkaten şu Drogba inanılmaz adam ya.
    Yıllarca abzürt yabancılara ne paralar verdik
    Şimdi bu adam yıllık 20 milyon euro alsa ne olur yani. Helali hoş olsun.
    Tek bu foto için değil. Saha içi/dışı süper örnek bir insan.

Unal baskan yeni sezonda da bunlardan istiyoruz !!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam "Antrenman sahamızda bahçıvanlarla foto, bu adamlara her zaman saygım var" demiş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben Orada ki kişi böyle çevirmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla Ekşi'de gördüm diye belirttim ben Orada ki kişi böyle çevirmiş.
    Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yok yahu onu anladım ben zaten, Ekşi'deki de iyi yardırmış zaten Ben sadece eli yüzü düzgün bi çeviri yapmak istedim.
    Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Shoot out diyor. Belki penaltı çektim bizim bahcıvanlara diyor nereden biliyorsun
    yapmamıştır onu heralde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="G8F-s89jL0s"]Sneijder[/YOUTUBE]

Bu adamı iyice kendimizden biri yaptık 2,5 ayda

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Acı seviyorum ÇOK ÇOK ÇOK seviyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adanalı Sneijder
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Böyle karakterli içten futbolcular görmeyi istiyoruz artık takımda adam gibi adamlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan'ın protesto yürüyüşü için bestesi çok güzel ve anlamlı.

ultraslan.com

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ilgili olarak T.F.F. Disiplin Kurulu tarafından açıklanan cezada; Disiplin Kurulu’nun bir kez daha tek taraflı davrandığı görülmüş ve Hocamıza yapılan ağır tahrikler göz önüne alınmadan cezalandırma en basit ve ağır şekilde uygulanmıştır.

Tahkim Kurulu'na gerekli başvurular gerekçe ile beraber en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"
    Bence Fatih Terim tahkime gidilmesine karşı çıkar çünkü maç sonunda gitmeyeceğim demişti.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben ifade vermeyeceğim dediğini hatırlıyorum öyle demedi mi yoksa

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tahkime gitmeyeceğim dedi giderse şaşırmam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tahkime gitmicem dedi hoca , kisiler ve kurumlari bir tutmayin arkadaslar

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fatih Terim, PFDK’dan çıkan ceza için Tahkim’e gitmek isteyen yönetime karşı çıktı.

Mersin maçında hakem Süleyman Abay ile tartışan ve ardından da tribüne gönderilmesiyle çileden çıkan Fatih Terim’e toplam 9 maç ceza gelince yönetim de harekete geçme kararı aldı. Mersin karşısındaki hareketleri nedeniyle kurt hocaya 7 maç ceza gelirken geçen sezon ertelenen 2 maçlık men cezası da ertelenince Terim sadece sezonu kapatmakla kalmadı, aynı zamanda gelecek sezon ligdeki ilk 3 maçta da takımından ayrı kaldı.

Sarı-kırmızılı yönetim, önceki gün PFDK’dan çıkan kararın ardından kolları sıvarken TFF Tahkim Kurulu’na başvurup cezanın indirilmesini talep etme kararı aldı... Ancak burada devreye giren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, buna karşı çıkıp itirazda bulunulmamasını istedi.

Süleyman Abay’ın yanı sıra TFF temsilcisine de hakarette bulunan Terim, karşılaşmanın ardından stat çıkışında yaptığı açıklamalarda da hakemin kendisini tribüne göndermesinin ardından yaptığı her şeyin arkasında olduğunu vurgulamıştı.

TOPLANACAKLAR!

Yönetim özellikle ligin son iki haftasındaki F.Bahçe deplasmanı ile Arena’daki Trabzon maçlarında Terim’in takımın başında olması için itiraz etmek istediği öğrenildi. Ancak deneyimli hocanın verilen cezanın tamamını çekmek istediği ve de bu yüzden yönetimin Tahkim Kurulu’na yapmayı planladığı itirazın önüne geçerek 9 maç takımından ayrı kalmayı kabul ettiği belirtildi. Terim ile yönetimin Karabük maçı sonrasında bir toplantı yapması bekleniyor.
    http://spor.gazetevatan.com/9-maca-i...529632/5/haber

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe-Eskişehir maçının olduğu hafta,Galatasaray'ın maçının olduğu gün 'Alper Potuk Gs ile söz kesti' diye haberin çıkması ne kadar tesadüf değil mi? Hiç kimsenin aklına Emenike haberi gelmemiştir herhalde ? İyi oynarsa Alper söylenicekler belli 'Zaten Gs ile maçtan önce anlaşmıştı' vıdı vıdı.Ah ah medya ne güzel yönlendiriyor insanları.

Mesaj Yetkileri