Sayfa 374 / 578 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
11,191 ile 11,220 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Beyler buradaki Real Madrid maçı biletleri ne zaman çıkar satışa ?

Bir de şunu sormak istiyorum oyuncuların çıkış tüneline yakın yerler ne olarak geçiyor. Belki Kaka'dan forma alabilirim..
    Batı tribünü oraları ama kodları bilmiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Kulübe Arkası? şaka bir yana oyunculardan gelmesi çok zor ama inşallah alabilirsin formayı

Bu arada şu sıralar Burak,Selçuk ve Muslera'nın satılacağına dair çok haber satılıyor onları satmak demek bana göre davayı satmak demektir yapılmaması gerek porto modeli filan değil de bayern modelini benimsenmeli
    Farketmez, oyuna bakarak sevseydik Ronaldo - Messici olurduk

Bizim sevdamız gönülden

@Spidi 94

Batı tribünü oraları hmm, şu işten iyi anlayanlar tam bir yardım ederse süper olacak. Cihan yok mu Cihan

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu arada şu sıralar Burak,Selçuk ve Muslera'nın satılacağına dair çok haber satılıyor onları satmak demek bana göre davayı satmak demektir yapılmaması gerek porto modeli filan değil de bayern modelini benimsenmeli
    Selçuk gitmez,Muslera gitmek istemediği sürece satılmaz ancak Burak'a 25m euro teklif varken yani varsa eğer satmamak normal bir insanın yapacağı iş değildir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Farketmez, oyuna bakarak sevseydik Ronaldo - Messici olurduk

Bizim sevdamız gönülden

@Spidi 94

Batı tribünü oraları hmm, şu işten iyi anlayanlar tam bir yardım ederse süper olacak. Cihan yok mu Cihan
    100 Numaralı tribün orası işte olum, tam şuraları

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler basın kartınız varsa bedava giriyormuşsunuz sahaya doğru mudur ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler basın kartınız varsa bedava giriyormuşsunuz sahaya doğru mudur ?
    akreditasyon yapman lazım kulüpten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Usta Gazeteci Şansal Büyüka, Galatasaray'ın transfer politikalarıyla ilgili birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Herkes G.Saray'a Arjen Robben'i yazıyor ama Cim Bom "Sağ gösterip sol vurabilir..."

Bir kulüp başkanı, Fatih Terim'i arıyor, "Biz, Draxler'i çok beğeniyoruz, transfer etmek istiyoruz" diyor. Fatih Hoca da ilginç bir cevap veriyor:

"BİZ DE BEĞENİYORUZ, TRANSFERİYLE BİZ DE İLGİLENİYORUZ"
    Olayın tanığından dinledim... Yanlış olduğunu düşünmüyorum... Konu şu:Önemli kulüplerimizden birinin başkanı, Schalke-Galatasaray maçında Draxler'i çok beğeniyor, takımın hocası beğeniyor...

NE DERSİNİZ?
    Başkan, "Biz beğeniyoruz, bir de Draxler'i kendi takımına karşı seyreden Fatih Terim'e soralım" diyor...Önemli kulübümüzün başkanı, Fatih Terim'i arıyor, "Hocam" diyor, "Biz bu Draxler'i çok beğeniyoruz, transfer girişiminde bulunmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı oynadığı için bir de sizin görüşünüzü alalım istedik" diyor...

http://www.ligtv.com.tr/haber/aslan-...ip-sol-vuracak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Usta Gazeteci Şansal Büyüka, Galatasaray'ın transfer politikalarıyla ilgili birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Herkes G.Saray'a Arjen Robben'i yazıyor ama Cim Bom "Sağ gösterip sol vurabilir..."

Bir kulüp başkanı, Fatih Terim'i arıyor, "Biz, Draxler'i çok beğeniyoruz, transfer etmek istiyoruz" diyor. Fatih Hoca da ilginç bir cevap veriyor:

Olayın tanığından dinledim... Yanlış olduğunu düşünmüyorum... Konu şu:Önemli kulüplerimizden birinin başkanı, Schalke-Galatasaray maçında Draxler'i çok beğeniyor, takımın hocası beğeniyor...

NE DERSİNİZ?
    Başkan, "Biz beğeniyoruz, bir de Draxler'i kendi takımına karşı seyreden Fatih Terim'e soralım" diyor...Önemli kulübümüzün başkanı, Fatih Terim'i arıyor, "Hocam" diyor, "Biz bu Draxler'i çok beğeniyoruz, transfer girişiminde bulunmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı oynadığı için bir de sizin görüşünüzü alalım istedik" diyor...

Bahsi geçen başkanın Aziz Yıldırım olduğu çok belli. Haberi yaparken adını da yazsalarmış keşke.

Bana kalırsa baştan aşağı asparagaz bir haber bu.

Evet, Draxler'i herkes beğeniyor, birçok taliplisi de vardır. Ancak şu an Schalke'den ayrılacak olsa hem müthiş bir bonservis istenir hem de en nihayetinde genç bir oyuncunun daha fazla para verilmiş olsa bile ilk tercihi STSL olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madrid maçına yetişemezse çok kötü olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

NE DERSİNİZ?

İyi güldüm , Aziz Yıldırım Fatih Terim'i arayıp oyuncu soruyor. İsmi verilmese de onun ima edildiği çok açık.

Hem de Draxler, Robben gelir bu çocuk gelmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, Denizbank ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=269044

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Çok güzel caps olmuş

Bu arada Eboue-Drogba türkçe muhabbet cidden çok sempatik adamlar iyi ki galatasarayda oynuyorlar

http://www.youtube.com/watch?v=3XLzO...ature=youtu.be

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ronaldo'dan Galatasaray'a özel ayakkabı!

Cristiano Ronaldo ilk kez Galatasaray maçında bu ayakkabıyı giyecek...

Real'in portekizli yıldızı için sponsoru Nike özel bir krampon üretti. Yıldız oyuncu da bu kramponu ilk kez haftaya Çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçında giyecek.

Bilmem dikkat ettiniz mi ama ayakkabının ortasında sarı lacivert şeritler geçiyor eğer haber doğruysa tabii

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Şimdi bizde maça bordo-mavi kramponlarla mı çıkalım bu mudur yani

Zeminimize göre yaptılarsa ayakkabıyı vay halimize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zemin bozuk diye , erteleme istemiş Galatasaray ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

30.03.2013 - İBB
    03.04.2013 - R.Madrid
    06.04.2013 - MİY
    09.04.2013 - R.Madrid

11 günde 4 maç var büyük ihtimal ondandır,ancak bence kabul edilmemeli.Çeyrek finale çıkıyorsan bu maç trafiğini kaldıracaksın.

Eğer zemin yüzündense zaten hiç kabul edilmez.

Nesil
    2007

HTSPOR

UEFA, G.Saray’a 2. bir yazı daha gönderip “Real maçında zeminde sıkıntı olmaması için, 3 gün önce maç oynamayın. Lig maçınızı başka bir sahaya alın” diye uyardı.

Cimbom’un, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacağı Real Madrid rövanşı öncesinde, UEFA’dan bir kez daha zemin uyarısı geldi. Sarı-Kırmızılı kulüple irtibata geçerek, Arena’nın bozuk zemini hakkında bilgi isteyen yetkililer, “R.Madrid maçında zeminin sıkıntı olmaması için, en az 3 gün önce orada maç oynamayın. Lig maçınızı başka bir sahaya alın” diye yazı yolladı.

Bu uyarıyla harekete geçen G.Saraylı yöneticiler durumu teknik direktör Fatih Terim ile değerlendirdi. Terim’e UEFA’dan gelen uyarıyı aktaran yönetim, Mersin İY mücadelesinin başka bir statta oynanması için “olur” aldı. Mersin maçının Olimpiyat Stadı’na alınması gündeme geldi. Yöneticiler, kombine kart ve loca sahiplerinin maçı izlemeleri için formül arıyor.

SLOVAKYA’DAN ÇİM!
    Sarı-Kırmızılı yönetim, yaz aylarında Arena’nın zemin sorununu kökten çözecek. Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla ortak gerçekleştirilen çalışma sonrası, çimler rulolar halinde 27 kamyonla Slovakya’dan gelecek. Shakhtar yönetiminin, Donbass Arena’da uyguladığı zemin sistemi uygulanacak ve zemin, kaymayan özel malzemeden yapılacak. Hatta değil yağmur, -12 derecede bile maç yapılabilecek durumda olacak.
    Şöyle bir haber var. Doğrudur bence şu ana kadar nasıl oynattılar o zeminde şaşırdım kaldım zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ321170SXQ

Herhangi bir erteleme talebimiz olmamış,olması gerektiği gibi.

Artık son 52 güne girdik.Umarım 52 günün sonunda zirvede yine biz oluruz,kalp dayanmaz ama umarım yine Kadıköy'de olur

Edit:

Bu arada ben bir ara forumda Burak ile ilgili hararetli bir tartışmaya girip onu eleştirdikten sonra leb demeden gol atmaya başlayan Burak'ı da kınıyorum,tamam ''işte ben buyum'' dersin de ''yetmiyor artık bana,az daha atayım mı'' tarzı hareketler yapmazsın
    Last edited by europeanconquer : 28.Mart.2013 at 18:55

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-erteleme-istedi-miSXHBQ321170SXQ

Herhangi bir erteleme talebimiz olmamış,olması gerektiği gibi.
    Enteresan bir durum, nasıl bu şekilde haberler çıkıyor anlamak mümkün değil. Gerçekten erteleme talebi varsa da kesinlikle kabul edilmemeli. Kim olursa olsun sene başında ona göre hazırlık yapacaksın. Gerekirse git olimpiyat stadında oyna, her takım gibi sen de tarihinde o maçı yapmalısın yoksa rekabetin anlamı kalmaz.

Ama sene başından beri 2-3 kez GS maçlarının tarihini değiştiren Federasyon bu maçı da ertelerse şaşırmam açıkçası. Her uygulamada olduğu gibi bunda da Avrupa'nın öncüsüyüz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence erteleme ya da başka stat da oynanmalı çünkü bu maç o gün oynanan diğer maça göre daha iyi ve tüm dünya izleyecek çimler çok iyi olmalı bir şekilde her şey güzel olmalı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel olmalı diye diğer takımlara haksızlık yapılmasını gerektirmez.Bunun sorumlusu bizim kulübümüzün ihmalkar oluşudur ve iyi de olsa kötü de olsa maçlar bu zeminde,bu stadda ve belirlendiği tarihte oynanacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal CNN International'a konuşmuş.

Yürü be başgan !

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ321191SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım erteleme haberi balondur. Muhtemel şampiyonluğa gölge düşmemeli. Bu federasyonun bizi koruduğunu iddia edenlere malzeme vermemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Güzel olmalı diye diğer takımlara haksızlık yapılmasını gerektirmez.Bunun sorumlusu bizim kulübümüzün ihmalkar oluşudur ve iyi de olsa kötü de olsa maçlar bu zeminde,bu stadda ve belirlendiği tarihte oynanacak.
    tebrik ederim olaya yaklaşımından ötürü.

mersin maçının da ertelenmesi artık skandal kare olur..

dünya izliyor diye, türk takımı çeyrek finalde diye tff sol bek stoper falan takviyesi de yapsın oldu olacak klubun sorumluluğunda bir olay ligdeki dengeyi bozacak bir hamle hiç yakışık almaz çoğu galatasaraylı da kabul etmez bence etmemeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah ertelenme reddedilir bizde Real maçını kötü zeminde oynarız. Rezilliğimiz biraz daha ortaya çıksın belki ülkede bu sayede bir şeyler değişir. En kötü maçı kurtarırız Beckham'ın Drogba'nın kötü zeminler yüzünden kaçırdığı penaltıları hatırlayınca Ronaldo neden kaçırmasın diyor insan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, CNN International'a konuk oldu.

FİNANSAL DURUMUMUZ BİRÇOK KULÜPTEN İYİ’

Drogba ve Sneijder’in sarı-kırmızılı kulübü seçmesinin nedenini Galatasaray’ın dünya çapında bir marka olmasına bağlayan Aysal, “Finansal durumumuz Avrupa’daki birçok kulüpten iyi.” diye konuştu.

Takımın gelecek planları ile ilgili de konuşan Başkan, “Takımımızda çok iyi oyuncular var. Ancak önümüzdeki sene takımı güçlendirmeye devam edeceğiz. Asıl amacımız kulüpte genç isimleri yetiştirerek geleceğe yönelik adımlar atmak” ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, sunucuların Türk Telekom Arena’nın atmosferi hakkında sorduğu soruya da “Stadyumumuzda sizin de bildiğimiz gibi fantastik bir atmosfer var. Son yıllarda yeni stadımıza taşındık. Taraftarımız da desteğini sürdürdü” şeklinde konuştu

Ünal Aysal, CNN’deki yayın öncesinde de Gs Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Real Madrid’in çok güçlü bir takım olduğunu ancak çekincelerinin olmadığını belirten Aysal, “Bu turda her takım kazanmak için oynayacak. Galatasaray’ın da hiç kimseden eksiği yok. Galatasaray her zaman galibiyet için sahaya çıkar. Real Madrid çok güçlü bir takım, bütçesi bizim üç mislimiz, oyuncuları da güçlü. Ancak bizim de büyük hedeflerimiz var. Bu turda olmasa, bir sonraki turda karşılaşacaktık. Bu yüzden bir çekincemiz yok” diye konuştu.

Kulübün mali yapısı ile ilgili de konuşan Aysal, “Mali yapımız ile ilgili şeffaf bir durumumuz var. Her defasında mali imkanlarımızı anlatıyor, taraftarlarımıza ve sporseverlere detayını vermeye çalışıyoruz. Yapacağım bir konuşma ile ileriye dönük bazı planları anlatacağım” ifadelerini kullandı.

AMKSPOR

Buda haberin videosu

http://www.youtube.com/watch?v=UUW6x...ature=youtu.be

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ibrahim Sete ; G.Saray'ın bu sezon satılan kombine bilet sayısı 47 bin 200.. Bu bir rekor.. (Kaynak: Ünal Aysal)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ibrahim Sete ; G.Saray'ın bu sezon satılan kombine bilet sayısı 47 bin 200.. Bu bir rekor.. (Kaynak: Ünal Aysal)
    GS'ın kombinesi 47 bin 200 değil 40 bin civarı. Zaten stadın kapasitesi 52 bin. Ve satılan biletlerin 25 bini Adnan Polat döneminden, yanılmıyorsam genellikle 1,5 ve 2.5 yıllığına satıldı, yani bu sene satılan kombine rakamı yaklaşık 15 bindir. Ve önceden satılan kombinelerin ne kadar olduğunu da herkes biliyor, 1.5 yıllığı 400-500 TL'ye satılan kombineler var. Asıl kombine geliri seneye olur çünkü önceden satılan kombinelerin süresi bu sene sonu bitiyor.

Kusura bakmayın da İbrahim Seten sallamış, ya da araştırmadan haber yapmış.

Mesaj Yetkileri